Reklama

Liposukce

zuza (Čt, 22. 7. 2004 - 14:07)

Mila devcatka, tak jsem se vam vratila v noci z dovci, uz jsem i vyhajana, takze muzu psat a hlavne cist co jste toho tady zapsaly za romany. Uzasny poctenicko. Mlsam si k tomu prsut a ovci syr, zapijim domacim cervenym a je to lepsi nez u more. Teda to pocasi tady jste nejak prechvalily ne? prijedu a leje jak z konve. Prej prijed, trady je taky hezky :-))))))ze ja vam na vsechno hned skocim.Jinak me pochopitelne moje vlnky zustaly, jen to neni tak desne videt, jak je to opalene a navic se mi udelala mala boulicka uprostred vnitr. stehna co ukrutne boli, je tvrda, jako velka uzlina nebo co. Docela z toho mam hlavu v pejru co to proboha je. Jdu na kontrolu 27. tak se snad neco dozvim. Loupu se (teda spis supim se) desivou rychlosti, sprcha s chlorovanou vodou, to je neco, takze nebudte smutne, barva mi jde rychle dolu a za par dnu nebude znat rozdil kdo kde byla a nebyl. Sla bych ted na dalsi lipku, uplne se mi ted vyrysovala ta mista co chteji odsat, pak jeste zvazim lipku bricha. Sice se to da vycvicit, ale to je rehole a meč by se libilo mit ho placaty i bez driny. Tomu tuku se z bricha totiz moc dolu nechce a bokova sukne z ktery leze galuska... to je fakt lakava vec teda :-))).Ale musim si to nechat cele az na zari, uz se moc tesim. nakonec to bude idealni doba, protoze stejne se pred lipkou nesmi hubnout a ja ted shazovala 6 kilo, takze ted to necham ustalit a dalsi hubnuti dam az po te lipce. A pak budu kocka.

Léňa (Čt, 22. 7. 2004 - 14:07)

Ja to pochopila spravne-Jirka jen sjednava terminy,je mi jasny,ze konzultaci musi delat ten,co nas pak dela krasnymi:-))Ja konzultaci ted uz nestiham,chtela bych totiz po nedeli nekam odletet do teplych krajin,navrat tedy v pulce srpna,to ma pan doktor dovcu,ale tech dalsich 14 dni jiste rychle utece.Jeste jsem se chtela zeptat-podle toho,jak pisete,tak ma pan doktor docela kratkou dobu na objednani-i na zakrok-nebo jste mely vzdycky stesti na volne mistecko?Ale kdyz dela jen liposky,tak je to mozna jine-ja kdyz jsem byla,tak prede mnou delal pani prsa,pak ja a po me jeste asi 90-ti leta pani na facelifting-hruuza:-)))

Martina (Čt, 22. 7. 2004 - 14:07)

Jo to je ono za ty leta se nam krasne dari to maskovat vime kde ubrat a kde pridat a jak¨pises staci se svleknout :-) me bylo jasny ze nebudu oblecena,jen jestli musim uplne do naha, trochu se stydim vis :-):-) ja mam pres boky asi 108 a v pase mam 74 coz je hodne veliky rozdil, mam ¨mensi prsa a uzky krk a hubeny oblicek , ruce taky jdou, ale ty kejty.....no hruza, hruza, kdyz si vezmu hezky tricko akorat tak upnute jsem jako prestipnuta vosa, kde nic tu nic a najednou ta prdel!!! nemam sice ani hubeny bricho, ale na tom mam vyzkouseny ze cvicenim se ho zbavim, jen pak vytrvat, a ani bych si nechtela nechat zasahovat do bricha, kdyz vim ze ho vycvicim, ja bych chtela nejvic vnejsi stehna, to jsou boule to byste koukali, no a pak nekdy asi hyzde (i kdyz kousek by jich mohl vzit i s tema stehnama) no a pak jednou mozna, az budou penize tak vnitrni, i kdyz zaslouzili by si to driv, ale to uvidim.....podle toho jak preziku tu prvni. Ufff

sametka (Čt, 22. 7. 2004 - 13:07)

