Reklama

wobenzym

Mirek (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

ad překopírováno odjinud:
Není jiné vysvětlení než, že lidi chtějí vydělávat a svět chce být klamán. Proto jsou podvodné preparáty jako Wobenzym stále na trhu. Nemá smysl o tom diskutovat. Diskuse by měla smysl, kdyby někdo chtěl ten zázrak protlačit mezi léčiva, k tomu snad nikdy nedojde.

Luděk (Po, 19. 4. 2010 - 13:04)

Prodám...Růženko, já bych měl velký zájem, ale obávám se, že se jedná o tablety z toho velkého balení a tudíž nejsou v platech a tedy mohou být nějakým způsobem poškozeny po tom, co jste je špatně skladovala. A i když je to dobrá cena, nerad bych měl stejné potíže jako vy.

ruzena.majorova (Pá, 9. 4. 2010 - 21:04)

Prodám Wobenzym440tablet.Zbyl mně,protože jsem ho musela přestat brá kvůli zažívacím problémům.Cena 900,--kč

překopírováno o (Pá, 2. 4. 2010 - 18:04)

Pobavilo mě, kolik lidí se tu ohání SÚKLem. Pokud jde o laika, je překvapující, že vůbec ví, že něco takového existuje. Ovšem pokud o sobě dotyčný tvrdí, že pracuje v lékárně, tak je to k pláči. Wobenzym byl roriž registrován v roce 1991 v režimu Národní registrace; to znamená, že jeho registrace proběhla jen díky velmi liberální legislativě, kterou jsme zdědili po komunistech, legislativě, která vůbec nebyla na možnost, že by se někdo pokusil registrovat léčivo, u kterého neexistují žádné důkazy účinnosti. Pokud už byl jednou lék registrován, pak je prodlužování registrace vpodstatě automatický proces, registrace zaniká jen neobnovením registrace nebo novými zjištěními prokazujícími škodlivost léčivého přípravku.

Nakonec i laik si na webu SUKLu může najít SPC Wobenzymu a zamyslet se nad tím, jaká je asi příčina toho, že indikace jsou vágní a alibistické nebo že navzdory tvrzení o prokázaném vstřebávání a prokázaných účincích tak nějak chybí odkaz na kvalitní zdroj.

Údajný odborník výše by mohl plénu vysvětlit, jak je možné, že když je Wobenzym tak účinný, není registrovaný na úrovni EU u EMEA, ani na úrovni USA u FDA - tedy u institucí podstatně rozsáhlejších, s větším odborným zázemím a stojících "ode dávna" na pevnější legislativě poučené např. z aféry Contergan.

Autor je odborný zaměstnanec Státního ústavu pro kontrolu léčiv. Protože zná politiku firmy MucosPharm, zůstává v anonymitě.

Honza (Pá, 2. 4. 2010 - 12:04)

Zakoupila jsem velké balení...Ahoj Šárko.Je ten WOBENZYM stále na prodej?Děkuji Honza

Pavel (Pá, 12. 3. 2010 - 13:03)

Paní Miluše, Wobenzym Vám zachránil nohu, což je úžasné, ale není pravda, že se nejedná o lék. Začátkem roku Státní ústav pro kontrolu léčiv prodloužil registraci pro volně prodejný lék Wobenzym. I když volně prodejný, tak je to lék. V Německu byl dlouhou dobu druhým nejprodávanějším lékem po Aspirinu.
Pavel

Mirek (Pá, 12. 3. 2010 - 08:03)

Jediný přínos wobenzymu může být v rutinu, který by zde měl být obsažen. Jestli ovšem zpevněné cévy zlepšují imunitu, to tedy nevím. Zcela jistě je hloupostí spoléhat na další, enzymatické složky Wobenzymu. Jsou to proteinázy, tudíž jejich produkty v tenkém střevu by měly být aminokyseliny. Co má dodávání volných aminokyselin s imunitou rovněž netuším. Na sobě jsem pozoroval akorát urychlení trávení, pak už mi bylo jen špatně od žaludku a chodil jsem velmi často na velkou - ale ne průjem, prostě tělo se dostalo do vyšších obrátek. Jinak přínos nulový.

* (Pá, 12. 3. 2010 - 07:03)

Pokud máte potíže se...Paní Hrubešová, sportovci si mohou dovolit zbytečně sníst takové množství. Kdyby to bylo nopravdu tak dobré, tak by jim stačila tobolka jedna.

