Reklama

Společné pánské sprchy

Default User Image
Mynon (Čt, 14. 3. 2024 - 14:03)

Tak to je to poslední co mě zajímá, jakého má kdo šulína. Velikost svého nijak neřeším, důležité jak mi můj penis pracuje. Poslední roky už nejsem takový borec, ale před pár léty jsem ráno v 5 hod. souložil s manželkou, kolem osmé v práci se vdanou Alenou, odpoledne v jejím bytě se vdovou Marcelou (28), žádné staré baby a navečer jsem si odskočil na svobodárnu za Evou. Nejde o rekordy, jen jsem ukájel své pudy. Mydlit si ptáka v Podolí můžu, ale nezanechá to na mně žádné následky, nevzruší mě to. Není nad krásnou pičku.  S Evou jsem to dělal ve třech,  s její kámoškou a několikrát s její sestrou.

 

Default User Image
Robert (So, 11. 11. 2023 - 15:11)

Je mi 15, a skoro každý den chodim s klukama odpoledne plavat do bazénu. Vždy jdeme do společných sprch a vždy si je porovnáváme mezi sebou, kdo ho má většího. Myslím si, že to děla každý se svými kamaradi.

Anonym (So, 11. 11. 2023 - 00:11)

Ja som sa veľmi hanbil ísť do pánskych sprch s kamošmi i s rodinou, radsej by som vždy šiel v predstave s niekym cudzím, no nebol som na to zvyknuty, ale ani nútený. Ešte aj k pisoaru som sa hanbil postaviť vedla kamaráta alebo otca. Od puberty som žil v tom, ze mám maly penis. Nehrotil som to nikdy, lebo som v takej situácii byt nemusel, kde sa dalo, skryl som sa. Na sluzobke v hoteli po wellnesse som siel do sprch, vyzliekol som sa, šiel zo šatne do sprch, bol som tam sám,  došiel ktosi sprchovat sa, nevnímal som, namydlil sa, umyl, už som koncil, utieram sa a pozriem a vedla mna oco s kolegom a mladším bratom. Prvotný sok, že čo sa stalo, videli ma prvý krát v dospelosti! Neriešil som a potom som sa doutieral a až na izbe mi dopol ten pocit slobody a že o nič nejde, len o blok v mojej hlave. Odvtedy či idem curat alebo sa mi treba prezliecť, je mi to úplne jedno, postavím sa a neriešim už ani kamosov, ani brata či oca.

Default User Image
Ondra (Čt, 9. 11. 2023 - 16:11)

Ahoj, mám dotaz, je mi 16 let a letos jsem nastoupil na gymnázium. Zítra jdeme na prvni den plaveckého výcviku, a mám strach ze společných sprch. Co když ho mám malého na svůj věk a ostatní ho mají většího? Mám 13 cm v erekci a 11 cm obvod, když je v klidu tak délku 7,5 cm a obvod 6 cm. Jinak ještě mám strach, že se mi třeba postaví, i když nejsem gay. Mám citlivé telo a vzdy když se meju tak mi stojí. Nechci aby pak vznikali nějaký pomluvy že jsem teplouš atd. Jsem z toho celkem nervózní.

Ahoj. Mně je už mnohem víc a taky mám pár dotazů. Přímo na tebe. Proč jsi vlastně psal tenhle svůj “dotaz” na veřejnou anonymní diskusi? Respektive co jsi očekával, že ti odpovědi na něj poskytnou? Na co konkrétně se v něm vlastně dotazuješ? Jakou “správnou” odpověď bys chtěl slyšet? Chceš získat nějaké ujištění ohledně rozměrů penisu? Chceš získat formu zábavy? Pokud tě rozměry normálních penisů zajímají, co vše jsi už dosud v souvislosti se svou obavou nastudoval a pročetl mimo tento server? Víš, jaká průměrná velikost penisu se běžně udává? Nedokážeš přijmout podobu svého těla? Toužíš vzbudit u druhých v něčem závist? Obáváš se bezdůvodného posměchu? Víš, kdy bývá obvykle ukončen fyzický růst mužského těla? A to je jen několik málo dotazů na začátek, mohlo by jich být mnohem víc. Vlastně na tyto dotazy ani nemusíš odpovídat tak, aby si tvé odpovědi tady mohl kdokoli přečíst. Pokud jsi psal svůj dotaz pro zábavu, snažím se ti vyjít vstříc tak, že by ti ji mohlo poskytnout hledání odpovědí na moje otázky. Pokud vážně, nalezení tvých vlastních odpovědí na některé z otázek by ti mělo v tvé situaci pomoct. Věřím, že se nad nimi zamyslíš a snadno ti půjde najít patřičné odpovědi. To bude dobré znamení a bude to svědčit o tvém intelektu. Mohu tě ujistit, že případný málo vyvinutý intelekt je ve společnosti mnohem lépe identifikovatelný, než málo vyvinutý penis. A mívá mnohem tragičtější důsledky. Ani jedno nemusí být tvůj případ. 

