Reklama

Liposukce

sametka (St, 16. 6. 2004 - 14:06)

Svetlusko - urcite neni nicim podmineny ten babinec:) Kazda jsme jina, nekdo tam ty speky vytasi a nekdo holt ne, a vubec to nebude divne. V podstate tam je hodne mistnustek tak si muzeme zalezt do soukromi na chvilicku. V podstate slo o to, odhalit nejak to tabu liposukce tim babincem a pokecat tak nejak neformalne a z oci do oci, tady na chatu to muze cist kdo chce a nerada bych tady probirala nejake hodne podezrele drby nebo co,i proto je vzdycky sejit se nazivo.... Hanko- no holky z moravy to holt maji tezsi,ale ja bydlim sama v Bohumine na severni morave, a jedu 3.-4.-5.-6.7. domu na ten prodlouzeny vikend, tak bychom mohly usporadat take nejake mechechce nekde na morave, ale nevim odkud vsechny moeravacky jsou a tudiz optimalni misto setkani....Marketo, sve cislo ti dam,ale neuvadis svuj email a na web to nechci psat, tak se mi ozvi a ja ti to pak napisu....muzeme si cisla vymenit a napsala bych ti pak smsku primo kam se presouvame,nebo treba kdybych sla driv domu a tys jeste nedorazila tak bych ti dala vedet, ju?

zuza (St, 16. 6. 2004 - 14:06)

Svetlusko, neni to podminka, pokecame a na ukazovani speku budeme mit soukromi, takze kdo bude chtit, muze kdo ne, nemusi :-)))))

Marketa (St, 16. 6. 2004 - 13:06)

Ahoj holky,dorazim, ale v 19.00 koncim v Modranech. ihned pak tedy vyrazim do Legerky. Pocitam, ze tam budu v 19.30, nejpozdeji. Sametko nemuzes mi dat cislo? Prozvola bych te, abych vedela, kde tedy nakonec jste. Zatim ahoj Marketa

Hanka (St, 16. 6. 2004 - 12:06)

A co my holky z Moravy? Taky bychom chtěly na setkání.To máme blbý,co?Tak doufám, že se podělíte o dojmy aspoň tady v diskusi.Čauky

Světluška (St, 16. 6. 2004 - 12:06)

Holky Jirky sem se nezalekla, není to špatné se sejít u něj, ale sem extrémní stydlín a jelikož sem na lipošce ještě nebyla musíte chápat , že nikomu svý špíčky ukazovat nechci...:)doufám že setkání není tímto podmíněné

sametka (St, 16. 6. 2004 - 10:06)

Jo souhlas se Zuzkou, muzeme se sejit primo pred MEDICOMem v Legerove 56, snad tam vsec hny trefite, od metra I.P.Pavlova to je snad 50 metru...Takze se sejdeme primo tam, budu tam taky neco pred 18.

zuza (St, 16. 6. 2004 - 09:06)

Jirko, bombardaky si nenosil, ale rozhodne nic na svete neni tak strasny, jako prave to "uchvatne" sexy pradlicko. :)))))) Kazda svalovka je prijemnejsi, to mi muzes verit.

zuza (St, 16. 6. 2004 - 09:06)

A co takhle se sejit pred tim c. 56 v Legerce, bude jasne, ze ti co tam postavaji v hloucku patri k nam, stejne tam budu o chvilku driv, Sametka myslim taky, takze nasi dvojku neomylne poznate (blondyna a brunetka). Moc se tesim, koukejte vsechny prijit, at mam komu ty speky ukazovat :)))))))))))

sametka (St, 16. 6. 2004 - 09:06)

