Reklama

Liposukce

zuza (Po, 26. 7. 2004 - 09:07)

Vice direk, vice penez, vice omezeni ve stahovackach...jako zkusenost pro ostatni je to dobry...pro me pouceni, mozna kdyby rekl, pokusime se o neco, mozna to nedopadne napoprve nejlepe a pak to doladime, tak bych mela moznost to jeste zvazit, ja se ptala jestli to jde, doktor rekl ze jo a slo se na vec. Uplne chapu, ze treba neco nejde hned napoprve a ze to jde v nejakych fazich, ale uz na prvni kontrole, kdy to bylo maxivlnobiti se V. pochvalil, ze je to dobre a ze to jsem chteli ?! Tak pokud jde o to, jestli si stehna neskrtaji, tak do urcite miry je to dobry, ale nahore si stale skrtaji, kousek, ale prece.Ale treba se to jeste vypne po te druhe lipce, kde se budou delat moje podprdelniky a cast vnejsku stehna, nekdy to tak byva, tak uvidime. To by bylo asi nejlepsi. Jinak na opravu pujdu pochopitelne uz jinam. U V. se za opravu stejne plati a moji duveru ma uz jen Linzer. Pristup k tomu a ty prace co jsem mohla videt, vsechny informace co mam, taky se rozpovidaly moje kamosky, ze u nej uz drive byly a videla jsem vysledky i po delsim case a super. Takze ja uz nemam o cem premyslet. Uz se jen tesim.

Valorka (Po, 26. 7. 2004 - 09:07)

Ahoj holky při pondělku, mám v práci dneska fofr, tak raději napíšu teď a pak makat. Díky všem za rady ohledně obchodů s orientálními potravinam. Já nakonec , jak jsem byla v pátek po práci ve městě, tak jsem zašla do své oblíbené zdravé výživy a světe div se, měli tam úplně všechno. Takže celou sobotu jsem trénovala a základ siši už zvládám, teda, vypadalo to jako suši, chutnalo to jako suši, ale ta estetika byla trochu horší a to jsem se s tím drbala 2,5hodiny! No ještě tak dva až tři tréninky a budu moc ty hosty na to pozvat. A příště už nikomu nic neslibuji....Jinak už vím, co se u mě bude odsávat: vnější stehna, banánky a kousíček prdele. Dokonce pan doktor říkal, že jsem adept na držáky, že uvidím časem, co to bude dělat. Možná i vnitřní stehna, ale prý to asi nebude potřeba, že tomu pomůže odsátí těch vnějších...Prý se uvidí za 2 měsíce po. No a to vážím 56 kg! a i tak je toho docela dost. Prý nejde ani tak o množství toho tuku, ale o to , usouměrizovat to k vršku těla, no a mám to. Všechno co mi pan doktor říkal, už jsem stejně věděla od Vás, takže moc dík! Jo a termín mám v půlce září, což je ještě za dlouho, no co, beru to z té lepší stránky, aspoň se mi podaří pohodlněji došetřit to, co mi ještě chybí.

Kvítko (Po, 26. 7. 2004 - 09:07)

Ahoj Zuzi, sice nás Sametka varovala, před špatnou reklamou ... ale ty vlnky to je hold práce jednoho plastika. Protože si myslím, že by FAKT měl ještě zbytek tuku dosát ve stoje ... ten tuk, který v leže kamsi zapadne. Pak by nebylo vlnek a zbytečných oprav. Ale aspoň díky za tuhle možnost :). Sice více dírek, které se myslím krásně zhojí ... ale hezký výsledek :)) a o to nám kráskám přeci jde :))).

zuza (Po, 26. 7. 2004 - 09:07)

Kvitko, nadeje umira posledni, ale ja mam spis dojem, ze u me jsou to nektere vice a nektere mene odsate plochy, takove zapomenute ostruvky a to asi ani cas neda dohromady. Jsem smirena s opravou nekdy koncem roku, jen me stve ze tam budou dalsi dirky a ze uz budu jak cednik. A uplne nahore mi zustaly takove buchty s tukem, zapomenuty. Jinak prechod mezi odsatou a neodsatou plochou znat neni, toho jsem se bala nejvic, ale vlnky jsem necekala. Kdyz jdu v plavkach, tak je to videt hodne, na fotkach je to znat.

