Reklama

onanie před ženou

Hanka (Po, 9. 5. 2022 - 15:05)

Zjistili ze jsem doma az kdyz vylezli ze sprchy a vydeli me v loznici v posteli,ja tvrdila ze jsem spala a ani nevim kdy prisli,netusila jsem ze si uzivaji a asi si museji chutnat kdyz se navzajem polykaji,ja mela a mam vlastne sestru,delali jsme spolu taky ruzne prasarny asi jako kazdy a i jsme se chutnali,netvrdim ze mi byla neprijemna ale nemusela jsem citit jeji pipinu kazdy den.

Zuzka (Út, 10. 5. 2022 - 03:05)

Já to o svích dětech zjistila když syn měl 16 a dcera 14. Nevím jak to dlouho už probíhalo, ale rozhobně se nestiděly. Dcera muho honila i kouřila, až do konce a schutí mu polikala jeho sperma a syn jí prstil a lízal a i on ochutnával její sekret při orgazmu. Když jsem to poprvé zjiztila myslela jsem že je seřvu, ale nakonec jsem se stím smířila. I já jsem vjejich lerech si užívala.

Hanka (Út, 10. 5. 2022 - 08:05)

Zuzko a nemela jsi chut se pripojit?ja kdybych nemela kramy tak asi jo,jsem strasne vzrusiva a ten pohled a zvuky me dostali do varu.

Zuzka (Út, 10. 5. 2022 - 09:05)

Tak né že bych nato nepomyslela, ale nechala jsem je vtom sama. Když jsem je vyděla jak si užívaj a ochutnávaj jeden druhého, byla jsem stoho i vzrušená, ale nák jsem se knim neodvážila. Možná že bych to zvládla a našla odvahu, ale přeci nevím. Aby nechtěl syn zasunput. Jen doufám že nezasune do sestry.

Hanka (Út, 10. 5. 2022 - 09:05)

Ted vlastne uz chapu ze jsem nikdy nenasla zedne semeno kdyz mel poluce,asi uz to musej delat dlouho,ja bych se nebranila zesunu,otehotnet uz nemuzu,maji rozbitou,tak proc ne a taky bych si dala to semeno,to musi byt sakra dobre kdyz ho holka polika jak nic a jeste si mlaska,boze pomos mi.

Návštěvník (Út, 10. 5. 2022 - 06:05)

Další retard a absolvent pomocné školy.

Hanka (Po, 9. 5. 2022 - 14:05)

Proc myslis,chces byt zajimavy?Kdyz te to nebaví a nemas prispevek tak proc sem lezes,vyhonit si ptaka dokazes snad,ne?

Hanka (Po, 9. 5. 2022 - 12:05)

V patek jsem prisla domu driv z prace,nevolnost a menstruace a tak,a sla jsem si lehnout,nespala jsem jenom ležela a najednou jsem slyšela ze se vrátili ze školy moje dvojčata,Petra a Pavel a se smíchem letěli do pokoje Petry,chvíli se smáli ale najednou bylo ticho a tak mi to nedalo a tiše jsem se sla podivat co delaji tak tiše a nevěřila jsem svym očím,lezeli na boku jako pri 69 a teda lizali se dost divoce,nemohla jsem odejit jak jsem byla zarazena,az najednou Petra zavzdychala a mela orgasmus a chvilku na to i Pavel a strikal ji vsechno do pusi,hned si lehli na zada ale Pavlovi stale stal,Petra chvili koukala a najednou se zase otocila na bok a zvedla nohu,v tom se otocil i Pavel a prisal se ji na pipinu,ona ho mela snad az v krku a za chvili zase vzdychali a prozivali orgac,normalne jsem litovala ze mam kramy,co si o tom myslite?

Karel (Po, 9. 5. 2022 - 12:05)

No já si myslím, že jsi se potom probudila s rukou v nachcaném nočníku.

Majo (St, 4. 5. 2022 - 10:05)

Dnes rano jsem vyzkousel si honit na parkovisti vedle zaparkovaneho auta kde sedela pani,takova hezka starsi pani,vsimla si jak se v aute kroutim a prizvedla se aby vydela co delam a zustala prizvedla az jsem strikal,potom se jenom usmala a vzala si casopis,ani pohorsena a ani nechtela volat policajty.

