Reklama

Převlečení komunisti.....

Návštěvník (Čt, 20. 7. 2023 - 18:07)

Babiš je dobrý toliko jako opozice, ale zas se nesmí moc dostat bez opozičního partnera z levice k moci a když se dostane, tak zlikviduje toho partnera z opozicční strany, protože "umí to líp zpropagovat a umí vše "dělat líp" na tom založil to násilné přebírání drobných agrofirem."

Návštěvník (Čt, 20. 7. 2023 - 18:07)

Babiš je nedůvěryhodný, protože by prý rád systém jen dvou stran, jako mají v USA, kde jeho ANO by byla protiváha ODS, to je směšné.

Návštěvník (Čt, 20. 7. 2023 - 18:07)

Babiš je nedůvěryhodný, protože likvidoval jednoho českého malého poctivého agropodnikatele za druhým, díky finanční podpoře americké banky, která ho finančně jistila, protože viděla, že jeho taktika násilných převzetí funguje.

Návštěvník (Čt, 20. 7. 2023 - 18:07)

Kdo slibuje velké zisky, že splní všechny sliby, tak buď to pak veme a těžce zadluží někoho, nebo vše nesplní a podvedl neuskutečněnými sliby co neměl v úmyslu splnit. A jít pod cenu a pak jakoby nevydělat, tam odírá zaměstnance, nebo v případě agentury Pancíř odírá stát na sociálním a zdravotním na zaměstnancích a hlavně zaměstnance, kteří ač fyzicky znevýhodnění najímá na prácy fyzicky nadprůměrně náročnou.

Návštěvník (Čt, 20. 7. 2023 - 17:07)

Firma, která nedosahuje zisku, je podezřelá.Tedy např. firma Pancíř, která vysoutěžila zakázku na Národní muzeum, ochrana, kustudy, velín, ale šla s cenou pod limit zakázky o 50 mil a toto odůvodnila, že nejde jí o zisk,ale o pozici na trhu v objemu pokrytí trhu. Což je hovadina. Bez zisku nemůže fungovat.Měla by zisk cca z 10 pracovníků místo ze všech na co dostala těch 350mega.

Návštěvník (Čt, 20. 7. 2023 - 12:07)

Hlavně zůstat nad věcí. A dokud se žije, tak se neumřelo.

Cynik - realista (Čt, 20. 7. 2023 - 04:07)

Zkrátka a dobře – bývaly doby, kdy jsem Jahodu bral jen jako neškodného náboženského pomatence, sice nikterak bystrého, blábolícího své AŤ ŽIJE USA, ale tehdy ještě nevyšiloval s popisy „pakla“, opisovanými bůhvíodkud, „pakla“, kde „byl natočen nesmírný nářek,kvílení ,jekot a úpění v děsu věčně zatracených duší v hukotu ohně pakelného a děsuplném chechotu démonů,temných andělů,čertů rohatých chlupatých a ocasatých s kopytem ....v mysliveckém obleku plivající ohenivé plivance a dělají bbbllll,bbbbllll,bububu,bblllllllll ahudrují.....“ (ShabbaTot-Jahoda, 14. Listopad 2021 – 14:35).

„Pakla“, kde se nacházejí„ ...staré hnusně zřící jeptišky s bradavicí,puchejrem a chlupem na Kuřim voku ozbrojené abuškem SNB“ (ShabbaTot-Jahoda (anonym), 25. Říjen 2022 – 8:47), „pakla“, kde se nachází Belzebub, který „Má na sobě strašně ,ale strašně moc boláků,vředů a nezhojených ran,jeho bytost je pokrytá celá hnusným slizem.“ (ShabbaTot-Jahoda (anonym), 26. Říjen 2022 – 18:50)…
Není tedy divu, že nechutně sádelnatý, odporně se třesoucím, mohutným panděrem vybavený vesnický sobec a buran, věřící podobným pitchovinám, neochvějně věří též propagandistickým sračkám, neochoten a neschopen se o nich jen zamyslet… Je ovšem možné, že ta obludná hora žluklého tuku nemá čím myslet, a řídí se jen instinkty, vedoucími ho ke zdroji žrádla, nejlépe žrádla zdarma… A bohužel jsem nucen konstatovat, že i díky takovým primitivům pokračuje současná pětislepená, kolaborantská a vlastizrádná vláda národní ve své asociální politice, díky níž za období jejího vládnutí stouply ceny v průměru o třetinu, zatímco se hodnota úspor a vkladů se svižně ztrácí…

