Reklama

Kontrola přirození náctiletého

Návštěvník (Po, 15. 8. 2022 - 15:08)

Ve druhé polovině 80. let jsem měl kamaráda, chodil jsem k nim na zahradu i domů. Jeho maminka byla velmi elegantní a hlavně osobitá žena. Často mi to připadlo trapné, jak otevřeně mluvila o sexu před svými dvěma syny a přede mnou. U nás doma to bylo tabu. A měla i takové narážky na své syny. Dokonce v ložnici měla v otevřené zásuvce krabičku s vibrátorem, jenž mi kamarád ukázal. Vůbec jsem tenkrát nevěděl co to je. Paní to měla ze Západu. Pohybovala se v uměleckých kruzích a snáz se k těmto věcem dostala. A neušlo mi, jak mého kamaráda často objímá, až mu to bylo nepříjemné. Takže už před čtyřiceti lety se děly věci, o kterých se tady dnes diskutuje.

Policajt (Po, 15. 8. 2022 - 14:08)

Incest (§ 188 Tr.z.) znamená pohlavní styk mezi blízkými příbuznými, že je mezi nimi proto vyloučené legální manželství. Kromě pokrevně příbuzných zahrnuje incestní tabu také strýcové, tety, bratranci, sestřenice a nevlastní rodiče či sourozenci. Pachatelovi bude hrozit odnětí svobody až na tři roky. Takže pozor na to!!!!!

Návštěvník (Po, 15. 8. 2022 - 10:08)

Já tady čtu komentáře, a jsem v šoku, jak může matka vlastnímu synovi honit pinďoura, to prostě nechápu!

Návštěvník (Po, 15. 8. 2022 - 11:08)

Mě se matka nikdy ani nedotkla, ale když napíšu, že mne posílala abych se uklidnil pomocí onanie, tak jsem stejně za úchyla.

Návštěvník (Po, 15. 8. 2022 - 11:08)

Zvýšená hladina testosterónu v pubertě dokáže nadělat hodně problémů hlavně v chování. Těžko říct, co je správné. Odvádět energii třeba sportem. Nudící se puboš je hotová katastrofa. Honění je jenom dočasné řešení. Celkově problém s chováním neřeší.

Návštěvník (Po, 15. 8. 2022 - 11:08)

Vynikal jsem ve sportu i učení, kolem domácnosti byla spousta povinností, ale hormonům se poroučet nedá.

rodič (Po, 15. 8. 2022 - 12:08)

Takže zaměstnávaní puboše nepomáha?

Návštěvník (Po, 15. 8. 2022 - 12:08)

Samozřejmě, že neerotické aktivity mohou odvádět pozornost, ale čím je aktivnější, tím více mu proudí tělem hormonů, což se projevuje častými erekcemi a nutkáním k sebeukájení. Rozumná matka mu k uspokojování vytváří podmínky tak, aby i jeho neerotický život byl pestrý a bohatý. Aby se mohl soustředit na jiné, musí ukájet své pudy. Jde o jeho všestranný vývoj v osobnost člověka.

Frnda (Po, 15. 8. 2022 - 12:08)

Souhlas

Michal (Ne, 14. 8. 2022 - 17:08)

Po koupání namočit penis do octa a kůžička jde krásně přetáhnout. Kluk pak má méně citlivý penis a delší výdrž.
In

Michal (Ne, 14. 8. 2022 - 17:08)

Po koupání namočit penis do octa a kůžička jde krásně přetáhnout. Kluk pak má méně citlivý penis a delší výdrž.

Honza (Ne, 14. 8. 2022 - 16:08)

A tahle fantazie tě opravdu vzrušuje jo !? Proč hned ufiknout ? Nestačilo by nakopat do koulí a pozvat ty znásilněné aby ti ošukali prdel pripinakem. Potom ti nasadit obojek a dát vodítko a jít po čtyřech a nahatej s mámou do města na procházku. U každé lavičky se vyčůrat a v parku kde bude hodně lidí si vyhonit pinďoura.