Martino-Karla by to podstoupila vis proc? Protoze ji se geneticky ukladal tuk v enormne silenych vrstvach pouze do boku. Ona je jinak droboucka holcina, jestli vazi 50 kilo i s botama tak je to moc,ale mela pres boky nejak prec 100cm! a to neni nijak extra vysoka, cili u ni byl asi potiz i konfekcni,ze si nemohla koupit zadne kahloty,vsechno musela mit zuzovane,nebo proste veci site na miru, a urcite ji to jeji jinak docela krasnou postabvu hyzdilo a delalo silene nesoumernou. Ona by to kvuli tomu podstoupila znova,ale ta bolest kterou za to zaplatila byla kruta dan. To musis uznat,navic kdyz vis ze to jde i jinak,bezbolestne a navic kdyz te urcite netrapi takova geneticka dispozice jako ji. Pokud mas jen nejaky faldik nekde nezadouci,urcite te to trapi ale neni to zadne drama,ale uKarly to drama bylo,a podle mne ted vypada 2805457x hezci!:)Add konzultace: No tak jak probihaji ? POkud si myslis, ze v obleceni,tak te asi zklamu!:) Pan doktor si te odvede do nejake mistnosti kde budete sami dva a holt se budes muset pred nim svleknout, spodni cast tela, snad do kalhotek bude stacit,zalezi ktera partie to je. Bohuzel pres kalhoty by nic nevidel, myy zensky to navic dovedeme tak hezky maskovat ty nase nedostatky, ze to vypada ze v podstate zadnou liposku nepotrebujeme,ale az vyvalime ty sudy:))))) tak to se pak clovek nestaci divit:) Me treba rekl,ze vypadam tak nenapadne, ze nosim kalhoty s prouzkem, nenapadna barva,umim to zamaskovat ale jak me uvidel svlecenou, no bylo mu jasny,ze jsem adeptka hned na nekolik partii:) Inu zlate dobre haleny pres boky, uzke prave tam kde to ma byt a sirsi tam kde to ma byt:)))

Martina (Čt, 22. 7. 2004 - 13:07)

jo to mas sametko asi pravdu, kdyz dela vic veci nemuze byt takovy odbornik, no uvidim, napis mi prosimjeste jak probiha ta konzultace...dekuji ti. a je pravde ze je uzasny ze takoveto forum existuje, jinak bych vedela jen tretinu informaci a buh vi jak by to dopadlo. S Karlou jsem si psala a psala ze prez to jak to bolelo by topodstoupila znovu no nevim. Tech 400 si berou naty klinice Esthe, nezeptat se na to tak bych to nevedela, a docela mezarazilo vzit sipenize za to ze mi jen rekne co se mnou....no nejak na tom vydelavat musi, ale to nehorazna drzost. Diky vam jsem ziskala duveru k doktorovi linzerovi a moc se tesim na konzultaci, je to sice drahy, ale na svem tele by clovek asi nemel setrit, protoze pak to ma na cely zivot.

sametka (Čt, 22. 7. 2004 - 12:07)