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 20. 7. 2023 - 04:07)

máš bobky?Že? Tak dlouho jsi psal pro tu ruskou kolaborantskou svini Admina Aeronetu,tak dlouho jsi ščál na USA,NATO,EU,Pentagon a vládu SPOLU,tak dlouho jsi zde hájil vraha a válečného zločince na Ukrajině a psal pro Kreml a ruské nacisty....až bylo najednou každé vlákno kam jsi vlez zabanováno. Nějak si vybled v dštění ohně a síry proti USA.....máš bobky...co? Kápni božskou ty dobytku,pěkně kápni božskou. Uvědom si Cyniku,že sem choděj psychaři a jiní doktoři přes hlavu...jseš zaevidován jako obvzláště nebezpečný a zuřivý exemplář,,,,radši už nepiš. Jo a v Polsku dasv rozzuřených Poláků chtěl zlynčovat cizince z Asie,kteří mákli na koupaišti na děcka. Takového davu bylo třeba na ty ruské prasečkáře na Ukrajině,kteří pohlavně zneužívají ukrajinské dětičky. Odkazy jsem dodal co s nima ta ruská pedofilní prasata dělají. AQle již ty jejich zločiny popisovat nebudu...tím,že popisuji jejich zločiny,popisuji také jejich zvrhlé pedofilní fantazie a to je hnusné a odporné!

Cynik - realista (Čt, 20. 7. 2023 - 09:07)

„máš bobky?Že? Tak dlouho jsi psal pro tu ruskou kolaborantskou svini Admina Aeronetu,tak dlouho jsi ščál na USA,NATO,EU,Pentagon a vládu SPOLU,tak dlouho jsi zde hájil vraha a válečného zločince na Ukrajině a psal pro Kreml a ruské nacisty....až bylo najednou každé vlákno kam jsi vlez zabanováno. Nějak si vybled v dštění ohně a síry proti USA.....máš bobky...co?“ ---------- Co to zase meleš, katolický křiváku, lháři a špinavče? Vlákna nebyla zabanována, tedy odstavena adminem diskuse, nýbrž zablokována odpornou karikaturou člověka, tedy zlodějem nicků, vysmívaným a opovrhovaným deviantem. Nerozumíš psanému textu, hňupe, hňupe, , hňupe, hňupe, hňupe? Vždyť to ten vyvrhel sám napsal, a vlastně an nemusel, myslícím jedincům to muselo být zcela jasné. Dokonce to napsal jako odpověď na tvůj příspěvek, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe: „Týká se tě tzv. kočkování s tou SPD opicí, resp. lezení do zadku té SPD opici. Především kvůli tobě zde působí tato SPD opice - následným důsledkem je pak tzv. zahuštění diskuze - něco jako když máš zácpu, abych ti to trochu připodobnil k jídlu.“ (Návštěvník (anonym), 19. Červenec 2023 – 17:24). ---------- Ten opovrženíhodný vyvrhel s pravděpodobností, hraničící s jistotou, vyblije do diskuse některý ze sáhodlouhých žvástů, nejspíš některý z těch náboženských canců, kterými zde otravoval, a systém na doktorce se tím zablokuje. --------- Samozřejmě není žádným problémem vlákno zase oživit, koneckonců, již jsem tak jednou učinil a připojil vysvětlení, jak na to, že bych se ale chtěl přetahovat s hovadem, jehož cena se ani zdaleka neblíží ceně psího hovna, rozšlápnutého na chodníku? Proč se přetahovat s ubožákem, který ani zdaleka nepřipomíná myslící lidskou bytost, čímž je ti vlastně hodně podoben? Proč se přetahovat s neléčeným a neléčitelným hňupem, opovrhovaným a vysmívaným, nezaměstnaným a nezaměstnatelným, hňupem bez blízkých a bez přátel, který, osamocen, vyblije ve své noře kvanta hovadin v mnohých diskusích?----- Že jsem „hájil vraha a válečného zločince na Ukrajině a psal pro Kreml a ruské nacisty.…“, odporný katolický lháři a hnuse? Jistěže ne, jen jsem dodával fakta, která jsi nebyl schopen vyvracet, fakta, která jasně usvědčují oficiální „propakandu“, řečeno tvou hotentotštinou, z manipulací a ze lží. U tebe, primitivního, myšlení neschopného burana z Buranova, však nemůže překvapit, že bezmezně věříš žvástům oficiální „propakandy“, stejně, jako bezmezně věříš náboženským cypovinám… ----- Může panna porodit, sádelníku? ---------- „Uvědom si Cyniku,že sem choděj psychaři a jiní doktoři přes hlavu...jseš zaevidován jako obvzláště nebezpečný a zuřivý exemplář,,,,radši už nepiš.“ ----- Sádelníku, obávám se, že sem žádní „psychaři a jiní doktoři přes hlavu“ nechodí, to bys byl již dávno odlapen a umístěn do pavilónu č. 27 psychiatrické léčebny, kde to přece dobře znáš z předchozích pobytů.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 20. 7. 2023 - 04:07)

že stoupají ceny o třetinu mě nezajímá,neb tím,že budu jezdit do Polska na nákupy u mě ceny klesnou o polovinu! Již vím o třech polských kostelech které budu míjet a zcela jistě do nich zavítám na Mši Svatou!!

