Reklama

wobenzym

L. (Po, 26. 4. 2010 - 10:04)

Veroniko, nejste asi moc chytrá, tvrdíte-li toto. Proč si neotevřete ordinaci zde na internetu.
Jako zdravotnický personál byste měla vědět, že lidé využívají enzymym k léčbě již od pradávna. Jen dříve neuměli popsat mechanizmy účinků.
Pakliže enzymy ve Vaší ordinaci na pacienty nezabírají, bude to zřejmě mnoha baleními antibiotik, která zaplňují prázdné listy receptů a následně i organismy pacientů.
Hodně štěstí Vám i Vámi léčeným nemocným lidem. Jen jim, prosím, tady nevěště bulíky na nos :) I když je to úsměvné :):):)

Mirek (Po, 26. 4. 2010 - 08:04)

Veronika:
Pokud bys ode dnešního dne měla pocit, že Tě někdo sleduje, tak je to chlápek od MUCOS Pharma CZ, s.r.o..Chodí tak nenápadně oblečeni ve tmavém obleku s tmavou kravatou a nápadně vyboulenou pravou kapsou. Pohybují se neslyšně a spousta diskutérů odtud prý už nevysvětlitelně zmizela...;-)

Jindra (Ne, 25. 4. 2010 - 09:04)

Jindro, promiň, špatně...Veroniko, Alveo obsahuje 26 bylin a jednou z nich je také Aloe. Samozřejmě jako každý produkt, nebo výrobek má své příznivce i odpůrce. Každý věří tomu, čemu věřit chce, ale jen ten, kdo to vyzkouší, může tvrdit zda mu produkt pomohl nebo ne. Jestli chceš, mohu Ti poslat nějaké informace o Alveu. Samozřejmě si nic nemusíš kupovat.
[email protected]

Veronika (So, 24. 4. 2010 - 19:04)

Veroniko,díky za odpověď,...Jindro, promiň, špatně jsem to přečetla. Ale i tam je, myslím, účinná látka aloe vera ne? To je to, co jsem psala. Polovina lidí si to chválí, polovina ne. Rozhodně to má o hodně lepší skóre než Wobenzym. Já ale zatím zůstávám věrná medicíně, možná kdybych ty výsledky viděla na vlastní oči... Wobenzym jsem poctivě na vlastní peněženku vyzkoušela a brala půl roku přesně podle návodu a nedělo se vůbec nic. Takže o něm už mě nepřesvědčí nikdo. Navíc zkušenosti pacientů z ordinace mluví taky ve stejném duchu, což potvrzují jejich frekventované návštěvy.

Jindra (So, 24. 4. 2010 - 07:04)

Luďku, víš kolik jim...Veroniko,díky za odpověď, ale já jsem se neptal na Aloe, nýbrž na Alveo. Nám se velice osvědčilo. Máti měla boreliozu, byla ve stavu, kdy byla upoutaná na lůžko. Nyní po užívání Alvea chodí, byť "jen" po bytě. Souhlasím, že je hodně drahé. Protože se jedná o dlouhodobé užívání, využili jsme možnosti registrace u společnosti a získání slevy. Dnes Alveo nakupujeme s 40% slevou za 816 Kč, což už je přijatelné. Myslím, že je lepší "vyhodit" tyto peníze a chodit, než je mít pod polštářem, jen ležet a koukat do stropu.

... (Pá, 23. 4. 2010 - 22:04)

pred lety jsem mela cystickou...aby ti vážně ten nádor prsu vyrostl, prolhaná čarodějnice

marie (Pá, 23. 4. 2010 - 19:04)

Má s tím někdo...pred lety jsem mela cystickou mastopatii,kterou mi chteli operovat v obou prsech.zaroven mi rekli o wobenzynu,bylo mi tehdy 50 let a tak jsem se rozhodla pro lecbu bez operace i kdyz jsem si tento lek musela zaplatit a tehdy stal 4800 kc - 800 tablet.po skonceni a po dalsich 2 mesicich jsem sla na kontrolni mamografii a nic jsem uz nemela.a zatim,musim na to zaklepat i kazdorocni mamografie jsou dobre.takze myslim,ze opravdu nemocnym lidem pomaha.presto ze mam 2x operovany zaludek,nemela jsem problemy.

Jaja (Čt, 22. 4. 2010 - 13:04)

Díky za názor, já bych to také tak řekla, že mi je po něm regulérně blbě a asi to vzdám. Má někdo nějaký pozitivní názor?

L. (Čt, 22. 4. 2010 - 13:04)

Obecně dobře. Doporučili mi Wobenzym už před 12 lety a negativní reakce doteď nebyla. Apocurenzym zkoušet nebudu, protože tam chybí spoustu věcí co má wobenzym a mamince kamarádky po něm bylo regulérně blbě. Levnější taky moc neni.

Jaja (Čt, 22. 4. 2010 - 10:04)

Má s tím někdo zkušenosti, vaše dohady mě opravdu moc nepomohou. Jak reagovalo vaše tělo na enzymoterapii?

Q. (Čt, 22. 4. 2010 - 09:04)

To je zajímavé. Je mi...Výborně - když nefungují tabletky, které mají podle reklam působit rychle a na všechno (pravda, podle vědecky ověřených údajů nepůsobí na nic), tak není chyba v tabletkách, ale je chyba v uživateli. V psychologii je hledání krkolomných vysvětlené tam, kde je nasnadě vysvětlení nepříjemné, jeden z častých patologických způsobů řešení konfliktů.