Leno-konzultace dela pan DOKTOR ne JIrka!!!! Jirka mu jen sjednava terminy,a s nim se pak lze bavit o cene a pod. Ale konzultaci preci musi delat fundovany lekar,to by jinak neslo. Ne jak u Vrby ze napousti treba jedna z jeho sestricek. No tak dik,to si to rovnou muzu doma ufiknout ten prebytecny tuk a nemusim nikde nikomu za nic zaplatiti (mimochodem platit by se melo za KVALITU ne za zakrok!)... MNe je taky 28 :-) a taky si myslim,ze je lepsi si to udelat jeste prredtim nez prijdou deti,to pak ma clovek jine starosti a asi ani moc casu by nezbylo na nejake hojeni se a tak. Jakmile je dite jeste male (t.j. 0-5-6 let) tak to se samo o sebe moc nepostara, to si zenska nemuze dovolit aby ji neco bolelo a ze nevstane a neudela jidlo nebo co. Cim driv si to clovek "odkrouti" (tim yslim liposky) tim lepe. Taky to chci mit co nejdriv za sebou. Zase neni to zadna slast chodit tam porad a nechat si to napoustet, taky mi to neni nikterak prijemny! A to noseni kalhot a tak. Ja proto jsem to vzala hakem,abych co nejdriv uz mela konecne klid. A taky konecne mohla zacit aktivne sportovat,protoze to ted nejde,jsem v jednom kuse liposkach:) Proste cim driv to bude za mnou tim lip,cimz vas nechci nabadat aby jste ted se hrnuli vsechny na pana Linzera (NECHTE MI HO!!!!!) :-))))))))))))))), ale chci tim jen rict, ze toto "lipo-silenstvi" je u mne castecne zapricineno i rozumem:) Vim proste ze to je neprijemne a chci to podstoupit, a kdyz uz jsem se dala do boje,tak at to stoji za to. Presne jak pise nektera z vas (myslim Lena) ze je to na cely zivot,tak proc setrit na sobe? Martino- tobe jsem jeste chtela napsat, ze klidne muzes jit na tu dalsi i za rok, normalne ma byt MINIMALNI odstup mezi 2 liposukcema 6-8 tydnu, pokud se odsavaji sousedici oblasti (treba nejdriv vnejsi stehna a pak boky,nebo zadek,nebo podprdelniky) tak tam musi byt rozdil 5-6mesicu,prtooze se zasahuje i do tech jiz jednou zasahnutych mist, tak to musi byt zhojene. treba Jirka ted ceka az do rijna,aby mu mohl udelat pneumatiku na brise,protoze mu nejdriv odsal cejchu a pneumatika po stranach je sousedici oblast tak se musi cekat. (Jirko neurazis se ze to tady takhle tituluji,ale ono to jinak popsat nejde,kdyz chci byt strucna:)Martino -Pises ze nemas penize, tak tedy nechapu proc si to nechces fakt dat na splatky? Vzdyt to bajecne funguje. Dokud ty penize mit nebudes,tak budes splacet male castky mesicne, a kdyz treba najednou budes mit vetsi obnos¨, tak tam vlozis vic, to je jako se sporenim. Az o tolik si to zase nepreplatis,cim driv to splatis,tim mensi navyseni. Neni nutno se toho bat, a i kdyby,tak nejaka tisicovka nahoru dolu (no boze), vzdyt je to na cely zivot a clovek pak vypada dobre. Mne nebylo lito preplatit televizor, a pritom to je obycejny kram, kus elektronek, obycejna bedna...co teprve lidske a to VLASTNI telo? Ja bych uz na nem tedy nesetrila,mam ho moc moc rada,telicko moje NADHERNY!:))))

sametka (Čt, 22. 7. 2004 - 12:07)