Cynik - realista (Čt, 20. 7. 2023 - 09:07)

„že stoupají ceny o třetinu mě nezajímá,neb tím,že budu jezdit do Polska na nákupy u mě ceny klesnou o polovinu! Již vím o třech polských kostelech které budu míjet a zcela jistě do nich zavítám na Mši Svatou!!“ --------- Opět jsi dokázal, že jsi jen extrémně sobecký katolický hajzlík, vidící jen sebe, neschopný myslet na druhé. Nedochází ti, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, hňupe, že stále více lidí má díky pětislepené, kolaborantské a vlastizrádné vládě finanční problémy?

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 20. 7. 2023 - 09:07)

že má čím dál tím více lidí finanční problémy se nedivím,když Kostelecké uděniny maj nekřesťanské ceny! Všude kde ta chemie je,ukrutně draho,až se chce zvracet! Třeba špekáčky z Kosteleckých uděnin,3 špekáčky v balení za 70 kč! Balení kuřecích párečků...170 kč! Loni stálo jedno balení klobásek 120 kč a letos kolem 200 kč! Salám Godhaj šiška 40 kč a letos 80 kč!! Jedno balení vajíček 30 ks kolem 100 kč a letos kolem 180 kč!! A za to může nějaký sprostý,nenažraný a podlý smradlavý zloděj zlodějská já to podporovat nebudu. A všichni jsou tak drazí....to bude asi nějaká kartelová dohoda mezi těma sviněma z českých řetězců a Agrofert z toho tyje nekřestanské zisky! Však ani polská Biedronka se sem do Čech moc nehrne....ocitla by se znáhla v tomto českém zlodějském smradu a byl by na ni nátlak své nízké polské ceny upravit. A nyní pozor...nepíši o slovanském zlodějském smradu,píši o českém zlodějském smradu a toto není hanobení rasy a národa,neb je to pravda. VŽDYŤ JÁ DÁM ZA ČESKÉ ŠPEKÁČKY ALE V POLSKU VO 50 KŽ MÉNĚ!Ať se stím Agročert udáví,anebo nacpe a pukne,já zde skončil. Nu což....nyní jsem na nemocenské,ale jak skončí jdu ty Poláky totálně vyžrat a v kostele jim za to poděkuju.Za Čechy co totok nemůžou přihodím samozřejmě v kostele motlitbičku.Jak jsem včíra psal...dopadlo to zdražování tak,že i když jezdím kolem K každý den do práce,větší nákupy tam již neudělám,to radši 100 km do Polska a vydělám na tom.

Návštěvník (Čt, 20. 7. 2023 - 14:07)

Někde jsem to už dával - tohle by mělo trknout maturanta - i neekonomického oboru: "Společnost Vodňanská drůbež z koncernu Agrofert loni navýšila svůj zisk o 165 %, tedy ještě výrazněji než celý koncern. Jde o další střípek do mozaiky toho, co se loni v Česku dělo: firmy napříč obory úspěšně přesouvaly břímě mimořádné inflace na konečné spotřebitele a ještě si při tom často navýšily marži nad rámec objektivního růstu nákladů. Jde o fenomén takzvané ziskové inflace. Je teď na pracovnících těch firem, aby si své peníze vzali zpět; tím, že si řeknou o přidání v rozsahu třeba 20 až 25 %." https://twitter.com/LukasKovanda/status/1679829284804853760 Tržby vzrostly o pětinu, zisk o 165 %, v té společnosti se často prakticky maká za minimální mzdu - a hloupá pakáž to bude házet na "pětikolku".

Návštěvník (Čt, 20. 7. 2023 - 17:07)

Tady ale je na vině kapitalismus, Babiš ve skutečnosti neřídí svou firmu, ta je řízená kaskádou prvořádových až mnohařádových manažerů, kteří jsou produkty kapitalistické praktické výuky a systémů v počítačích, které již jsou takto na určité marže a finanční ukazatale samy nastaveny.
Narozdíl od TOPKY , která je Bakalovou stranou, je alespoň ekonom výrobních firem, nikoli spekulant a finančník, přeprodejce, který "jen přeprodává."

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 20. 7. 2023 - 09:07)

DOKTORKA CZ ZEŠÍLELA

Cynik - realista (Čt, 20. 7. 2023 - 10:07)

Co kdybys při odesílání odpovědi kliknul na tlačítko "Uložit" jen jednou, a nemlátil do něj, jako papež na dveře od bordelu?

