Reklama

Syn a masturbace

Sabrina (Čt, 25. 5. 2023 - 16:05)

Onanuji už osm let a zvykla jsem si jen na ukazováček. Někdy využiju i prostředníček, ale nejlépe se uspokojím jen jedním prstem. Zpracovávám si vše co mám v rozkroku, velké, malé pysky, poševní vchod, hnětu si hráz a až nakonec dám zabrat poštěvákovi. Když je čas, tak to oddaluju jak se dá, často se dráždím i tři dny bez vyvrcholení. Prostě onanii si užívám.

❤️ (Čt, 25. 5. 2023 - 18:05)

Ahoj krásně jsi mi to popsala moc děkuji takže když cítíš že už se uděláš tak prostě přestaneš?To já bych asi nedal jsem sice ženatý ale masturbuji moje žena není tak narůživá jako já ale já už to tak mám už od puberty jsem prostě furt nadrzený udělám se a mohu klidně i po druhé ale ne pokaždé zjistil jsem to před pár lety ... Před spaním se musím uvolnit se ženou máme to místo TV ráno se musím honit jako malej kluk ... někdy ženu vzbudím ale jsem ohleduplný a většinou ji nechám spinkat ... ps: když mám velikej orgasmus tak jsem i několik sekund mimo náš svět :-)

Návštěvník (Čt, 25. 5. 2023 - 12:05)

Maminky, chci se zeptat jak by ste se zachovaly v mé situaci. Synovi je třináct let. Jeho pohlaví už je hodně vyvinuté. Když není manžel doma, chodí se ke mě do postele přitulit, jeho tvrdý penis mne tlačí do zad, nebo do břicha. Při tom s ním pohybuje. Mám na sobě noční košili a on pyžamo. Dělá to dokud neejakuluje. Pak jsme oba potřísněni jeho semenem. Když se takto uspokojí, jde se do koupelny umýt a převléci. Já dělám, že spím, dokud mi neuvolní koupelnu. Jinak taky dost často onanuje, ale tomu se vyhýbám.

Petra (St, 31. 5. 2023 - 23:05)

To se mně stalo také, jen jsem spala. Ráno jsem zjistila že mám noční kosilku od semene. Večer zase přišel, tak jsem mu řekla že mě vadí že to tak udělal. On se styděl vymlouvat že za to nemůže. Já mu řekla že to je v pohodě ale nechci mít od toho oblečení ani jeho ani moje. Že jestli chce tak ať jde nahý. Docela koukal ale když viděl že já se vyslékám, touha ho přemohla. Řekla jsem mu že mu s tím pomůžu ale bude to naše tajemství. Bylo roztomilé jak se nesměle dotl mého prsu a když jsem ho začala honit, během chvilky výstřikl. Chodí ke mně spavat často, ukázala jsem mu kundicku, nechala ho ať si ji osaha. No a rukou mu to udělám.

A. (Ne, 18. 6. 2023 - 08:06)

Já bych to synovi udělat nemohla. Stačí že ho při tom občas vidím. Samozřejmě že mne to vzruší a musím taky, ale každý zvlášť. Máme takovou domluvu, že se kvůli tomu nebudeme pohoršovat. Podívat se může, ale osahávat se nenechám. Abych mu to udělala rukou, nebo pusou, už vůbec ne. Máme svá pravidla, která dodržujeme.

z (Čt, 25. 5. 2023 - 18:05)

z

Eliška (Čt, 25. 5. 2023 - 13:05)

Synovi bylo nedávno 12, bydlíme sami a často si ke mně ráno taky přijde přitulit, hlavně o víkendech a volných dnech. Něco takového jak tobě mě teda nedělá, ale mám z minulého týdne jeden zážitek. Nad ránem ke mě přišel a během chvilky zase usnul. Odhrnula jsem trochu peřinu, byla jsem zvědavá jestli má ranní erekci,no a takové volnější slipy na spaní měl vepředu šíleně napnuté. Opatrně jsem mu je vepředu aspoň trochu stáhla a nevěřila svým očím. Měl ho jako svíčku, asi 13cm, no úplně připravený na ranní onanii. Taky si to dělá nejmíň třikrát denně.

Monča (Čt, 25. 5. 2023 - 10:05)

Evinko mám malá prsíčka a nedám to. Podprsenky nenosím ale bradavky mám vždy zduřenné. Syn má 11 let a ještě nemá chloupky ale už onanuje.
Zatím pa Monča.

