Reklama

Incest

Emil (So, 1. 7. 2023 - 12:07)

Na nuda plâži jsme byl s mámou, otcem a se sestrou. Pamatuji si že jsme měli s otcem erekci. Otec pak něco vytáhl z máminčiny kabelky a schoval to do dlaně. Pak vstal a i se sestrou odešli směr lesík. Chtěl jsem jít za nima, ale máma mě zarazila abych uní zůstal, že se zachvilku vrátí. Ale já byl hodně zvědaví a tak jsem se mámi zeptal zda bych si mohl dojít koupit zmrsku. Řekla že ano a dala mě peníze. Jâ místo toho jsem to oběhl a vešel do lesíka. Po chvíly jsem je našel. Sestra byla ohlá a otec jí ze zadu šukal. Byl jsem tak vzrušení, že jsem si ho začal honit. Během chvilky jsem vystřík. Otec najednou přestal přirážet.Asi srovna byl. A ano. Když lho vyndal viděl jsem že má kondom. Sestra se kněmu otočila a ten kondom mu stáhla. Nakonec si ho dala eště do pusi. Já pak šel za mámou. Ptala se kde mám zmrzku. Řekl jsem jí že jsem jí už slízal. Začhvílku na to přišel i otec se sestrou. Sestra v dlani něco držela a podávala to mâmě. Ta to hned schobala do kabelky. Byl to ten naplněnej kondom od táty. Jen se máma zeptala zda je vše v pořádku a oba řekly že áno. Nikdy jsem to naším ani sestre neřek že jsem je vyděl.

Tonda (So, 17. 6. 2023 - 16:06)

často zde čtu o neuplné rodině, o vztazích dospělého syna a osamělé matce. Oba se ostýchají hledat si partnery, aby nezranili toho druhého. Myslím, že silnější pouto je ze strany matky. Vím to z vlastní zkušenosti. Nažívání jen zdánlivě ustrnulo v mezích mateřství a synovství. V drtivé většině to vyustí v tělesný kontakt. Nejprve syn požádá matku o službu, a ona váhavě vyhoví, kvůli klidu. Přijde i na orál, vždyť je jí. Nakonec pustí si syna i do kalhotek, aby viděl, že může i to. Stydí se. Syn to vidí, ale nepřestane a necouvne. Nikdo je nevidí, morálka zůstala zachována. Po čase, zanedlouho, byla sama nápomocná a iniciativní. Možná si myslela, že dělá dobře. Nezkoumal jsem, bral jsem, užíval jsem. A řeknu vám, že to je úžasný pocit dovést matku k orgasmu. Tehdy spolkne i semeno s úsměvem a třesem z rozkoše.

Denisa (So, 1. 7. 2023 - 06:07)

Tohleto téma je sice zajímavé ale ty představy a fantazie jsou opravdu jenom fantazie? [email protected]

Kája (Pá, 30. 6. 2023 - 09:06)

S nevlastní neteří to snad ani nemůže být incest
[email protected]

Veronika (So, 3. 6. 2023 - 07:06)

Nedávno přišla za mnou dcera že mi musí něco ukázat. Je jí čtrnáct let. Byly jsme doma samy dvě syn 15 let byl na tréninku a manžel v práci . Přišla ze sprchy jen zabalená v ručníku lehla si na sedačku a nohy si dala přes okraje křesla tak že měla je široce roztažené a teď sundala ručník a vybulila se na mě krásná mladá kundička. Ona vzala dva prsty a potáhla si kapucku poštěváčka nahoru a to co jsem viděla jsem nečekala vyjel jí s ní krásný dva cenťáky dlouhý klitoris s lesklou hlavičkou, jen jsem se zeptala jestli jí tam můžu sáhnout kývla hlavou a já prstem a ukazovačkem jsem ho jako bych honila jak penis , on se ještě zvětšil a úplně ztvrdnul to už se s kundičky vylila šťáva tak druhou rukou jsem ji tam strčila dva prsty ty tam zajely jak do másla a jezdila sem a tam a přitom masírovala toho naběhlého frajtra až se začala kroutit a vzdychat , najednou zvedla zadek vytrhla mi ruku z dírky a prsty si roztáhla pysky a ve třech rázech vystřikla tak metr a půl daleko čirou tekutinu na ručník . pak ještě chvilku byla úplně mino a pomaličku se vzpamatovavala až se mě zeptala "mami viděla jsi to ? je to normální? "tak jsem ji uklidnila že je to paráda mít takový orgasmus a ten klitoris se bude klukům líbit to si piš. Já takové orgasmy mokré s výstřikem nemám, ale to nemám pokaždé když si to dělám někdy vystřiku někdy jen trošku vyteču a někdy je sucho pode mnou řikala.

Návštěvník (St, 21. 6. 2023 - 03:06)

Příště si nevymýšlej, píšeš to jako matka a v závěru se prozradíš jako dcera. Jsi jen honič.

