Reklama

onanie před ženou

Návštěvník (Čt, 27. 7. 2023 - 12:07)

Takže se vám možná vaše přání splní a dceřin mladý milenec se před vámi vystříká.

Babča (Čt, 27. 7. 2023 - 12:07)

Je to v plánu. Dcera souhlasí. Byl to vlastně její nápad.

Rudolf Ruda (Po, 24. 7. 2023 - 04:07)

Nemusím se dívat na julku. Stačí mi když mám pěkně napnutý penis a cítím vuni ženy a ejakuluje mi to.

Návštěvník (St, 12. 7. 2023 - 23:07)

Jolanko a odstříknul si.

Jolana (St, 28. 6. 2023 - 16:06)

Brácha onanuje často, mně u toho ani nevnímá, jsme dvojčata. Jednou takhle na něj koukám a stěžuju si, že ho to ani nevzrušuje, když jsem u toho. Tak řekl, že mám pozvat kamarádku Evu, kterou on taky dobře zná. To pak bylo pro něj překvapení, když jsem ty kamarádky přivedla hned dvě. On že ne, že tohle jsme si nedomluvili, že Martu, tu druhou skoro nezná. Ona ale řekla, že tu nechce být zbytečně, že se nepřišla jen koukat a může mu ho vyhonit, že se to aspoň naučí. Bylo na něm vidět, jak o tom přemýšlí, jak ho to láká, až se mu skoro kouřilo z hlavy. Ona si svlékla blůzku, byla nahoře bez a řekla, ať nedělá drahoty. Tak se nechal ukecat, svlékl se do naha a ani jí nemusel moc radit, protože věděla, jak to dělat. My jsme seděly z obou stran kolem něj a koukaly se. Užil si to moc hezky, protože když to na něj přišlo, tak se celý vzepjal, hekal a pak měl zlitý celý břicho. Chvíli to trvalo, než jsme mu pomohly to utřít. On jen tak ležel a nechal si manipulovat s pérem i koulema, kolem kterých jsme ho utíraly společně. Za chvíli řekla Eva, co se přišla nejdřív jen podívat, a že by si to taky zkusila, jestli ještě může, ale že se on nesmí dívat, ať si přikryje hlavu, protože by se styděla, aby se jí třeba nesmál. On řekl naopak, že napodruhé potřebuje vidět píču, ať se svlíkne. Chvíli se dohadovali, až to nakonec vyřešila Marta. Řekla, že mu píču ukáže ona, ale strkat si tam prsty nenechá.

Návštěvník (Po, 21. 8. 2023 - 08:08)

Já se kvůli onanii oženil. Věřte nevěřte. Tenkrát mi byli 21 let, měl jsem vztahy, ale jen tak, kvůli šukání, nic do společného života. To mi nestačilo. Po ránu jsem si chodil zaběhat do parku, protože jsem běhal přespoláky. Po tréninku to na mne přišlo a já musel. Měl jsem tam svoje místo s lavičkou, která byla kryta. Sedl jsem si na lavičku a honil. Vůbec jsem si nevšiml babičky, která si, jak jsem později zjistil šla do křoví odskočit. Stála za mnou a dívala se. Viděla to celé. Když jsem skončil a oblékl se, tak si přisedla. Ukázala na kaluže semene na pěšince a řekla, že má hezkou vnučku, jestli bych jí nechtěl poznat, abych tady tohle nemusel trousit na veřejnosti. Dost dlouho se mne vyptávala na minulost a budoucnost. Byla asi spokojena, protože mne pozvala na rande s vnučkou. Je skutečně moc hezká. Začali jsme spolu chodit, zamilovali se, vzali se a už máme tři děti. Manželka samozřejmě ví jak ke mě přišla, protože babička mne náležitě popsala i co se velikosti a výkonu mého pohlaví týkalo. Když není manželka doma, chodím se k babičce vyhonit. Ráda se podívá a sama se taky potěší. Nic víc. Šukat nechce.

Default User Image
Anonym (Ne, 19. 11. 2023 - 15:11)

Prečo pred babku a nie pred manželkou?manželka môže pridaľ ruku k dielu alebo sa pridať ,bolo by to viac sexi robiť to spolu.

Ester (So, 17. 6. 2023 - 13:06)

Jsem Hotwife a ze sveho může jsem si vychovala cuckolda. Normálně onanii neschvaluji ale dovoluji mu aby si to dělal nad fotkami a videi kde mně šukají moji milenci. Nebo nad fotkami jejich per. Často chodím domu vystrikana a chci aby mě to vylizal. Vždy mu u toho stojí.

Návštěvník (So, 17. 6. 2023 - 14:06)

Manžel přede mnou často onanuje. Musím se na to dívat, předstírat, že mne to zajímá a vzrušuje, chválit jeho penis, varlata a semeno, protože jinak by to dělal před jinými a to nechci.