Kvítko (Po, 26. 7. 2004 - 08:07)

Ahoj holky, Zuzko - jak popisuješ ty vlnky ... jakoby jsi mi ze srdce mluvila, sice teď skoro už pátý měsíc po lipošce u Vrby jsou pryč, ale stálo to hodně času a mé trpělivost a CVIČENÍ. A když se dívám na fotky z dovolené, které jsou většinou dost neúprosné - chtělo by to ještě zmenšit zadeček ;). Ale samozřejmě už ne u Vrby ;). Jestli jdeš zítra na kontrolu - jsem zvědavá, co ti řekne na výsledek. Mě to prohmatal, že mě to ještě dneska bolí. Raději ho upozorni, že tě to bolí, ať se ovládá. Nevím, jestli tě bude poslouchat, mě moc ne :). Budeme ti držet palce :)). A holky k těm termínům: hodí se mi 2/8 nebo 4/8, nebo 6/8, co vy na to? A na příští bych ráda taky šla - abych viděla Janu :). Krásný start do nového týdne všem!! K.

zuza (Ne, 25. 7. 2004 - 18:07)

Ahojky Svetlusko, to jsi dobra, ze chces gate vydrzet jeste tyden, ja je zahodila po tech 14 dnech a od desateho jsem uz v nich nespala, zvlast kdyz je ted takove teplo, to te lituju, ale az je zase natahnu ja, teplo jeste bude urcite taky, takze si to taky uziju:-))))))Ale do dovolene uz to budes mit dobry. Kazdym dnem se to zlepsovalo po odlozeni tech stahovacek, ted uz na omak jsou to zase moje nohy, jen me tam stve ta boulicka, snad to zmizi, je to takovej zatvrdlej kus, kdyz zvednu nohu tak je i videt, ale vzhledem k tomu, ze to nemam rovny ani jinak, v davu vlnek se to ztrati, jen pri mazani na to vzdy narazim a leknu se.Ale co se hojeni tyce, tak po dvou mesicich je to na dotyk jako pred liposkou. Takze vydrz, vysledek bude urcite. 15 dnu je na vysledek jeste moc kratka doba.Tesim se na babinec. Cauky

Světluška (Ne, 25. 7. 2004 - 17:07)

Ahoooj všechny osdsáté i neodsáté postavičky!!! Je víkend tak je tu trochu mrtvoučko , ale to neva...měla sem chvilku a ikdyž zrovna nakupuji,tak sem zaskočila se podívat na net do kavárny jestli nejsou náhodou nové příspěvky od pátečku...Sametko děkuji za odpoveď to jsi mě uklidnila, že to spíše pomohlo než uškodilo a máš určitě pravdu v tom, že mě ty antib. sebraly trochu síly a díky tomu sem zhubla ale jako je to vždycky zmenšilo se mi spíše poprsí atd, než to co bych chtěla třeba držáky lásky:)))co se týče toho Ómcentra tak já bydlím kousíšek od něj(vlastně i kousek od Sudopu)A přijde mi , že ho pomalu ruším, ale nevím teď tam jetě je mají i velké slevy jako při likvidaci, takže ten kdo by chtěl kupovat nějaké to kořeníčko měly by si pospíšit jinak nebude nic:(((Jéje Sametko to sem se pobavila ty že jsi stydlín tak to nevím co jsem potom já...Co se týče lipobabince mě by se taky hodil ten týden 2.8. - 6.8. po práci můžu kdykoliv pokuď nepřijde nějaká to pohroma pak už tu nejsem dovča bude volá...Sametka nás určitě ohromí krásnou vysátou postavou...a já doufám že už nebudu nosit ty bombarďáky a taky vás oslním stehnami bez boulí:))) Jinak sem asi 15 den po lipošce a kaťata mám v plánu ještě nějaký ten den nosit. Jak píše Zuzka, pořád mi přijde že stehna na některých místech nepatří mě alespoň už to trochu svědí...a co svědí tak to se hojí nebo tak nějak a na omak cítím pořád otoky a asi ještě chvíli cítit budu...Všechny bych vás ráda poznala Zuzku, Sametku znám a na VÁS další bych se moc těšila...škoda že někdo je mimopražský, ale i to se dá podle mě domluvit...tak holky pište ať se domluvím (holky doufám že to nedopadne jako minule že Zuzy, Sametko..jo omlouvám se za překlepy