Q. (Čt, 11. 3. 2010 - 20:03)

Pokud máte potíže se..."Vrcholoví sportovci užívají při akutních zraněních během např. olympiády až 45 tablet denně a problémy nemají. Zřejmě ale dodržují správnou životosprávu."
Daleko spíš je to tím, že Wobenzym nemá žádné měřitelné účinky na cokoliv. Mimochodem, doufám, že nejsem jediný, komu se zdá podezřelé, že tu někdo vychválí Wobenzym a přihodí odkaz ke koupi...

Miluše (Čt, 11. 3. 2010 - 20:03)

Je to prachsprostý podvod....Švagr před lety po těžkém úrazu, kdy se zvažovala amputace nohy pod kolenem, začal na doporučení lékaře v nemocnici brát Wobenzym (kromě jiné léčby). Reagoval úplně fantasticky, až mu museli snížit dávkování, protože se rány hojily a zavíraly rychleji, než bylo potřeba. Nohu mu zachránili i díky wobenzymu, o tom jsme všichni přesvědčeni. Mojí 75leté mamince jsem Wobenzym koupila nyní po trobóze žil, chronický zánět ustupuje. Kdyby ho brala, tak jak by měla (šetří si to, protože"pro mě je to drahý a zbytečný, já to nějak vydržím"), měla by asi klid. Ale i tak se cítí líp a v tomto období chřipek, které každoročně proleží, má od chřipky zatím pokoj. Lidi vyhodí za zbytečnosti víc peněz, ale tady to má smysl. A že to oficiálně není lék? Všechno je věc názoru.

Mgr. Hrubešová (Čt, 11. 3. 2010 - 15:03)

Pokud máte potíže se stolicí po užívání Wobenzymu, měl byste si dát do pořádku nejprve střevní mikrofĺoru. Vrcholoví sportovci užívají při akutních zraněních během např. olympiády až 45 tablet denně a problémy nemají. Zřejmě ale dodržují správnou životosprávu.
Alena

Naty (St, 24. 2. 2010 - 17:02)

Je to prachsprostý podvod....Moje řeč, nemá to žádné účinky, zbytečně vyhozené peníze.

Mike (St, 24. 2. 2010 - 00:02)

Je to prachsprostý podvod. Akorát pěkně drahá stolice

Jana (Po, 22. 2. 2010 - 15:02)

Dost často teď čtu o skvělých...Dobrý den, ráda bych přispěla. Měla jsem problémy s imunitou a zkoušela jsem kdeco...nakonec mi někdo poradil Wobenzym a tak jsem ho vyzkoušla, našla jsem ho na internetu v www.paralekarna.cz a i cena se mi oproti prodeji v lékárně velmi příznivá. Teď si můj přítel podvrknul kotník a také ho bere a otok se mu dobře hojí..informace na internetu většinou odpovídají příbalovému letáku. Jen bych doporučila jíst půl hodiny před jídlem, současně podané jídlo skutečně účinnost snižuje! pěkný den, Jana.

mosoj (So, 30. 1. 2010 - 22:01)

[p]kecy[/b][/p][p][b]Ty holt jednou vzteky pukneš. Tak ať se Ti zadaří.[/p]

Q. (So, 30. 1. 2010 - 21:01)

Na hojení zlomenin bych zkusil dlahu nebo sádru. Na rozdíl od Wobenzymu nebo od kapek energy to skutečně funguje.

b. (So, 30. 1. 2010 - 20:01)

na hojení zlomenin bych zkusila raději kapky od energy www.energy.czjsou mnohem levnější

. (Pá, 29. 1. 2010 - 11:01)

0mluva pro paní Janu,není z Bruntálu ,byla to shoda jmen.

mosoj (Čt, 28. 1. 2010 - 17:01)

Tak na osteoporózu W...To je těžké, kdo říká že je na osteoporózu?Takového jsem nic nepsal.Krásný příklad jak vznikají bludy.Já jsem jenom chtěl říct, že ta zlomenina i s otokem se zahojí pokud nemá osteoporozu i bez wobenzymu.A pokud má osteoporózu  potřebovala by další léky od specialisty !! nikoiliv wobenzym.

Minik (Čt, 28. 1. 2010 - 15:01)

Tak na osteoporózu W určitě není, ale na otoky ano.

Reklama

Přidat komentář