Martino-Karlu znam osobne. Sesla jsem se s ni nekdy pred mesicem nebo 2. Vim ze je v tom, a vim i celou historku jeji ale hlavne jsem kecali o liposce. Tak vidis jak na tom byla ona po ultrazvukove.... Ja ti to tady psala. Pises neco o nejakem lekari,ktery dela konzultace za 400,- to je tedy pecka! To uz i ten Vrba je dela zdarma! No ne,ale tak za konzultaci si zaplatit a jeste nevedet jak to dopadne,to je tedy sileny!!! Pan doktro inzer rikal,ze pokud by se mu stalo,ze by se neco nezdarilo podle puvodni predstavy pacientky,cili boulicky krivosti nerovnosti,ze by za to penize ani nechtel! Ze by ji to se snazil maximalne jak by to slo opravit, ale ze by si za to nevzal ani korunu! Ja si myslim,ze tento lekar mysli tak trochu zapadne,kdezto vetsina zde pracujicich, kteri k zapadu ani neprivonely,tak ti mysli jen o tom,jaky jim to prinese zisk, v ocich jim sviti dolary, a zdravi a vysledny efekt pacientky je az nekde na konci hierarchickeho rebricku. Oni sice ukazuji fotky, ale prevazne ty ktere se jim zdarily a ze jich neni hodne! Pan doktor Linzer mi ukazal snad 2 velke albumy, a to moh podle mne i pokracovat,ma toho kvantum i v pocitaci, a taky jsem videla jeho praci na Jirkovych sestrickach, a ted tovidim i na sobe, a kdyz se udela LIPO BABINEC tak vam to vsem i ukazu,at vidite na zivo jak ta prace vypada, no proste je to rodzil. Nechapu (a sama bych uz tu chybu nikdy neudelala) proc si lidi nevybiraji plasticke lekare odborniky, treba kdyz dela liposku,tak at je odbornik na liposku a ne na vsechno, prsa nosy usi vicka, apod. Kdyz dela nosy,at dela cely zivot nosy, a bude v tom mistr,kdyz dela liposukce tak at nedela nic jineho. Ja takhle sla k lekari ,ktery dela nosy usi vicka s nohama na liopsku a jak jsem dopadla? A jak dopadla Zuza? A jak dopadly dalsi, ktere nemaji pristup k netu? Nebo ty,ktere o tom proste takto otevrene nedokazi mluvit? Ja si myslim, ze my co sem piseme, to je torzo z toho mnozstvi, kolik zen na liposce jiz byli at s dobrymi ci zmyli zkusenostmi. Ja dekuji tomuto foru za to, ze jsem nasla pana Linzera. Opravdu! Nebyt toho, tak se tady trapim nad tim,ze jsem proste zase jednou v zivote natrefila na neodbornika, je fakt ze neni mi lito penez, ty byli a budou, ale lito mi je to kvuli tomu, ze se jedna o moje telo a to jsem dostala pouze jedno! Nektere veci se nedaji zvratit, nektere kosmeticke zakroky jsou jednoduse trvale (treba spatne provedena plastika obliceje), stejne jako diry a nerovnosti po liposce, nektere opravdu odstranit jiz nejdou protoze by se muselo jit do masa.... Ja bych uz jinam nesla, pouze k Linzerovi, k tomuto lekari mam duveru a i velke osobni sympatie a strasne mu fandim! Rikal ze ma na svem "konte" neco pres 700 (nebo 800?) liposek, no to je co rict! Pry az bude stary nevladny a nemohouci, tak si umi zive predstavit,jak ho takoveho tresouciho dovezou na invalidnim kresle k luzku a on tema tresoucima rukama bude jeste z poslednich sil odsavat:)))))))) No vubec bych se nedivila,dopadlo-li by to tak:) Jeste dobre ze zaucuje dalsi lidi k teto prace,aby byly po nem "kvalitne" odrudy, nebo nahradnici... Byla by totiz skoda tak kvalitni prace,zanikla-li by. Protoze plastiku je na trhu az az, ale jakych....

Valorka (Čt, 22. 7. 2004 - 10:07)

Ahoj holky, vy jste teda ukecaný :o))), co jste toho za včerejšek napsaly...Já místo toho, abych makala jak drak a vydělávala na lipošku, tak běžím do práce a rychle za váma si počíst, takže už se tady čtením nějakou chvíli zabavuji místo práce.Jsem asi taky nějaká mladá, taky mi dá problém schrastit 25tis. na lipošku...S mým chlapem pracujem dohromady a jednak, že jsme měli nějaká pracovní i bytová vydání, tak když něco vyděláme, tak vše obětujeme na cestování atd., finanční příjem nemám pravidelný, takže furt mám kapsu prázdnou...Mám závazek k třicetinám (budou za dva roky), si vytvořit finanční rezervu (kéž by se povedlo...) , takže lipo vyhlídky se snad zlepší.Jinak novinka! - díky Vám jsem už taky domluvená na konzultaci k doktorovi Linzerovi, jedu ještě před jeho dovolenou do Břeclavi. Už se moc těším, na zákrok bych to viděla až po té jeho dovolené, začátek září, no uvidím. Takže to už tak vypadá, že si budu muset tady taky nechat koncem léta od Vás pofoukat bolístky. Všechny Vás moc zdravím a jdu pracovat, ať nemám výčitky.Ahoj V.

