Reklama

Do kolika jste nosili plenky?

K (Po, 7. 2. 2022 - 14:02)

Já jsem už přestal nosit plenky už jsem je neměl 14 dní jednorázové pleny ale zato punčocháče nosím furt non-stop dětské když jsem ještě dítě ve 14 letech ale mamka mne říkala že kdybych se náhodou pomocil do postele či oblečení tak pleny mám složené a připravené a kdykoliv je mohu dostat zpět možná si řeknu o plenky až přijde z práce mám docela na ně náladu tak to hold budu dělat zase do plenek ale mne plenky nevadí látkové....
Vůbec vždy jich dostanu přes den a noc po 6 látkových plen a větší pvc kalhotky a bavlněné punčocháče na laclace a nosíte taky punčocháče když máte pleny přes den.?

Ostuda (Pá, 4. 2. 2022 - 16:02)

Já asi do dvou let, ale díky drbům jedné holky na základce si všichni mysleli, že se v noci počůrávám a tak musím nosit plenky ještě v sedmé třídě.

Vlaďka (Ne, 13. 2. 2022 - 15:02)

Z toho si nic nedělej, já chtěla utěšit svou spolužačku na výšce a taky se o mě rozšířilo, že mám noční nehody a jak se mi to tak rozleželo v hlavě, tak jsem to nikomu ani nevyvracela. Vlastně to bylo celkem zajímavé slyšet o sobě, že nosím plínky.

ash (So, 12. 3. 2022 - 14:03)

Jak jsi chtěla utěšit spolužačku?Ona se jí stala nějaká nehoda?

Pavel (Ne, 13. 2. 2022 - 18:02)

A proč ne vždyt je to příjemné je nosit

P (Čt, 3. 2. 2022 - 12:02)

Já také nosím plenky stále a je mi 11 let před půl rokem jsem se začal pomocovat do postele tak mi mamka začala dávat hold pleny ale na noc dostávám 2 látkové pleny s jednorázovkou pro větší jistotu a pak overal na spaní a když je víkend tak to poprosím mamku jestli nemohu dostávat plenky i přes den vždy mne vyhoví a nedělá s toho žádny problém klidně mi plenky dává a dělám do nich je obě potřeby úplně v klidu a na ven jednorázové pleny mám ale řekla mi že když chci nosit plenky tak budu muset nosit i když punčocháče dětské normálně tak je nosím jako doma tak i na venek ale mají udělané sle aby mne plenky moc nepadali když jsem doma a jenom pomoceny tak si mohu plenky vyměnit sám ale když jsem obojí tak mamka a vždy po obědě mne dává spát mne to vyhovuje v klidu se prospim na 2 hodiny občas mi mamka dává i dudlík a svačinu většinou formou kojenecké láhve mám tu větší kojeneckou lahev skleněnou od značky simax mne to nevadí že jsem batole ale i babička o tom ví že mi mamka dává pleny tak celé prázdniny budu u ní jelikož mamka bude chodit do práce babička bydlí v horách na odlehlem místě ale turistů tam chodí docela dost jelikož tam má malý stánek s občerstvením tak já ji taky pomáhám ona se vždy těší na mne ono ji nevadí že mne musí prebalovat u babičky se nesmím sám prebalit musím říct vždy jí když řeknu že jsem pocurany tak mne řekne abych vydržel do oběda a po obědě mne prebali a dá spát také na dvě hodiny mne to nevadí a večer po koupání a přebalování chodím spát až 21 hodin to mne ještě jednou zkontrolujte jestli nejsem mokrý či posrany a když jo tak mne prebali a na spaní dostanu dupačky ty mám taky nejraději v pátek mne odveze její přítel až přijde z práce ale možná pojede i mamka a její přítel mne normálně také prebali když je potřeba teď už jsem po obědě mamka s přítelem jsou v práci a ve škole jsou ředitelske prázdniny ale navazují na ty jarní mamka mi tady připravila v koj láhvi kaši a v druhé prý co říká sušené mléko ale já si myslím že to je dětský sunar a když tak přijde sousedka mne když tak prebalit do čistých plenek a kolem krku aby mne dala brindak a nebo ovazanou lat plinu. Ona to také zná jelikož dává synovi také pleny ale jednorázové čistě ale jen na noc.........

