Reklama

Častá onanie

Návštěvník (Ne, 11. 6. 2023 - 08:06)

Dělají z kluků impotentní eunuchy.

Návštěvník (Po, 25. 4. 2022 - 17:04)

Teď mam máminy spocený silonový punčocháče přilepený na nose a levačkou ho mrskam, už to bude, jo , paráda už to lítaaá

50 (St, 17. 11. 2021 - 07:11)

Masturbace je zdravá,bude mít aspoň v pořádku prostatu a nebude s ní mít v budoucnosti problémy,to vám řekne každý lékař!

Rada (St, 17. 11. 2021 - 03:11)

Častá masturbace je špatná. Má se souložit a nepropadat hříšné masturbaci. Žijte v manželství a máte klid. Musíte se ovládat a umět si odřeknout pochybné pokušení.

Eva (St, 17. 11. 2021 - 03:11)

Ahoj, mám patnáctiletýho syna a ráda bych, aby tolik neonanoval. Viděla jsem článek i foto o vibrostimulaci vozíčkářů. Na žalud se jim přiloží tzv. vibrátor, po 3x 3 minutách dojde k ejakulaci. Přitom to je bez erekce. Chápu, že syn si musí "uvolnit pytel", jak říká, ale byla bych ráda, aby to bylo bez té onanie. Tam jde o nesexuální proces, asi jako když se někdo vyčůrá.Tady je ten článek: http://www.csnn.eu/ceska-slovenska-neurologie-clanek/penilni-vibrostimulace-u-pa-cientu-s-misnim-poranenim-51579?confirm_rules=1Nevíte, kolik ten vibrátor stojí? Sežene se v sexshopu nebo v lékárně, myslím ten na obrázku. Chtěla bych, aby se syn vyejakulvoal, ale bylo to bez erekce, nechci mu kupovat masturbátor, ale jen přístroj co mu umožní uvolnění semene.

Klarka (Út, 30. 5. 2023 - 11:05)

Evi naprosto tě chápu. Jsi jeho matka a ty by jsi o tom měla rozhodovat. Záleží na tvém přístupu. Nicméně bez erekce je asi nejlepší tzv milking. Dráždění prostaty při kterém nedojde k erekci ale jen k vytoku semene. To se mně asi osvědčilo nejvíce. Jinak lze i masírovat žalud a těsně před vyvrcholením toho nechat, když se to udělá správně dojde k výkonu semene ale bez orgasmu. Což je vyžadováno aby si neudělal návyk na onanii. Proti nechtěně erekci ovšem nelze udělat nic jiného než chastity na penis. Na to ale musíš kluka navyknout. V každém případě můžeš pak v klidu spát. Nemá žádnou šanci onanovat a máš dokonalý přehled a kontrolu nad množstvím semene co mu dovolis upustit.

Baruna (Út, 30. 5. 2023 - 11:05)

Řekla bych, že pro takového kluka jak se ta paní zmiňuje, by byla nejvhodnější klícka, tedy pás cudnosti. Mám s tím zkušenosti. Prostě to klukovi nasadit a je klid. Erekce je naprosto vyloučena, bude ho mít pořád malinkého. Samozřejmě že semeno mu vyteče, u takového puberťáka k tomu dojde možná dvakrát, třikrát týdně, avšak nepocítí žádný příjemný pocit, neprožije žádnou rozkoš. Vyteče bez jakéhokoliv prožitku, jen pár vteřin těsně před tím pocítí jak se mu to v kulích převaluje, je to velice příjemné a už čeká na stahy a ono nic. Bude to pro něj frustrující, ale zvykne si a bude čekat na příště, aspoň na těch pár vteřin jakéhosi těsně před vytečením.

Návštěvník (St, 17. 11. 2021 - 10:11)

Matka na mě používala vibrátor, který byl součástí univerzální sady (žena/muž). Nešel použít bez erekce, protože by na penisu nedržel. Byl to takový fofr, že jsem byl vyejakulován za deset minut mnohonásobně tak, že jsem se nemohl postavit na nohy. Ke všemu to bylo dost bolestivé. Většinou jsem to prokřičel střídavou rozkoší a bolestí. Nakonec sama uznala, že nema cenu mne takto mučit a ponechala mi možnost časté ruční masturbace, kterou podporovala jako přirozenou aktivitu. Nekaž synovi příjemné pohlavní dospívání a nech ho onanovat podle vlastní potřeby.

