Reklama

Liposukce

Kvítko (St, 12. 5. 2004 - 12:05)

Dyž já Moravu ráda ;).Já si holky myslím, že sem jezdí sám pan doktor - k té konzultaci. Zákroky má naplánované, takže bude mít ordinační hodiny od do ... A máš pravdu Světluško, že bude nejlepší zavolat sestřičce ;).Neboj Sametko, teď vůbec na liposukci nepomýšlím, jsem ráda, že se vše hojí a snad to nějak dopadne.

Světluška (St, 12. 5. 2004 - 12:05)

Ahoj Maruško, moc děkuji že jsi si udělala čas a odpověděla na mou otázku a ještě přidala pár postřehů,tolik se mi toho honí hlavou, začala jsem velmi vážně přemýšlet o liposukci(mám prostě více vyvinutá stehna než zbytek) Opravdu mi přijde že pan doktor vychází nejlépe ze všech přípěvků, a máš zcela pravdu že ta vzdálenost se určitě dá překonat jsem z Prahy takže to nebude jistě problém. Psala jsi také že konzultace se provádí i v Praze (na klinice Antala Staška) to znamená že je asi provadí jiný pan doktor? Myslím že se již na to ptala Sametka...Asi nejlepší by bylo zavolat paní Linzerové a zeptat se přímo jí...děkuji a přeji krasný den Světluška

sametka (St, 12. 5. 2004 - 12:05)

Kvitko - ty s tou Breclavi porad :-))))))))))))) ale mas pravdu:)

Kvítko (St, 12. 5. 2004 - 10:05)

Ahoj Sametko, Marie tu už cenu zmiňovala, ty opravy nerovností na stehnech + bříško ji stálo 23 000 + stahovací prádlo 1 200 a ty vnitřní stehna 20 000,- Kč. Je dražší, než Vrbický.No ale když ušetříme na tom autobusu do Břeclavi ... ;) Pro Zuzku, krásně jsi to vystihla, dneska jsem se viděla na světle a ve sprše - doma máme vanu a světlo nic moc, musím říct, že mám nerovnosti a že ty stahovací gatě nesundám, dokud se to nevyhladí ;) ba ne, ale je vidět přechod z boků na stehna a naopak, přitom obojí dělal pan doktor Vrbický. Na pravé straně mám trošku vyčnělé to stehno, na druhé straně zase bok, protože stehno je vysáté moc. Není to tak hrozné, abych si šla stěžovat, ale až půjdu na kontrolu řeknu mu, že to neudělal tak, jak jsem já očekávala. Mě ta lipoška fakt hodně pomohla. Jenom jsem pana doktora asi po první liposukci moc přechválila. Doufám, že se to neobrátí i u chváleného dr. Linzera. Jemu asi moc nejde o výsledek. Hlavně ať má hotovo. Jsem na tebe zvědavá, dělá se to jako na gyndě .. nebo tak podobně, budeme ti všechny držet palce a jestli i to posere - tak se spojíme a jdeme do boje!!

sametka (St, 12. 5. 2004 - 08:05)

Marie nenapsalas cenovou relaci Dr. Linzera.

sametka (St, 12. 5. 2004 - 08:05)