Léňa (Čt, 22. 7. 2004 - 10:07)

No a jeste k tem penizkum...Teda Sametko,te obdivuji,jak makas!A opravdu zavidim,jazyky,squosh,...ja sice jen pracuji ve velice "oblibene" firme,kde si vydelam pro me pekne penize,bydlim si sama,ale najem je tez v pohode,na dovcu si jezdim tak 2x az 3x za rok,ale jinak si pripadam nevytizena.A nevim,do ceho se pustit!Ale to je na jine tema.Takze me se na liposku vydelava dobre.A k tomu treba nejake to sporenicko,proste zatim pohoda-a proto na to pujdu ted,dokud nejsou deti,dum,atd.To se pak sype asi nekam jinam...

Martina (Čt, 22. 7. 2004 - 10:07)

Ted jsem si Sametko psala s Karlou, rikala ze byla mesic po te sve ultr. lip. hotova a neschopna, ale ze by na to sla urcite znovu, jinak je v 6 mesici tehotenstvi a tak ji vsichni drzime palce a prejeme hodne zdraví.Vcera jsem volala na Kliniku esthe ze se pujdu zeptat na tu utrazvukovou lip. a pan Pros ma cas az 22. zari a za konzultaci chce 400,- toje docela pecka. No jsem na to zvedava. Jdu tamjen kvuli informacim asi dam na 100% prednost Mudr. Lenzerovi, no uvidim po konzultacich.-Jinak moje znama ma nejakeho mladeho plastik. chirurga, delal ji prsa a jeji kamaradce liposku takmi na nej da kontakt a to bude 3 konzultace a pak si to dam vse v hlave dohromady napisu vam sve poznatky a rozhodnu se, sla bych tak asi nejak v rijnu, pak mi zacne sezona v praci a byla bych v pytli :-)

Léňa (Čt, 22. 7. 2004 - 10:07)

Diky,diky,diky!!!Hned jsem si zadala do phonu LIPOJIRKA a muzu volat.Je skoda,ze ma pan doktor dovolenou,planovala jsem si konec srpna,ale tak to bude zacatek zari,pokud bude volno.Stejne je to jako droga,no ale kdyz pak clovek vidi,jake jsou vysledy,kterych nedosahne ani cvicenim a omezovanim stravy...tak to vazne stoji za to.Je to trosku nakladne,ale kdyz je to investice na cely zivot-proc ne?!Je to divny,ale ja uz se fakt tesim!!!Hlavne na pristup doktora,protoze kdyz jsem byla na prvni liposce,pan doktor byl sice sympaticky,ale kdybych nebyla pevne rozhodnuta,ze to fakt chci,asi by me nepresvedcil-myslim jako ze ukazoval divny fotky,nedokazal rici,jak to asi bude vypadat,atd.No hlavne,ze to dobre dopadlo:-))

Martina (Čt, 22. 7. 2004 - 10:07)

Dekuji ti sametko za odpoved, ja sice pracuju jen v praci, kde taky nemam spatnyplat, prvni liposku mi zaplati maminka ktera me hodne podporuje a ktera mi to sama nabidla, alena tu druhou co bych pak asi chtelajit by mi trvalo nasetrit tak rok, neni problem v tom ze pujdu az po tak dlouhe dobe? ja nemam moc jinych moznosti kde si vydelavat, mozna by byli, ale ja neziju sama a taky platime podnajem i kdyz ve dvou, ale musim myslet i na to ze mi na tu dovolenou chceme jet apson jednou za rok a i na ostatni veci, usetrim na to, ale ne driv jak za rok a na splatky si to brat nechci, tak nevim, jestli to neni spatny pristup. Firmu kde delas znam, a obdivuji tvoje jazykove znalosti :-. Dekuji ti za odpoved a uz se nemuzu dockat konzultace. jak jsem cetla tak ta konzultace neni s doktorem ale s tim Jirkou?? A jak to probiha to se tam svliknu a co bude dal?? dekuji a hezky den

sametka (Čt, 22. 7. 2004 - 10:07)

