Reklama

Vyholování klínů

Linda (Út, 30. 5. 2006 - 17:05)

Petr: je to jen věc priorit. Ty objevuj a srovnávej dle libosti, já mám srovnáno a jsem spokojená a můj muž taky. To není nic proti ničemu.

Romča (Út, 30. 5. 2006 - 16:05)

Vyholování klínů - podle mě to zas tak o hygieně není, ale pravda je, že přítel poznamenal, že orální sex se mu dělá lépe když je žena vyholená, protože se mu nedostanou chloupky do pusy. Ale on sám se neholí. Spíš je umění si vyholit klín a nemít pupínky...

Petr (Út, 30. 5. 2006 - 16:05)

Lindo,po zkušenostech s orálním sexem se ženami jak oholenými,tak chlupatými,Ti musím říct,že nesmysl to není,a Klárko,máš pravdu,že nejsi sama,je to myslím tak půl na půl,jsem naturista,chodím se koupat jedině na nudi,tam to vidíš,začaly s tím mladší ženy,dnes se holí ženy snad každého věku.S tou hygienou vevnitř s Tebou souhlasím,tam žena samozřejmě taky žádné chlupy nemá.Ale to už je o něčem jiném,na to opravdu oholení vliv nemá.Reagoval jsem hlavně na to,že chlupy jsou bariera před nečistotami,s tím nesouhlasím pořád.A souhlásím s tebou i v tom,že se hodně žen holit neumí,a to nejen mezi nohama,ale třeba i nohy.

Linda (Út, 30. 5. 2006 - 15:05)

Já tedy zkušenost s celkovým oholením mám a jsem přesvědčená, že s tou větší intimní hygienou je to prostě nesmysl. Ale můžu manželovi navrhnout, aby si oholil zadek, aby si ho pak mohl po vykonání potřeby hygieničtěji utírat :o)

Klárka (Út, 30. 5. 2006 - 15:05)

Petře,nechme rybník rybníkem,možná máš částečně pravdu, ale stejně je nejdůležitejší být čistá jaksi v té oblasti mezi velkými stydkými pysky - nevím jak tvoje žena, ale já přímo tam žádné chlupy nemám :-) A můžu se tam umývat stejně často a dobře jako bych byla oholená - aspoň myslím, protože prakticky to fakt zkoušet nehodlám. Ostatně co se týče vás mužů, taky si říkám,že by bylo příjemnější cucat partnerovy kuličky kdyby je měl oholené,ale to by mně i sobě připadal jak teplouš (já jemu oholená jak nedospělá holčička)a nechci aby se trápil s holením. A ještě něco : i když podle této diskuze to vypadá,že se holí skoro všechny, ve sprchách na bazéně vidím,že nejsem zdaleka sama a že kolikrát těm oholeným se to "nepovede" a vypadaj tam hůř než my přírodní.

petra (Út, 30. 5. 2006 - 14:05)

ano,ale myslím že to většina dívek/žen dělá kvůli chlapům...

xxcd (Út, 30. 5. 2006 - 14:05)

Nevidím žádný rozdíl v udržování hygieny u holené, nebo neholené ... To jsou jen řeči ... Záleží na přístupu dívky ...

Aja (Út, 30. 5. 2006 - 13:05)

Já si teda krakena neholím poněvač bych za nějakou dobu byla jak brtník.

Petr (Út, 30. 5. 2006 - 13:05)

Lindo,já netvrdím,že vyholené jsou nejlepší,tvrdím,že je to daleko lepší z hlediska intimní hygieny,to je rozdíl.

