Reklama

Koupání v oblečení.

wt (St, 14. 6. 2023 - 06:06)

Jo to znám. Nevím kolik ti je, ale věř, že s přibývajícím věkem ten stud a zábrany postupně začnou opadávat. Na druhou stranu tě to možná bude čím dál míň těšit. Jsem v půli cesty mezi čtyřicítkou a padesátkou, postupně pozoruju, že koupání mne samotného v oblečení mne láká míň, o to víc mne vzrušuje spontánní námáčení oblečených žen okolo. Např. ty Mokropsy by mě určitě potěšily, nebo ty paddleboardy doslova závidím.

X (St, 14. 6. 2023 - 10:06)

Hele spíš neopadává ale sílí. V 15 - 20 mi to tak nepřišlo ale po 30 už víc zvažuju a plánuju kdy a kam aby tam nikdo nebyl. Jinak těm zážitkům chodim naproti. Prostě chodim hodně často k vodě když je hezky s tim že je větší šance něco zahlídnout. A naopak koupat se chodim za špatných podmínek abych eliminoval setkání. Akorát rybáři mi do toho hází vidle. Ty jsou nevyzpytatelný. Na druhou stranu kamarád rybář u těch mokropes rybaří velmi často a pptvrdil mi, že tam nebejvá nouze o oblečený lidi ve vodě. Většinou prej teda jenom brouzdají na mělčině ale sem tam se poštěstí, že se někdo zráchá celej.

X (St, 14. 6. 2023 - 00:06)

Byl jsem se psama u jezu mezi Mokropsama a Všenorama. A měl jsem štestí. Přišli tam kluk s holkou takový od pohledu přírodně alternativní, s dredama. Měli taky psa. Ten běžel okamžitě do vody. Holka měla takový ty korkový ortopedický žabky, dlouhý legíny, batikovaný šaty se 3/4 rukávem a do půlky lejtek. A kolem pasu uvázanou mikinu s kapucí. Chvíli házela psovi klacek do mělký vody. Pak když jí ho nepřines tak šla za nim. Mikinu si odložila na břehu. To bylo pod jezem v místech kde je voda tak nad kotníky. Kluk si je tam fotil ale nějak se mu to nezdálo tak šel asi pro lepší záběr za nima. Měl obyč žabky a kraťasy takže nic zajímavýho. Pak holka vymyslela že chce se psem vyfotit nahoře na jezu. Tak se tam vydali cca do třetiny až poloviny. Tam se chvilku vzajemně fotili se psem. Chlapík šel pak se psem na břeh. Ona tam chvíli brouzdala a pak na něj zahalekala, že voda je fajn zanořila se nad jez. Udělala pár temp a vylezla zpátky na vrchol jezu. Ten její se smál a křičel, že je střelená. Ona ho lákala ať jde taky ale nešel. Pak šla na břeh a pěkně ho obejmula talže taky nezůstal úplně suchej. Když odchazeli tak si oblíkla tu mikinu aby jí v mokrých šatech nebyla taková zima.
Obdivuju její odvahu a bezprostřednost. Já se takhle před cizíma lidma stydim koupat. A z lidí v mym okolí je jen velmi málo lidí který to o mě vědí a nevadí mi se před nima koupat oblečenej jen tak. Jo občas se povedlo, že se šlo do vody třeba na chalupě u rybníka večer když už byla nějaká ta hladinka alkoholu. To většinou šly holky do vody samy v tričkách tak pak nebyl problém jít taky ale i v kalhotech a všichni z toho měli srandu. Ale vlézt tak do vody sám jen tak to se mi před lidma nechce. Asi je to jen moje škoda, že se tak připravuju o příležitosti.

Pavel (Út, 13. 6. 2023 - 17:06)

V létě, když je teplo, tak se namočím v džínách tričku a popřípadě i v mikině a tak mokrý v tom jsem až do večera a pěkně to uschne. Po cca 15 letech jsem neměl žádné zdravotní problémy. Samozřejmě je vše minimálně 5krát vyprané, aby se z toho dostala ta chemie, kterou se oblečení úmyslně napouští a škodí tomu, kdo to nosí.

Čenda (Út, 13. 6. 2023 - 13:06)

Nejsem už žádný mladík, ale presto se rád koupu oblečený. Teď na sebe oblékám dámské prádlo i svršky. Takto se ale mohu koupat jen doma, s mojí úchylkou se nedá jit ven.

Default User Image
Renda (Út, 3. 10. 2023 - 19:10)

Tak to jsem na tom stejně. Já mám punčošek,bodyček, legin a dl šatů na koupání víc nežleckterá ženska. To prádlo mi přijde příjemnějši..

  

Tonda (Po, 12. 6. 2023 - 17:06)

Ahoj Tildo chtěl bych se zeptat jak jsi začínala s koupáním a kde prvně

Tilda (Pá, 9. 6. 2023 - 19:06)

To je taky dobrý nápad se domluvit kdo v čem pujde do vody

Tilda (Pá, 9. 6. 2023 - 19:06)

Já taky mohu o víkendech takže stačí jen jaký

Návštěvník (Po, 12. 6. 2023 - 06:06)

Jediné co je na koupání v oblečení praktické je to, že současně vyperete, zvlášť když se při tom polijete třeba Arielem. Jinak zůstat v mokrém oděvu se nedoporučuje, neboť se zapaříte z čehož bývají nepříjemné kožní problémy.

Návštěvník (Po, 12. 6. 2023 - 17:06)

Nikdy jsme žádné problémy neměli a to se koupeme jak u nás tak i v moři a normálně na sobě necháme oblečení uschnout a holky to samé. Sportovní obuv, džíny, tričko, mikina, bunda případně péřovka. Třeba v Indonésii jsme se koupali normálně oblečení a místní nás vytáhli i na potápění, naučili nás to a potom jsme šli poznávat podvodní krásy. Normálně džíny a triko s dlouhým rukávem.

Tonda (Po, 12. 6. 2023 - 05:06)

Ahoj já se rád koupu v zimním oblečení jak venku tak i doma ve vaně co mívas na sobě když máš Zimní kombinézu nebo zimní oblečení ve vodě a co ti to dělá ve vodě celkově chtěl bych jít s někým do vody v zimním oblečení děkuji odkud jsi když tak

Michal (Pá, 9. 6. 2023 - 16:06)

I když třeba fakt byla virtuální velmi pěkné se to četlo a nějaký koumák ji odtud vyžene,ale jsi myslím že se nedá odradit a ještě se ozve, aspoň doufám.

Katka (Pá, 9. 6. 2023 - 18:06)

Nemůžu být virtuální, když tady píši články. Na sraz se dostavím a tak si prohlédnete virtuální bytost na vlastní oči.

Michal (Pá, 9. 6. 2023 - 18:06)

A když se sraz podaří v čem půjdeš do vody?

Katka (Pá, 9. 6. 2023 - 18:06)

Asi letní klasika elasťáky nebo rifle a k tomu tričko.

Michal (Pá, 9. 6. 2023 - 18:06)

Tak džíny a tričko vezni džíny jsou lepší.

Tilda (Pá, 9. 6. 2023 - 19:06)

Taky jsem pro. Ale konečná volba je na Katce

Michal (Pá, 9. 6. 2023 - 18:06)

Ale napřed musíme ho domluvit tak pojďme na to já můžu někdy v červenci nejlépe o víkendu

Michal (Pá, 9. 6. 2023 - 15:06)

Tak se už konečně domluvme,ale Katka už se asi neozve.

Reklama

Přidat komentář