Reklama

Společné pánské sprchy

Default User Image
Honza (Ne, 5. 11. 2023 - 16:11)

Nedávno jsem v pánských sprchách viděl mladého kluka jak myje nohy staršímu chlápkovi. Chvilku sem se na ně díval a ten starší mi řekl že nemusím mladého litovat že to dělá rád a dobrovolně. Odpověděl jsem že ho nelituji  ale že mu to závidím. Usmál se a řekl že mu můžu umýt druhou nohu. S radostí jsem poslechl . Klečeli jsme před ním a oběma nám stalo péro. Když měl nohy umyté nechal nás kleknout proti sobě a řek ať si navzájem honime curaky.. Když jsme začaly stříkat oba nás pochcal. 

Default User Image
Eva (Ne, 5. 11. 2023 - 19:11)

No hlavně že vás nepoblil !

Anonym (Ne, 5. 11. 2023 - 16:11)

Myslím si, že dnes se zbytečně hrotí, zda-li někomu stojí v panských sprchách. Za mých mladých let, když jsme měli povinný plavecký výcvik, stál většině klukům a nikdo to neřešil. Také jsme na svoje a ostatní penisy normálně koukali. Ale dnes si mnozí myslí, že když klukovi stojí ve sprchách nebo se koukne po penisu druhýho, že je hned gay a podobně. Je to celkém trapný, že se to hned považuje za homosexualitu, když v roku 2005 to bylo ještě zcela normální.

Návštěvník (St, 23. 8. 2023 - 00:08)

nedávno jsem byl na jedné hromadnější akci, kde byly společné sprchy. Lidí se tam střídalo celkem dost, takže bylo nutné se svléknout a chvilku pak čekat ve frontě než se nějaká sprcha uvolnila. Bylo možno tak během chvíle vidět dost velké množství různých penisů ostatních, zejména těch co ze sprchy právě vycházeli tak i těch těch co stáli ve frontě, protože ti neměli žádnou možnost se nějak zakrývat neboť ručníky nebylo možno přímo u sprch kam odložit. Každý se tak mohl podívat na ostatní a zároveň byl vystaven ostatním aby se koukli, nikdo to ale nijak moc neřešil. Ale bylo možno vidět dost různorodé visící kousky co se lišili velikostí, tvarem, tlouštkou, barvou, ochlupením...takový průřez napříč společností. Někteří pánové měli fakt pořádný, jiní naopak i dost miniaturní. Co ale překvapilo bylo že jen u dvou starších jsem viděl že měli odkrytý žalud jako já, jinak fakt nikdo, všichni dlouhé předkožky. Myslel jsem že je to častější, ale tady vůbec.

Návštěvník (St, 28. 6. 2023 - 21:06)

Jinak mnohý z těch, kdo byl někdy mladým mužem, a sprchoval se ve společných pánských sprchách, se tu a tam stal objektem erotické rozkoše nějakého homosexuála, který se kochal pohledem na jeho křepké obnažené tělo.

Adam (Út, 20. 6. 2023 - 08:06)

Také chodím v práci do společných sprch, nemám zrovna největší péro, ale již jsem si zvykl, že se někdo na toho malého bimbíka podívá. Horší bylo a to je již hodně roků v plzeňské Škodovce, když jsem se osprchoval a začal se utírat, že jsem se ohnul a kolega mi ho chtěl zasunout do zadku. Když jsem na něj co dělá, tak že myslel, že jsem na kluky, tak jsem mu vynadal a on se omlouval, ale prý to tak to zkoušel na více chlapů, pak od nás odešel. Jinak se také podívám na chlapa ve sprše jakého má bimbulu jako se podívám na ženskou jaké má poprsí a kundičku. Mamželka mi to i schvaluje, že podívám, že prý jsem ještě zdravý, ale hlavně když jí nezahnu.

Návštěvník (Út, 27. 6. 2023 - 20:06)

Také jsem v jedné fabrice zažil jednoho co asi byl na kluky. Jednou jsme takhle šli do mé šatny kde jsem měl skříňku abychom si něco předali , a on místo aby potom hned šel pryč tak tam stále byl a divně koukal. Když jsem se začal svlékat tak jsem teprve řekl na co tu jako ještě čeká. Nevím jestli jsem to neměl říkat a normálně se svléct a jít do sprch, nebo to říct až po úplném svléknutí, čímž bych ho asi nejvíce setřel, odpalkovat ho během toho jak mi čumí na penis s trvale obnaženým žaludem. Nevím jestli by se mě na to i zeptal nebo to i rozkecal (byl by toho urcite chopný). V té době jsem ale ještě byl trošku více stydlivý, takže jsem se tak nerozhodl.

Návštěvník (Po, 19. 6. 2023 - 23:06)

Asi tak. Mně to taky příjemný nebylo být nahý, a vedle další nazí. Nikdo si nikoho nevšímá a je to pak celkem v pohodě

Jan F (Po, 19. 6. 2023 - 17:06)

Jak Matěj napsal že z toho je taková honkačka tak já jsem jednou byl ve škole.
A naký kluci si na záchodech honili péra a jeden z nich mi řekl jestli mu vykouřim

David (Po, 19. 6. 2023 - 13:06)

Já bych do pánských sprch v životě nevlezl. Nahého chlapa jsem poprvé a naposledy viděl snad před 40 lety. Ještě teď se mi z toho chce zvracet, když si na to vzpomenu.