No nazdar bazar - holky! :)Vy jste se nejak zalekly toho Jirky :-) Ja myslela ze prave proto, ze nektere z vas jeste teprve tento zakrok ceka, ze by jste se mohly dozvedet informace primo ze zdroje a taky jak pise Jirka ze si urcite budem ukazovat ty nase speky , odsate i neodsate a to si taky docela dost dobre neumim predstavit v nejake restauraci. Vzdyt tam se muzeme klidne potom presunout. Jinak pevne verim ze v 19 tam jeste budeme tak Marketo nemusis mit obavy ze te nepockame, specialne kvuli temto ohlasum, ze nekdo muze az po 19:00 jsem tu hodinu dala na 18,00, protoze ja bych jinak mohla treba jiz v 16 nebo i 17. Jeste jednou by me tedy zajimalo,kdo tedy krome me a Zuzky prijde,protoze se mi zda, ze jste nejak couvly :-( Coz me mrzi,protoze neni nejmensi duvod, snad se nestydite chlapa? :) OPRAVDU se pak presuneme po ukazani si speku do te restaurace, kdyz jinak nedate:-) Taky Vas chci vsechny hlavne spoznat, Kvitko ty bys mohla dorazit tedy do te restaurace po aquaerobiku ne? No jak se pozname, to taky porad jeste zkoumam.... To by chtelo jednotne poznavaci znameni:))) Prijde mi to jako setkani na inzerat :-) Napada me jedine kytka v ruce ale to je dosti ubohy, mate nekdo jinaci napady?

Jirka (Út, 15. 6. 2004 - 22:06)

Ahoj holky,nechci aby to vypadalo blbě , ale nabídl jsem Sametce prostory v salonu, protože myslím, že se pro takovou soukromou drbárnu skvěle hodí. Jsou totiž právě pro něco podobného zařízeny. Klientky se tam kromě jiného schází a drbou. A je zařízený i servis z vedlejší restaurace, kdy nám tam donesou i jídlo a pití. Myslel jsem , že se budete třeba chtít ukázat a nedokážu si nějak představit, jak to budete řešit někde v restauraci , nebo na baru.Naopak v Medicomu máte na to několik místností a hlavně absolutní soukromí.Já Vás tam samozřejmě nechám vyřádit o samotě. Za den vidím ženských dost a rád si navečer odpočinu.Ale rád bych Vás poznal a dal si s Vámi skleničku. Jinak ta restaurace je asi 15 m ode mne , tak není problém se tam přesunout. Tak se mějte všechny pěkně . Ahoj JirkaP.S. před 3 dny jsem byl zase po delší době cvičit a to jak mně teď bolí břišní svaly je asi 10x horší než celá liposukce a bombarďáky dohromady.

zuza (Út, 15. 6. 2004 - 18:06)

Ahoj holky, tak prijde tam vubec nekdo? Ja jdu urcite. Jak se pozname nevim, asi budu mavat svym odsatym stehnem nebo tak neco:), ale mrzi me, ze vas nektere vydesilo, ze se do lipobabince zapoji Jirka. Je taky po liposce, takze ac chlap, myslim muze taky do party. me to nechava v klidu. Taky myslim, ze se hned nerozejdem, kazdy ma asi co rict, tak bych to videla, ze v tech sedm, jak jeste nekdo dorazi bud budeme jeste krafat uvnitr nebo se pak presuneme jinam, ale muzem tam pockat, nez budem komplet. Ale ta ucast...devcata....

Marketa (Út, 15. 6. 2004 - 18:06)

Ahoj holky,na 18.00 to nestiham, koncim az v 19.00. Pujdete pak jeste nekam? Chci vas hlavne poznat a pokecat. Pokud ano, napiste, moc rada se pripojim. Zatim ahoj Marketa.

Kvítko (Út, 15. 6. 2004 - 15:06)

Ahoj Světluško a Sametko, no chtělo by to nějaký znamení, ale snad tam zase tolik ženských nebude. V 18:00 hodin určitě v Legerce nebudu, to mi začíná aqua a já abych pravdu řekla, už moc o liposukci neuvažuji, spíš se těším na vás holky a vaše povídání, s tím Jirkou mi to přijde trošku jako takové ty prezentační reklamy. A nevím, kam půjdete pak a tak. Prostě příští lipobabinec půjdu, ale tenhle ne. Nic proti Jirkovi nemám, prostě jsem chtěla poznat vás, ženské, tady :) a nezávazně pokecat. Tak snad příště.Ahoj Markéto, určitě zavolej doktorovi, on tě uklidní víc než my. Ale myslím, že ještě nějaký úbytek přijde. Hlavně ti to moc přeju. Moc nevyvádějte holky a příště jdu zlobit a kecat s vámi :). K.