sametka (Ne, 25. 7. 2004 - 17:07)

Hello holky!:) Taky bych uvitala ten LIPOBABINEC kazdy tyden,cili pokud to nevadi vam,a budete ochotny se schazet, tak ja bych navrhla po oba ty tydny 2.-6.8. a 9.-13.8. :-) To jsme nenasytna co?:) Jirka nas urcite opet velice rad u sebe pohosti:)to uz snad budu mit i slezle otoky a bdue konecne nejaky vysledek videt, i kdyz uz ted je videt,ale ne tak dobre. Zda se mi ze mam ted ten zadek zase velikej:) Ale to uz budu muset dietkovat,protoze ja ho mam velikej na oblastech,ktere se zrejme neodsavaji, cili drzim dietku a cvicim:) Zatim hezkou nedeli!

zuza (Ne, 25. 7. 2004 - 13:07)

Janino, ja bych rada videla jak to vypada po klasice, teda s temi valecky...neboli to se valeckovat? ja bych nebyla ukaznena, urcite bych to nedelala, jeste ze se u te tumescencni nic nemusi. Asi je to jeste kratka doba po zakroku ne? Ja jsem nekde cetla, ze se pradlo nosi 3 mesice, to me dost odradilo, i tech 14 dni bylo k neprekonani. Ale uz jsem se z toho oklepala, takze jsem pripravena na dalsi muceni ve stahovackach. Docela dobre se mi vse hoji, takze to vidim zase na tech 14 dní, coz se da vydrzet. Boze muj, ja uz se na to klepu jak maly dite...Teda krome toho neoprenu pochopitelne, nejsem uchyl :-))))))

JANINA (Ne, 25. 7. 2004 - 09:07)

ZUZI, TO SOUHLASIM, ZE SE RADA POCHLUBIS SVYM TELEM A SKVELE VYKONANOU PRACI CHIRURGA. DOCELA BY ME ZAJIMAL NAZOR PANA LINZERA NA VYBRUS MEHO TELA A TAKY NA TO CO BY SLO JESTE VYLEPSIT. TAK JAK JSEM PSALA, V PRADLE JE TO FAJN, ALE MYSLIM SI, ZE BEZ NEJ MAM SPODNI CAST BRISKA DOCELA NEROVNOU - SNAD SE TO JESTE VYLEPSI. JE TO JESTE JEN 1 A PUL MESICE A VALECEK JE MUJ KAMARAD. TELO PRAVIDELNE MAZU, ABY KUZE BYLA ELASTICTEJSI A LEPE SE VYPINALA. HOLD VEKEM KUZE VADNE. CO TA TVOJE BOULICKA ( MYSLIM, ZE TO BYLO NA NOZE)? MYSLIM SI OSOBNE, ZE TA TUMESCENCNI LIPKA JE VHODNEJSI NA TO BRICHO, NEZ TA KLASIKA. TAK ZATIM.PA. JANINA

zuza (Ne, 25. 7. 2004 - 08:07)

