Reklama

Převlečení komunisti.....

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 06:07)

Samozřejmě, když někdo do r.89 předstíral loajálnost s ideou a pak v honbě za restitucemi a majetkem najednou otočil tak je to smějící se bestie, a udělá to znovu pro svůj prospěch kdykoliv znovu.

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 06:07)

Celý vtip je v tom, že revolucionáři jsou vlastně smíšená divoká skupina. To víme např. při divokém odsunu Německých nacistických kolaborantů neměcké národnosti z Českého pohraničí, kde páchali dříve zvěrstva a retribuce a odsun byla jediná možná varianta řešení, soužití nebylo možné po tom co napáchali.Tudíž volně páchají své zločiny, pod rouškou jinak pozitivní potřeby změny. Ono i z archivních záněrů z roku 89 je vidět, že někteří jsou spíše smějící se bestie a jiné jsou morální a cntnostní lidé.

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 06:07)

Jsme paranoidním světě usa pomluv a tajných spikleneckých teorií, nesmysl. Jde prostě o nějaké vyřizování si USA s Ruskem a nás do toho zatáhli, tak nám nezbývá než tomu čelit ale nehodí se nám to, samozřejmě Klaus a další to vemou jako záminku, proč se nedaří...nám ..ne jim..

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 05:07)

Jistě USA úžasná země svobod, která má takové lidi, kteří posouvají vůbec ten svět v mnoha lidských i technických oborech, kterou pak jen Rusové kopírují a předělávají na jejich gansta dryáčnicko, rusácký styl a vydávají pomalu za svůj vynález z Ruska, ale ty války USA vede a nyní jsme v téhle těžké době toho svědkem a mnohé z nás to bude stát v důsledku prostě kejhák, tady na ulici lidi většina nepřežijí víc jak dvě zimy třeba.

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 05:07)

KOMUNISTI ač KAPITALISTI lžou , vás nenechali chcípnout na ulici...Kapitalisti definitivně vylučují kteří lidi chcípnou na ulici(dokonce i na které ulici nechcípnou v centru). Tudíž váleční štváči a vrazi jsou dnes kapitalisti.Jděte zpátky z UKRAJINY. AMI GO HOME , dejte své prašivé ruce od Ukrajiny Ameriko!

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 05:07)

Anglosasové jsou takoví pokrytci, v lidských právech specielně, ale v minulosti ve všem možném od kradení otroků v Africe a pak je týrání jako podřadný lidský etnikum na planážích pod bičem otrokářů. V podstatě celá USA mi může políbit zádel, tedy vyjma těch co využili svobodu k něčemu jinému než k válčení a exportu zbraní a válek do konfliktů, které jak se ukazuje vlastně podporovali logisticky a politicky školením extrémních sil dávno před tím, než začli posílat ty zbraně. Školil USA už banderovce a extrémisty pro boj proti SSSR.

kínvětšváN (Ne, 23. 7. 2023 - 08:07)

Nastuduj si historické fakta. Největší obchodníci s otroky do USA byli Španělsko a Portugalsko. V Africe jim pomáhali náčelníci silnějších kmenů, za úplatu naháněli otroky do pevností a odtud je vozili nejen do USA, ale Brazílie, na Kubu atd. Otrokářství neprovozovali jen USA. Také v Rusku bylo nevolnictví a vyhnanství horší než otrokářství v USA. Za CCCCCCP (omlouvám se už si nepamatuji kolik těch céček je), byl také gulag, a co je gulag? Otrokářství! S otroky se kšeftovalo už dávno ve starém Egyptě, Řecku a Římě. Také Praha byla v jisté době největší trh s otroky v Evropě. Takže synáčku můžeš akorát američanům líbat prdel. Tam alespoň měli šanci se stát černoši svobodnými občany. V Řecku také někteří otroci byli osvobozeni. No a otrokářství pokračuje do dnes, třeba naši spoluobčané tmavé pleti - cikáni, také provozují otrokářství a prostituci. Novodobé otrokářství provozují rusové a další národy. Píšeš naučené nesmysli, co učili komunisti, protože je USA sere a je to jejich neustálý boj. Neustále někomu ubližovat a rozpoutávat války.

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 08:07)

Historie otrokářství je vlastně spojena spíše s národy,které kolonisovali Ameriku. Kdo vlastně první začal s otroctvím? To je otázka. Snad právě Řím. Otroky měli i v domácnostech, ale byly i pravidla, jak se mohl vykoupit, dostat z otroctví. Pravda, Řím si moc nedělal výčitky s pravdili se zacházením se zajatci. Např. v Kartágu po jeho dobytí v Punské válce, museli zajatci s vyříznutými víčky, aby neusnuli v šibeničním termínu do naprosté smrti vysílením opravovat ty hradby proti asi protiútokům zvenčí, aby Římané město uhájili, což se nepodařilo, protože Punské války byli dvě.

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 08:07)

"kínvětšváN" to nechápu, co to je za patvar?

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 11:07)

Mohl by mi někdo vysvětlit co v tom je skryto za tajenku?! "kínvětšváN"

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 11:07)

Ištván Léko (Kéko?!) To je tvoje jméno a příjmění

kínvětšván (Ne, 23. 7. 2023 - 11:07)

Nádore lidské společnosti, máš v hlavě zmatek, že. Tak si to přečti pozpátku a uvididíš, A to CCCCCCP tam máš vysvětleno, tak nechápu proč se ptáš. Prostě se mi to plete, o jedno, dvě C víc , se hovno děje.

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 12:07)

JSIjak ten hlubošek velký FACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCEUR HOŠÁNŮ NA DORAZ.

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 12:07)

Kouzlo nechtěného. HLUBOČEK!

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 12:07)

Dobře a myšlenka?!

Omluva (Ne, 23. 7. 2023 - 08:07)

Kurník, tam mělo být tvrdé y. No chyba se stala v tom spěchu

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 05:07)

Přenechám to tu jiným nedospavcům, stejně tahám staré nudle.

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 05:07)

Odporná až covidově odporná vražda korporátu majitele Titanicu, která dala příkaz kapitánovi riskovat životy jeho osádky lodi, kterou vzala do svého zisku jako její součást, by měla být postavena před souda a majetek společnosti by měl být zabaven.Pokud už se tak nestalo.

Návštěvník (So, 22. 7. 2023 - 23:07)

Já ti tu na to dnes hodil pěknou šišku (sakra doufám, že jej to nepotěšilo).

Návštěvník (So, 22. 7. 2023 - 23:07)

Paradigma moderní doby, tzv. tohle fórum a jakési slepé kapsle či slepé ulity...kde číhá sklípkan, nějaký guru sekty apod., tady je to Cynik realista a jeho mutace...

Reklama

Přidat komentář