Reklama

Liposukce

Zuza (Ne, 23. 5. 2004 - 22:05)

Drzim palce. Jinak s antikoncepci zadnej problem, beru ji taky a nic se neresilo. Navic mam problem se zilama, taky se to neresilo, taky to nedelalo problem, nevim o nikom, kdo by mel nejake komplikace, kterych se obavas. Jinak s tim autem, mozna s tou nehodou maji pravdu, ale ja se vsude vozim sama (i do porodnice :-)), nevidim zadnou potiz, ridit slo normalne. Tak hodne stesti a dej vedet, jake to bylo. Z

Irena (Ne, 23. 5. 2004 - 21:05)

Cau Zuzo,díky za podporu a hlavně za rady.Pan doktor mi totiz hospitalizaci po zákroku ani nenabídl,tak jsem si říkala,že když nemusím ležet tak můžu jezdit autem.On mi jen řekl,že kdyby se stala nehoda tak jsem pod léky a bylo by to problematické.Pořád si říkám jestli se mi nemůže něco stát.Např.embolie a jiné svinstva.To si ale myslím říká většina žen,které něco podobného absolvuje.Jo a ještě jedna věc co lipoška a antikoncepce to tady nezaznělo snad vůbec.Zítra mám hodně vyřizování ať to mají všechno nachystané a v úterý jdu na to.Takže mi držte palce a já pak napíšu co a jak.čao IRENA

Zuza (Ne, 23. 5. 2004 - 16:05)

Ireno, ja se sama privezla i odvezla, byla jsem tam do rana, odchod rovnou mi doktor nenabidl. Ale jinak zakrok trva se vsim asi kolem tri hodin. Ja mela prijit na 13,00 hod, ale na radu jsem prisla vlastne az kolem ctvrte, protoze jeste delal nejaky nosanek a protahlo se to. Nejdriv te vyfoti, pak to namaluje, pak se to dlouho napousti, necha pusobit a pak dlouho odsava. U tech brisnich zalezitosti se nesmi sedet zpocatku vubec, takze kdyz nezustanes do rana na pokoji (coz by bylo asi lepsi- a rano je kontrola pred propustenim), bude te muset nekdo odvezt... :-)) v leze ridit asi nejde:-))), nicmene znam jednu, co se i potom odvezla sama. Ono to totiz naprosto neboli tak 18 hodin po zakroku. Jinak presne vim co rikas, fotak za 40 je normalka, liposka za 17 peknej balik. Ale nastesti si do svych financi kecat nenecham... a on taky ne:-).

Irena (Ne, 23. 5. 2004 - 15:05)

Zuzo,tedy jestli můžu já jdu ns zákrok v úterý v 11 30hod a chtěla bych se zeptat jak asi dlouho tam budu.Budou mi dělat břicho a bedra.Jde mi o to,že se nesmím sama odvézt autem a musí teda pro mě přijed.Myslíš si,že na druhý den na ten převaz už budu moci jet sama? Můj chlap musí být v kšeftě.A ještě jedna věc k těm našim mužům.Jsme oba dva myslivci a když řeknu flinta tak klidně si ji koupíme.Také létáme ul.letadle klidně za hodinu1500.-Kč.A když řeknu liposukce tak to je ranec.Tak nevím kdy se v nich konečně vyznám.Ale to je jen okraj věci ať někoho nenaštvem,že se bavíme o věcech které sem nepatří.

Zuza (Ne, 23. 5. 2004 - 13:05)

Jinak jeste uvazuju o liposce spodniho bricha...z bokovek kouka takova galuska...jen nevim jak to nacasovat. Ty modriny jsou sileny, ale mozna u bricha to neni jako u stehen. Vlastne mi rikali, ze jsem si vybrala to nejhorsi a to uz mam vicemene za sebou. Strasne me mrzi, ze jsem to nemohla udelat najednou a protrpet si to jen jednou. Ted mi to hned neudelaji a protoze jezdim i na podzimni a brzkou jarni dovolenou k mori, nevidim prostor, nez zase za rok touhle dobou. Bricho se dat trochu vycvicit, ale kdyz se ty tuky daji odstranit definitivne, je to moc lakave, nikdy nedosahnu uplne placky. Koukala jsem na snimky postupu u bricha a casti prilehlych slabin, je to uzasny a vysledky taky. Jen, kde vzit cas ( a penize). Kupodivu jsem doma nasla u partnera pochopeni pro vsechno, co jsem si zatim vymyslela, tedy alespon co se moralni podpory tyce. No, aspon neco. Ahoj vsem Z.