No jasne Janino, kdyz se na nejakym terminu dohodnem, tak ti to dame vedet na mobil, u me neni problem, ja mam cas porad, pokud nejsem zrovna na dovolene :-))))), ale tu ted nechystam. ...jinak dovolena je nejlepsi bud s uplne novym partnerem nebo s partou. I kdyz tentokrat bych si ani tak na partnera nestezovala jako na chvani Chorvatu...vubec si nevazi, ze tam clovek jezdi a veze jim penize. Kdyz to spocitam, tak 14 dni v Egypte je za stejnou cenu jako Chorvatsko, ale uplne o necem jinem, sluzby super a letecky. Takze u me na Jugoska uz smulu, jezdila jsem tam nekolik let na mesic i dele, ale uz me stvou. Vsude si natahaji na pronajem lehatka (20kun na den- a to v obchode cele lehatko stoji 159 kun..pokud tam budete aspon 8 dni, vyplati se ho uz koupit), zabarikaduji tim vstupy do more a mista ve stinu - misto toho, aby je meli nekde stranou a kdo ho chce, at si ho postavi kam chce. Chrvatske pobrezi je verejne, nikdo si nesmi zabirat mista, nikdo si nemuze koupit plaz, ale stejne to takto delaji a jen lidi otravi. Jak rikam, zamyslete se, spocitejte to a jedte jinam.Tunis a Egypt je rozdil, v Egypte je lepsi more a super snorchlovani, koraly a ryby ve vode i u brehu a taky spousta pamatek. Tunis je spis na grilovani na jednom miste, ale taky to stoji za to. Chce to videt oboji.A ty nase krasne vymodelovany telicka tam muzeme pysne vystavovat.:-)az mi Linzer vytvaruje tu moji zadnici, tak si na ni snad dam nalepku s jeho jmenem a telefonem:-))))- moc se na to uz tesim a na ty vlnity vnitrky stehen takovou tu vystraznou lebku se zkrizenyma hnatama...pozor Vrbicky :-))))))))

JANINA (Ne, 25. 7. 2004 - 07:07)

HOJKY ZUZI, TO BY BYLO SKVELE TEN DALSI TERMIN LIPOBABINCE TREBA 12.8. NEBO KLIDNE V PATEK 13.9. TY SE CHYSTAS DO EGYPTA. JA JSEM UVAZOVALA O TUNISU/DJERBE NEBO TAKY O EGYPTE. CHCI SI TAKY UZIT TROCHU TOHO TEPLA A VYTAHNOUT TO SVE TELO, KTERE ZATIM PO LIPCE VYPADA LEPE, ALE JESTE TO NENI TO PRAVE ORECHOVE, VSAK UVIDIS SAMA. SAMETCE JSEM UKAZALA FOTKU Z LONSKE DOVOLENE (CHORVATSKO) A REKLKA MI, ZE TO JE VIDITELNA ZMENA. V OBLECENI JE TO PARADA. V TECH VEDRECH TEN KOMPRES FUNGUJE JAKO NEOPREN A JEN CO HO VYPERU, TAK JE ZASE PROPOCENY. MELA JSEM JESTE JEDEN ( PRVNI), ALE PO TYDNU MI BYL O NECO VETSI, TAK JSEM SI KOUPILA MENSI. S TOU DOVCOU A PRITELEM MAS PRAVDU. LONI V CHORVATSKU TO BYLA NEJHORSI DOVOLENA VUBEC. SE VSIM BYL NESPOKOJENY. VLASTNE NE SE VSIM - UBYTOVANI SE MU LIBILO, PROTOZE TAM BYLA TELKA SE SATELITEM. TO BY BYLO NA ROMAN. SAMETKA MA CISLO NA MUJ MOBIL, TAK BYCHOM SE MOHLY DOMLUVIT A SETKAT SE.MYSLIM, ZE BYCHOM MELY SI O CEM POKECAT. NEVIM KDY SE ZASE DOSTANU NA POCITAC A NEMUSIM SE TREBA DOVEDET KDY A KDE SE PRISTI LIPOBABINEC BUDE KONAT. ZATIM SE MEJ FAJN. JANINA

zuza (So, 24. 7. 2004 - 19:07)