Martino - fotky zatim od pana doktroa nema,ale on ti na konzultaci urcite ukaze,ma takove fotoalbum sve prace,a to ukazuje pokud ma klientka zajem, je toho hodne,mnohem vice nez se uvadi na konkurencnich webovych strankach. Ja mam jen jedno foto, a to kotniku co mi delal nekdo jiny a toto foto bych nerada ukazovala,opravdu neni se cim chlubit,jeste bych vas odradila! Ja si ty noohy musim dat opravit. Samozrejme ze u MUDr. Linzera. padaji vsechny sukne v pase:) Ja silim z toho jak to mam hezky. Legracni je,ze prvni 3-4 dny zadny modrinky,a ted se mi udelali takove jako zlute flicky, jako kdyz odchazi modriny. Ja tam snad fakt zadnou ani nikdy mit nebudu:) No ja ziram!:) A Martino,jak se ptas na ty penize, no i pro mne je problem nasetrit 25 litru, nevydelavam nijak moc,platim sipodnajem v Praze ktery neni nikterak levny a ziju sama. ALe mam taky jeste vedle sveho radneho zamestnani vedlejsi uvazky, prekladam z nemciny, francouzstiny, rustiny, slovenstiny (ale pouze u nas ve firme veci technickeho charakteru), pak taky batikuju a maluju na textil ,hedvabi a pod, toto me velice bavi a kdyz to zjistili moji kolegove v nasi pocetne firme,tak se na mne nahrnulo tolik zakazek,ze nevim co driv,proto po liposce si uzivam dny nicnedelani tim ze doma patlam ty veci, no a v neposledni rade taky vedu jedno squashovy centrum, ale to jen obcas o vikendu. Jeho majitelem je muj sef v tomto zamestnani, cili je to spis po znamosti. Cili dost se otacim,abych si pak mohla takhle delat vystelky a chodit si na liposky. Na dovoleny jsem byla naposled snad pred peti lety, ne ze bych an to nemela predtim penize,ale nebylo s kym a takove ty zenske jizdy ve dvou nebo ve trech-na to ja moc nejsem. Cili clovek si nastrada pokud moc nerozhazuje a docela dost pracuje. Ja vlastne delam porad,volny vikend ani nevim co je, ale mam stesti ze prevazna cast prace je mym konickem tak to tak neberu. takze toliko k penezum na liposku. ALe na druhe strane je fakt, ze si takove "povyrazeni" muzou dovolit jen ti co na to orpavdu tech zbylych 20 a vice tisic maji. Protoze to neni jen zakrok, pak tady jsou stahovacky (cca 1600-nekde i min 1000) a pak leky, wobenzym 200 tablet stoji kolem 800-900 korun! A tech 200 tablet sezobnete u jedne liposky, ja je beru 3x denne 5 tablet, a jenom 5 dnu po lipce,u pana Linzera toho ani vic nepotrebuji, prtooze fakt nemam zadne modrinky. To predtim jsem zrala wobenzym jak najata a mela jsem modriny uplne cerny snad 2 tydny kdyz pak zacala duhova orgie a skoncila jsem s barvickama nekdy po 3 tydnech. Jsem rada ze tady nejsem nucena se tolik tema praskama cpat,jednak nizsi mnozstvi a za druhe i kratsi dobu. Predtim jsem brala doporucene mnozstvi 3x10 denne a to nejmene 14 dnu. No asi tak:)

sametka (Čt, 22. 7. 2004 - 09:07)