Zuza (Ne, 23. 5. 2004 - 13:05)

Ireno, nazory, jak vidis se lisi i tady. Kazdy na to kouka ze sveho uhlu. Ja nelituju, ze jsem to podstoupila i kdyz ted nasleduje nejake nepohodlne obdobi, s tim, jak nepohodlne byly ty faldy uvnitr stehen to je brnkacka. Stahovaci pradlo v nekterem obleceni neni videt vubec, takze jsem se natahla proti vsem zvyklostem do kapsacu, lehce volnejsich a hlavne neperovacich a neni nic poznat, mam je nosit 14 dni pres den, asi tak 10 dni i v noci nepretrzite, pak jen pri namaze jako je cviceni. U tumesc. liposukci je to takove obečcne pravidlo, jinak to je u tech jinych liposukci, u klasicke v narkoze je to az tri mesice. Kdybych vlastnila nejakou sukni ke kolenum, mohla bych nosit i ji,ale mam jen mini a to kouka. Dokud si nesednu, tak muzu mit jakekoli kalhoty, dziny i na telo, kdyz si sednu, ty zipy na strane jsou trochu neforemne a tak divne se zvlni, takze to je znat. Jinak velikost se neda upravovat, davaji se trochu mensi, jsou lehce pruzne....nekdo tu myslim psal, ze si je zuzoval (asi klasika na stroji, jako kdysi dziny). Rekla bych, kdyz vidim, jak pomalu odchazeji ty otoky, tak tech 14 dni s tim netreba nic delat a pak uz je nechci ani videt. Ptej se dal, taky jsem sbirala informace, ted vidim, ze jsem jich mela stejne malo. Ahoj Z.

Irena (Ne, 23. 5. 2004 - 12:05)

Čau,a díky za odpovědi.Ani jsem nečekala,že mi hned odepíšete.Je super si s někým o tom popovídat,protože okolí to chápe zcela jinak.Můj muž mi skoro řekl,že nejsem normální ale jeho postoj chpu,protože se o mě pravděpodobně bojí.Taky tady u nás v restauraci máme známé dva lékaře.Jeden je chirurg muž a jedna kamarádka tak stará jak já je lékařka a i jejich názory se pochopitelně liší.Lékař muž říká ne a lékařka /rentgenoložka/ano.Tak si vyberte.Chci t pochopitelně před okolím utajit,tak se ptám zda budu za ty 3-4 dny nosit takové to normální oblečení to znamená č.kalhoty a halenku,nebo je to kompresní prádlo vidět? A jak se to prádlo zmenšuje zda jsou tam "suché zipy" nebo se to musí na šicím stroji zmenšit? Taká doba nošení se liší,tak mi to někdo popište.Díky IRA

Zuza (Ne, 23. 5. 2004 - 12:05)

Mam dotaz, cim mazat ty modriny, dnes jsem to prozkoumala, mam pekny fialovy jelita. Beru Wobenzym 3x po deseti, ale jeste bych tomu rada pomohla i zvenci. Myslim pokud vite, tak konkretne, jak se to jmenuje a kde to maji.Jinak tohle leto muzu zapomenout na sukne nebo plavky. Diky Z.

Zuza (Ne, 23. 5. 2004 - 12:05)

:-))) jak vidis Ireno, co zenska, to nazor a pak si vyber :-)

Markéta (Ne, 23. 5. 2004 - 11:05)

Ahoj holky,stale jsem otekla, cm dolu nelezou, uz zacinam byt netrpeliva. Jo a zacina me obcas silene stipat pravy bok. Kvitko, nevis proc? Doktorovi zavolam zitra kvuli tem zadum a zeptam se i na to stipani, tak uvidime. Zuzi drzim palce, at uz te to neboli, ja nastesti tohle nezazivam, az ted na to silene stipani. Irco, nevim, jake je to u bricha, ale me po bocich nebolelo vubec nic, jen ty zada. Jelikoz mam 1,5 starou holcicku a bydlime 4 patra bez vytahu, takze si umis predstavit, jaky mam kolotoc, zvladla jsem to hned 3 hod po zakroku, takze si myslim, ze se budes moci vratit do prace okamzite. Zatim ahoj Marketa

Zuza (Ne, 23. 5. 2004 - 10:05)

Ahoj Ireno, jsem po liposce od pondelka, dnes tedy 6 dnu. Vlastni vykon bez problemu a bolesti, ale uprimne receno, jsem moc rada, ze jsem cely tyden nemusela do prace, je mi 42 a mam dve deti, takze uz ledacos vydrzim. Jeste nasledujici tyden planuji jen svuj poloprovoz, protoze to porad boli od te doby, co vyprchala anestetika a taky to stahovaci pradlo je neprijemne.Kazdy jsme jiny, ale jestli behas po place, radeji si naplanuj volno, jinak to oteka. Bolesti se daji vydrzet, jak tu nekdo psal, je to jako bych se poradne potloukla na lyzich a to teda sedi. Jinak hodne stesti, myslim, ze ty potize stoji za ten vysledek a reseni je to pomerne rychle a rekla bych ze i s dost velkou uspesnosti na vetsich plochach. Z.