Ahoj Janino, lipobabinec muze podle me byt treba kazdy tyden , ja urcite muzu i ten dalsi tyden a taky budu rada, kdyz tam bude nekdo v me vekove kategorii :-))) i kdyz me ani neprijde kolik uz mi je. Opaleni mi sleze, krasny figurky zustanou...takze bych ted asi vymenila dovcu za liposku. Cim vic se na sebe divam ze zadu v zrdcadle (ale hlavne na fotky z dovci), tim vic touzim uz po te dalsi liposce. Moc bych chtela jit uz ted, abych na rijnovou dovolenou byla uz dokonala. (teda v ramci moznosti). Strasne se tesim, az prijedu zase do Egypta, kde mam zname, jak se budou divit zmene, kdyz jsem tam byla na jare, tak jsem mela asi 70 kilo, stehnama jsem si pleskala o sebe a vubec jsem byla jak barokni andelicek...jen tu prdelku nemam takovou boubelatou, ale rozmaznutou po celem pozadi od kolen nahoru :-)))). Uz jsem jak cvok, poridila jsem si nove plavky, takove ty kratasky, ze predu to je O.K., ale zezadu by to chtelo proste nejakej zadek, takhle je to jeste desivejsi...klidne bych ted az do konce leta nosila stahovacky, jen aby to uz bylo.Potrebovala bych to mit odsaty uz ted, v zimne, az se budou nosit kalhoty a puncochace, uz to tak akutni nebude.Na bricho zamakam, uvidime, jestli se da zpracovat, jestli ne, tak je dalsi na rade+ oprava toho co uz mam od Vrbickyho, aby to bylo taky do plavek.Jinak dovolena s kamoskama nebo partou je stejne mnohem lepsi nez s pritelem, s kterym se vidis porad, kazdy den...a clovek si uzije vice zabavy.

JANINA (So, 24. 7. 2004 - 16:07)

KONECNEEEEEEEEEEEEE JSEM PREKECALA KOLEGU V PRACI,ABY ME PUSTIL NA NET. ZDRAVIM VAS HOLKY A DEVCATA ODSATE I TY NEODSATE! SMSKOVALA JSEM SI TED SE SAMETKOU OHLEDNE LIPOBABINCE A TEN TERMIN NAVRHOVANEHO RANDE SE MI MOC NEHODI PRACUJI OD PONDELI 2.8. DO PONDELNIHO RANA 9.8.HROZNE RADA BYCH S VAMA POKECALA A UKAZALA SVE VYCUCANE BOKY, STEHNA A BRISKO A VIDELA I JINE NAZORNE UKAZKY SKVELE ODVEDENE PRACE PLAST.UMELCU! POKUD BY TO NESLO JINAK (OD 9.8. DO 15.8. BY MI TO SKVELE VYHOVOVALO),MUSELA BYCH NEJAK UDELAT.ZATIM JSEM POZNALA 2 SKVELE HOLKY (KVITKO A SAMETKU),KTERE MI PORADILY A NAZORNE UKAZALY SVE VNADY PO ZAKROKU. OD SAMETKY JSEM SE DOVEDELA, ZE SE SESLA SE ZUZKOU,KTERA JE STEJNA VEKOVA KATEGORIE A STEJNE VESELA KOPA PRY JAKO JA. UZ SE MOC TESIM - TO BUDE PRCA.JSEM ZVEDAVA NA SAMETKU,PROTOZE JSEM JI VIDELA PRED ZAKROKEM A TED BUDE JESTE KRASNEJSI. AT SE XXXXXXXL KOUSNE TREBA DO PRDELE.SAMETKA JE PRIJEMNA,MILA A VESELA HOLKA,KTERA ZE SEBE NEDELA ZADNE HOGO-FOGO. JINAK ZUZI VITAM TE ZPET NA CHATU.DOCELA TI ZAVIDIM TO OPALENI A VALENI U MORE. JA ZATIM MUSIM POCKAT TAK DO ZARI,PROTOZE MAM ZATIM 1 MESIC A 14 DNU PO KLASICE A NOSIM KOMPRES, TAK SE SLUNICKU VYHYBAM. ALE AZ AZ AZ AZ, TAK HO STRHNU.CHTELA BYCH JESTE LETOS K MORI, ALE ZATIM NEMAM S KYM - HLAVNE NE S MYM PRITELEM! MOZNA POJEDE MOJE KAMOSKA ZE SEV.MORAVY - EVINA. A PAK VY BUDETE ZAVIDET NUJ BRONZ. ZATIM SE MEJTE FAJN A PREJI LEPSI VIKEND NEZ MAM JA (PRACOVNI). PA PA PA. JANINA