Návštěvník (St, 17. 11. 2021 - 18:11)

To je sice hezký, ale v dospělosti to může mít následky, běžné je honění 1-2 krát denně, nic se nemá přehánět

10x (Út, 16. 11. 2021 - 19:11)

za sebou

Návštěvník (Ne, 24. 10. 2021 - 01:10)

Sášenko, pořád. Držím a mastím penis kdykoli je to možné. Erekci stále mám, jenom těch výronů ubývá. Vysemením se dvakrát, maximálně třikrát denně a už to není to dálkové stříkání, které znáš. Sem tam to napoprvé stříkne, ale potom spíše vytékám. Holt už nejsem žádný mladík a prostatu už mám utahanou a línou. Pokud bys chtěla mrdat, tak beranidlo stále proniká, kam má, ale počítej s dlouhým aktem, protože už nejsem žádný divočák, ale užiješ si to, dokud budeš moci.

Saša (Ne, 24. 10. 2021 - 00:10)

Pořád se zběsile honíš?

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 23:10)

Už nejsem Abe!!!!!

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 17:10)

Onanoval jsem povinně od pěti let, po komplikované operaci přirostlé předkožky a zaníceného penisu. Když jsem asi v deseti letech začal mít orgasmy, úplně jsem tomu propadl. Moje denní minimum bylo pět, ale také deset i více výronů denně. Protože jsem to prožíval dost intezivně a hlasitě, tak měla máma dost přesný přehled doma. A to nevěděla o tom, co bylo ve škole a venku. Místo aby zachovala intimní loajalitu, (dělala to taky) řešila mojí pohlavní aktivitu s kdekým. S lékaři, učiteli, příbuznými, (babička jí mnohokrát varovala, že nedělá dobře)aj.. Měl jsem šílenou popularitu onanistického maniaka. Každá holka s kterou jsem chodil, o tom od ní věděla, potom i manželka a tchýně. Ti "slušní" mne odsuzovali a sklízel jsem ovoce jejich pohoršení, ale na druhou stranu od těch "normálních" jsem měl pochopení, sympatie a zájem. Která by nechtěla samečka, který může skoro pořád. Takže jsem jí nakonec vděčný za to, že jsem měl, a stále mám, pestrý sexuální život. Díky mami.

Saša (So, 23. 10. 2021 - 21:10)

Abe poznala jsem tě. Znám i tvoje pravé jméno, telefon i adresu mi dala tvoje žena. Znala jsem i tvojí maminku, neměla tě ráda. Honil jsi se přede mnou, měla jsem tě v sobě několikrát a vím, že jsi často mrdal i mojí babičku Mášu. Neboj. Mám na tebe tak krásné vzpomínky, že tě neshodím, ale chtěla bych se s tebou setkat a zavzpomínat na staré dobré časy. Jestli je tvůj penis tak dobrý jako býval, tak si i zamrdat. Pořád to ještě potřebuju i když už jsem stará. Ještě tak často onanuješ? Tak si ho můžeš vyhonit v mý kundě, stále je dobrá. Píšu ti SMS, kdy a kde se můžeme sejít. Čau!

Návštěvník (So, 9. 10. 2021 - 10:10)

Je otázkou jak lze kvantifikovat častou onanii. Onanie je proces. Jedinec může onanovat celý den bez ejakulace, nebo se tím míní častá ejakulace? Obdobně lze nahlížet i na pohlavní styk. Zvládám obojí, přičemž mé uspokojení je druhotné. Prostě v případě soulože koukám aby byla šťastná hlavně partnerka a v případě onanie dělám dobře sám sobě a taky často, když není do čeho.

. (So, 9. 10. 2021 - 07:10)

Pindit hońoura je zdravé.

jindra (St, 6. 10. 2021 - 14:10)

onanuji i dvakrát za den když to je možné a není to nic nezdravého...

Martin (St, 6. 10. 2021 - 14:10)

Já taky ráno a večer o víkendu někdy i přes den, kolik ti je?

... (St, 6. 10. 2021 - 14:10)

Nedovol mu masturbovat.Zákazy nepomáhají.

Reklama

Přidat komentář