Jarka (Ne, 14. 8. 2022 - 16:08)

POMOC! V pátek jsem byl na 15ti leté prohlídce, byla tam jiná doktorka, ale ne mladá, spíš ve středním věku. Řekla ať s mamkou vstoupím dál a svléknu si do trenek. Nejprve normálka: výška, sluch, váha, zrak a tlak. Následně mi prohlížela záda, hrudník i chodidla. U toho se mi postavil, protože jsem byl nervózní. Pak řekla, abych se lehl na lůžko, kde mi prohmátla břicho, sundala trenky, prohmatala mi koule a pak mi ho stojícího přetáhla. Mamka doktorce řekla, že jsem měl ve škole velký problém. Doktorka se zeptala jaký a mamka pověděla, že jsem v 8 třídě nutil spolužačky na sex a jakmile odmítly, tak jsem je znásilnil. To, co řekla matka, nebyla pravda. Doktorka se na mě zle podívala a někam šla. Pak přišla se skalpelem v ruce a už jsem věděl, že bude zle a začal jsem se strachovat. Doktorka mi skalpelem normálně ufikla penis a pak koule, a stříkala mi krev a já jsem strašně zakřičel pekelnou bolestí až to bylo slyšet snad po celé ulici. Pak mi dala obvaz na místo ufiklých pohlavních orgánů. Mamka: ,, Ha, zasloužil sis to, nemáš znásilňovat a za trest už nikdy mít sex ani děti nebudeš!" Potom jsme odešli a já pořád trpím nesnesitelnými bolestmi. Už nenávidím svou zlomámu a už přemýšlím, že se zabiju, asi si říznu tep před dlaní. Strašný!!!

Návštěvník (Ne, 14. 8. 2022 - 17:08)

Koukám, že to tady je potřetí. Tohle bys ani nenapsal, protože bys rychle vykrvácel a ani obvazy by nepomohly. Koukám, že nejseš sexuální úchyl, ale úchylný masochista.

Normalni (Ne, 14. 8. 2022 - 16:08)

Doufam, ze sem pise svy fantazie jen hrstka uchylu pod nekolika nicky, ale pro jistotu by ve skole meli decka varovat, ze neni duvodu, aby jim rodice kontrolovali prirozeni a proto aby takove snahy odmitli. Od toho jsou lekari a pravidlene prohlidky.

Návštěvník (Ne, 14. 8. 2022 - 17:08)

Jak, že není důvod na kontroly doma? Myslíš, že provádět kontrolu stačí 1x ročně na preventivní prohlídce? Vždyť lékaři sami doporučují dětem doma kontroly a v případě předepsaných léků a mastiček jejich pravidelní aplikaci rodiči. Asi nemáš deti, když máš takový názor! Holt taky názor.

Normalni (Ne, 14. 8. 2022 - 17:08)

Proc zrovna prirozeni a ne cele telo od hlavy az k pate? Mala decka maji prohlidky casteji nez jednou rocne a starsi uz vi, kdyz maji problem. Podle komentaru zde prece poznas, ze jde o uchyly, ktery se ukaji psanim a ctenim o kontrolach prirozeni kluku.

Návštěvník (Ne, 14. 8. 2022 - 19:08)

Samozřejmě, že maminky kontrolují syny celé, vždyť jsou jejich dílem a mají radost z toho jak se jim povedlo, ale to jejich pohlaví je vzrušuje, protože porovnávají, ale nemusí s nimi nic mít, jako mámy. Jen jsou hrdé na to co stvořily.

Myslím, (Ne, 14. 8. 2022 - 20:08)

že to tak není. Spíše je vzrušují mladí kluci jako takoví s jejich intimními partiemi. Není v této souvislosti důležité, zda nějaké kdysi porodily, nebo ne. I bezdětné ženy nebo matky pouze dcer by rády přišly do fyzického kontaktu s nahými dospívajícími chlapci a jejich přirozeními, a pokud mají možnost, pořizují si proto třebas i mladá džigola.

Návštěvník (Ne, 14. 8. 2022 - 20:08)

Schopná a pěkná ženská má partnera, který jí uspokojuje tak, že nemá pomyšlení na syna, ale samoživitelky a ty, jež patrner zanedbává, pohlaví synů vzrušovat může. Může jich být více než je únosné.

Reklama

Přidat komentář