Reklama

Nevěra v lázních

Návštěvník (Pá, 5. 5. 2023 - 22:05)

Neexistuje být při masáži nahý.

Marie (St, 3. 5. 2023 - 09:05)

Mě to dělala masérka několikrát a moc dobře. Já sem si klidně zakřičela, když mi přišla ta blaženost. Taky sem jí to oplácela. Asi proto sem pak neměla chuť na chlapa. Kdyby to věděl starej s kym sem si tam užívala rozkoše.

Janík (Po, 1. 5. 2023 - 12:05)

Máte pravdu,když jsou lidi mladí,tak nechat cizímu chlapovi šukat manželku asi nehrozí.Ve starším věku si myslím že je to schůdnější.Kolikrát už muži nemohou sexovat a někteří by uvítali v sexu výpomoc.Je to hodně o psychice.Plno sexuálních praktik začalo nejprve jako fantazie a pak se to dovedlo až ke zdárnému konci.

Janík (Po, 1. 5. 2023 - 06:05)

Tak se mi koncem týdne vrací manželka po 4 týdenním pobytu z lázní.Jela tam po operaci menisku,dost ji to bolelo.Ubytována byla se samými staršími a oberlovanými pacienty.Chodila občas do sauny do termálů vedle.Za celou dobu neproběhl žádný románek s nikým jiným.Hlavní důvody vidím v nedostatku možných zájemců,bolestivost kolene a chrápající sousedka na pokoji.Moc se v noci nevyspala a už se těší domů...

Vojta 28 (St, 26. 4. 2023 - 08:04)

Nejraději vyhledávám k občasným er. hrátkám vdané ženy kterým chybí v rodinném životě sex. Věřte nebo nevěřte, ale je jich spousta a jsou to sexuální dračice.

Janík (Út, 25. 4. 2023 - 20:04)

Já si myslím,že skoro každý muž v letech má v sobě trochu cuckolda.Ve výzkumu píší,že 60% chlapů má fantazii vidět souložit manželku s někým jiným.Vidět ji,jak se svíjí slastí a vášnivě přiráží na cizím péru.A dívat se jí do tváře když má orgasmus s cizím mužem.No,není to nádhera?A manželství jede v klidu dál,jen to musí manžel rozdýchat,že to nebyla fantazie ale realita.Je to o psychice.Komu je to málo,tak se musí domluvit na swingers akci.Chlapi,nebuďte majetničtí a dopřejte manželce pěkné pošoustání s někým jiným..

Dagmar (Po, 1. 5. 2023 - 11:05)

Jedna věc jsou fantazie s představami mužů jak si to jejich manželky rozdají s jiným, druhá že by to v reálu většina z nich nerozdýchala.

Janík (Po, 1. 5. 2023 - 12:05)

Pro větší informovanost doporučuji navštívit na tomto fóru také diskusi Cuckold...Možná se dovíte zajímavé věci o paroháčství dobrovolném...

Návštěvník (St, 26. 4. 2023 - 08:04)

Přiznám se, že při masturbačních fantaziích mne vzrušují představy, že manželka souloží s mužem, nebo několika muži s velkými penisy a pěkně si užívá. Když se mi ptala na co při onanii myslím, řekl jsem jí to. Měla radost, že jí to přeji a taky jí to vzrušilo. Jenže ona je i při souloži se mnou rychle hotová. Když jí nešetřím, má hodně intenzivní asi minutový orgasmus do pěti minut a pak už nejen nechce pokračovat, ale je uspokojená na několik dní. Tím pádem má onanie hodně převažuje nad manželským sexem. Takovou nálož s většími penisy by asi nepřežila. Sama mi to řekla. Moje matka si nepřála abych si jí vzal a když si postěžuji, že málo mrdáme, tak mi odpoví, že pro mne měla nevěstu, která by mi podržela kdykoli. Znám jí. Ta podrží každému. Nevím co je lepší, jestli nymfomanka, která zahýbá, nebo věrná, která to tak často nepotřebuje. Tak se raději vybíjím sebeukájením s bájnými představami o nevěrné manželce.

Janík (St, 26. 4. 2023 - 15:04)

Tak to jsme na tom podobně.Mé manželce stačí sex 1x za týden.Nejraději jen leží a čeká co bude.Na bradavkách jí to lechtá,nohy má většinou sevřené.Tak ji zlehka pošimrám na kundičce a ona mi pak trochu pohoní ocas abych mohl zasunout.Při šukání nevydá ani hlásek,že má orgasmus poznám že jí začně cukat kundička.Když se udělá,tak pak už ztratí zájem o další sex.Já si pak musím jít umýt a žena mi pak olizuje kořen ptáka a lehce kousá do koulí.Já si ho u toho honím až do konce.Pak má zase aspoň na týden pokoj.Já si ho občas musím dohonit během týdne.Za celý náš manželský život nebyla ani jednou na koníčkovi.přitom já bych byl rád cítit ji na sobě a prožívat její přirážení na čurákovi.

Jindřich (Út, 2. 5. 2023 - 10:05)

Nemyslete, že jsem nějaký zkušený šukálista, ale to co píše Janík, že je velká škoda, že nepozná jiné polohy soulože, já jsem sice také neprojel celou kamasutru, ale skutečně pokud si manželka sedne na konička a hezky pulzuje a já mám nejraději, když ji hezky ohnu o pelest postele je rozkročená a vyšpulený zadeček a ze zadu jí ho tam zasunu celýho a ona přitom krásně vzdychá a když cítím, že už, tak přitlačím chytím ji za bradavky a stříkám až na samé dno a v tom momentě ona začně děsně křičet vzrušením. Je to perverz, že to zde píši, ale musel jsem se svěřit, zdyž jsem četl, jak je jeho manželka nesmírně chladná, že nepřidá žádnou aktivitu.