Míra (Čt, 3. 2. 2022 - 07:02)

Také nosím plínky

Jana (St, 2. 2. 2022 - 18:02)

Ahoj jemi 19 a pleny nosim porad mam i gumove kalhotky

Pulec (Pá, 4. 2. 2022 - 19:02)

Ahoj tebe bych rád poznal princezno napiš na [email protected] nebo [email protected] rád bych si pokecal

Pavel (St, 2. 2. 2022 - 23:02)

Ahoj jaké nosíš plinky

S (St, 2. 2. 2022 - 18:02)

U mého 11 leteho syna mám stejný problém vždy na noc musí mít látkové pleny a větší pvc kalhotky tak mu dávám tedy 4 látkové pleny s pvc kalhotky a overal a takto spí a kolem 21 až 22 hodin kontrolu provádím jestli není mokrý ale ten se ještě pomocuje chodí spát už v 18 hodin úplně pravidelně tak už musím dát plenky v 17 hodin a na večeři se a pak zalehne a potom se dívá na pohádky a nebo čtu já a nebo přítel a normálně se nechá prebalit i od přítele nemá s tím žádný problém plenky jsem začala používat od 9 let ale s plenek vyrostl už ve 2 letech co jsem přijala že jsem už pleny nemusela dávat že ve 2 letech používal wc a nebo nočník tak se vrátil k plenkam zase za šest let ale nemám mu to za zlé furt je lepší aby na byli mokré pleny nežli postel tak se zase dávají prát pleny má zatím se látkové tyto plenky chce stále nosit a nosí 70x70 a zatím mu jsou ale když je venku tak má jednorázové pleny a punčocháče s oteplovacky z bundou ale přemýšlím že mu koupím i kombinézu ale přes víkend chce mít pleny i přes den tak je prostě má a nikdo se mu neposmiva že je batole či mimino s kamarádů a ve škole normálně chodí na wc normálně ale to mu pro jistotu dávám drynites nasazovaci plenky jednorázové pro jistotu kdyby to náhodou nestihl si dojít... Ale když je venku tak jsem mu koupila už jednorázové pleny na lepitka větší pampersky jsem vydělá tak jsem jeden balík koupila radši teď jak budou prázdniny tak to s přítelem jedeme na hory tak bude mít syn pleny tyto ale jak na cestu tak i v hotelu radši ale vezmu mu i pár látkových plen ty budu dávat přes jednorázové pleny pro větší savost kdyby pleny náhodou protekli jelikož tyto plenky neznám když syn byl už bez plenky ve 2 letech...... Teď jsem šla na syna kouknout a říkal mi že je pokadeny a pocurany tak jsem ho tedy přebalila ale radši jsem dala 6 látkových plen ale složené na šířku a už spí a ráno je budíček v 6 hodin v 21 hodin už nebude přebalování už bude spát až do rána.....

M (Čt, 27. 1. 2022 - 20:01)

Pro větší pocuranky bych v klidu dával látkové pleny a sehnat větší gumové kalhotky s in - texu jana rubcova tam pro větší děti seženete úplně všechno co k plenkam patří já bych jim pleny prostě dával látkové..... Ale nemusíte stačí když jim koupíte seni kids buď zalepovaci a nebo nasazovaci ale stejně je lepší dávat i větší gumové kalhotky či svrchní kalhotky aby pleny neprotekli skrze...... A kolik let je pocurankum..... Tak dávejte i dětské bavlněné punčocháče pod kalhoty či tepláky...... A teď v zimě až nosí zimní kombinézu každý......

Linda (Pá, 28. 1. 2022 - 09:01)

S látkovými plenami je strašný práce, dítě si je samo nemůže nasadit a pak ten ranec mezi nohama... Na něco takového větší děti nepřistoupí. Brácha je také počůránek, tak vím, co to obnáší.

Pavel (St, 9. 2. 2022 - 09:02)

Ale není s nimi strašně práce já používám látkové i si je žehlím a je to pohoda dřív nic jiného nebylo

Jitka (So, 29. 1. 2022 - 17:01)

Tak u nás je to naopak , kluk 10 jiný než látkový nechce . Dávala jsem mu různý ale malej si prostě prosadil svou že jenom látkový .Rezignovala jsem ale pod podmínkou že si je sám bude připravovat. Přitom by plínu už dva roky nepotřeboval , nic do ni neudělá ! ale chce ji mít na noc na sobě . Nehrotím to , ono ho to časem přestane bavit.

Pulec (So, 29. 1. 2022 - 19:01)

Zakázat mu záchod a nechat ho dělat obě potřeby do plenky ono ho to přejde

Návštěvník (So, 29. 1. 2022 - 20:01)

Proč bych mu měla zakazovat záchod když ho to baví a nevadí mu mezi nohama ? Každý dítě si přece samo řekne kdy už ji nechce .

Pulec (So, 29. 1. 2022 - 11:01)

Krásně a pořád

Návštěvník (Ne, 23. 1. 2022 - 10:01)

Můžu se zeptat jaké plínky pro takhle starší děti používáte? Vím že v zahraničí se plínky pro pochcánky prodávají ale v českém obchodě jsem na nic takového nenarazil.Samozřejmě myslím plínky jednorázové , dávat dětem a i ve starším věku plínky látkové je nesmysl. Kamil.

Linda (Ne, 23. 1. 2022 - 12:01)

Jednorázové plenkové kalhotky Drynites Teen má snad každá lékárna nebo prodejny zdravotních pomůcek. Taky na netu se dají koupit.

Reklama

Přidat komentář