Reklama

Kontrola přirození náctiletého

Helča (St, 8. 2. 2023 - 13:02)

ahoj tak hlavně že se to řeší a kdy tam jdete na tu obřízku?

Ivana (St, 8. 2. 2023 - 13:02)

Za tejden máme přijít na kontrolu. Syn nechce o obřízce ani slyšet tak zrovna usilovně přetahuje. Maže ho mastičkou vymačká žaluda stáhne dopředu nechá ho naběhnout a stahuje dozadu. Tak pořád dokola. Má strach že ho budou řezat.

Helča (Út, 7. 2. 2023 - 20:02)

no kluk šel pod narkozu a bolest byla mírná šlo to za 14 zahojíno

Ivana (Út, 7. 2. 2023 - 21:02)

Tak já to zkusím domluvit na obřízku. Syn už spí, ale čůrák mu pořád stojí. Děkuju moc za rady.

Helča (Út, 7. 2. 2023 - 21:02)

vy půjdete napřed k obvodní zítra?

Ivana (Út, 7. 2. 2023 - 21:02)

K obvodní a je to doktorka. Ta nás asi pošle k dětský a to je taky ženská. Ten se bude stydět jesli budou chtít tu jeho ozdobu vidět.

Jakub (St, 8. 2. 2023 - 10:02)

No, těžko jde vyšetřit pinďour, aniž by ho doktorka viděla. Aspoň se trochu toho studu zbaví, je to hloupost, zejména u lékaře. Není sám, kdo má nebo měl nějaké problémy s ním.
Možná, že bude stačit trošku větší zkrácení uzdičky, to se předkožka docela dost uvolní. Oba, vy i syn, se stejně musíte připravit na to, že po tomto zákroku se nějaký čas musí penis ošetřovat, aby se to správně zahojilo. Vím, o čem mluvím, mamka mi to masírovala nějakým gelem každý den. Až u syna přejdou ty počáteční bolesti, bude to vnímat trochu jinak. Nebuďte proto překvapená, když při tom pak i vystříkne. Třeba si na to zvykne a bude se mu to pak líbit.

Helča (Út, 7. 2. 2023 - 22:02)

A TO JE DĚTSKÁ UROLOŽKA?

Jvana (St, 8. 2. 2023 - 13:02)

Tak už to máme za sebou a taky před sebou. Ráno sem mu pořádně vymydlila přirození a vyrazili sme. Třás se jako osika a jak se škubal když ho měl ukázat. Obvodní se na to podívala a řekla že když ho pošle na urologii tak mu udělají obřízku. Začal vejt že řezat nechce. Tak sme šli k dětský. Nejdřív mi vynadala že sme měli přijít dřív pak mu vymačkala krev z žaluda a pomalu přetáhla předkožku dopředu. Taky mě to mohlo napadnout. Namazala mu čůráka mastí a přes žaluda mu kůžičku roztahovala jí a přetahovala dlouho a trpělivě. Vzdychal a třás se. Řekla že tak to máme dělat doma dokud se to neuvolní a že by měl tak i onanovat. Jinak prej má penis normální jen většího žaluda a ani to zahnutí není nic co by mělo vadit. Tak nás čeká doma práce. Nemusela kdyby nevyváděl kvůli obřízce. Je poseroutka.

Helča (Út, 7. 2. 2023 - 20:02)

nebolí a stříká byses divila a jak mu stojí paráda

Ivana (Út, 7. 2. 2023 - 20:02)

A jak dlouho se to hojí? Dělá se to pod narkozou nebo mu to jen umrtví. Doufam že ne za živa. Stejně se podělá. Už je velkej a vyspělej. Ptáka už má velkýho jako otec. Nerada bych aby z toho měl šok.

Helča (Út, 7. 2. 2023 - 20:02)

jo a za mě obřízka fakt super syn byl v 10 letech je mu 14 a paráda

Ivana (Út, 7. 2. 2023 - 20:02)

Já si to nedovedu bez předkožky představit. Když to dělám manželovi, třeba když mám svý dny, tak mu stahuju a přehrnuju předkožku na žaludu dokuď mi nepostříká semenem. Nebolí to syna?

Helča (Út, 7. 2. 2023 - 19:02)

to je pravda a smrděl mu?

Ivana (Út, 7. 2. 2023 - 19:02)

Jako hnojník. Když si stáh předkožku, vyvalil se žalud a za ráfkem měl to svinstvo tak to byl puch. Kdoví jak dlouho se mu tam ten sejra střádal. Teď už mu nesmrdí. Namazala sem mu čůráka i koule kokosovou mastí. Tak už pěkně voní. Pořád ta předkožka nejde zpátky. Zkoušela sem to několikrát. Žaluda má napěchovanýho krví a úplně tvrdýho. Snad to do rána vydrží.

Helča (Út, 7. 2. 2023 - 19:02)

byla bys proti obřízce?

Ivana (Út, 7. 2. 2023 - 19:02)

To ať rozhodnou doktoři. Když mu vemou předkožku tak se nebude moct honit jak je zvyklej. Prozradil mi, že s ní jemně pohybuje na žaludu dokud se nevystříká. Asi by o ní nechtěl přijít. Bude se to muset naučit jinak.

Helča (Út, 7. 2. 2023 - 20:02)

Ono se dá parádně dráždit i po obřízce pod žaludem je to taky citliví i mytí je fajn nesmrdí sejry nikde a i sex je lepší

Ivana (Út, 7. 2. 2023 - 20:02)

Když se mě zeptají tak o tom budu uvažovat. Ty máš obřezanýho syna a viděla si jak si to dělá? Já sem kluka při tom nepřistihla. Je to stydlín.

Ivana (Út, 7. 2. 2023 - 17:02)

Tak sem si tady přečetla vaše návody a rozhodla se že syna zkontroluju taky. Už je mu třináct let. Poslala sem ho koupat a za chvíli šla za ním. Hned si zakryl přirození a začal mne vyhánět. Řekla sem mu že ho jen zkontroluju a půjdu pryč. Nechtěl mi ho ukázat, tak sem mu roztáhla ruce a vymrštil se na mě docela slušnej klacek. Jenže nějak divně zahnutej. Pak sem ho chytla, podržela a prohmatala mu kulky. To už držel a jen hekal. Myslím, že je má v pořádku a hodně tvrdý. Pak sem mu zkoušela přetáhnout předkožku a ono to nešlo. Tak sem jí rvala ze žaludu až sem se zpotila. To už sténal. Nakonec to udělal sám a vylezl rudý a velký žalud a za ním měl sejra. Musela sem mu vynadat, že si to tam nemeje. Umyla sem mu to sama a pak předkožka nešla zpátky. Zeptala sem se ho jestli se honí a chtěla vidět jak. Řek mi že s odkrytým žaludem to nedělá. Tak sem ho tam nechala. Když se vykoupal tak mi tady chodí se ztopořeným čůrákem a naběhlým žaludem. Zejtra pomažeme k doktoru.

Reklama

Přidat komentář