Karolína (Ne, 4. 6. 2023 - 04:06)

Máme s dcerou skvělí vztah. Sevším se mi svěřuje a bereme nejen jako mámu ale i jako kamarádku. Když bylo dceři 13 tak mě zavolala do koupelny jestli bych mohla za ní přijít. Když jsem vstoupila dcera seděla nahá na pračce a mírně měla nohy od sebe a ruku položenou přes bagínu. Zeptala jsem se jí co se děje.RŘekla mě še se snaží odkrýt poštěváček a že se jí to nedaří a zda bych jí stín nepomohla. Já že ráda. Svou ruku dsla na stranu a já jsem jí sáhla na zakrytý poštěváček. Snažila jsem se ho dostat s kapucky ven. Moc se to nedaŕilo. Jak jsem jí tam tak sahala a snažila se ho dostat ven. Dcera začla trochu více odsudhovat a z vagíny jí začla vitejkat štávučka. Řekla jsem jí ať chviličku počká a odskočila jsem do kuchyně pro skleněné brčo. Pak jsem jí začla stim brčkem kroužit po poštěváčku. Pak jsem nasála a poštěváček byl z kapucky venku. Měla podním žlutí mazivo.Vaginu měla celou mokrou. Řekla jsem jí že ho má venku. Hned si rukou zajela mezi nohy a byla celá štastná. Pak jsem jí řekla aby si ho umila od toho máziva. Trochu jsem jí stou očistou poštěváčku pomohla, aby věděla jak si ho má mejt. Odešla jsem pak do obýváku. Dcera pak zamnou přišla v županu. Sedla s do křesla a jednu nohu si dala přes opěradlo a řekla mě podívej se. Poštěváčka měla krásně odkrýtího. Přistoupíla jsem kní blíž a řekla jí ukaž ještě to skontrojuju a sáhla jí na něj. Dcera se hned zapřela a vydechla. Moje stínulace poštěváčku jí vzrušovala a musím přiznat že i mě.dráždila jsem jí a z její vagíny opět vytekla štávička. Župan se jí rozepl a byla celá nahá.To jsem už jemně do ní zajela prstama a přisála se pusou na její poštěváček. Jazykem jsem ho dráždyla a vydávala. Přitom jsem jí ježdyla dvouma prstama ve vagíně. Najednou se zapřela, začla se kroutit a to už vystříkla čirou tekutinu ven. Měla 2 silné výstřiky a pak se to už tllumilo. Měla jsem ruku celou mokrou. Nechala jsem jí odpočinout. Když se vzpamatovala, řekla mě že to bylo moc krásní že nic takového ještě nasažila. Zeptala se mě zda mívám také tak mokré orgazmi. Řekla jsem jí že počas taky, ale vvětšinou když si to dělám sama. Zeptala se mě zda bych jí nemohla ukázat můj poštěváček. Byla jsem s dcery tak vzrušená že jsem si sundala kalhotky kde jsem měla mokrý flek který se nedal přehlédnout a dcera si ho určitě všimla. Byla jsem tak vsrušená, že jsem měla už poštěváček odkrytý. Dcera se divila, ale řekla jsem jí že to také tak bude mít když si ho bude mejt aby se nezanesl opět mazivem. Pak se mě zeptala zda si může sáhnou i ona. Řekla jsem jí že ano. Začla mi poněm jezdyt prstem. I já začla více vzdychat a cítit že mi vagina začíná téc. Dcera se nijak neostíchal a zachvilku už byla naněm přisáta. Prsty mu strčila do vábíny a už jela. Musím uznat že jí to šlo skvěle a zachvilku jsem vystříkla i já. Sice né tolik jako dcera a i tak. Nakonec když jšme doma sami tak si uděláme na sebe chvilku a krásně si to navzájem uděláme.

Návštěvník (Čt, 17. 8. 2023 - 16:08)

O víkendu si přítelkyně sbalila věci a oznámila mi, že už delší dobu někoho má a že se rozcházíme. A že i já poslední dobou nejsem jako dřív. To jsem nečekal, ale vlastně se mi ulevilo. Tak jsem ji nechal odejít. Alespoň teď můžu být Adamovi víc k dispozici. Moc mne vzrušuje to, jak mne vlastně ponižuje, ale zároveň mi působí rozkoš. Líbí se mi být jeho děvkou, být pro něho nahý, snášet bolest, olizovat jeho tělo, nechat si plivat do pusy, nechat na sebe močit, ale nejraději mám v puse jeho stříkajícího ptáka. Snad bude i víc. Dnes večer zase přijde.

Hant (Čt, 17. 8. 2023 - 13:08)

Moja matka chodí doma aj na verejnosti s vibračným vajíčkom

Marek (Čt, 17. 8. 2023 - 16:08)

Moje taky. Taky s kuličkami a análním kolíkem. Někdy asi i s análním řetízkem. Ta má v ložnici výbavu, že snad někde vykoupila sexshop. Má toho plnej šuplík. Někdy si tajně půjčuju jedno dildo s přísavkou a v koupelně se s ním odjíždím.

Petr (Čt, 17. 8. 2023 - 21:08)

To moje matka ta zase ma sexy zadeček spi odkryta jenom noční košile dojdu postrikam ji zadeček teď někdy ji to tam chci zasunout do analu

Nevim (So, 19. 8. 2023 - 22:08)

A kolik je tvé mamě let?

Default User Image
Hant (Čt, 28. 9. 2023 - 14:09)

51

Default User Image
Hant (Čt, 28. 9. 2023 - 14:09)

51

Default User Image
Hant (Čt, 28. 9. 2023 - 14:09)

51

Default User Image
Hant (Čt, 28. 9. 2023 - 14:09)

51

Hant (Čt, 17. 8. 2023 - 13:08)

Moja matka chodí doma aj na verejnosti s vibračným vajíčkom

Návštěvník (St, 16. 8. 2023 - 12:08)

Věřím tomu a doufám, že tým Doktorky nahlásí tyto obcesní příspěvky k prozkoumání.

Návštěvník (St, 16. 8. 2023 - 10:08)

Spíše vesnická drbna, která se bojí vylézt z baráku. Žije netem, představami a je velmi nemocná, což ji nezajímá. Hraje si, kopíruje, "vylaďuje" cizí příspěvky podle svých představ a štve admina.:)

Návštěvník (St, 16. 8. 2023 - 10:08)

Hele ty pitomče, je vidět, že jsi jen vypatlaný dědek, co vyhledává tyto skupiny a honí si ptáka. Možná jsi byl dříve udavač.

Reklama

Přidat komentář