Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Default User Image
N. (Po, 25. 9. 2023 - 14:09)

jj, chtělo by to dát do excelu :))

Default User Image
Anonym (So, 23. 9. 2023 - 16:09)

Být čistej dlouho nevydrží. Bohužel. Ale jestli ti tohle vyhovuje, je to tvůj život. A když je pro tebe vše, asi to potřebuješ. Pro někoho jsou vše děti. V kterém jsi měsíci?

Default User Image
Anonym (So, 23. 9. 2023 - 16:09)

Nemusí ho nutit. Aspoň pozná koho má raději. Alkohol nebo Milunu. A Miluna se s tím životem s alkoholikem buď smíří nebo ne. Možná je to Kájova taktika. Ale dobrovolně tam nepůjde. A pak nevydrží. Protože je SLABOCH. Miluno, jak dlouho tady o alkoholismu píšeme. 

-Aleš- (So, 23. 9. 2023 - 14:09)

Vyzná se tady v tom někdo? Jinak na léčeni musí člověk sám chtít. Nutit ho proti jeho vůli je vždy kontraproduktivní.

Anonym (So, 23. 9. 2023 - 11:09)

Milu, vy máte toxický vztah. Víš jak to dopadne? Bude tě vydírat chlastem. Vidíš sama, že před pár měsíci málem umřel a i přesto má chuť na chlast. Pije tak, že to na něm poznáš. Nemůžeš od něj odejít ani na procházku, aby nesáhl po chlastu a svedl to na tebe, že jsi s ním nebyla. Jak chce chodit do práce? Snad už ti došlo, že práce je jediné co vás z té vaší situace dostane. Jenomže ani jeden se do práce nehrnete. Tak co dál? Tulení je vám na nic, ale aspoň se v zimě zahřejete. Ale z čeho chcete platit ubytovnu, jídlo, teplo? Také si myslím, že jsi těhotná. Ale co dál?   

Default User Image
Kajka (So, 23. 9. 2023 - 16:09)

Ne těhotná nejsem,to vše v pořádku.Na práci už byl ale zaměstnavatel mu dal jen 105 na hodinu a práce od rána do večera tak na to se vykašlal a asi nakonec pujde do té fabriky.Ta chuť na chlast mě taky vystrašila ale byla sem ráda že mi to řekl a že už se pak na to zase vykašlal.Dnes mi říká že už je to za nim že sem mu pomohla že ty myšlenky na chlast zmizely a vidim jak má pocit úlevy že prý už se zas cítí jako v dubnu. 

Default User Image
N. (So, 23. 9. 2023 - 23:09)

Milu, prosím tě, takhle to u alkoholiků nefunguje, nepamatuješ? Přečti si to znova.

Default User Image
Anonym (So, 23. 9. 2023 - 00:09)

Miluno nejsi tady většině lidí lhostejná. Přinutit,aby šel s tím chlastem za lékařem ho musíš. Jinak odejdi a co nejdřív. Bude slibovat a pití se bude zvyšovat. Zničí vás to oba.

Default User Image
Kajka (Pá, 22. 9. 2023 - 21:09)

