Reklama

incestní představy

Návštěva (So, 29. 4. 2023 - 00:04)

Vzrušuje mě představa role play - matka - dcera s výměnou rolí. Přísná máma, neposlušná dcera nebo nadržená dcera či svádí nevlastní matku.

Návštěvník (Pá, 28. 4. 2023 - 09:04)

Loni jsme byli s mým už skoro dospělým synem v lese na houbách a zastihla nás krátká ale hodně intenzivní bouřka tak že jsme oba promokli až na kost. Měla jsem na sobě bílé tričko do pasu , šedé legíny, tenisky, neměla jsem podprsenku. Jak jsem na sobě měla jen to bílé tenké promočené tričko které se mi promočením začalo stále lepit na mé tělo tak se mi tím před mým synem skoro úplně odhalila a zviditelnila celá má větší prsa a mé chladem vztyčené bradavky. Dole jsem na tom nebyla o moc lépe protože promočené šedé legíny dávali silně znát mé kalhotky které mokře a velmi dobře kopírovali můj klín. Zprvu jsem tomu vůbec nějak nevěnovala žádný význam a ani pozornost ale po chvíli mi neunikla synova oční pozornost mého takto mokrým oblečením z viditelného úkazu ženského těla. Netrvalo dlouho a všimla jsem si jak se mému synovi přes mokré tepláky začíná dělat v jeho rozkroku boule a začíná mu silně topořit jeho úd.

Návštěvník (St, 19. 4. 2023 - 07:04)

Přiznám se, že s mámou jsem incestní představy neměl tolik jako s tetou Olinou. Rozvedená bývalka mámina bratra a přítelkyně mámy. Jezdila k nám dost často z Prahy a i my jsme jí navštěvovali. Máma byla taky rozvedená a tak si obě dobře rozuměly. Vždy, když se setkaly, tak jsem musel ven alespoň na hodinu a když jsem poslouchal za dveřmi, slyšel jsem jejich vášnivá "přivítání". Když skončily, tak mne zavolaly. Někdy měly na sobě jenom župany a tak jsem lecos viděl, nejen u mámy, ale hlavně u tety, která se moc nestyděla, spíše schválně mi ukazovala své vnady a já pak měl mokré sny. Když zůstávala přes noc, spala s mámou a byly slyšet dlouho do noci. To ale nebylo všechno. Teta se vyptávala na intimnosti, jako jestli se a jak často honím a máma mne vždy prozradila, protože o tom měla přehled. Musel jsem jí ukazovat jak mi roste přirození a jak mi přibývá semeno. Když jsem to předváděl, dělala si to rukou taky. Vozila mi pornočasopisy, prý pro správné dospívání. Mámě robertka a mě umělou vagínu. Dbala na mojí sexuální výchovu. Jednoho krásného dne přijela, když byla máma v práci a zeptala se, jestli se chci naučit mrdat. Bylo mi patnáct let, když mne jako první žena připustila. Mrdali jsme několik hodin, až přišla máma z práce a přistihla nás při tom. Pak se pohádaly a návštěvy skončily. Škoda. Byla krásná a bylo to s ní moc hezký. Když jsem už jako dospělý jezdil do Prahy, tak jsem jí zavolal, abych byl očekáván, protože vždy sama nebyla. Byl jsem přivítán s otevřenou náručí. dali jsme si hezký opáčko, abychom nezapomněli. Máma se znova vdala, vzala si hajzla s kterým jsme se nesnášeli, ale to už jsem s mámou nežil.

Karel (Út, 18. 4. 2023 - 21:04)

Máš pravdu. Taky v tom nevidím nic špatného. Neodsuzuju to a nevadí mi to. Bylo mi 25let a koupal jsem se u našich rodičů. Máma přišla do koupelny a myla mi záda. Nějak se to zvrtlo a honila mi péro a já jí honil její kundicku až do úplného orgasmu. Moc se mi to líbilo.