Navstevnik (Čt, 25. 5. 2023 - 10:05)

Měl syn i poluce, nebo začal v jedenácti přímo s onanií?

Návštěvník (St, 24. 5. 2023 - 23:05)

Dole to teče a nahoře stříká.

Lada (St, 24. 5. 2023 - 01:05)

Evču podporuju. Jakube, ty necítíš že to všechno píše jeden a ten samej kluk.
Je to puberta a ta se dá omluvit.

Návštěvník (St, 24. 5. 2023 - 18:05)

Já si myslím, že poklesky jako jsou soulože a masturbace se v rodině docela normálně tolerují, protože jsou a patří k životu. Pokud to někoho pohoršuje, tak ať jde na jiné vlákno.

M. (Po, 22. 5. 2023 - 13:05)

Chodila jsem pozorovat syna, když masturboval v koupelně. Nad dveřmi máme malé okénko se záclonkou a když jsem si stoupla na štokrdli a jen trošku poodhrnula záclonku, tak jsem ho měla jako na dlani. Jenom ne vždy ke mě byl správně natočen. Někdy jsem to nevydržela a dělala si to taky. Jednou možná něco zaslechl, nebo vytušil a náhle otevřel dveře. Sletěla jsem ze štokrdle jako hruška s rukou v kalhotkách. Stál nade mnou se ztopořeným penisem a povídá: "Mami, ty taky?" Trapas. Byla jsem rudá až na prdeli. Pak jsem se tomu déle vyhýbala, až mne k tomu neovladatelný chtíč zase dohnal. Vylezla jsem na štokrdli. Dělal to tak abych dobře viděla a po očku kontroloval jestli se dívám. Měla jsem krásný výhled i orgasmus. Když se vystříkal, tak jsem potichoučku vycouvala, protože chvíli trvalo, než si umyl ruce a penis od semene. Nedělám to často, jen když jsem nadržená, ale stojí to za to. Víme o sobě a je to naše tajemství.

Renča (St, 24. 5. 2023 - 06:05)

Taky mám možnost takto pozorovat syna. Koupelnu máme takovou netradiční, zrenovovanou ve stavení a dá se do ní nepozorovaně vidět. Synovi dám do vany pěnu, ale zase né moc, takže je vidět jak si s ním hraje a mastí ho. Už to tak provádí od svých deseti, a teď jak je v pubertě a vyspívá, tak to člověka pěkně vzruší, vidět jak se uspokojuje a potom to semeno, takový chumel v té vodě až to z něho vyjde. Ráda kluka při jeho koupání sleduju.

Aaa (St, 24. 5. 2023 - 18:05)

Co ti to dělá dole?

Renča (Čt, 25. 5. 2023 - 04:05)

Úplně mi to tam dole jakoby samo pulsuje. Prostě sledovat jak si kluk sám se sebou hraje, je nepopsatelný. Sama se uspokojím až později, v klidu.

Aaa (Čt, 25. 5. 2023 - 15:05)

To chápu ♥️ musíš mít potom krásný obrovský orgasmus ❤️

Eva (Čt, 25. 5. 2023 - 08:05)

Mě se z toho okamžitě ztopoří bradavky a když si je hned nato olíznu jazýčkem a zoubky jemně požužlám tak dole začnu téct jako potůček. To už se ale musím někam rychle uklidit a udělat si to.

S (Čt, 25. 5. 2023 - 19:05)

Sexuální náhlost chtíče dokáže přebít i vlastní geny než to alespoň na chvíli odezní. Ale co potom dál? Vím že on ano, ale to je všechno. Neměla jsem chlapa sedm let a kdyby přišel a vzal si mě tak ani nemuknu.

David (Út, 23. 5. 2023 - 07:05)

Pokud žijete bez partnera tak je přirozené, že jste nadržení a potřebujete se sexuálně uvolnit. Jste matka se synem, ale taky jste žena a muž a některé věci nejde oklamat. Neděláte nic špatného. I když se to může zdát někomu nepatřičné. Věřím, že to stojí za to a někdy tomu prostě nemůžeš odolat. To, že o sobě víte a děláte jako by jste nevěděli vás oba ještě víc vzruší.

Reklama

Přidat komentář