Reklama

Masturbace

zena (Po, 13. 4. 2009 - 20:04)

vis o tech antipenspirantech sem to taky cetla pry je to tak,ale kdo to dodrzuje ze?a to podpazi?je to vec nazpru no?driv to tak bylo a nikdo to neresil,nevim,castecne ma zena pravdu,,,,,smekam ze se hned nejdes takzvane kurvit,musis byt dobrej chlap,hodne zdaru myslim to vazne a uprimne

Návštěvník (Po, 13. 4. 2009 - 07:04)

Zeno, díky za podporu.
Ze vztahu pryč jít nechci, protože máme dvě malé děti a milenku si taky nehledám, protože mám strach, že bych se od ní za manželkou těžko vracel. Takže jsem se s tím smířil a radši doma honím.
Problém je už jen to, že spolu žijeme jen ze zvyku jako dva úplně cizí lidé. Ale i s tím už jsem smířený.
Naštěstí moje žena není zase taková špindíra, že by se neumývala nebo si neměnila kalhotky. Jen má prostě chlupaté podpaží a nepoužívá antiperspirant, což mi hodně vadí. A stejně jako u Michala žádný rozhovor na tohle téma nemá smysl, protože podle mé ženy chlupaté podpaží stejně není vidět a antiperspiranty prý způsobují rakovinu.

tonda (Ne, 12. 4. 2009 - 18:04)

Masturboval jsem jednou s kalhotkama tety, když byli na dovolený. Bydlíme v jednom paneláku, chodil jsem k nim zalévat kytky. Trochu jsem toho zneužil. Otevřel jsem si, zabouchl jsem dveře a šel hledat, kde má prádlo. Je jí 35, pěkná blondýnka. V koši na prádlo byly jedny klasický bílý, perfektně voněly, vytáhl jsem si ho a vystříkal se. Asi než odjeli si vzala nový a tyhle tam nechala. V koši odpadkovém jsem našel i tampon. Jinak má tyto kalhotky: 5 x klasický bílý, 3 černý, 2 tanga červený, 1 kalhotky klasický žlutý, 1 oranžový, 2 krémový a 1 tanga se srdíčkama. Máte někdo podobné zkušenosti

zena (Ne, 12. 4. 2009 - 18:04)

teda kluci sem zena a asi vam to schvaluju,to se neda vydrzet,a vidite rika se o muzskejch ze sou cunata,ale opak je a muze byt pravdou mam takovou znamou,totez pekna zenska a je ji 40,ale hygiena ji nic nerika,,,,,,,je to smutny ale asi bych taky podvadela a casem sla se vztahu pryc,hodne sily

Michal (Ne, 12. 4. 2009 - 17:04)

Mám doma to samé,zpocené ,v podpaží chlupaté
s pěticentimetrovými chlupy a tři dny nošené kalhotky na sobě i v noci....a myslítesi že to bylo pořád? Omyl ,po dětech tak dva roky. Tak co s ní ve 37 letech? Samozřejmě jí podvádím a vůbec nemám výčitky. Jen mi nikdo prosím neraďte ať si s ní o tom promluvím...není to nic platné.

Návštěvník (So, 11. 4. 2009 - 19:04)

Pochybuji, že by s mou manželkou nějaký milenec vydržel.
Moje manželka je takový ten typ, co leží v posteli na zádech jak prkno a čeká, co se bude dít. Prostě neustále misionář a o nějaké změně polohy nebo dokonce orálu či análu nechce ani slyšet. Navíc nepoužívá žádnou antikoncepci a neříká ji nic ani holící strojek či antiperspirant. Kdyby to byla nějaká stará baba, tak bych se tomu nedivil (dřív to bývalo asi normální), ale jí je teprve třiatřicet.
A to jsou vlastně ty důvody, proč raději honím.

Návštěvník (So, 11. 4. 2009 - 16:04)

No,tak asi nejlepší bude,když si tvá manželka pořídí milence,ten by se ani přemáhat nemusel.Když máš k milování takový postoj,tak si ho asi brzy pořídí.Ty si ho budeš v klidu honit,ale-))ať potom nemusíš honit i manželku,až ti uteče k tomu milenci.Ji se taky určitě nechce poslouchat,že si ho raději honíš,že...

