Reklama

Otec ma nafukovaci pannu

Návštěvník (Pá, 12. 5. 2023 - 08:05)

Jednoduše dokažte děvčata, že jste lepší než ten kus nafukovací umělé hmoty. Když jsem byl v pubertě, mamka mi koupila umělou vagínu, kterou jsem se dost často uspokojoval. Co jsem se oženil, tak leží někde ve skříni, protože na manželku prostě nestačí. Když má své dny, postačí ruce.

Lenka vasicova (Pá, 12. 5. 2023 - 04:05)

Ja vcera nasla unas v ložnici také nafukovací pannu. Byla jsem v soku jinač je mažel pritulní vsechno nam klape. I v sexu. Tak nechapu ty chlapy proč musi mit jeste nafukovcí žeskou jedna mu nestačí? to jsou tak nadržení? Tak ted přemyšlim jestli mu ji mam poškodit pichnot nebo ho nechat pritom?

Návštěvník (Čt, 11. 5. 2023 - 16:05)

Mne by zajímalo, jestli existuje pro dámy taky nafukovací panák. Nafukovací penis jsem viděl. No, nebudu prozrazovat u koho. Ten skutečný se napouští krví a tento se napouštěl vodou. Dal se zvětšit od 10 do 20 cm na délku a od 2 až do 6 cm na šířku. Madam to přehnala a on jí praskl v pochvě. Musela s tím na gyndu. Taky živé penisy jsou různé velikosti. To se ta panna kupuje na míru aby pasovala, nebo je univerzální, neboť i živé ženy nemusí vždy pasovat, třeba na větší penis. (Osobní zkušenost).

pavel prda (Čt, 11. 5. 2023 - 16:05)

To záleži na holkách chtělo by a by se holky vyjádřili jak berou sexuální pomucky u mužu napr. ty nafukovací panny jestli jim to vadí nebo ne? jak to berou. a co by dělali kdy našli u svého muže takovou hračku? odpovi i naka slečna?

Květa (Čt, 11. 5. 2023 - 16:05)

píší zde muži různého věku, ale většinou asi starší, že si pořídili nebo jim někdo koupil nafukovací pannu. Já ji koupila svému muži sama. Jelikož mám dosti velké zdravotní problémy s dělohou a vím, že manžel měl potřebu souložit vždy jak to šlo i několikrát za den, tak jsem si i nechla poradit a koupila i hezkou silikonovou. Nejprv jsme dostala vyčiněno, že jsem se asi zbláznila, že si ho raději vyhoní. Po prvním kontaktu změnil názor a téměř pravidelně se s ní ukájí. Já mu nabídnu je to poprsí, hlazení a líbání.

Duslav Kokoška (Ne, 14. 5. 2023 - 19:05)

Mám také nafukovací manželku, nafoukne se vždy když ji načapu že něco neumí. nezná a tak podobně. Ne že by byla hloupá, hodně čte, o hubnutí, jídle, jak správně jíst a dělá ráda přednášky všem členům rodiny. Má to však háček, zaprvé občas něco poplete, mladší děti a puberťáci si z ní dělají prdel, mazanější prchají, takže nakonec se nafoukne a je potichu. Mám ji rád a tak se k ní chovám dobře, vyslechnu ji a nepotřebuji se vyhonit, udělá to sama ručně , ústy a hlavně vaginou.

ivoš (Čt, 11. 5. 2023 - 16:05)

Vidite tady je prví spravna slečna ktera to u sveho muže toleruje a nenadava nam za to kdyby nam to tolerovala i ta moje ta to bere za neveru. A ja že je to jen neškodna pomucka a ne zadny podvod. je mi 40 a taky bych nikdy nepodvdl maželku ale jak mam chutě a ona ne tak bych byl rad za tu nafukovací panu.

Anna (Čt, 11. 5. 2023 - 16:05)

Normálnímu chlapovi postačí ruce aby se uspokojil a byl věrný. Ten můj, když nechci, tak se honí až se z něj kouří. :))

jareček bradliský (Čt, 11. 5. 2023 - 06:05)

To ja jsem ženaty a mam schovanou nafukovací panu a občas ji použijí ale žena to neví a nevim jestli ji to řic jak zareaguje co mi poví. Jak mi poradite v takové situlaci. ???

Návštěvník (Čt, 11. 5. 2023 - 08:05)

Já mám fantastickou tchyni a jakékoli problémy s manželkou i ty hodně intimní řeším s ní. Má tři syny, takže má pochopení pro klučičí hříchy. Vždy je na mé straně a manželka jí poslechne, protože má autoritu. Teoreticky. Kdybych si chtěl pořídit pannu, šel bych za ní a vím, že by mne podpořila a manželku přesvědčila aby se s jejím používáním smířila. Ona je ze staré školy. Je té zásady, že je třeba muži v manželství strpět každou libůstku, kromě nevěry s jinou ženou než vlastní.

Raubíř (Čt, 11. 5. 2023 - 12:05)

A tchýně ti nedá?

Návštěvník (Čt, 11. 5. 2023 - 13:05)

To by musela porušit tu hlavní zásadu poslední větě. Ani to nezkusím.

