Reklama

erekce v sauně a na nuda- pláži

Návštěvník (Ne, 5. 3. 2023 - 19:03)

Dagmaro je rozdíl šmírovat atraktivní sousedku z okna s tvrdým, ona nic nevidí nebo když se to stane na benzínce před cizí ženou vystupující z auta s vyhrnutou sukní pod kterou nic nemá.

Dagmar (Ne, 5. 3. 2023 - 21:03)

Máte něco proti ženám v sukních které si potřebují natankovat?

Návštěvník (Po, 6. 3. 2023 - 16:03)

Milá Dagmaro. S každým chlapem musí zacloumat sledovat na benzínce ženu v předklonu v průhledných punčocháčích bez kalhotek.
Až po vystoupení z auta si sukni upravovala. V autě vypadalo že ji nemá.
Nechtějte vědět jak v něm chlapovi hučí.

Dagmar (Út, 7. 3. 2023 - 21:03)

Nedělejte z toho kovbojku, nahá snad nebyla když byla v silonkách.
Vám se nelíbí pohled na hezké dámské pozadí?
Možná čekala pozvání na kafe, nenapadlo Vás?

Návštěvník (Ne, 14. 8. 2022 - 13:08)

Kamarád má domácí saunu. Jednou mne do ní pozval a jeho stará pak žalovala manželce, že mi celou dobu stál penis. Bodejť by ne, když mne provokovala a otevírala na mne svojí píču. Už do tý sauny nesmím.

Návštěvník (Ne, 14. 8. 2022 - 13:08)

Dodám, že jí řekla, že jí závidí takovýho skokana.

Návštěvník (Ne, 14. 8. 2022 - 13:08)

Mě se to stalo taky.

Návštěvník (Ne, 14. 8. 2022 - 13:08)

Kamarád má domácí saunu. Jednou mne do ní pozval a jeho stará pak žalovala manželce, že mi celou dobu stál penis. Bodejť by ne, když mne provokovala a otevírala na mne svojí píču. Už do tý sauny nesmím.

Jech (So, 13. 8. 2022 - 21:08)

Poprvé jsem byl u moře v roce 1970, v Bulharsku, v 19 letech, před vojnou. Šel jsem se podívat na neoficiální nuda pláž, smíšenou, byli tam ženy, muži, páry, většinou mladší, ale starší než já. Jak jsem se svlékl, okamžitě se mi postavil a tak jsem vběhl do vody, byly celkem vlny, různě jsem se natáčel, krčil nebo plaval abych moc nebyl vidět a neproducíroval se. Přesto jsem viděl, že si mě jedna Bulharka všimla a prohodila pár slov se svým partnerem, se kterým skotačili ve vlnách. Co si řekli nevím, ale šla ke mně, usmála se, vzala mě za ruku a rozběhla se z vody na pláž. Byl jsem úplně mimo a beze slova běžel s ní. V hlavě jsem měl jak vymazáno a jen jsem si rukou trochu snažil zakrýt stále stojícího pinďoura, kterého posilovala ta blízkost nahé ženy a ta volnost kolem. Přítomnost dalších lidí jsem vůbec nevnímal. Přeběhli jsme pláž a skončili v mělkých písečných dunách s řídkými chování trávy. Tam se mnou mrskla na záda do jednoho dolíku, kam už nebylo z pláže vidět a rychle na mě nasedla. Byl jsem úplně v transu a cítil jsem jen, že se párkrát zavrtěl a já že teču s obrovským blahem. Nemohl jsem se ani pohnout, zůstal jsem ležet nahý v písku úplně bez moci a viděl jsem jak se zvedla zase se usmála a odešla. Za chvíli jsem se vzpamatoval, slunce pálilo, záda mě svědila, pinďour už nestál, tak jsem se zvedl a šel přes pláž zase do vody. Už jsem se nijak neskrýval. Bulhaři dál skotačili ve vlnách, už se jich usmívalo víc. Opláchl jsem se, usušil, oblékl se a šel do kempu, kde jsme bydleli. Takovou slast jako tam v těch dunách jsem už nikdy v životě neprožil.

Ijsoue (Ne, 7. 8. 2022 - 13:08)

Co když se mi zvedne péro, stane se něco. Budu muset odejít. Budu muset dělat nějaký trest

Variátor (Pá, 5. 8. 2022 - 06:08)

Hezká žena zvedne péro i ego

Gelleo (Pá, 5. 8. 2022 - 02:08)

Na nudapláži se mi to stává, když tam jsou opravdu hezké ženy, že se mi postaví. Nikdo to ještě neřešil, jen pár úsměvů, když žena věděla, že je to kvůli ní.