Jaja (Čt, 28. 4. 2022 - 14:04)

Promin pisu rychle,jsem nadrzena

Vasek (St, 27. 4. 2022 - 11:04)

Asi jsem nasel vlakno kde muzu napsat muj pruser,ziju sam,delam sverece a dojizdim hodne daleko do prace,pred tydnem ve velkem desti jsem projizdel vesnici a tam na zastavce mala holka promocena s taskou na zadech a bylo videt ze breci,zastavil jsem a ona vlezla bez slova do auta,rikam kam jedes a rekla,tak jedu a jak byla mokra tak se klepala tak jdem pritopil ale to mokre na sobe nebylo moc fajn tak si sundavala bundu a svetrik a jak se tak kroutila videl jsem po sukinku bile kalhotky a taky mokre,vsimla si to a rekla chces ji videt?a ani jsem nestihl nic rict a uz byla bez,trosicku bile chloupky a le jak se ji otevreka tak ten ruzovoucky kvet co koukal jsem nechapal,malem jsem boural a v kalhotech se neco delo,rekl jsem oblec se a ja te vysadim u baraku,no ale to jsem nemel rikat rekla za chce jit ke mne a ze kdaz jsem viděl ja ji tak chce ona mne,jinak to na mne rekne ze jsem ji obtezoval,ja kokot byl v pasti tak jsme jeli ke mne,doma se okamzite svlekla do naha no a ja taky a hne ze chce videt vsechno a sedla si mi na hrudnik a koukala mi na ptaka,jenom jsem ji posunul bliz k hlave zacal ji lizat,takovou dobrotu jsem nikdy necitil ani s moji bejvalkou,nechala se i jazyk do zadecku,ani nemusela nic delat a ja mnel samovystrik,byl jsem strasne nadrzeny,od te chvile chodi ke mne kazdy den a ja jse stastny ale asi debil.

Jaja (St, 27. 4. 2022 - 07:04)

Taky si se nasla v nem ze,je to proste nadhera,myslim ze kluci jsou moc takovi jako rychli,ale soused ne,sadime nazi proti sobe,povidame si a je jedno kdo z nas zacne,ale vetsinou ja,uz se nemuzu dockat kdyz se mu zacne stavet,rada se divam a nevic na jeho zalud,vyleze z kuzicky a uz ceka na moji pusinku a jak se ho dotknu tak citim mokrou pipinku a uz se otacim at muze lizat,proste takhle to delame vzdy a jsem stastna ze ho mam.

Olina (St, 27. 4. 2022 - 08:04)

Máš pravdu, je kemě moc milej. Neříkám že kluci nejsou milí, oni taky, ale jsou prostě dotoho moc hr. Hlavně už aby sříkaly a byli tak na sebe pišní že se do tebe udělaly. Snim je to daleko lepší. Děláme sito pomalu a vychutnáváme jeden druhého a když mě šuká do prdelky, nikam nespéchá. Jemně a pomalu příráží, takže prožiju orgazmus dříve než se on domě vystříká. Mám to tak ráda. Prostě toho dost prožil a ví jak uzpokojit ženu, než nákej nadrženej puperťák, kterému jde jen oto co nejrychleji se do holky vystříkat, aby si mohli říct že to splnily na jedničku. Sním jsem moc ráda a dávám mu to dost na jevo.

Jaja (St, 27. 4. 2022 - 10:04)

Kdyz jsi delala poprve analek,taky si se pokajdila,nebo ti to hned napoprve slo,ja citila jak je ve mne,bylo to strasne uzasne,poprve v zadecku se neco deje,ale zacala jsem citit tlak a pokajdila se,nevadilo mu to a ani se nesmal,jenom rekl to nic,neboj a utrel mi zadek a zasunil zase,vytlacila jsem jeste trosku ale za chvili jsem citila jak klouze a rekl ze uz mazu a zrychlil,citila jsem silne sechtani a mnela jsem vrchol a za chvilku on mne plnil zadek,citila jsem to jak mi tam neco přibývá,uzasny pocit.