Návštěvník (So, 11. 4. 2009 - 11:04)

Mě tedy onanie rozhodně neubližuje, spíš naopak. Nejradši bych si ho teď vyhonil, jenže nemůžu, protože žena bude chtít určitě večer sex a kdybych si ho teď vyhonil, tak bych se k sexu s manželkou už asi večer nedokázal přemoci. A kdo to má potom poslouchat, že.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2009 - 21:04)

Jirko,onanování je normální a každý ať si dělá,co se mu líbí--))pokud to někomu neubližuje.Je to sice rarita,tak dlouho onanovat,ale když se ti to líbí.V budoucnu však,pokud budeš chtít rodinu--))dobře ti radím,najdi si nějakou ženu,která nepotřebuje pohlavní styk!!V opačném případě ti totiž každá brzy uteče.

Vláďa (Pá, 10. 4. 2009 - 17:04)

Onanuju 2-4x denně a musim hodně dýchat, to mě velmi vzrušuje a někdy když začnu naráz velmi intenzivně honit mě začne bolet na prsou. Ta bolest ustává, když se blížím k výstřiku a během výstřiku a poté uplně ustane.

Jirka (St, 8. 4. 2009 - 17:04)

Je mi 24 a oblíbil jsem si dlouhé onanování,onanuji těsně k výstřiku a pak se udržuji hodiny těsně na hraně, je to strašně příjemné. Začal jsem včera kolem 17hodiny, teď je 0:35 a stále onanuji a nechci se přivést k orgasmu, protože nechci ty velmi příjemné pocity ukončit, tak budu onanovat celou noc . Vím, že jakmile se přivedu k vyvrcholení bude po všem,proto nechci končit. Po vyvrcholení budu mít na sebe vztek, že jsem tomu zase podlehl. Ale pozítří budu už zase onanovat znovu. Přítelkyně se kvuli tomu se mnou rozešla. Je to normální co dělám?

michal (So, 4. 4. 2009 - 00:04)

pro Věru. brnkni mi na 606380872. Dame řeč. jasný, že vibrátor nesmí být moc velký. Záleží hlavně na materialu...

Věra (Pá, 3. 4. 2009 - 01:04)

Samozřejmě,zkoušela a ne s jedním a jednou,myslím,že tohle je celkem běžná věc,předpokladem je,že ho nemá tak tlustého a tvrdého.Nicméně,osobně vibrátor příliš nemiluji,vibrace uvnitř podbřišku není přirozená věc a leckdy to bývá příčinou ženiných gyn.potíží.Kdyby se provedly lék.výzkumy,asi bychom čuměly a bledly...

michal (Pá, 3. 4. 2009 - 01:04)

Uz jste to tak nektera zkousela??? Viz vyse. Jake to bylo?

Návštěvník (St, 1. 4. 2009 - 23:04)

Michal ma pravdu!!!!!

Návštěvník (St, 1. 4. 2009 - 19:04)

Marcy, uz jsi si zasukala? Aby sis ten postevak nepretahla brzo pres hlavu!

marcy (St, 1. 4. 2009 - 19:04)

asi sem nějaká uchylná, ale masturbuji od 4 let..
no vlastně se jakoby třu třeba o roh židle - mam kvuli tomu otlačený do tmava v pravym třísle.. nejlíp se mi to tře při plnym močáku.
jo a taky si tam pořád šaham..takže mam vytahanej poštěvák..

michal (Po, 30. 3. 2009 - 00:03)

vibrator spolu s penisem ve vagine je skvela vec. Citim na penisu pocity, ktere nicim nenahradiš. spolehlivě tak dosahneme orgasmu oba najednou.

Také názor (Út, 24. 3. 2009 - 10:03)

Děkuji Milane za radu.

S tím předhoněním - to mne nenapadlo.

Já si svaly vagíny trénuju a troufám si říci, že ji nemám povolenou, navíc si penis partnera stisknu, když je ve mně.

Při našich hrátkách mi partner zkusil zavést prst, současně s robertkem a nešlo to.. Ovšem penis je trochu jiný a vagína je pružná... snad i tohle by mohlo být řešení.

Milan (Út, 24. 3. 2009 - 09:03)

Zkuste to naopak - předhoň ho a ať se dodělá v Tobě. Nebo si zaveď současně s penisem do vagíny dva nebo i tři svoje prsty prsty. Průchod žaludu přes klouby je hodně vzrušující. Anální kolík pevný nebo nafukovací může vagínu mírně utáhnout....

Reklama

Přidat komentář