Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (St, 11. 10. 2023 - 15:10)

v Biedronce jidno balení klobásek stojí 90 Kč na naše....HAHAHAHA a v K jsem podobné balení viděl již za 240 Kč. Olej olivový,panenský kolem 100 kč v Polsku a v K za něj chtějí ty německé svině jjiž 240 kč. Tam se s tím nemazaj a ceny tam letí nahoru ob týden o desetikororuny. Jak jsem tam byl naposled,kupuju olivy ve sklenici,to se tamještě vyplatí,tak již žádné vozejky až po okraj naplněné. Pouze pečivo,nějaká zelenina a mléko a šlus! Takovej velikej barák tam byl postavenej a plno v regálech a on to skoro nikdo nechce a z toho města jezděj lidi normálně do Polska. .Ještě před rokem byla v K normální zácpa,že se nedalo chodit a nyní? Jen zopár důchodců a jinak vymeteno.

Default User Image
Cynik - realista (St, 11. 10. 2023 - 06:10)

„Je to krásný Jahůdko. Vy jste hodnej člověk, škoda že  ''žerete'' kozlíky .:)))“ (N. (Út, 10. 10. 2023 - 22:10) 

 

Může hodnej člověk přát neočkovaným, aby chcípli někde pod mostem?

Může hodnej člověk závidět důchodcům, že do jeho dříve milovaného a zbožňovaného Káčka dorazili dříve, než on, a vykoupili před ním tu levné akční jogurty, jindy zase akční opeřence?

Může hodnej člověk extrémně sobecky sežrat svým spolustolovníkům krmi ze švédských stolů na zahraničních dovolených, tvrdit, že tak pomáhá ekonomice jím navštívených zemí, a dokonce se buransky vytahovat tím, že kvůli němu museli švédské stoly zrušit a vydávat stravu na příděl, či se hlubit vzpomínkou na nasupenou servírku, která odnášela jeho talíř s hromadou kostí, jako pozůstatky krmě ,sežrané Jahodou nemalému počtu spolustolovníků?pozůstatky?

Může hodnej člověk obechcávat zdi italské restaurace, aby tak nemusel platit za použití hajzlíku a ušetřil tak zhruba pětikačku?

 

O tom všem ten „hodnej člověk“ v diskusi psal – a napsal také tohle:

„ha,ha,...moji bližní ať se zahřejí jak uměj,to je jejich problém...JÁ MÁM !Kotel na peletky objednanej a vbrzku přijde do baráku a kotel na uhlí je sic ještě ve sklepě,ale musí být ekoligicky zlikvidován,aby byly dotace....dále JÁ MÁM peletky za 26 tisíc a tím pádem budu mít teplo,teplo teplíčko a co se týče mých bližních,ti ať si poradí jak chtějí,jejich problém...přece po mě nikdo nemůže chtít,abych spasil celý svět a rozdal se do posledního....no ale!Abyste teda neřekla,že jsem škrt,tak můžu přihodit motlitbičku za bliční své,to je zadarmo,to mě neubude.“

„ ...jo a doufám že jste se připravila dobře na topnou sezónu jak já,jahoda!Jestli nee,tak to budete mít ale fakt blbé,ha,ha,ha.“ (15. Červenec 2022 – 9:15, na Cinkálkách)

 

„hodnej člověk“? Naivita? Nebo snad ironie?

 

Default User Image
Shabbatot Jahoda (St, 11. 10. 2023 - 09:10)

ZTOPOŘ. A VYCÁKNÍ  !! Nejlépe do Aeronetu,tam budeš k nerozeznání od Rusa admina.Pravda...schazelo ti mateřské pohlazení,Alena na to já ti séru. Ty Ruska prolhana demagogicka kundo.

Default User Image
N. (St, 11. 10. 2023 - 06:10)

Hádej:)

Default User Image
Cynik - realista (St, 11. 10. 2023 - 06:10)

Obojí, jen nevím, v jakém poměru.