Irena (Ne, 23. 5. 2004 - 07:05)

Ahoj všichni.Včera jsem celý den četla diskuzi na lipošku a mám smíšené pocity.Samozřejmě že také jdu na to,ale nevím jestli jsem si to tady neměla přečíst dřív.Asi bych měla na pana doktora více otázek.Moje tělo je běh na dlouhé tratě.Před třemi lety jsem začala jíst jinak a shodila 20kg.Teď mám 170/61 takže docela super,ale břicho takové to spodní pořád nic.Tak si říám to bude třešnička na dortu no jen aby.Mám totiž rozdíl mezi tričkem a kalhotami jedno číslo konfekční velikosti.Je mi35 a dítě už mám velké.Pořád ale mám pocit,že hlavní částí na lipošku jsou nohy.Tedy jestli někdo máte zkušenosti s řichem a bedry tak mi to napište hlavně jak dlouho budu neschopná pracovat,protože máme restauraci a tak nemohu dlouho vypadnout.Jsem pořád na place a nic těžkého tahat nemusím.Jdu do Olomouce k jistému lékaři natumescentní metodu.Díky za postřehy a rady.IRA

Zuza (So, 22. 5. 2004 - 13:05)

zadna zmena, jen ty modriny uz svetlaji...proboha nepribira se po to Wobenzymu? za tech 5 dnu mam uz tak 2 kila navrch, chybi mi ten pohyb, myslite, ze n ejake cviceni se muze uz po tydnu? Nebo proc se vlastne nema cvicit?

Zuza (Pá, 21. 5. 2004 - 10:05)

Diky Kvitko za uklidnujici zpravy,jsem desne nedockava, zase jsem se merila, 3 cm dole, samozrejmne to na dotek boli, taky kazda zmena polohy, postavit se nebo sednout...ted to zacalo jeste i svedit, asi jak se to hoji, ale pro paradu se musi trpet. Nastesti partner ma pro to pochopeni a tak tech 14 dni musi trpet se mnou :-))). Preji krasny den.

Zuza (Pá, 21. 5. 2004 - 09:05)

Marketo, to budu moc rada. Proboha lidi, reknete me, jak dlouho to bude na dotek tak bolestive, uz jsem cekala nejake zlepseni a kdy vlastne ty otoky zmizi?

Zuza (Pá, 21. 5. 2004 - 09:05)

Marketo, to budu moc rada. Proboha lidi, reknete me, jak dlouho to bude na dotek tak bolestive, uz jsem cekala nejake zlepseni a kdy vlastne ty otoky zmizi?

Kvítko (Pá, 21. 5. 2004 - 09:05)

Ahoj holky, po bocích mi splaskly všechny otoky tak do tří neděl. Samozřejmě, že ty největší do těch 14 dní, takže ještě času dost, nebuďte nedočkavé ;). Ty stehna - vnější - mám ještě na některých místech oteklé teď. Dokonce mě, sice maličko, ale přeci, ještě bolí - třeba, když na nich ležím, spím, dotknu se jich atd.. Jsou ty otoky ještě pořád teplejší než okolí ... Snad se to brzo zahojí. Dovču chystám až koncem června ... snad to stihnu. To je škoda Markéto, že nakonec nikam nejedeš, ale pak si to víc užiješ, věř mi!! ;) A co jinak holky, bolí to? Píšete o barvičkách - no umím si je živě představit ;). Já už začínám chytat normální barvu!! Přes víkend se šetřte - stejně má být zima ... když má člověk více klidu (z mé zkušenosti) rychleji se to hojí. Chápu, že u tebe Markéto to je složitější, ale mimi by stejně nemělo teďka chodit ven, tak snad si i ty trošku oddechneš. Mějte se krásně.

Marketa (Čt, 20. 5. 2004 - 18:05)

Ahoj Zuzi,myslim, ze ty zada opravdu s tim souvisi. Pokusim se zeptat doktora Linharta, ktery mi tu liposku delal. Mam na nej mobil a dohodli jsme se, ze mu muzu zavolat, jak to dopadlo a kdyby neco. Napisu, co zjistim. Ja take cm nic moc, ale na pohled to vypada fakt dobre. Zatim ahoj Marketa

Zuza (Čt, 20. 5. 2004 - 15:05)

Jinak ty zada, to je zvlastni, taky me boli, rikala jsem si, ze to je od tech podivnych poloh, v kterych jsem musela vydrzet pri odsavani ( clovek byl v takove kreci)...ale treba to ma jinou souvislost.

Zuza (Čt, 20. 5. 2004 - 15:05)

Ahojky, taky jsem pekny kakadu, od kazde barvicky mam trochu, cm se moc nepohnuly, ale na pohled je to dobre. Uz jsem nevydrzela a vyrazila na nakup, ale to asi nebyl nejlepsi napad, nevim, jak s tim nekdo muze normalne chodit do prace :-). Skoda te dovci Marketo, ale vsechno zle je pro neco dobre. Obvykle, kdyz se nekam chystam "mimi" taky dostane teplotu. Stejne bude lepsi, kdyz budes uplne fit.Uz se tesim, az budu moct cvicit,venku je tak hezky, idealni na kolo. Tak hezky den vsem. Z.

Reklama

Přidat komentář