Andílek (So, 24. 7. 2004 - 12:07)

Ahojky, byl někdo na liposukci v klinice doktorky Moidlové, na Praze 1, Malé náměstí (u Staromáku?). Pokud ano, jaké máte zkušenosti? Díky.

zuza (Pá, 23. 7. 2004 - 20:07)

ach jo, chvilku pracuju a uz mi vsechny utecete :-))))Jinak klidne se muzem presunout do lipobabince a hlavne pojdte se uz sejit...musite mi ukazat ty svy krasny odsaty tela, jsem tak zvedava...ja vam ukazu svoje vlnky, moje soukrome vlnobyti (obarvene na hnedo :-) )Jinak tech 14 dnu po lipce se muze dit cokoliv, ted si rikam, je to jen 14 dnu, ale kdyz jsem mela na sobe ty gate, pripadaly mi ty dny nekonecne a strasne dlouhe a hojeni probihalo tak vselijak, porad otoky a nic videt. Jsem dva mesice po lipce a asi mam jeste mista otekle, ale uz je to moje noha a citim, ze kuze uz prirostla. Pred tim jsem mela pocit, kdyz jsem se mazala kremem, ze noha neni moje. Nebyt tech vlnek, nebylo by poznat, ze jsem na lipce byla.Jinak preji vsem taky krasny vikend.

sametka (Pá, 23. 7. 2004 - 16:07)

Tak ja uz jdu domu, mejte se mooooc hezky,krasny vikend vsem preji no a samozrejme v pondeli to tady zase bude mela!:) Mela bych poprosit webmastera o procsteni tohoto chatu aby se nam to tak dlouho nenacitalo,taky pri 1200 prispevcich neni divu ze?:) Anebo ze bychom se prestehovali fakt do toho naseho lipobabince konecne? Nebo taky je moznost vytvorit tematko s nazvem "Liposukce 2". No uvidime co se s tim v pondeli bude dat udelat. Zatim cauky a myslete stihle!:)

sametka (Pá, 23. 7. 2004 - 16:07)

Kvitko no to mas svatou pravdu!:)Kdyby me to bolelo, tak bych na ty lipky tak nechodila:) Jedna za druhou, nebyt dovolene pana doktora tak uz jsem mohla mit i pandero odsate ale nuz coz,alespon jeste trosku poposiluji nozky kdyz se s nim jeste chvili potahnu svetem:) Alespons i porad jeste muzu zpivat tu moji oblibenou: Vyval ty sudy!:))))))) Jinak co se tyce duvery, no je to takove osemetne,ale muzete mi holky verit,ze to sem pisu pro vas vsechno,abyvam to pomohlo. Samozrejme ze po netu se neda nejaka extra duvera vubec budovat,prave taky proto jsou ty nase supr LIPOBABINCE :) Tam se seznamime, jako ja se Zuzou a Svetluskou, tak nas bude takovych vice a pak uz kdyz si tady piseme,tak to uz budeme kamosky ktere se znaji proste a hotovo,neni co resit. A nejaka zavistiva XXXLLL at uz ty bile prasky co ji lekar doporucil nebere, protoze ji z toho harasi v palici:) Buhvi na cem jede:) Uz nemam prehled kdo tady navrhoval terminy an LIPOBABINEC ale ten tyden od 2.8.-6.8. by se mi fakt docela hodil! Teda mne je to jedno,zalezi na vas,ja jsem tady porad. Podle mne nejlepe by bylo udelat ho nekdy kdyz ma nektera z tech mimoprazskych konzultaci u pana doktora tady v Praze,aby nemusela jezdit na 2x, ze by to jako spojila najednou,ale kdyz pan doktor ma ted dovcu,tak to asi v srpnu s nim spojit nebude mozne,ale pokud tedy by vam nevadilo se srazit v srpnu,tak ani mne by to nevadilo. Zuza ta uz se nemuze dockat az me uvidi,ja se zase nemuzu dockat na svetlusku a taky bych uz rada mela tu cest s Valorkou,Martinkou,Kvitkem a tak podobne! Se vsema co sem pisete a co mate o to zajem a ktere si chcete popovidat. Tedy musim se vam priznat,od prirody jsem stydloun a tak nerada ukazuji cokoliv na svem tele a komukoliv,ale ze jsem uz te liposce tak propadla,tak to uz nejak beru sportovne:) A klidne vam to svy sadlo ukazu,ale nesmi byt pritomno zadne muzske oko!:) A to dokonce ani pana doktora protoze pred nim tam taky strouham polohy, taky jeste nevidel jak umim krasne vyvalit sudy!:))))))))))) Ale my zensky vime moc dobre jak to maskovat abychom vypadali jao twiggi i kdyz mame 25 kg nadvahu ze jo?:)))) heheTak tedy: 2.8. - 6.8. KDO MUZE PRIJIT NA LIPOBABINEC???? Hlaste se! Zatim muzu Ja a urcite Zuza!:) Snad i Svetluska?