Zuzko-s tema nerovnostma se ma vec tak (presne jako ty i ja mam oplacane nohy kolena stehna brisko boky,proste pri sve vysce 176 vazim 80 kg, tak je ti jasne jak asi vypadam). A opravdu ty nerovnosti jsou videt pokud to lekar neopatrne odsaje pouzedanou oblast,ta je tedy krasne stihla ale jakmile se navazuje na tu tukatou oblast tak tam vznikle nesoumerny prechod. presne jak tady psal jiz nekdo,ze on se zameri na jednu oblast (na tu odsavanou) a zbytek jakoby nevidi. ja ale chapu proc to asi tak je. kdyz clovek lezi,vsechno to maso je proste jinak naskladano na tele nez kdyz se clovek postavi. a u tech vykonu se prevazne lezi,jinak by to ani delat neslo. a pritom on si to kresli kdyz clovek stoji. cili tady je znacny nesoulad...byt to vypada logicky.....ale myslim ze vnitrni stehna (ktera vadi tedyi mne pekelne,ale nedala bych si to delat ani za svet ze strachu z bolesti,auuu) tak tam se to mozna nejak vsakne nejaka mensi nerovnost.ale treba i na Linzerovych strankach co jsou fotografie jsem videla na nekterych zenach nerovnosti napr¨. po odsavani boku. ale takova jenom drobna opravdu ale vsimla jsem si. jenze na nohou jsou nerovnosti omnoho vic viditelne,myslim v casti od kolen dolu. ja mam i kolena odsavana (zevnitr, protoze jsem diky tuku mela nohy do X) a to se mu docela povedlo, taky jsou tam nerovnosti,ale to jsou takoveho typu ze opravdu to poznam jenom ja,protoze o nich vim.ale ty kotniky mam fakt jak kdyby me to vykousnul pes! no je pravda ze po teto druhe liposce (korigujici) ted to je lepsi,ale myslela jsem si ze kdyz mi to opravi tak ze to bude uz 100% ne 50%. ja uz si pripadam jako kdyz jsem byla mala holka,a chtela jsem mit ofinu.tak jsem si ji ucvakla za sucha a zdala se mi dlouha tak jsem si ji namocila a ucvakla jeste vic,az se to ususilo silela jsem hruzou jak je kratka tak jsem se pak nechala ostrihat na jezka komplet:) tak doufam ze neskoncim s odsavanim az na kosti!:) jinak jen tak pro zpestreni uvadim usmevnou minihistorku "z nataceni" jak ja rikam vsem pobytum u Dr. v ordinaci:) kdyz uz jsem sla na tu opravu,tak mi rika ze tedy on tam nic nevidi spatne ale ze tak tedy mi to udela.na jedne noze to bylo vic na druhe min, zacal si malovat oblasti a ja na nej koukam dolu a on rika : vzdyt tady uz neni co odsavat!a ja rikam a co ten tuk tam? a on aha jo tady neco je mate pravdu.a ja rikam ze alespon doufam ze to je tuk!a on : " no prinejhorsim odsajeme i nejaky to masicko a pujdem hezky do kosti" samozrejme ze to myslel ironicky s legraci,ale me moc do smichu z takove srandy fakt nebylo. tak trosku jsem si pomyslela ze jeho nohy to nejsou,tak nema duvod nevtipkovat,byt i nemistne:)

sametka (St, 12. 5. 2004 - 08:05)

Marie-do tý Břeclavi jsem myslela jít na konzultaci,ne přímo na zákrok. Ale když píšeš, že se dá konzultovat i v Praze, tak o to líp, ušetřím za cestu:)Jen nechápu jak může dělat se mnou Dr. Linzer konzultaci v Praze a přitom se nachází v Břeclavi. Není to nějaká slučka v časoprostoru?:))) Ono totiž mně jde o to,konzultovat to přesně s tím lékařem,který mi to eventualně bude dělat a ne s nějakým pouze zástupcem onoho lékaře. - byť může být sebechytřejší. Já prostě v tomto ohledu vsazuji pouze na jistotu -a moc dobře vím proč:)

sametka (St, 12. 5. 2004 - 08:05)

Zuzo, souhlasím:)

Marie (St, 12. 5. 2004 - 08:05)

Ahoj holky,myslím, že bude zbytečné, aby se vás do Břeclavi dopravovalo tolik najednou (5). Pan doktor Linzer svou práci, jak jsem tu už psala, dělá velmi pečlivě, takže za celý den (když začíná v 7 ráno a končí okolo 7-7:30 večer) stíhá pouze 3 zákroky. Něco jiného je konzultace, ta samozřejmě probíhá rychleji

Veronika (Út, 11. 5. 2004 - 21:05)

No, jestli nějakého chirurga liposukce ,,otvavují", tak tam nemá co dělat.Plastických chirurgů je dost.A jestli to Dr.Vrbický někomu zkazil, tak by¨si to dotyčná neměla nechat líbit.

Zuza (Út, 11. 5. 2004 - 20:05)

Jeste k tem nerovnostem, porad premyslim nad tim, jak to muze vypadat, nohy mam v podstate cele obalene tukem, taky na bocich mam polstare, taky na brise se neco najde, proste normalne oplacana, ale nikde mi to neprekazi tak jako na tech vnitrnich stehnech, to uz nejde vyrzet. No a ted, tam ty tuky zmizi, ale vsude jinde zustanou, musi to tvorit nejaky prechod ne? Primo schody mi z toho vychazeji. Doufam, ze je nejaky zpusob, jak to resit, protoze takhle dojde na to, ze priste si budu muset nechat udelat vnejsi stehna, pak k tomu nebudou pasovat boky, tak pujdu i na to a pak k tomu bude blbe vypadat bricho...nakonec se mi nebudou zdat prsa k tak dokonalemu spodku a zakoncime to nejakymi implantaty , pak oblicej...:-))) Cher hadr. Treba to delaj ty doktori schvalne, aby meli o praci postarano, vsechno je kseft. Desi me to, nemate nekdo taky tyhle depky? Ale jinak krasny vecer a vsechny ostatni dny.