Default User Image
N. (St, 11. 10. 2023 - 07:10)

Pravda. Víš, já si myslím, že je to o toleranci jinakého než jen mého. Každý žijeme, Cyniku v jiném světě, jiným životním stylem a pokud si vzájemně neškodíme, tak za mě cajk. 

Anonym (St, 11. 10. 2023 - 07:10)

Nebo ještě takhle. Stejná nebo podobná myšlenka, nesouhlas, kritika se dá říci různými způsoby.

Default User Image
Cynik - realista (St, 11. 10. 2023 - 04:10)

„...hahahaha,..já jsem oočkovanej 3 rok a žádné zdravotní problémy u sebe nepozoruji ! Fyzicky a hlavově v pořádku a cítím se být fit,myslí mě to dobře politicky a nikdy jsem nebyl jak nyní tak plný životního elánu a ve formě!“, napsal dle Nony „hodnej člověk“ Jahůdka, dle mne prolhaný a pokrytecký žok žliklého sádla, „vylepšného“ propagandistckými a náboženskými sračkami… 

Měl jsi prostě kliku, sádelníku,mnozí jiní ji nejspíš neměli. Počti si – a ČUM A BLBĚ ZÍREJ:

„V Izraeli zemřel 8-letý chlapec, který se ve věku 5 let stal tváří televizní kampaně na podporu lockdownů a covidových opatření! Chlapec z lékařské rodiny zemřel ve vaně na srdeční zástavu, rodina odmítla zveřejnit, jestli byl nebo nebyl očkovaný vakcínou Pfizer! Lékaři alarmují, že po očkování vakcínami proti Covid-19 došlo k raketovému nárůstu syndromů náhlých srdečních zástav v populaci!“ (https://aeronet.news/v-izraeli-zemrel-8-lety-chlapec-ktery-se-ve-veku-5-let-stal-tvari-televizni-kampane-na-podporu-lockdownu-a-covidovych-opatreni-chlapec-z-lekarske-rodiny-zemrel-ve-vane-na-srdecni-zastavu/)

„Další onkolog hovoří o turborakovině: „To je něco, co jsem nikdy předtím ve své kariéře neviděl“ (video)“, https://necenzurovanapravda.cz/2023/09/dalsi-onkolog-hovori-o-turborakovine-to-je-neco-co-jsem-nikdy-predtim-ve-sve-kariere-nevidel-video/

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (St, 11. 10. 2023 - 15:10)

a ty tomu věříš,protože jsi uplně blbej!

Default User Image
N. (St, 11. 10. 2023 - 06:10)

https://www.reuters.com/article/factcheck-turbocancer-vaccine-idUSL1N3340PQ, a tady přímo fact check toho Dr, který tvrdí, že je onkolog a není onkolog (William Makis). Ty české zdroje jsou prostě k  ničemu, čerpají z neověřených fantazmagorií. https://sciencebasedmedicine.org/dr-william-makis-and-turbo-cancer-falsely-blaming-covid-19-vaccines-for-cancer/

Default User Image
Cynik - realista (St, 11. 10. 2023 - 13:10)

Díky za info, "vakcíny" jsem v posledních týdnech drobátko upozadil, dějí se důležitější věci. Ty odkazy jsem vložil narychlo, abych srazil sádelníkovo nadšení.

Faktem ovšem je, že zprávy o vedlejších účincích "vakcín" se množí, a rozhodně si nemyslím, že jde vždy o fejky. Já mám celkem jasno, nenechal jsem si a nenechám vpravit do tělesné schránky žádnou "šmakuládu".

 

Anonym (St, 11. 10. 2023 - 10:10)

Faktem zůstává, že viry v našem organismu mezi sebou bojují. Bylo zjištěno že různé choroby ničí rakovinu. Problém je ten, že člověk nezemře na rakovinu, ale např na malárii, která rakovinu zabila. Takže když očkování vytvoří proces, který ničí koronaviry (dle wikipedie koronaviry způsobují nemoci z nachlazení) - tak je možné , že rovnováha v organismu je narušena a rakovina dostane navrch.