Michal (Po, 19. 6. 2023 - 18:06)

Je jasny ze se snazis potlacit homosexualni sklony protoze takovej odpor k muzsky nahote normalne nikdo nemuze mit. Co je asi neobvykly je to, ze ty sklony uspesne potlacujes uz 40 let.

Ja jsem ve skole zavodne plaval tak na nahotu ve sprchach jsme si kluky rychle zvykli a pak jsme se mohli bez zabran venovat treba rucnikovym bojum nebo nekomu na hlavu nasadit propoceny trencle kdyz to necekal.

David (Út, 20. 6. 2023 - 08:06)

Aha. To mne nikdy nenapadlo, že mám buzerantské sklony, a že je úspěšně potlačuju už 40 let. Tak si myslím, že je asi budu úspěšně potlačovat i nadále. Je to zajímavá logika.

Návštěvník (Po, 19. 6. 2023 - 18:06)

Se společnými sprchami jsem nikdy neměl problém. Po tělocviku, nebo na intru, když jsme sportovali, tak společně do sprch. Na vojně jsme měli v četě tři teplouše těm penisy vždy stáli. Nikdo se toho nevšímal. A na fabrice? Jedině společné sprchy. Kdo se styděl, chodil z práce později.

Kuba F (Po, 19. 6. 2023 - 13:06)

Mě třeba vadilo že jsem byl ve společnejch sprchách a nejaký dva kluci bylo jim asi 11 mě začali ocumovat a jeden z nich mi řekl jestli mu vyhoním fakt hrůza

Tomáš (Pá, 30. 6. 2023 - 10:06)

Osobně jsem to nezažil a ani nebyl přítomen, ale slyšel jsem to od kamaráda, který když byl na střední škole a potřeboval peníze, tak chodil práve k jednomu bohatému teplouši podržet a pomazlit se. Údajně právě ten chlap byl vším vybaven, jak gelem, prezervativem ale hlavně, že prý předem pomalu roztáhl konečník a pak to vůbec nebolelo. Za ty peníze prý to stálo. Dokonce, že ten chlap mu ho i kouřil, ale jak píši nezažil jsem to, jen mi to ten kamarád vyprávěl, který je již ženatý a má rodinu.

Návštěvník (Pá, 30. 6. 2023 - 07:06)

Sprchy jsou pro pro takové teplouše vcelku dobré na to aby se aspoň podívali, jestli někdo zajde i dál to nevím

Jaromír (Pá, 23. 6. 2023 - 07:06)

Také jsem pracoval plzeňské škodovce, když jsem tam nastoupil po vyučení, tak nebylo moc peněz a s partou jsem chtěl vyrážet a právě v pánských sprchám, kdy jsem se nějak opozdil a zůstal s jedním o kterém jsem to nevěděl, ale pak jsem to zjistil, že je na kluky.
Já se sprchoval, péro venku, několikrát jsem si ho projel a měl obnaženého žaluda. V tom ke mě přišel, péro mu čumělo, zda bych si nechtěl za chvilku vydělat pětset korun což bylo v té době hodně peněz. Když jsem mu řekl o co jde, tak, že mi bude šukat do prdele. Prachy jsem potřeboval, tak jsem se ohnul, děsně to bolelo, chlap přirážel a za chvilku se udělal. Pak jsme se ještě osprchovali a šli do šatny, kde mi ty prachy dal. Víc jsem do toho nešel, fak to děsně bolelo. Od té doby jsem nic s chlapem neměl, vždy jsem jen souložil s vlastní ženou.

Návštěvník (So, 11. 2. 2023 - 15:02)

Občas si chodím zasportovat, většinu grupy tvoří chlapi 40+. A občas tam někdo z nich s sebou bere synka v předpubertálním věku. A ten synek ho má ještě dětského bez ochlupení, a ve sprchách okukuje. Když se sprchoval vedle mě tak jsem věděl že mi na něj kouká. A vím proč - mám totiž odkrytý žalud (je tam i pár dalších chlapů co to tak mají taky), takže je to především kvůli tomu. Kdežto on tam má ten chobůtek na konci. Jinak většina ostatních ho má též zakrytý a při sprchování si tu předkožku stahnou a opatrně omyjí, podle pohybů je to poznat. Zatímco já při tom neřeším že mi proud vody pryští přímo na holý žalud, což tomu klukovi asi přišlo zvláštní. A když jsem si pak utíral záda tak mi na něj taky koukal, využil toho že ho mohl zřetelně vidět přímo zepředu

Karel (Čt, 17. 2. 2022 - 16:02)

Jako již bylo ve spoustě filmů, že si chlapy dali do sprch kameru na dálkový přenos. U nás v práci to bylo opačně. Jedna žena ji do pánské sprchy nainstalovala a ráno a odpoledne to s kolegyněmi to pozorovaly. Přišlo se na to náhodou, když ta její kámoška řekla jednomu, že má pořádnýho ptáka, že by ho chtěla poznat, že mu dá.

Návštěvník (Pá, 18. 2. 2022 - 11:02)

Zajímavé, ale proč by se to nemohlo stát. Rozhodně lepší být tajně šmírován než se setkat s buzíkem pokud se projevuje víc než tím že jenom čumí. To že spadne mejdlo...

Reklama

Přidat komentář