Světluška (Út, 15. 6. 2004 - 15:06)

Teda Sametko tak konečně známe i místo. Trochu mě sice zaskočilo, že to bude u toho Jirky , ale na druhou stranu proč ne:) Hele holky a jak se vlastně poznáme, nechci tam oblézat všechny ženský a ptát se jich jestli nepatří do Lipo-babince:)))

sametka (Út, 15. 6. 2004 - 14:06)

TAK A JE TO TADY! Cili definitivne uzaviram "drazbu" o terminu - bude to ve ctvrtek 17.6., idealni doba by byla asi v 18:00. Co se tyce mista, tak se mi ozval na email Jirka a pozyva nas touto cestou k nemu do salonu, jednak nektere tam ten zakrok ceka, tak alespon uvidi prostory a za druhy si myslim ze kdyz tam bude¨nekdo kdo o tom jiz neco vi, tak to bude prinos pro nas vsechny. Ale samozrejme ze to bude hlavne "drbarna" a Jirka to bude muset nejak rozdychat:) Je to moc prijemnej pohlednej muzskej,alespon se s nim taky seznamite. Cili misto tedy je v Legerove ulici 56, ale muzeme se klidne sejit u metra "I.P. Pavlova" treba v 18,00 (pred Terranovou, nebo podobnym meetpointem abychom se nasly, protoze se vlastne vubec nezname) a pak spolecne pujdeme tam (je to kousek za rohem). Tak souhlas? :-) Piste co nejdrive at vime vsechny na cem jsme. Moc se na vsechny tesim!!!

Marketa (Út, 15. 6. 2004 - 13:06)

Ahoj Zuzi,diky za podporu, dost me to totiz stve. Cekala jsem po mesici aspon 7 cm, aby mi nelezly kapsy z letnich kalhot. Snad se dockam. N a ctvrtek uz se moc tesim. Kde a v kolik? Uz se to rozhodlo? Ja urcite dorazim, ale pozdeji, neco mam do 19.00. Zatim ahoj Marketa

zuza (Po, 14. 6. 2004 - 16:06)

Ahoj Marketo,to je bezva, ze se pridas do spolku. S temi cm si nedelej hlavu, trva to min. 2 mesice, nez se to projevi naplno, kamaradka cekala dokonce 3 mesice na bokach, takze klidek. Ja mam miry ruzne podle denni doby a podle konstalace hvezd...lymfa si dela co chce jeste, takze nekdy to je super a odpoledne zase uz divny. Jeste musim pockat, nez to prestane blbnout.Tak brzo navidenou.

Marketa (Po, 14. 6. 2004 - 14:06)

Ahoj holky,ja se take hlasim na rande, na chvili jsem se musela odmlcet, protoze me ditko mi zacalo spat v me posteli u pocitace a ja se k nemu nedostanu jindy nez v dobe jejiho spanku. A take jsem vyjala na tu odlozenou dovolenou. Vidim, ze se dari vsem dobre. Co se tyka mych boku, tak zacinam byt nespokojena, protoze jsem stale splaskla jen o 4 cm, a to jsem uz mesic po zakroku. Zitra chci zavolat doktorovi, jakto, ze mam tak maly ubytek, kdyz jsem dost tucna. Ale zase ruku na srdce, ty gigaticke boule, co tam byly uz nejsou. A silueta vypada jakžtakž. Zatim ahoj Marketa

Kvítko (Po, 14. 6. 2004 - 10:06)

Ahoj holky, tak kde? Datum už máme, teď místo a hodinu, abych nepřišla a vy jste byly už pryč. Ráda bych to věděla trošku dopředu (den) dojíždím a musím si najít spoje a tak. Díky prima pondělí K.

Světluška (Po, 14. 6. 2004 - 07:06)

Sametko tak to pak budeš muset referovat....

Reklama

Přidat komentář