Anonym (St, 11. 10. 2023 - 13:10)

Odkaz? 

Anonym (St, 11. 10. 2023 - 14:10)

Dánom sa podaril revolučný objav: Malária ničí rakovinu!

 

Plus 7 Dní

https://plus7dni.pluska.sk › danom...27. 10. 2015 — Keď vedci pri experimentoch vyzbrojili bielkovinu malárie toxickou látkou, podarilo sa im zničiť rakovinové bunky.

Anonym (St, 11. 10. 2023 - 14:10)

Virus, který zabíjí rakovinu. Vědci mají novou léčbu za velmi slibnou . https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-virus-ktery-zabiji-rakovinu-vedci-davaji-nadeji-beznadejnym-pacientum-214980 Seznam není ideální nemám čas hledat

Anonym (St, 11. 10. 2023 - 14:10)

Londýn - Virus, který způsobuje obyčejné nachlazení, může z lidského těla vypudit koronavirus, zjistili vědci. Některé viry jsou známé tím, že soutěží, aby to byly právě ony, kdo zavleče do organismu infekci.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/nachlazeni-muze-z-tela-vypudit-koronavirus-zjistili-britsti-vedci.A210323_173040_ln_zahranici_liluj

Default User Image
Cynik - realista (St, 11. 10. 2023 - 04:10)

„Lékař Jan Hnízdil tvrdí, že každý den ve své ordinaci vidí lidi, kteří se potýkají s nežádoucími účinky vakcíny proti covidu-19. Dodnes ale za to nikdo nepřijal zodpovědnost a prý ani nikdy nepřijme. Lékaři se odvolají na Ministerstvo zdravotnictví, to se odvolává na SÚKL, ten zase na WHO. „Za to šílenství, které se tady odehrávalo, nikdo nenese zodpovědnost,“ říká Hnízdil. Expert Jaroslav Janošek zároveň varuje, že lidé, kteří před očkováním varovali, jsou dodnes nálepkovaní jako dezinformátoři, ačkoliv se jejich pochyby ohledně vakcín ukázaly jako opodstatněné.“ (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nasledky-ockovani-proti-covidu-Lekar-popsal-co-se-deje-v-jeho-ordinaci-743250)

„Vláda tlačí na očkování proti covidu, od vakcín ale dává ruce pryč. V červnu zveřejnila Česká vakcinologická společnost (ČVS) doporučení k očkování proti onemocnění covid-19. V srpnu přišlo s podobným doporučením i Ministerstvo zdravotnictví. Oba dokumenty se jednoznačně staví na stranu očkování, a to i u dětí, těhotných žen či rizikových skupin pacientů. K autorství textů se ale nikdo nehlásí. Doporučení navíc nečerpají z odborných zdrojů. V informacích pro veřejnost i pro lékaře dokonce existují zásadní rozpory. Ministerstvo zdravotnictví přitom potvrdilo, že za doporučení nenesou MZ ani ČVS žádnou odpovědnost. Za podání vakcíny odpovídá v každém konkrétním případě jen lékař. Upozornili na to zástupci Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků (SMIS) a právního institutu Pro Libertate.“ (https://www.metro.cz/protext/vlada-tlaci-na-ockovani-proti-covidu-od-vakcin-ale-dava-ruce-pryc.A230925_090700_metro-protext_air) 

ČUMÍŠ A BLBĚ ZÍRÁŠ, tlusťochu? „Vláda tlačí na očkování proti covidu, od vakcín ale dává ruce pryč“… proč asi?