Návštěvník (Čt, 14. 4. 2022 - 02:04)

Jsem gay . Rodina o tom ví . Už jsem jich pár v zadku měl a rozhodně nejsem stydlivej. Ale byt nahý před svou matkou a nechat si obdělávat anal tak to bych nedal.

Návštěvník (Út, 12. 4. 2022 - 17:04)

Kamarád má domácí saunu. Jednou mne do ní pozval a jeho stará pak žalovala manželce, že mi celou dobu stál penis. Bodejť by ne, když mne provokovala a otevírala na mne svojí píču. Už do tý sauny nesmím.

Návštěvník (Út, 12. 4. 2022 - 12:04)

Mam hodně atraktivní manželku s velkým zadkem a nemusíme chodit ani na nudapláž, kanička od spodního dílu plavek ji zajede mezi půlky a vypadá jak nahá, až přijde z práce hned ji vojedu, jeji prdel je moc rajcovní

Vaclav (Út, 12. 4. 2022 - 12:04)

Na nudi bych chtel, ale samotnemu seme nechce. Zena by nesla stydi se. Doma provokuje jen pres den kdyz jsou deti nase male ale vecer se ji pak nechce to zas ja provokuju a vetsinou nic. Kdyby ste chtela nejaka kolem40 doprovodit nezkuseneho na nejakou nudi plaz saunu rekne pujdu rad. Zdoprovodem to pak nevypada blbe pri erekci.

mik (Út, 12. 4. 2022 - 12:04)

No zeny dost provokuji. nejen na nudi plazi nebo v saune. Moje polovicka taky schvalne si nekdy stoupne zady a proneco se ohne naha a pak nenapadne kouka jestli byla erekce. No vetsinou je jen upar starsich rocniku nebyla nebo kdyz siho hlida ta jeho. Nebo rika koukej a pak me povis co delal. Jeji kamardky nevim jestli jsou domluvene sni ale taky me provokuji. Pritelkyne pak rika ale nedelej ze tam nekoukas on tam ukazuje.

Míša (So, 13. 8. 2022 - 22:08)

Tak to do nás, některých holek, dobře vidíš. Já si na na nuda pláži nejdřív po vykoupání sednu do písku a zavrtím se, aby se mi všude nalepil. Pak si lehnu na deku na záda s roztaženýma nohama, sem tam si mezi ně sáhnu, setřepávám písek a dělám, že nevím o chlapovi, který mezitím přišel, dal si deku naschvál blíž, když jsem byla pryč, a nejradši by mi tam čuměl z půl metru. Moc mě baví vidět, jak je chlap vzrušený. Sedne si, aby to nebylo zdálky vidět, ale mě potěší, jak mu trčí. Takže si přehodím přes hlavu ručník, aby uvěřil, že o něm nevím, ale ani tak si netroufne se posunout blíž. Čistím si pečlivě každý záhyb, abych ze štěrbiny dostala každé zrníčko, tak musím dát kolena víc od sebe. Ve štěrbině je písek vlhký, takže musím pracovat důkladně, pěkně směrem od díry, aby bylo každou chvíli vidět dovnitř. Vím, že každý muž by mi přitom rád pomohl a mě strašně vzrušuje, že se on přestává ovládat, jak mi zírá mezi nohy a dokonce si ho přihoňuje.

Návštěvník (Út, 12. 4. 2022 - 07:04)

Píšeš jak tatar, ani jsem to nedočetl.

Pavel (Út, 12. 4. 2022 - 06:04)

Co se dnes uprednosnuje na u nahacu vse hladke nebo mini kroviska? unas to mame se zenou na holatka. Zeny jsou natom u mahacu lepsi, kdyz chteji skryji vse mimo prsou. U muzu kdyz je erekce tak to moc nejde. Jeste ume jetoho videt vic protoze mam obrizku. Myslim si ze me staci mali impuls a erekce je skoro porad. Staci doma kdyz prejde zena podome ve spodnim pradle nebo polo naha nebo naha a jeto. nebo nedej boze preklon zady keme bez toje nejvetsi impuls. No prave stat se pak ze prevami nejaka rohodi deku v preklonu tak nevi. jak by to vypadalo. zase koupani bez plavek je dobre mam kratasi a ty schnou silene dlouho to zeny v mini plavkach maji sucho hned.

Reklama

Přidat komentář