Reklama

Masturbace

Petr (Čt, 22. 1. 2004 - 00:01)

Patřím mezi ty, kteří mají potřebu to dělat 5-7xtýdně. Moje partnerka mi řekla, že to se mnou každý den dělat nechce. Co na to říkáte?Když třeba nějaký den vynecháme, řekne, že jí bolí hlava nebo je unavená a jde spát. Druhý den jde klidně na dámskou jízdu s kámoškama a je venku nejmíň do 2, na to má energie dost. Je to normální?

webmaster (St, 21. 1. 2004 - 22:01)

Předmět: Pocity při masturbaci Autor: Petra Datum: 20.1. 2004 7:34:44 Pánové, jaké jste měli pocity při masturbaci v dětství? Zažívali jste něco, co lze přirovnat k orgasmu? Za sebe, ne za ženy, můžu říci, že v dětství to bylo pro mě velmi příjemné hlazení a teprve kolem 12 let jsem zažila stav, kdy hlazení nějak vyvrcholilo, nebyl to ještě ten pravý orgasmus, ten přišel asi kolem 15. Předmět: Pocity při masturbaci Autor: Pavel Datum: 20.1. 2004 11:21:06 Pokud má paměť sahá tak si vybavuji, že jsem s pindíkem či pinďourem hrál často. Bylo to příjemné, ale zprvu jsem končil až mě to přestalo bavit. Jednou,to mně bylo si 7let, jsem byl ve své skrýši a hrál s pindíkem. Řečeno mluvou kluků, honil jsem si ho. V té době jsem nemohl úplně stáhnout předkožku, byla úzká a tak jsem onanoval tak, že jsem ji stáhl asi do půlky žaludu a pustil, ona sama vyjela nahoru a tak jsem si ho dráždil. V onen den, jsem už pomalu chtěl končit, když jsem cítil, že pindík, který byl tvrdý, ještě bytní a tuhne. Předkožka, která byla v té chvíli v polovině žaludu, se do něj zařízla, žalud, naběhl, znachověl a celý pindík byl najednou tvrdý jak kámen a já v něm cítil dosud nepoznaný pocit, který se šířil do těla. Nebyl to orgasmus, bylo jen příjemné, i když to bylo vyvrcholení. Do té doby jsem končil sám, po tomto vrcholu došlo k samovolnému uvolnění. Ovšem druhý den jsem byl zklamán, protože jsem se těšil celé vyučování až budu ve své skrýši. Vzpomínám si, že jsem měl předkožku rozedřenou do krve, ale tentokrát nic. Ale začalo to a myslím, že v průběhu měsíce, možná dvou, jsem si tento stav vyvrcholení dovedl vyvolat. Bylo to zesílené ztopoření spojené s příjemným pocitem bez chvění a stahů. Kolem 10. roku se přidalo chvění a když mi bylo 12 a asi 3 měsíce tak se to stalo. Bylo to ráno, probudil jsem se a pindíka jsem jak kámen, sestra už volala, ať vstávám, že mně ujede autobus do školy. Rychle jsem se rozhodl

Iveta (So, 17. 1. 2004 - 22:01)

Mam obdobnou zkusenost, objevila jsem ty neuveritelne hezke pocity nahodou, asi tak v osmi letech, ve vane, kdyz jsem si hrala se sprchou, mela jsem pocit ze jsem objevila neco, co znam jen ja, jedina na svete, moje nejvetsi tajemstvi. Vubec jsem to nespojovola se sexem nebo vztahem zena a muz, ty veci sly absolutne mimo mne. Az teprve v jedencti, zacatkem puberty to zacalo nabyvat na intenzite, zacalo to byt cilenejsi, zacala jsem to delat nikoliv uz nahodne a nevedome ale temer pravidelne a uplne umyslne, dalo by se rict, ze jsem o tom zacala vic premyslet a vylozene se na to tesit, taky se mi uz stavalo ze jsem se vzrusila v prubehu dne bud myslenkami nebo v reakci na neco svudneho....mozna ze ma obdobnou zkusenost vic lidi, ale kazdy to vnimal asi ze sveho pohledu trochu jinak...jak jste to prozivali vy?