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 20. 7. 2023 - 09:07)

že má čím dál tím více lidí finanční problémy se nedivím,když Kostelecké uděniny maj nekřesťanské ceny! Všude kde ta chemie je,ukrutně draho,až se chce zvracet! Třeba špekáčky z Kosteleckých uděnin,3 špekáčky v balení za 70 kč! Balení kuřecích párečků...170 kč! Loni stálo jedno balení klobásek 120 kč a letos kolem 200 kč! Salám Godhaj šiška 40 kč a letos 80 kč!! Jedno balení vajíček 30 ks kolem 100 kč a letos kolem 180 kč!! A za to může nějaký sprostý,nenažraný a podlý smradlavý zzloděj zlodějská já to podporovat nebudu. A všichni jsou tak drazí....to bude asi nějaká kartelová dohoda mezi těma sviněma z českých řetězců a Agrofert z toho tyje nekřestanské zisky! Však ani polská Biedronka se sem do Čech moc nehrne....ocitla by se znáhla v tomto českém zlodějském smradu a byl by na ni nátlak své nízké polské ceny upravit. A nyní pozor...nepíši o slovanském zlodějském smradu,píši o českém zlodějském smradu a toto není hanobení rasy a národa,neb je to pravda.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 20. 7. 2023 - 09:07)

že má čím dál tím více lidí finanční problémy se nedivím,když Kostelecké uděniny maj nekřesťanské ceny! Všude kde ta chemie je,ukrutně draho,až se chce zvracet! Třeba špekáčky z Kosteleckých uděnin,3 špekáčky v balení za 70 kč! Balení kuřecích párečků...170 kč! Loni stálo jedno balení klobásek 120 kč a letos kolem 200 kč! Salám Godhaj šiška 40 kč a letos 80 kč!! Jedno balení vajíček 30 ks kolem 100 kč a letos kolem 180 kč!! A za to může nějaký sprostý,nenažraný a podlý smradlavý zzloděj zlodějská já to podporovat nebudu. A všichni jsou tak drazí....to bude asi nějaká kartelová dohoda mezi těma sviněma z českých řetězců a Agrofert z toho tyje nekřestanské zisky! Však ani polská Biedronka se sem do Čech moc nehrne....ocitla by se znáhla v tomto českém zlodějském smradu a byl by na ni nátlak své nízké polské ceny upravit. A nyní pozor...nepíši o slovanském zlodějském smradu,píši o českém zlodějském smradu a toto není hanobení rasy a národa,neb je to pravda.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 20. 7. 2023 - 09:07)

že má čím dál tím více lidí finanční problémy se nedivím,když Kostelecké uděniny maj nekřesťanské ceny! Všude kde ta chemie je,ukrutně draho,až se chce zvracet! Třeba špekáčky z Kosteleckých uděnin,3 špekáčky v balení za 70 kč! Balení kuřecích párečků...170 kč! Loni stálo jedno balení klobásek 120 kč a letos kolem 200 kč! Salám Godhaj šiška 40 kč a letos 80 kč!! Jedno balení vajíček 30 ks kolem 100 kč a letos kolem 180 kč!! A za to může nějaký sprostý,nenažraný a podlý smradlavý zzloděj zlodějská já to podporovat nebudu. A všichni jsou tak drazí....to bude asi nějaká kartelová dohoda mezi těma sviněma z českých řetězců a Agrofert z toho tyje nekřestanské zisky! Však ani polská Biedronka se sem do Čech moc nehrne....ocitla by se znáhla v tomto českém zlodějském smradu a byl by na ni nátlak své nízké polské ceny upravit. A nyní pozor...nepíši o slovanském zlodějském smradu,píši o českém zlodějském smradu a toto není hanobení rasy a národa,neb je to pravda.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 20. 7. 2023 - 09:07)

že má čím dál tím více lidí finanční problémy se nedivím,když Kostelecké uděniny maj nekřesťanské ceny! Všude kde ta chemie je,ukrutně draho,až se chce zvracet! Třeba špekáčky z Kosteleckých uděnin,3 špekáčky v balení za 70 kč! Balení kuřecích párečků...170 kč! Loni stálo jedno balení klobásek 120 kč a letos kolem 200 kč! Salám Godhaj šiška 40 kč a letos 80 kč!! Jedno balení vajíček 30 ks kolem 100 kč a letos kolem 180 kč!! A za to může nějaký sprostý,nenažraný a podlý smradlavý zzloděj zlodějská já to podporovat nebudu. A všichni jsou tak drazí....to bude asi nějaká kartelová dohoda mezi těma sviněma z českých řetězců a Agrofert z toho tyje nekřestanské zisky! Však ani polská Biedronka se sem do Čech moc nehrne....ocitla by se znáhla v tomto českém zlodějském smradu a byl by na ni nátlak své nízké polské ceny upravit. A nyní pozor...nepíši o slovanském zlodějském smradu,píši o českém zlodějském smradu a toto není hanobení rasy a národa,neb je to pravda.

Reklama

Přidat komentář