sametka (Pá, 23. 7. 2004 - 15:07)

Svetlusko-juuuuuuuuuuuuuuuuu ja na ten tvuj dotazek zapomnela!!!!V tom hafu otazek od Valorky a Martiny jsem jaksi opomnela tebe. Promiiiiiiiin!:) No tak ja si myslim,ze v tom hojeni ti antibiotika jenom pomohly! Protoze jednak oni nici v tele vsechny parazitujici bakterie a viry (bakterie nici i ty hodne,treba ve strevech Candidu ci jak se jim rika, Lactobacillus acidophillus,ale to sem nepatri,proste nici je:) a taky vlastne asi pomahaji predejit zanetum a tak,cili pokud jsi bastila kvuli mandlim nejake ATB tak nic neboj. Akorat skoda,ze nemoc oslabila trosku tve telicko,ktere muselo s tou energii zachazet poradne skromne, aby se ji uslo i na nozky i na hrdlo,zrejme proto jsi i zhubla... Ale neuskodilo to neboj! Jinak presne jak poipsujes,taky jsem to resila s tim rpadlem tak,ze kdyz se vypralo, tak jsem ani nefenovala,hodila jsem to rovnou na balkon a bylo to do hodky suche a kdyz ne tak se slo do vlhkyho no co co:)) snad si ta prdel nemysli ze bude vysedavat v teple porad jenom!:) Jen atz si zvyka na chladek,doted ji hraly speky,ale ted uz se odsaji a budde tudle nudle!:)

sametka (Pá, 23. 7. 2004 - 15:07)

Valorko-o te prodejne s exotickym korenim neco vim, tedy takhle,jestli prave na susi,to nevim,ale zcela jiste ve vsech restauracich s nazvem Govinda-vegetarianska restaurace maji ruzne koreni od zazvoru pres horcicne seminko az po kurkumu asafoetidu koriandr a pod. Na Zizkove, na rohu ulic (nevim ted jak se jmenuji ale jedna vede na ohradu a druha na palmovku, stoji tam tram c. 4, 16,10 zastavka Biskupcova), tam sejmenuje prodejna OMcentrum.Myslim ze maji i internetove stranky:http://www.omcentrum.cz/cesky/00_cesky_hlavny.htm), tak tam maji koreni Hoooooooooooooooooooooodneeeee!:)Add kakani:) MNo ehm:)))Uhm ahm:) tak mam na to 2 tipy:) Ten mene neslusny poradim: staci jist hodne melouny,hodne pit vodu,kefiry, a nebo obycejne projimadlo a ono to pak jde samo:) a kdyz to samo nejde, tak to je ta druha rada,ale to zase nekdy priste:) Az se budes na lipku chystat sejdeme se (treba i sami dve) a ja ti to pak reknu:))

Reklama

Přidat komentář