Leno - no jeste bych si netroufla odsat ti ten pupik po stranach:-))))) i kdyz taky presne vim co bych kde u sebe jeste tak ako doodsala. Pan doktor je v tomto dobry, ze presne vyslysi prani klientky a taky ma hodne vysoke esteticke citeni,cili pokazde co odsaje,tak to udela moc hezky,aby to zapadalo do toho celku a taky poradi co by vypadalo hezky a co uz ne. Je to fakt prima clovek i po tehle strance,nejen jako odbornik. Ja bych rekla, ze na chlapa je az nejak moc talentovanej, jestli to nebude prevlecena zenska:) To se rika takovy vtp, ze kdyby byli muzi chytri i hezci tak uz by to byla zenska:) Proto jsou jenom chytri:) Co se tyce ceny, tak to bude kolem te dvacitky. Ale ja si myslim,ze tam je mozna domluva,pokdu to je opravdu malinkata oblast, jenom takove "liznuti tukem" tak to snad nebude ta cena tak vysoka, ja nevim, to by se chtelo zeptat. Ja tady proto nerada ty ceny uvadim,protoze ja to nedokazu posoudit, to Vam rekne az pan doktor (nebo spis Jirka) na konzultaci), proto vas tam vsechny hrnu, pro podrobnejsi info. Ja jsem jen jedna z Vas, jedna z klientek. Cislo na Jirku ti dam rada: 603 524 124. Ja uz to rozdala i u mne doma na Morave,prtooze jak me uvideli kamosky, tak rikali ze dalka nedalka (do Prahy) ze proste to museji taky zkusit a zavolat na konzultaci:) Tak volejte,objednavejte se,odsavejte se:) Zivot je pak tak krasny!:)

Martina (Čt, 22. 7. 2004 - 08:07)

Holky ještě mám jeden dotaz nemate některá fotky pred a po, kdo jste byl u doktora Linzera?? Dekuji

Martina (Čt, 22. 7. 2004 - 08:07)

Holky ja taky žasnu kolik toho už mate za sebou, ja se sotva odhodlavam na jednu liposku a vy uz jste tolik zkuseny.....holky co vsechny delate ze se tak topite v penizich :-)jsem asi moc mlada, ale me da docela zabrat usetrit 25 000,- jen na jednu jedinou oblast.

Léňa (Čt, 22. 7. 2004 - 06:07)

Teda holky!!!Vsechny jste "unesene",asi se necham take znovu "unest":-)))Nyni ale panem doktorem Linzerem a tumescentni liposukci!:-))Byla jsem na te normalni,ale nastesti to dopadlo velice dobre-si myslim...brisko je paradni,jen mi ted vadi pas,nebo proste spicky po stranach bricha-presne vim,kdyz si to chytnu,co by melo jit pryc-neni toho mnoho,ale kdyz to tam nebude...Nic jineho uz odsat nepotrebuji.To rikam ted,ale uz se vidim,hltam tu vase prispevky a opet jsem podlehla!!!Chtela jsem vas poprosit,zda by nekdo mohl napsat phone na Jirku-ten ma na strarosti sjednavani konzultaci???Vim,nekde tam vpredu uz je,ale nemuzu ho najit:-((Sametko,prosim,mohla bys napsat,kolik si mam pripravit korunek na pas?Priblizne,od-do...Anebo-kdyz jsi uz tak zkusena,nezavadis si jiz svoji praxi???Ze bych to prubla u tebe:-)))Preji vsem hezky slunecny den...

sametka (St, 21. 7. 2004 - 14:07)

Mne to je casove s lipobabincem jedno v podstate.

sametka (St, 21. 7. 2004 - 14:07)

Svetlusko-no to asi jo. I kdyz nektere veci staci zuzit.

Kvítko (St, 21. 7. 2004 - 14:07)

O to přece holky jde, vyměnit celý šatník, ne? :)). No ono to Sametko není zase tak jednoduchý, s těmi schodami jsem si dělala srandu. Prostě si musím nechat zajít chuť. To by mě vážně dožralo po dvou lipoškách nabrat tuk někde jinde jen kvůli práškám ;). Na lipobabinec ráda půjdu, spíš na pokec, protože i kdybych se pro nějakou liposukci rozhodla, musím ji posunout minimálně na další rok. Nejdřív musím být fit :). Máte nápad kdy?

Reklama

Přidat komentář