Návštěvník (St, 26. 4. 2023 - 16:04)

Je to tak. Přitom jsem si bral krásnou temperamentní holku a netušil jsem, že bude v sexu tak skromná. U nás to je tak, že když to potřebuje, tak si sama řekne. Já jí jinak neobtěžuji. Někdy se nechá přesvědčit tím, že mne vidí onanovat a to jí vzruší tak, že mne pozve ke společným radovánkám. Taky počká až se vysemením a pak si řekne že mne chce. Na ní můžu pořád. Je to s ní sice krátký, ale moc hezký. Nikdy jsem jí nezklamal. Orgasmus má vždy divoký a vyčerpávající. Jinak jsem se musím honit i několikrát denně. Taky mi říkala, že bych měl mít milenku, že je škoda takovým materiálem plýtvat jen tak, ale nikdy jsem stálou neměl. Spíše jsem věrný, i když zájem by byl. Jsem vyhlášený mrdák, protože jsem to nikdy neodflákl jen pro vlastní potěšení. Na koníčka mi nejde taky, protože to je hotová hned. Moje máma mne lituje, že jsem si nenašel v sexu sobě rovnou a musím se pořád honit. Hodně se o to zajímá, protože manželku nemá ráda a dohazuje mi jiné. Ale já se rozvádět nebudu. Máme děti a jinak nám manželství funguje dobře.

Petr (St, 26. 4. 2023 - 05:04)

Já si myslím, .....
Proč jen ve fantazii, mojí ženě nebylo ani čtyřicet, když se chodila uspokojit pravidelně k supersamci. Dole uprostřed byla mokrá, i když ještě ani neměl obnažené mužství, a když do ní zasouval, tak řvala jak klisna při připouštění.

Janík (St, 26. 4. 2023 - 06:04)

Já se jí ani nedivím.Vše se časem okouká,ohmatá či zevšední.A když má možnost si zašukat s cizím ocasem,tak to je vše úplně nové.Jiné pohyby,jiná vůně,jiný chlap...Znovu přijde nová vlna vzrušení,která už doma dávno vyvanula.Chce se také předvést novému samci a kolikrát dělá věci,které manželovi odmítala.

Návštěvník (St, 26. 4. 2023 - 01:04)

Když na to přijde k tomu žádná souhlas manžela nepotřebuje.

Janík (St, 26. 4. 2023 - 06:04)

To máte pravdu,že nepotřebuje.Ale pokud je trochu normální,tak má určitě nervy kdyby se to náhodou provalilo.Kolikrát je to konec vztahu.Pokud má souhlas od manžela k šukání s cizím,tak je určitě mnohem klidnější a sex a následně orgasmus si lépe užije.Navíc pak manželovi může povyprávět o detailech nebo mu i vyfotit kundičku se spermatem...

Viktorie (Út, 25. 4. 2023 - 13:04)

Byla jsem před pěti lety ve Vráži u Písku, kde se lečí hodně lidé s roztroušenou sklerouzou. Když jsem tam přišla, tak jsem visela na hůlkách. Po dvou týdnech jsem již běhala jako by mi nic nebylo. Totéž tam byl svobodný kluk asi o deset let mladší. Když jsem ho jednou pozvala na pokoj a tam ho pohladila a sáhla mezi nohy, tak se kluk rozklepal. Pak se přiznal, že ještě nešukal. Na to, že před dvěma týdny visel na hůlkách a tělo rozhýbal, tak měl energie děsně a soulož s ním jsem opravdu proživala. Doma s manželem si to sice po návratu také užijeme, ale brzy mi to zase začně dělat problém, že nemohu ohnout a zvednout nohy.

Josef (St, 26. 4. 2023 - 11:04)

Ve Vráži jsem před lety také byl a také jsem tam manželce zahnul, jednou večer když jsem se vracel z té místní hospody s jednou rozvedenou, tak slovo dalo slovo a ona skončila u mě a bylo to krásné zpestření lázní. Jediné z čeho jsem měl obavy, že jsme celou noc souložili bez ochranny, ale asi to bylo v pohodě, ta pacientka již měla nějaký rok.

Janík (Út, 25. 4. 2023 - 12:04)

Já mám manželku už 14 dní v lázních Losinách.Na ubytovně je to tam samý chudák o berlích.Jedině kde se dá něco ulovit,tak je sauna v termálech hned vedle.Manželce jsem povolil drobný úlet,už má nějaká léta,takže otěhotnění nehrozí a navíc jsem si ji bral jako pannu a teď bych jí dopřál nějaké sexuální zpestření.Tak jsem zvědav až se vrátí,tak jak se mi pochlubí nějakými zážitky...

Návštěvník (Út, 25. 4. 2023 - 13:04)

Já jsem manželce úlet nepovolil, ale když byla po padesátce v lázních, tak byl. Vždycky se chlubila ostatním, že mám velký penis a když se vrátila, řekla mi, že měla většího. Odpověděl jsem, že jí to přeji a to bylo všechno. Na našem vztahu to nic nezměnilo.

Reklama

Přidat komentář