Honza (Po, 12. 1. 2004 - 14:01)

Pavlo, sem na tom stejne a doufam ze se to zmeni preji ti abys nasla nekoho kdo bude stat za to abys s nim prozila svuj zivot pokud po tom vubec touzis a souhlasim s Milanem

Lida (Ne, 11. 1. 2004 - 21:01)

Michale, jen k tomu Tvemu dotazu, ze jsi necekal, ze to holky delaji tak brzo. Ja osobne si presne ani nepamatuju presne v kolika letech. Jen vim, ze jsem jeste nechodila do skoly. Takze odhaduju, ze jsem si s ni hrala asi od 5 let. Samozrejme jsem nevedela, ze je to mastrubace a zpocatku jsem to nespojovala se sexualni fantazii. Proste jsem zjistila, ze mi to dela dobre, tak jsem si to delala.

Milan (Čt, 8. 1. 2004 - 09:01)

Hlavu vzhuru Pavlo. Ja si naopak myslim, ze kazdemu rozumnemu muzi vubec nebude vadit, ze jsi panna. Bude si te o to vice vazit, protoze bude prave tou osobou, ktere ses rozhodla verit nejvice. Take pro nej (a bohuzel jen pro nej) odpada i obava z pohlavnich nemoci atd. Pokud to nekomu vazne vadi, tak je to fakt idiot a ruce pryc od nej.

Pavla (Čt, 8. 1. 2004 - 04:01)

Zacala jsem asi v 11, a protoze jsem panna, nic jineho mi ani nezbyva. Navazat vztah s muzem je pro me slozite a vyspely clovek, ktery by neobratil oci v sloup, kdyz by zjistil,ze jsem jeste v 25 cista,se hleda tezko. Casem jsem si vyzkousela nekolik poloh,taky ve sprse, ve skole na toalete.Ted jsem ale polevila a pokud si vzpominam, nebyl muj orgasmus nikdy zvlast silny.

jablicko (St, 7. 1. 2004 - 13:01)

ahoj všem, včera jsem si to dělala sama, večer jsem to řekla příteli, a on mi řekl že jsem nadržená magorka, a naštval se na mě, tak jsem se rozhodla, že mu to příště už neřeknu,ale myslím si že už mi stejně nebude věřit. Jak jste no tom vy ostatní?

webmaster (Pá, 2. 1. 2004 - 18:01)

Předmět: PRAVIDELNÝ SEX A ONANIE Autor: Tom Datum: 30.12. 2003 10:42:55 Mé partnerce se nelíbí,že i při velmi častém milování se nevyhýbám pravidelné masturbaci.Zdá se jí,že mi "nestačí" a prý trošičku i žárlí...Zajímalo by mě,jak se na tuto situaci díváte vy,děkuji za reakce. Předmět: PRAVIDELNÝ SEX A ONANIE Autor: Misa Datum: 30.12. 2003 10:50:51 Muj pritel onanuje pravidelne, a sex mame tak 3x do tydne, coz neni zas tak spatny. Urcite to neberu, ze me podvadi. Proste ma vetsi potrebu a beztak...kdo ti to udela lip nez ty sam sobe, ne? Ja sama taky masturbuju parkrat do tydne a myslim, ze pritel to bere uplne v pohode, proste to patri k zivotu...Pa Předmět: PRAVIDELNÝ SEX A ONANIE Autor: Tom Datum: 30.12. 2003 12:10:24 Míšo,já to vidím stejně jako ty.Tím,že člověk masturbuje přeci neznamená,že mu něco chybí v sexu.Je to příjemná věc a ty lidé obvykle dělají.Jiná věc by byla,kdybych si já vynahrazoval masturbací nějaký nedostatek v milování,a to já rozhodně nemám.Díky za reakci,Tom Předmět: PRAVIDELNÝ SEX A ONANIE Autor: Katolík Datum: 30.12. 2003 16:09:48 Pánbůh Vás potrestá za nezřízené smilstvo a jiné podobné bakchanálie. Armagedon se blíží, vy nevěřící psi! :-) Předmět: PRAVIDELNÝ SEX A ONANIE Autor: Jana Datum: 30.12. 2003 19:18:38 Tome, můj přítel se také uspokojuje sám, kolikrát, to nevím :-), nešpehuju :-))). Není na tom nic špatného a neznamená to, že mu nestačím. Já sama se také docela často uspokojuju, nevidíme v tom žádný problém, masturbace je u nás často i jako předehra, než na sebe hupneme :-))) Předmět: PRAVIDELNÝ SEX A ONANIE Autor: Tom Datum: 30.12. 2003 21:19:32 Katolíku,to slovo bakchanálie se mi líbí,to má něco společného s milováním do zadečku?? Předmět: PRAVIDELNÝ SEX A ONANIE Autor: Tom Datum: 30.12. 2003 21:21:26 I tobě Jani díky,myslím si,že časem partnerka pochopí,že masturbace není namířena proti ní.Stejně je masturbace slabým odvarem toho hopsání s milovaným partnerem,ne?:)