 

Default User Image
N. (St, 11. 10. 2023 - 06:10)

Lékař Jan H.nízdil:))) No tak ten určitě...šmejd jeden

Default User Image
Cynik - realista (St, 11. 10. 2023 - 04:10)

A když už zajdeš na Aeronet, sádelníku, počti si i v čerstvém článku. Netvrdím, že jde o stoprocentně pravdivé údaje, nicméně, na každém šprochu je pravdy trochu, říkává se… a na zprávách o rozsáhlé korupci na Ukrajině, jakož i na zprávách o rozprodeji zbraní Ukrajinci bude asi pravdy o něco více, než trochu… Takže… ČUM A BLBĚ ZÍREJ:

„Bojovníci Hamásu na svém oficiálním kanálu na Darknetu přiznali, že nakupují zbraně od ukrajinské vlády! Kevin McCarthy požaduje po Kataru vydání šéfa Hamásu a okamžité osvobození amerických rukojmí! Z českého prezidenta Petra Pavla se najednou stal “Chcimír” a na Twitteru požaduje mírové urovnání válečného konfliktu v Izraeli! A co na Ukrajině?“ (https://aeronet.news/video-bojovnici-hamasu-na-svem-oficialnim-kanalu-na-darknetu-priznali-ze-nakupuji-zbrane-od-ukrajinske-vlady-kevin-mccarthy-pozaduje-po-kataru-vydani-sefa-hamasu)

Článek mimo jiné uvádí: „Česká mainstreamová média začala zuřivě banovat a rušit účty všem lidem v diskusích, kteří se jenom slovem otřou o Ukrajinu a sdělí, že americké zbraně, se kterými nyní Hamás bojuje a zabíjí izraelské vojáky, pochází ve skutečnosti z Ukrajiny a rovněž ze skladových zásob, které Američané zanechali v Afghánistánu při svém stahování ze země v roce 2021.“ 

A že těch skladových zásob Američané zanechali v Afghánistánu dost, když v noci, pod rouškou tmy, prchali jako zloději, či jako spráskaní psi…

 

Default User Image
Cynik - realista (St, 11. 10. 2023 - 04:10)

„Hamás na svém kanálu na Darknetu, kde publikuje své výzvy, uveřejnil krátké video, viz. výše, kde se Hamás přiznává, že nakupuje zbraně od ukrajinských úřadů s cílem, aby s nimi zabíjel Izraelce. Je to vůbec první přiznání Hamásu, odkud pochází americké zbraně, americké neprůstřelné vesty a RPG raketomety české, slovenské a bulharské provenience, které prokazatelně byly poskytnuty Ukrajině, ale nějakým divným způsobem se ocitly v rukách Hamásu. 

Hamás tak na svém kanálu otevřeně děkuje za americké zbraně a granáty ukrajinským úřadům, samotní Palestinci potom mávají nad hlavami americkými puškami M4 a krátkou verzí M4 Carbine, chlubí se americkými neprůstřelnými vestami, které pochází ze standardní výstroje americké armády a právě třeba ty neprůstřelné vesty jsou stopou, že dodávky zbraní a výstroje opravdu pochází z Ukrajiny a ne z Afghánistánu.

Ty neprůstřelné vesty na bojovnících Hamásu totiž mají evropské khaki maskování a zelený textilní potah, který americká armáda na výstrojních částech v Afghánistánu nikdy nepoužívala. Tam Američané používali jen pískové pouštní maskování. Výstroj v zelené a zeleno-černé kamufláži USA posílaly v poslední době pouze jediné zemi, a to byla Ukrajina!“

(https://aeronet.news/video-bojovnici-hamasu-na-svem-oficialnim-kanalu-na-darknetu-priznali-ze-nakupuji-zbrane-od-ukrajinske-vlady-kevin-mccarthy-pozaduje-po-kataru-vydani-sefa-hamasu/)

Vypadá to jako fejk, sádelníku, ale co když není? Že by opravdu tvá milovaná Ukrajina, země s židovským prezidentem, dodávala zbraně Hamásu, aby jimi zabíjel Izraelce? Co ty na to, tlusťochu? 

 

Reklama

Přidat komentář