Mirek (Čt, 22. 4. 2010 - 08:04)

Nejlepší a nejlevnější způsob enzymoterapie je zvýšit podíl syrové zeleniny a ovoce ve stravě.

Mirek (Čt, 22. 4. 2010 - 08:04)

Veronika: souhlasím, tuhle jsem v čekárně u obvoďáka viděl dokonce už stojánek s vyplněným receptem, kam stačilo doplnit pouze jméno pacienta a bouchnout razítko s podpisem doktora. Nevím už co to bylo, ale je to super, ne? Doktor sedící v ordinaci je už zřejmě patřičně "namotivován", takže když se k němu přišourá babka s polovyplněným receptem, že by jako "pane dochtor, to teda zkusila, když to píšou v tý reklamě, tak to asi bude dobrý, Mařka to taky měla", dochtor řekne: "To víte, babi, svět jde kupředu, pokrok se nedá zastavit!"

Jaja (Čt, 22. 4. 2010 - 08:04)

Já jsem zvolila levnější způsob enzymoterapie a zakoupila jsem si APO CURENZYM, za 120 tablet dáte kolem sedmi stovek a berou se dvě tablety denně. Nasadila jsem si to při léčbě antibiotiky. Opakují se mi často angíny a tak jsem si říkala, že to vyzkouším. První týden dobrý a ve druhém týdnu užívání mi začalo být špatně, neustálé pocení a návaly tepla a v noci koupel ve vlastním potu, zimnice, slabost, motání hlavy.Pocit jak při horečce, ale bez teplot. No dočetla jsem se, že tím, že se zdravotní stav zhorší, se vlastně tělo správně nastartovalo a pak se to bude postupně zlepšovat a jako by všechno, co bylo v nepořádku hojit. No ještě to zkusím týden vydržet, ale je to tedy síla. Máte s tím také někdo zkušenosti?

Veronika (St, 21. 4. 2010 - 17:04)

Luďku, víš kolik jim platí za reklamu těm tvým sportovcům, co nemůžou škobrtnout. To bys i ty řekl cokoliv!!!! Jindro, Aloe není tak rozšířené, nechci zatím říkat ani ano ani ne, protože nemám tolik informací. Je to asi napůl. Bohužel je to taky příšerně předražené. Sice je to aspoň přírodní produkt, ale cena tomu podle mě neodpovídá i když souhlasím, že za zdraví dá člověk cokoliv, sama jsem nemocná a zkouším všechno. Přiznám se, aloe jsem ještě nevyzkoušela, už nemám odvahu do něčeho cpát peníze. Kdybyste vy, co neděláte ve zdravotnictví viděli, kolik je denně u lékařů dealerů s nabídkou zaručených a fungujících doplňků s ohromujícími letáčky, tak by vám došlo, že je to jen a jen obchod a o tom, kdo má lepší reklamu. Wobenzym ji má dost velkou a jak je vidět na lidi i účinnou, proto může přitlačit i na ceně. Není to lék, je to jen doplněk stravy, stačí když splňuje základní normy a je vydán do oběhu, bohužel pacienty to mate, protože se takové "léky" prodávají v lékárnách, ale měli by být v potravinách, s lékem to nic společného nemá. Větší léčebné účinky má med a ten se paradoxně prodává právě v těch potravinách - i když ten léčivý spíše přímo u včelaře, ale snad jste to srovnání pochopili.

Luděk (St, 21. 4. 2010 - 14:04)

To je zajímavé. Je mi líto, že jste utratil tolik peněz a bez účinku. On má také Wobenzym trošku náročnější užívání pro nedisciplované. Ale, kdo je vážně nemocný, ten to většinou dodržuje.
Kašlu na dohady už! Asi těžko by Wobenzym podávali osobní lékaři Hermana Maiera, Tomáše Dvořáka, Jana Železného, Trkala a Sparta Praha a tisíců dalších vrcholových sportovců a ještě se tím netajili, kdyby jim nepomáhal. Zrovna oni, kteří si nemohou dovolit škobrtnout. Ehm ehm. Pro mě je to důkaz. Zdar

Mirek (St, 21. 4. 2010 - 07:04)

Luďku, já jsem jeden z těch, kteří nejdřív zkusili, zaplatili pár tisíc, zjistili, že to nefunguje a pak jsem si přečetl, z čehože vlastně je to vyrobeno a měl jsem jasno. Je to čistý podvod.

Jindra (St, 21. 4. 2010 - 07:04)

Luďku, já to znám zase...Veroniko, setkáváš se ve své práci také s názory pacientů na Alveo?

Veronika (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Kopírovat můžete cokoliv....Luďku, já to znám zase opačně. 30 lidí, co jim Wobenzym nepomohl mimo ulehčené peněženky a 1, který si ho chválil. A to asi proto, že jsem zdravotní sestra :-)), tak se s tím dost často setkávám.

Luděk (Út, 20. 4. 2010 - 15:04)

Kopírovat můžete cokoliv. Ale souhlasím, že diskuze nemá cenu. Dokud člověk nemusí, nezkusí. A dokud nezkusí, tak neví.
Znám také jednoho člověka, kterému prý nepomohl a asi 30, kterým prý tak urychlil léčbu, že ani doktor nechtěl věřit. Jsem aktivní sportovec, tak asi proto se s tím setkávám častěji.

Reklama

Přidat komentář