Ivan (St, 10. 5. 2023 - 06:05)

Ahoj ja tady musím napsat cekal jsem ostřejší reakci od holek že mi muži používají občas nafukovací panu ale jak vidím tak je to celkem v pohodě. Přemýšlím taky o jeji koupi ale co jak si najdu přítelkyni? ale tu mě přesvědčujete že to nemusí byt tak špatné mít přítelkyni a ji nafukovací panu společné.

Návštěvník (St, 10. 5. 2023 - 09:05)

Manželka po dětech není tak sexuálně vstřícná jak bývala a tak musím mnohem častěji onanovat, což mi celkem v pohodě trpí, protože ví, že jinak bych jí zahýbal. Zeptal jsem se jí jestli by za nevěru považovala souložení s nafukovačkou. Nejdřív se tomu zasmála a běžela s tím za svojí matkou. Přišly obě a nazvaly mne bigamistou, protože mi jen honění a mrdání s manželkou nestačí a potřebuji gumovou souložnici. Tak nic, ale vyprávěl jsem to své matce a ta mi navrhla, že mi pannu koupí a že si s ní budu moci užívat při návštěvách u ní, což manželka nemusí vědět, ale že to nemusí být, protože její živá a sexuálně hodně potřebná sousedka by určitě zájem o pohlavní styk se mnou měla a s povděkem. Že mi to s ní domluví. Zatím mám čas na rozmyšlenou, čemu dám přednost. Ale podle mé ženy tak jako tak půjde o nevěru a tak nevím.

žanek Brno338 (St, 10. 5. 2023 - 15:05)

Ja si myslím že muži jsou od přirody založení že maji věčí chut na sex než žena, A pokud budou ženy sledovat své muže tak tím dřív jim zahnou ale jestli jim budou tolerovat nafukovací pany tak můžou bít jistější že ji použije než aby šel za jinou ženskou. A Myslim jsi že hodně lidí ve ztahu používá erotické pomůcky at už nafukovací panny atd.... Ale málo kdo o tom mluví. A samého by mě by zajímalo který vztah je jednoduší a lepší. jestli ten kdy jeden druhého smiřuje jestli nepoužívá pomůcky nebo nezahýbá. Nebo ti co to jeden o druhem vi chápou to a toleruji jeden druhého a jsou spokojení oba. Jsem ženatý a použivám taky nafukovací pannu a co v pohodě.

Návštěvník (St, 10. 5. 2023 - 15:05)

Nejde jen o sexuální apetenci. I kdyby u žen byla stejná jako u mužů, tak ženy to mají složitější, s přestávkami a ovulačními cykly. Mají menstruace, mají poporodní šestinedělí, mají klimakterium. Sexualita mužů je lineární, nebo mírně klesající, ale u žen cyklická. Některé po přechodu vyhasnou a o sex ztratí zájem, jiné naopak ožijí a jsou z nich kvalitní rádodajky. Možná i proto v některých kulturách existuje mnohoženství. Mě se manželka a tchyně vysmály, když jsem se zmínil o panně, koupily mi umělou vagínu, kterou nepoužívám. Tchyně mi dokonce navrhla mezi čtyřma očima, že když to bude nutné, že mne připustí, ale pro klid v rodině, že bude lepší, když se budu jen honit a tak když žena nechce nebo nemůže, tak onanuji. S tím problém nemají, protože onanují taky.

Renata (Út, 9. 5. 2023 - 12:05)

Můj nejstarší brácha je svobodný mládenec. Když jsem na něho tlačila, že by měl také poznat jaké to je souložit pokud mu to ještě jde a on že má kvalitní silikonovou pannu a s ní to dělá několikrát v týdnu.

biiiii (Ne, 7. 5. 2023 - 20:05)

ja bych rad silikonovou panu

Blanka (Pá, 5. 5. 2023 - 12:05)

Stáváse že opčas nemám chuť na sex s manželem nebo mám své dny. Manžel je nadrženej furt a tak jsem se rozhodla mu koupil nafukovací panny. Ze začátku se jí vyhejbal a používal ruce, ale nakonec si jí oblíbyl. A tak když jsme v ložnici a manžel je nadrženej a já nechci, vindá si pannu a už jí šuká. Dívám se na něj a jsem ráda že jsem mu jí koupila.

Václav (Út, 2. 5. 2023 - 16:05)

Jsem svobodný mládenec a ani nevím, zda se ještě s nějakou ženou seznámím.
V raném mládí po základní škole jsem měl několikrát pohlavní styk s jednou starší paní a docela se mi to líbylo, ale pak mi to s děvčaty nějak nevycházelo.
Když jsem měl čtyřicátiny, tak mi právě v ráci kolegové koupili docela i hezkou silikonovou pannu. Asi jako každý jsem se styděl a dělal drahoty, to že ne. Doma jsem ji umyl a hned první večer vyzkoušel. Nebudu zapírat, že první dva měsíce jsem s ní souložil každý večer, někdy i opakovaně. Teď tak dvakrát v týdnu. Mám ji stále vedle mě v postely normálně pod druhou dekou a když se někdy třeba probudím se stopořeným, tak se s ní udělám, pak se musí vysprchovat a usušit.

Reklama

Přidat komentář