Návštěvník (Út, 18. 4. 2023 - 10:04)

Bylo mi dvacet a mamce padesát let. Trávili jsme spolu silvestra. Koukali jsme na telku a popíjeli víno. Před půlnocí usnula. Chtěl jsem jí dát novoroční pusu a dotkl se jí. Dostal jsem takovou pecku, že jsem viděl hvězdičky a doslova jsem odlétl. Hystericky usoudila, že jsem s ní chtěl mít pohlavní styk. Všimla si totiž že mám erekci, ale tu jsem v té době míval běžně. Abych jí uklidnil, musel jsem se několikrát sebeukájet abych neměl hříšné myšlenky. Marně jsem jí vysvětloval, že jsem na soulož s ní ani nepomyslel.

Marie (Út, 18. 4. 2023 - 11:04)

Tvá matka to vyprávěla jinak. Ty jsi se opil, honil si ptáka a ona dělala, že spí aby tě při tom nerušila. Ty jsi se pokusil natlačit penis do jejího lůna abyste se spojili a mrdali. Ona tě jen pohotově odstrčila aby nedošlo k incestu. Pak tě přinutila k několikerému sebevysemenění, abys jí už neobtěžoval. Buď rád, že máš takovou mámu.

Návštěvník (Út, 18. 4. 2023 - 18:04)

Teta Marie zpovědnice, která všechno ví. Máma si všechno vymyslela, protože jí fascinuje můj úd. Neustále mne šmíruje při onanii a sama se taky často ukájí. Já jí to nezazlívám. Je dlouho bez chlapa tak ať se uspokojuje a nevymýšlí si nesmysly. Opravdu jsem jí chtěl dát jen pusu a penisem jsem se jí ani nedotkl. Je možné, že nespala, protože měla vylezlého poštěváčka a mokrou štěrbinu, ale to jsem jen viděl, protože byla odhalená. Zasunout do ní pyj mne ani nenapadlo. To byly jen její incestní představy. Přestaň se laskavě o nás starat a najdi si chlapa, nebo tě omrdám já. Nejsi pokrevní příbuzná, tak můžu.

15 kluk (Ne, 16. 4. 2023 - 12:04)

Vzrušují mě incestní představy a roleplay matka syn

Lada (Pá, 5. 5. 2023 - 14:05)

Napiš mi ( [email protected] ) asi Ti umím pomoci. Laduše

Návštěvník (Ne, 16. 4. 2023 - 12:04)

Já to Skusil jednou na maminu ale nic s toho nebylo

M (Út, 18. 4. 2023 - 09:04)

Taky a ona věděla jak to se mnou je. Ale jen jsme se k sobě na chvilku těsně přitiskli a vzájemně se něžně hladili po zádech. Když jsem ji pak po noční košilce sjel moji dlaní až na zadek a začal ji líbat jazykem na krku tak se mlčky vymanila z mého sevření a nikdy už nic.

Rebeka (So, 15. 4. 2023 - 19:04)

Z obrovského údu mého syna mi děsně vlhne lasturka

Ladis (So, 15. 4. 2023 - 12:04)

Nenapíšeme si nějaký hezký příběh? [email protected]

Návštěvník (So, 15. 4. 2023 - 15:04)

Co bys chtěl

Ladis (Čt, 4. 5. 2023 - 21:05)

Skoro cokoli

Petr. (Čt, 9. 2. 2023 - 15:02)

Rád bych si psal se ženou na téma incestu. Moc mě to vzrušuje. Napiš mi. 776289017. Diskrétně.

Návštěvník (Čt, 9. 2. 2023 - 21:02)

Dej mail, blondýna.

Petr. (Pá, 10. 2. 2023 - 07:02)

Rád bych jen na mobil. 776289017

Martin (Po, 23. 1. 2023 - 12:01)

podle mě to není jako pohlavni styk

Martin (Po, 23. 1. 2023 - 12:01)

představy jsou naprosto v pohodě když v pornu je to furt táta dcera bratr sestra a když moje neteř točila a narazila na to rodina rodiny řev taky jsem se u toho udělal a ne jednou

Reklama

Přidat komentář