Dr.Voštěp (Út, 11. 5. 2004 - 20:05)

Nebylo by lepší vypravit do Břeclavi rovnou autobus?

Zuza (Út, 11. 5. 2004 - 19:05)

Jinak pro vsechny, holky, jestli nebudu spokojena s provedenou praci nebo jestli me touha po dokonalosti dozene jeste k dalsi liposce nebo oprave, objedname se hromadne na podzim do te Breclavi a muzu Vas vzit vsechny sebou, tak pet se nas do meho auta vejde. Z.

Zuza (Út, 11. 5. 2004 - 19:05)

Sametko, tak ja jdu nahodou k Vrbickymu prave na vnitrni stehna :-))), nic nerikal, ale ani nadsenim nezaril...takze nevim, docela me to pobavilo, navic ja fakt ani netusim, jak to tam mezi temi stehny bude delat, ani jestli muzu mit aspon tanga nebo jestli budu uplne bez :-), psina. Ale dam vedet.

sametka (Út, 11. 5. 2004 - 15:05)

Marie-jeste bych rada jeden dotaz: a co cena? bezne jako tady v praze treba u mudr.vrbickeho nebo drazsi? diíky za odpoved.

sametka (Út, 11. 5. 2004 - 15:05)

Marusko (Marie) - ja bych pokud by ses nenazlobila s tebou do ty breclavi jela,treba jeste i s kvitkem,pokud by se pridala. Nenamitala bys nic? a co nerovnosti po zakroku nemas absolutne zadne? a pan linzer dela taky tumesc.lip.? Diky predem za odpovedi!

Marie (Út, 11. 5. 2004 - 15:05)

Ahoj Světluško,pan doktor Linzer chce vidět každou svou klientku

sametka (Út, 11. 5. 2004 - 15:05)

Kvitko-jasne uvazuji o ty breclavi,rada pojedu s tebou. ale taky az na podzim to necham,nebo spis konec leta,na dovolenou letos nejedu a holt nebudu nosit letos sukne:-) jo vrbicky je jinak hodne hodny clovek,ale si myslim ze liposky ho otravujou,on se spis "vyblbne" a tudiz i sebezrealizuje na plastikach nosu,hornich vicek poprsi a tak. liposky jsou odpad pro kazdeho lekare protoze tam neni na tom zadna veda,zavest kanyly posmydlit odsat oblect elasticke pradlo a sup do prace. ale ta jina plastika to je takove prekvapko jak se to povede/nepovede a tak,a v tomhle je podle mne vrbicky mnohem lepsi. oci usi noc. ne nejaky smradlavy zadky:)))))))))))))) a pry nedela liposku vnitrnich stehen protoze se citi jak gynekolog:) do breclavi uz se tesim!:))))) ja ti na mail odepsala tak si to precti:)

Světluška (Út, 11. 5. 2004 - 13:05)

Ahoj Marie, velice mě zaujaly tvé příspěvky myslím, že je to super, že jsi nám všem ostatním , které ještě nemáme tolik zkušeností vše přiblížila. Jen by mě zajímalo jestli se ještě chystáš k panu doktorovi Linzerovi na kontrolu (je to z ruky) nebo proběhla jen ta jedna po zákroku. Díky Světluška

Kvítko (Út, 11. 5. 2004 - 13:05)

Ahoj Sametko, úplně přesně jak popisuješ na mě doktor působí, hodnej, určitě šikovnej, ale moc to nežere, protože jeho tělo to není. S tím hlazením nohou jsi mě pobavila. Bohužel to moc sranda ve skutečnosti není. Kontakt na pana doktora Linzera tu nechávala Marie, je to č. 728 636 362, www.linealinzer.cz - webík. Uvažuju, že si tam udělám výlet, když to nesplaskne, ale až tak na podzim. Být tebou - volám hnedka a domluvím si konzultaci. Protože nohy jsou celé léto vidět a když tě to trápí ... není co řešit. Ty máš auto? Mohly bychom si udělat výlet - nemusím jít hned na konzultaci :). Já auto nemám, manžel jo, ale služební a ten by mi ho nepůjčil, řídím jako nicky lauda - říká on. Mail jsi našla - už jsem ti tam něco poslala. Sejdu se určitě ráda. Máš pravdu, že si mnohé ženské tady říkají - nerovnosti, co zase máme, a jestli se náhodou neprohlížíme pod mikroskopem a tak ... a musím říct, že ne :). Tak zatím!!!!

Reklama

Přidat komentář