Olina (Čt, 28. 4. 2022 - 05:04)

Než mě ho poprvé strčil do zadečku, tak mě udělal klistýr. Na záchodě jsen to pak všechno vykakala. Potom mě nejprve tam začal strkat prst po prstu abych si zvikla a abych anâlek roztáhla. Pak si na špičku žaludu dal trochu gelu a troškou gelu mi promazat dirku. Šla jsem na čtyři a pomalu začal do mě zasouvat. Nebyla jsem na nic takového zviklá a trošku jsem měla strach a tak jsem pořád svírala zadek, že se nemohl do mě dostar. Říkal ať se uvolnim a pivolim svaly
Pak jsem ucítila jak mi jeho žalud domě zajel a začíná pomalu zajíždět hlouběji a hlouběji. Trošku mě to bolelo, ale dalo se to vydržet. Celá jsem se prohýbala a začala si na jeho péro zvikat. Pomalu přirážel a ten tlak byl takoví jako kdybych něla kadit. Ale nic jsem nekadila. Nakonec do mě zajel celel a i ten tlak se začal uvolňovat, takže jsem si začla pomalu užívat jeho čůraku v zadečku. Zachvilku se mě to začlo moc líbit a začla se přitom prstit. Opčas jsem stáhla zadeček a sevřela ho a to se mu moc líbilo. Prožila jsem super orgazmus. Potom mě řekl že už to nemůže vydržet a že bude stříkat. Najednou jsem ucítila, takové teplo v zadečku, jak mě plní svím semenem. Eště chvilku přirážel a pak ze mě vyklouzl. Pak mě prstama roztáhl análek a chtěl abych to semeno tlačila ven. Když mě něco vyteklo tak mě to teklo dolü na kundičku. Chvilku se díval a potom mě začal lízat análek a slízával tak svoje semeno. Postupně jsem si na to zvikla a teť zasouvá bez problému a jâ si ho daleko výce užívám.

Jaja (Čt, 28. 4. 2022 - 13:04)

Tak klistyr jo,to jsme nedelali,asi to zkusíme jake to bude ale prisla jsem na to ze nez jdu k nemu tak si prstim zadek az se vykajdim a zacnu mazat,zacne to klouzat a to dost a vubec to nesmrdi,a jdu k nemu,zacne mi vzdy lizat pipinku az bach se zblaznila jak mi brni telo a potom i zadecek a strka mi tam jazyk a pry mu chutnam a potom pomalu tasouva ten velky zalud,kdyz pronikne tak to az mlaskne a ja tecu z obou direk,vlastne ze trech,pri orgasmu si trosku curnu a potom bych omdlela jaka je to slast,a kdyz je ve mne tak rikal ze uz se povolil i vnitrni sverac v zadecku a ze ho uplne polyka,predstavuju si to,a kdyz strika tak uz neprirazi,natlaci ho co nejvic a pumpuje to seminko do mne,musim ho mit az nekde ve strevech protoze ceka az mu zmnekne a sam vyklouzne a mne se stahne sverac,utre mi prdelku a hotovo,potom mne otoci ne zada a zase lize a ceka dokud nestriknu,vzdy striknu,nevim ze se mu to tak liby,mne taky,uplne ztacim asi vedomi protoze okamzite po to vystriku mam tak strasne lechtaci krece v pipince ze uz i trosku kricim a pry vypoustim ze zadecku hodne stavy,je to mooc krasne a vza mu podekuju a jdu stastna domu.

Návštěvník (St, 27. 4. 2022 - 08:04)

Ty se radši nauč pravopis.Takových hrubek nenasmolí v jedné větě ani starý cigán.

Jaja (Út, 26. 4. 2022 - 12:04)

To vis,ja ti to reknu a ty me budes hledat,takova krava nejsem

Olina (Út, 26. 4. 2022 - 13:04)

Vikašli se na takové blbce a na takové komentáře co tě uráží. O 12 jsem sama chodila k jednomu staršímu pánovy. Mamka oničem nevěděla.. Honil si ho předemnou a stříkal svoje sperma předemnou. Postupem času jsem mu ho sama honila a pak i kouřila. On mě lízal a prstil. Slíbil že nikdy do mé pipinky s penisem nevnikne a to také dodržel. I když jsem mu sama řekla že by mohl domě vniknou, tak do mě nešel, ale místo toho řekl že do zadečku mi ho strčí. A tak jsem sním měla anální sex, ale vaginální ani jednou. Chodila jsem kněmu moc ráda a dost mě naučil a pohled na něj mě neomrzel. Často jsme byly spolu nazí a užívali si. Takže si užívej když to jde. Jsem stebou.

Reklama

Přidat komentář