Linda (Út, 30. 5. 2006 - 13:05)

Petr měl v průběhu posledních několika let možnost poznat několik žen (mj. orálně) a soudí, že vyholené jsou nejlepší.
Já jsem měla v průběhu několika posledních let pořád jednoho muže (svého manžela) a oba jsme přesvědčení, že přírodní porost (u nás obou) je OK.
Takže se holte nebo neholte, každý jak chcete :o)

Petr (Út, 30. 5. 2006 - 13:05)

Klárko,nevím,jestli to myslíš vážně,nebo si ze mne děláš srandu,podle Tebe chlupy jsou opravdu bariéra,aby se Ti nic nedostalo dovnitř?Když vlezeš do rybníka,namočí se Tvůj poklad úplně stejně,ať máš chlupy nebo ne,to sis nevšimla?A chlupy Ti z vody nečistoty neodfiltrují.I moje žena,která nenávidí holení,uznala,že se jí po oholení daleko líp udržuje intimní hygiena.

Klárka (Út, 30. 5. 2006 - 13:05)

Pro Petra: nemyslím si,že by chlupy úplně zabránily vstupu nečistot, ale myslím,že lepší když je tam nějaká bariéra než žádná - beru to logicky,proč jinak by nám tam "matka příroda" ty chlupy nadělila?
Pro Savu : Tampon do rybníka? to se mi teda zdá divné,když mám krámy tak se koupu maximálně v bazénu. A když ne,tak si přece nebudu brát tampón,je to napsané na obalu - spíš by se nasáknutím na šňůrku mohly nějaké nečistoty dostat dovnitř a samotný tampon je moc hluboko,aby něčemu zabránil.

kkk (Út, 30. 5. 2006 - 07:05)

Přesně, jako na vojně - Co je mokré to je čisté - také blbost až na půdu!

y (Út, 30. 5. 2006 - 07:05)

xxcd, už to konečně pochop - co je chlupaté, to je špinavé, co je oholené, to je čisté. A nejmódnějším vrcholem hygieny je vymydlenej mozek. Měl by ses k nám přidat, abys byl taky in.

Petr (Út, 30. 5. 2006 - 03:05)

to Sava-souhlasím s tebou,můžu ti z vlastní zkušenosti potvrdit,že hygiena se skutečně udržuje mnohem snadněji,když je žena oholena,v průběhu posledních několika let jsem měl možnost poznat několik žen,a protože miluji orální sex,vím o čem mluvím.A udivuje mne Klárka,když si myslí,že chlupy jí zabrání dostat se nečistotám dovnitř.

xxcd (Po, 29. 5. 2006 - 21:05)

Pokud je Tvůj názor na hygienu takový Savo, měla by jsi zajít ke kadeřnici a nechat se vyholit i na hlavě, víš !!!

Sava (Po, 29. 5. 2006 - 21:05)

kkk,ale mne nezajima,jestli jsem in!Mne zajima hygiena.Vic k tomu nemam co dodat.
Klarka pise,ze to s tou moci neni tak hrozne?!No taky dobry nazor:-)Pokud vidis ze je voda v rybnice spinava,tak si proboha vem tampon.

xxcd (Po, 29. 5. 2006 - 21:05)

Sava je naprostá výstavní kráva ...

Klárka (Po, 29. 5. 2006 - 10:05)

Taky si nemyslím, že by holení byla "hygiena". Přítel si nikdy nestěžoval, že by mi chloupky byly cítit (jinak si takové věci taktně říkáme), takže s tou močí na chlupech to myslím nebude tak strašné. Spíš mě připadá nehygienické chlupy vůbec nemít. Když po koupání i v relativně čistém rybníce vidím, jaká špína se mi dostane přes plavky, su ráda, že mám ještě bariéru chlupů. Nemluvě o tom, když si třeba v létě v dlouhé sukni vyjdu "na ostro". A navíc mě vůbec neláká dělat si mezi nohama takové strniště s pupínkama, jaké se mi vytvoří, když si holím třísla.Díky nechci, tuhle módu přijímat nebudu!

kkk (Po, 29. 5. 2006 - 09:05)

Savo, ty myslíš, že jsi s tímhle názorem "in"? Já ne!

Reklama

Přidat komentář