Michal (Po, 24. 11. 2003 - 08:11)

No sice nemám pomůcky ze sexshopu ale i tak lze masturbaci obohatit.Ve sprše či v koupeli,je to stejně vzrušující jako u holky.Používám i různý krémy a dokonce někdy i kalhotky svý přítelkyně,aniž o tom ví,nebo alespoň doufám. Jinak jsem zkoušel elektřinu.Jsem trochu do elektriky z oboru,takže jsem to zkusil, propojil jsem bradavky s penisem a málem jsem omdlel vzrušením,když jsem to pustil.Navíc se dají používat malý skleničky,vzrušuje mě i sklo na kůži penisu.Ono to pak stříká rovnou do ní...No snad ti to stačilo ...Jo a dělám si to taky o 12-13.Dotaz na tebe,holky jsou schopný se vzrušit už ve dvanácti?Jak jsi na to došla?Náhodou? Já myslel,že u holek je to s masturbací později...

Lenka01 (Ne, 3. 1. 2021 - 12:01)

Milý Michale,já se dráždím už od 6let.Začlo to hlazením mokrým prstíkem mezi velkými pysky večer pod peřinou,protože to bylo příjemně zvláštní a víc nebylo třeba.Postupně sem zjišťovala že mi dělá dobře tření o tvrdý polštářek...A poštěváček sem si řádně honila už od 11let.Jóó to byli časy...i když plné stresu z odhalení(maminka už něco tušila),taky sem si o sobě dokonce myslela,že nejsem normální nebo sem nemocná...stejnak to stálo za to ;)

David (Ne, 3. 1. 2021 - 13:01)

Je to prostě fyzická potřeba s tím nic nenaděláš a také jsem si ho třel již od mládí a měl jsem potřebu čím dál víc a víc. Někdo to samozřejmě může odsuzovat, ale proč? Když to na mě přijde musím se udělat. Jak často masturbuješ a máš s tím nějaké problémy, třeba doma, jestli se můžu tedy zeptat. Myslím si že masturbuje hodně lidí, jen o tom nemluví, přitom na tom zcela normální a nic na tom není.

katka (Ne, 23. 11. 2003 - 15:11)

Dělám si to asi od 12 let každý den.

katka (Ne, 23. 11. 2003 - 15:11)

Moc by mě zajímalo, jestli si chlapi obohacují masturbaci nějakými pomůckami. Já používám třeba sprchu.

madeinheaven (Po, 3. 11. 2003 - 22:11)

Vsem doporucuji vynikajici knihu Valka spermii od Robina Bakera. Je starsi, ale nekde v knihovne na ni narazite. Slibuji vam, ze se dozvite mnoho zajimavych veci nejen o masturbaci (i ti, co si mysli, ze o sexu vi vse).

Patrik (Ne, 28. 9. 2003 - 08:09)

Jsou dny kdy se uspokojím 5x ale jsou dny kdy nemám vůbec náladu ani pomyšlení,ale plošně mohu říci, že onanuji velmi rád a mám dobrý pocit z toho že jsem mé partnerce věrný

P (Po, 18. 8. 2003 - 07:08)

Zřejmě vydrží. Zatímco počet masturbujících mužů dosahuje téměř 100%, u žen je tomu jinak. Asi jedna třetina vůbec nemasturbovala a druhá jen občas.

Martin (Ne, 17. 8. 2003 - 23:08)

To ano, ale ta moje mi tvrdí, že nemasturbuje. A já jsem jí přitom vše vyklopil, že si to dělám sám. Štve mě že se nepřizná. Nebo to snad opravdu vydrží ?

M (Ne, 17. 8. 2003 - 22:08)

Mám přítelkyni, která se živí pouze rostlinnou stravou jako veverka a je totálně frigidní. Nezbývá mi nic jiného (nevěru neriskuji), než masturbovat. Dělám si to 4x denně pro dobrou náladu. Člověk si zvykne. Je to tak akorát, abych se příliš nevyčerpal a abych nebyl příliš nadržený na kolegyně v práci. Navíc si člověk rozvíjí fantazii, ne?

witty (Ne, 17. 8. 2003 - 20:08)

myslim si,ze stejne jako ty bez ni, ne?

Reklama

Přidat komentář