Jana (So, 17. 6. 2023 - 13:06)

Jsem bisexuální. Když si pozvu svojí lesbickou kamarádku, manžel se dívá jak si děláme potěšení, stojí nad námi a masturbuje. Když to na něj taky přijde, tak nám řekne že už bude, nastříká nám semeno do obličejů, my mu penis olížeme, semeno z tváří taky a pokračujeme. On se honí dál dokud nás zase neobdaří semenem.

Návštěvník (Pá, 30. 6. 2023 - 14:06)

Když chci přilákat manželku k souloži tak před ní onanuji a dost často se dočkám toho, že mne přijme. Když ne, tak se alespoň podívá na mojí rozkoš. Za mlada jsem chodil s holkou. Po rande jsem jí doprovázel domů a při loučení jsme se miliskovali. Kukátkem nás při tom sledovala její matka. Jednou jsem se neudržel a když moje milá zašla do domu, tak jsem onanoval a máma mne při tom sledovala. Na dalším rande mi dívka řekla, že máma byla hodně vzrušená a nechtěla jí pustit. Řekla jí co viděla a ona že to chce vidět taky. Pak to chtěla zkusit a najednou jsme souložili. Tato zkušenost mi prospívá i v manželství.

Jana (Pá, 30. 6. 2023 - 11:06)

Syn masturbuje před svojí přítelkyní vždy když mu to poručí. Doma i venku. Nenechá ho ale udělat se .

Šárka (Pá, 30. 6. 2023 - 11:06)

Můj přítel si také umí pěkně užít, když mu ho masíruju před společnou kamarádkou. Chce ale vždycky na ní vidět, takže je v pololeže, aby jí viděl do obličeje, protože ho vzrušuje, jak se na něj dívá. Umí se udělat víckrát. Když naznačí, že přichází orgasmus, tak přestanu, on trochu vyteče, vzdychá, koukáme se, jak se mu péro kývá a když mu na něj nesáhnu, dokáže se uvolnit a většinu v sobě udržet. Nakonec to chce jednou pořádně. Na kamarádku nežárlím, protože vím, že je na holky. Ale přesto se ráda podívá.

Evi60 (Čt, 8. 6. 2023 - 08:06)

Ráda se dívám na mladé pány když si ho přede mnou honí. A když to za to stojí za to tak se i ráda přidám a podržím. Za socíku jsem vyrůstala na statku rostlinná, živočišná, výroba, kde mimo nás bydleli i další tři rodiny kde bylo dost kluků různého věku tak o tom něco vím. Kluci bývali pořád hodně nadržený a říkali mi kozatá Evička.

Návštěvník (Čt, 8. 6. 2023 - 11:06)

Ooo chtěl bych ti ukázat jak honím já.
[email protected]

žena (Čt, 8. 6. 2023 - 09:06)

Myslím že každou normální ženu zajímá, nebo i vzrušuje, klučičí, nebo mužské pohlaví, jeho velikost, kvalita a schopnost i množství a hustota vystřikovaného semene. To je možno zjistit jen když onanuje. Já jsem si takto vybrala i manžela, protože předvedl že je nejvhodnější k páření a plození dětí. Pořád se ráda dívám na to jak se uspokojuje.

Eva (St, 7. 6. 2023 - 17:06)

Kdyby ste chlapi věděli jak směšně a trapně při tom vypadáte, tak byste radši někam zalezli.

saxík (St, 7. 6. 2023 - 19:06)

Milá Evičko,když jsi maximálně vzrušená a stojí ti pořádně penis a chystáš se brzo stříkat,tak vůbec neřešíme,že tobě to připadá tak směšné a trapné.A když holka na chlapovi přiráží v poloze na koníčka - to ti přijde na úrovni?Jestli to nebude tím,že necítíš to vzrušení a zaměřuješ se jen na vizuální stránku věci...

Eva (St, 7. 6. 2023 - 20:06)

Když vám čůrák ztopoří, vztyčí se a ztvrdne, tak už ste divný a eště divnější a hnusný je to vaše bidlo. Tělo samá žíla. Koule naběhlý, žalud rudej až fialovej, začne slintat. Pak ty směšný pohyby ruky, který zrychlujete a při tom sténáte nějakým blahem dokud nevyslintáte, nebo nevystříkáte to bílý semeno. Pak ste jako praštěný a nakonec do vás nic není. Vycmrndali ste si mozek, nebo co? Při tom si myslíte kdoví jak ste nás ženy neoslnili. Je mi z vás na nic.

Návštěvník (Čt, 8. 6. 2023 - 06:06)

Doporučuji u pacienta změnu medikace.

Reklama

Přidat komentář