No já sem byla nějak stahlá do sebe, je to kvuli tomu chlastu.Mam strach.Já nedokážu mojí největší lásku kterej je na mě hodnej kvuli chlastu opustit.Ale přiznam se mam o něj poslední dny strach.Začlo to když léčil dva dny ten zub to si dával dva dny piva, pak s tim seknul a byl klid.Doktor ho pozval na trhání zubu příští středu, musí před jít na kontrolu do nemocnice aby rozhodli co s práškama před trhánim které bere.Včera sem se chtěla výjimečně sama projet po městě a on po dvouch hodinách o mě dostal strach a psal mi kde mi má a když sem se vrátila tak sem poznala že byl napitý a já se z toho strašně rozbrečela a řízla sem se nožem a on mě ho vzal a říkal ať sem v klidu že se nic neděje a já říkala že děje že ďábel se o něj pokouší ho do toho hnusu vtáhnout znova a on že ne že si potřeboval jen ulevit v hlavičce že je toho na nás teď moc a tak sem mu říkala že ale tim už si nesmí ulevovat!! A plechovku piva co tam ještě měl sem mu vylila.A dnes sem mu našla plechovku piva v tašce tak sem ho požádala ať to předemnou vyleje a udělal to.V krámu pak mi řekl že má prostě chuť na pivo, tak sem mu řekla že prostě musí zůstat v abstinenci že jiná cesta prostě neni že jinak mu umřu, tak mi řekl že vydrží a že teda na to kašle protože má o mě strach a že já pro něj znamenam nejvíc a že teda zůstane v abstinenci.Pak jsme se zbytek dne tulili a říkal že udělá cokoliv aby ďáblovi už nepodlehl a aby mě měl šťastnou.Že se dalo čekat že to někdy přijde protože to vidí všude kolem sebe.Všude je ten chlast zasranej,obchody tim narvaný, tady po parkách jsou chlapi s plechovkama.Je to strašný, jak já ten chlast už nenávidim.Protože jinak máme krásný vztah a spíme spolu denně jako koťátka v ošatce, vždy na sebe přitisklý.Pořád musíme cítit jeden druhýho.Já nechci o něj přijít:'(  já bych bez něj už nevydržela.Já nevim co mam dělat.Už neumim žít bez něj ale je to i hroznej strach o něj. 

Default User Image
Anonym (Pá, 22. 9. 2023 - 23:09)

Dobře Milu,že jsi se ozvala. Musíš ho nějak donutit k léčbě. Jestli tě má rád, měl by s tím chlastem zajít k lékaři. Je alkoholík. Bude slibovat a pít pořád více. A to bude zlé pro oba. Musíš ho donutit, aby se šel léčit. Jiná cesta prozatím není.

Anonym (Pá, 22. 9. 2023 - 21:09)

Milu, on musí do léčebny, jiná cesta není. Ty mezi tím můžeš vydělávat a šetřit na byt, abyste mohli začít znovu až se vrátí. Oba čistí. Ty čekáš dítě? Jak se k té vaší situaci staví rodiče?

Default User Image
L. (Pá, 22. 9. 2023 - 16:09)

Oto, jsi tady? 

Default User Image
4 (Pá, 22. 9. 2023 - 15:09)

Proč se Kajka neozývá? Mám o ni obavy. Ta láska spolu s jeho alkoholem by ji mohly moc ublížit. 

Anonym (Pá, 22. 9. 2023 - 10:09)

Do restaurace Severka začaly proudit davy, Facebook zaplavily recesistické skupiny jako Hnědá tíseň, S Edou na Hněvín nebo Pečení s Dášou. A všichni začali řešit, kdo je doopravdy Dáša alias brácha Pavel. Seznamte se s Erikou Stárkovou.

Anonym (St, 20. 9. 2023 - 17:09)

Kajko už je Karel vyléčený ? Šel k tomu zubaři ?

Anonym (Út, 19. 9. 2023 - 14:09)

Milčo, jak se ti vede? Už jste zdraví?

Default User Image
A (Po, 18. 9. 2023 - 07:09)

Jedeme dál?

Anonym (Ne, 17. 9. 2023 - 23:09)

Ty odulé tváře, nos, to je známka alkoholika. Navíc kdo viděl první foto, ví o čem píšu. Notorik 60+. Tak on vypadá.

Anonym (Po, 18. 9. 2023 - 06:09)

Jdi do hajzlu a nedělej tady zlo.

Anonym (Po, 18. 9. 2023 - 06:09)

To není zlo, to je názor na fotku. Že se tak nezastaneš Miluny, když se do ní navážíte. A zrovna Aleš by měl jakoukoliv kritiku, a toto je oprávněná kritika, vzít. On sám vždy začíná: Ty budeš z těch lidí.. a řadí k lidem smyšlené, sprosté věci. Zrovna mám dočteno, tak jsem v obraze.

Reklama

Přidat komentář