Reklama

Anální sex

Emotioner (Čt, 28. 7. 2005 - 22:07)

Když jsem před několika lety navrhl, že jednou se má všechno v životě zkusit, manželka nechtěla ani slyšet. Od té doby říkala: splním ti SKORO všechno. Poslední dva roky jsem se nedal odradit, a když mi přestala odtahovat ruku a pozitivně reagovat při jemném dráždění na prdelce, byl to pro mě impulz k akci. Postupně se začal prstík na prdelce objevovat pravidelně. Jednou, když jsem ji pěkně úplně umiloval aniž bych se sám uspokojil, začala řešit co se mnou. Otočil jsem si jí zadečkem a sám to pustil do ústí jejího análku. Nijaká reakce na to nebyla. Při posledním milování byla opět šíleně rozdělaná, řádila na mě jako pominutá a já stále nic. Nakonec jsem ji už uspokojenou a rozrušenou položil na záda a nasadil penis na okraj dírky. Zeptala se "proč tě to pořád tak láká?". Nereagoval jsem, jen jsem se usmál a jemně začal pronikat dovnitř. Byl jsem opravdu jemný, snad jako poprvé, přesto když už jsem se vevnitř snadno pohyboval, její tvář prozrazovala očekávání a spíš nezájem. Cesty zpět nebylo, byl to můj nejlepší a nejcitlivější orgasmus snad za několik let. Potom jsme si o tom promluvili a čekalo mě docela velké překvapení. Dráždit na zadečku se nechala proto, že už ji nebavilo mě pořád sundávat ruku (a mě to připadalo, že alespoň na tohle reaguje docela pozitivně!) a že tento zážitek nemusíme opakovat častěji než jednou za několik let, protože jí to prostě fakt nic neříká. Ale jedna pozitivní věc z toho plyne: zkusit se má všechno a nebudu litovat, že jsem to alespoň nezkusil. Trpělivost ruže přináší a někdy stačí i karafiát :o)

lina (Čt, 28. 7. 2005 - 08:07)

Je mi téměř 30 a můj muž několikrát chtěl an.styk. Chtěla jsme mu i několikrát vyhovět, ale zábrany byly kvůli případné stolici a staženosti svěrače. Před 3 měsící jsem byla na malém zákroku na gyndě a na 3 týdny mi zakázali styk. Tím se to nějak zlomilo. Koupila jsem si glyc.čípky, večer se vyprázdnila a ve sprše jsem si i pro svůj klid ještě "dírku" vymyla. A pak jsem muži navrhla, že to zkusíme vedle. Byl z toho návrhu v šoku. Byl jemný, nejprve prstem s hromadou gelu a pak to zkusil ..... pomalu tlačil bez přirážení a svěrač pomalu povoloval a najednou tam byl celý. Super pocit. Teď to provozujeme min. 3x týdně a s kombinací vrnícího robertka v pochvě je to nepopsatelný zážitek pro mě a jak mi muž přiznal i pro něj. Nebojte se, zkuste to !!!!!

Mystic J (So, 23. 7. 2005 - 11:07)

www.sweb.cz/mysticj-- návod na A.S. (velmi podrobný a velmi slušně napsaný).

Alf (Čt, 12. 5. 2005 - 14:05)

Co se tyce drazdeni konecniku, tak je to uplne normalni ze ho to vzrusuje, jenze vetsina chlapu to proste neprizna. Mrkni na rubriku analni sex trochu jinak. A to curani, to je asi individulani, ale kdyz ti to nevadi, tak proc mu nevyhovet...

Belle laide (Čt, 12. 5. 2005 - 12:05)

Ahojte,nedavno jsem zjistila, ze nejvic pritele vzrusujete, kdyz mu strkam prsty do konecniku anebo kdyz se na nej vymocim. Prijde mi to trochu ujety, ale vylozene mi to neni odporny, takze mu vyhovim. Je to normalni? Co na to rikate?

katae (Po, 9. 5. 2005 - 12:05)

Alo, musím Tě zklamat, to předchozí jsem nepsala já, nějaký puberťáček si půjčuje moji přezdívku, no snad už se někdy webmaster umoudří a budou tu přezdívky registrované.

borec (Po, 9. 5. 2005 - 12:05)

Vy dva poslední kreténi běžte do řiti s tím vaším prdelním tématem!!

katae (Po, 9. 5. 2005 - 12:05)

No jo, vidí, že tuto moji přezdívku zneužíváš na všech tématech.No, Jane, moc Ti to nejde. Jsi ještě hloupější.

Ala (Po, 9. 5. 2005 - 10:05)

Ano katae, znám ten pocit rozkoše, když dva zavedené pyje v mých obou dírkách do sebe buší jako dva kyje, nebo hokejky při mistrovském zápasu!Hned se udělám!

katae (Po, 9. 5. 2005 - 10:05)

Není nic vzrušujícího, když mne můj bývalý přítel souloží do análku a nynější manžel do pochvy! Zažívám střídavé orgazmy, je to až k zbláznění......

katae (Po, 9. 5. 2005 - 10:05)

Není nic vzrušujícího, když mne můj bývalý přítel souloží do análku a nynější manžel do pochvy! Zažívám střídavé orgazmy, je to až k zbláznění......

Leňa007 (Po, 9. 5. 2005 - 08:05)

A došlo na má slova, natržená řiť!!!

Janka (Po, 9. 5. 2005 - 07:05)

analni sex mi sice moc nerika ale s predchozim partnerem jsme jej docela hodne praktikovali, protoze se mu libil. Ted mam ale pritele, kteremu se take moc libi ale hacek je v tom ze jeho penis je celkem silny- cca.5cm no a i kdyz mazem a jsem si myslim uvolnena, boli to a vetsinou me i natrhne takze pak tejden trpim. Partner si mysli ze si tu bolest vymyslim.Ale to neni pravda vzdyt s bejvalym jsem to delala porad. Proste ho ma na anal velkyho si myslim.

borec (St, 6. 4. 2005 - 14:04)

Za tři pětky, fóknu ti ho do hnědky!!

Jp (Út, 8. 3. 2005 - 13:03)

Žasnu, že se tím prdelovým sexem už zabýváte pět let ! Zjistil jsem, že je víc úchylných žen než chlapů!! HOVADA!

Kačenka (Út, 8. 3. 2005 - 13:03)

Renčo, ono jde taky o to jak to tvoje kamarádky zkoušeli a s kým, jestli na to hnedka vlítli a bolelo je to, tak se nedivim že nic hezkýho necítili. Jestli se bojíš, zkuste s přítelem nejdřív jenom něco opravdu malinkýho, třeba hrozně tenkou svíčku do kondomu, tenčí než je prst a až ti přestane vadit, že ti jde něco v zadečku "proti proudu" a nebude tě to bolet, tak zkoušejte něco o trošičku většího a takhle pokračujte, nepřecházejte na větší, než ti to nebude příjemný, zkoušejte to třeba tři týdny nebo dýl, prostě si nechte čas! Je to taky dobrá předehra, pak pokračujte normálně!:)A až dojdeš k tomu, že ti tam nebude vadit ani vibrátor a bude ti to příjemný, tak to teprve zkuste, dřív ne, ať se neblokneš a pak budete mít po srandě!:)Hodně trpělivosti!:)Kačenka

Renca (Út, 8. 3. 2005 - 11:03)

ja jsem jeste "analni panna" a vzdycky jsem si myslela, ze to tak taky zustane. Vzdy mi to prislo divny, neprirozeny, spinavy, a taky jsem neverila, ze bych z toho neco mohla mit. Memu priteli obcas drazdim anal pri koureni, a u nej naprosto chapu jeho extazi pri orgazmu, protoze znam anatomii:)), ale u zeny??? Hm, fakt nechapu jak je mozny, ze zeny zazivaji neuveritelny orgasmy..........teda ja se osobne s zadnou nesetkala, obcas se s nejakou kamaradkou na tohle tema bavim, ale ani jedna mi nerekla, ze se ji to libilo. Vse delaly podle spravnyho postupu...mazat a mazat, kondom, jit na velkou pred stykem...proste vse jak ma byt, ale stejne je to bolelo a bylo to neprijemny, a pak dva dny nemohly na WC. Muj pritel me premlouva uz dva roky, a protoze ho miluju a taky mam strach, ze by to zacal jednou hledat nekde jinde.....no a taky po precteni tohoto fora jsem dospela k nazoru, ze vsechno se ma zkusit, ale budem na to muset jit hoooodne pomalu :)))

najkrajsia (Po, 28. 2. 2005 - 08:02)

no teda klystir a neviem co este, pekne ma to stve co vsetko my musime chceme? robit koli chlapom keby ste chceli urobit analny sex jemu by som chcela vidiet tie zdesené tvare.Ano je to bolestive, neprirodzene, su z toho zapaly, uplna hlupost ak už to robite robte to aspon s prezervativom nech tie bakterie nie su vsade, ved zdravie a maternicu s vajecnikmi mate len jedno!!!

Tereza (Ne, 27. 2. 2005 - 15:02)

Klistír? A ten mám udělat jak?

Petra (Ne, 27. 2. 2005 - 15:02)

Pred stykem si udělej 2 x pořádný klystýr, a nemusíš mít obavy

Reklama

Přidat komentář