Default User Image
Michal (Čt, 9. 11. 2023 - 17:11)

Jsem clenem plaveckych tymu uz dlouho a ujistuju te, ze mas zbytecny obavy. Jestli budete plavat v malych plavkach z tenky elasticky latky, budes jako nahej, vsechno bude videl, ale brzo si zvyknes. Ve sprchach se blbne, mozna budes napadenej rucniky, mozna se ti postavi, ale nebudes sam, to je proste normalni. A 13cm v 16ti je taky normalni. 

Default User Image
Ondra (Čt, 9. 11. 2023 - 21:11)

Děkuju moc za uklidnění.

Default User Image
Kamil (Čt, 9. 11. 2023 - 13:11)

Na vojně jsme se společně sprchovali, ale ve sprchách si ho nikdo nehonil. Když tak, tak na záchodě jako přeba já, tam to bylo celkem pravidelně. Též ani nevím o případu, že by tam někdo někoho šukal do análu. V té době jsme měli celkem všichni docela normálního bimbulu, nebyl tam ani nikdo, že by ho měl nějak abnormálně velkého a ani malého.

Default User Image
Marek (St, 8. 11. 2023 - 15:11)

Jakoby nevím jak některým, ale jsem závodní plavec (21) a  mám dost citlivý tělo a hlavně bradavky. Vždy když se meju tak se mi prostě postaví a nic s tím udělám, max si zalezu do kabinky a vyhoním, ale nic jiného fakt nejde.

Default User Image
Olina (St, 8. 11. 2023 - 14:11)

Ve sprchách mi vždy koukají na čupřinu, asi mám pěknou vyholenou čárku, stříhání mi ji přítelkyně kadeřnice vždy před mejdan na chatě a má to úspěch. Jde se bavit do hospody a tam se pak žádáme navzájem si řekneme s kterým to je dobré a toho pak voprcáme společně nebo obden. 

Default User Image
Tomáš (St, 8. 11. 2023 - 13:11)

Já jsem teda ve společných sprchách nikdy ztopořený penis neviděl. Naběhlý od mytí a horké vody ano, ale ztopořený ne.

Default User Image
Michal (St, 8. 11. 2023 - 14:11)

Jako clen plaveckyho tymu erekce ve sprchach vidim, ale to clenove povazuji za normalni dusledek myti a taky veku, bezduvodny erekce nekdy mam i mimo sprchy, treba kdyz jedu delsi dobu v aute, tak mne pak skoro vzdycky stoji.

Anonym (St, 8. 11. 2023 - 14:11)

Opravdu? Když jsem byl mladý, tak jsme dělali blbosti ve společných sprchach a kazdemu stál. Honili jsme si a nikdo to neřešil.

Default User Image
Michal (St, 8. 11. 2023 - 19:11)

Blbosti, ktery vas vzrusily? Jste byli vsichni tepli? My blbneme taky, hlavne rucnikovy bitvy (kluky, kterym zrovna stoji, nenapadame, mohlo by to byt nebezpecny). Taky super je nekomu necekane nasadit na hlavu propoceny slipy. Prehanet ale to blbnuti ale nemuzeme, mame trenera. 

Anonym (St, 8. 11. 2023 - 22:11)

Nechci nic říkat, ale to že ti stoji v panských sprchach neznamená ze jsi teplej.

Default User Image
Michal (Čt, 9. 11. 2023 - 13:11)

Souhlas, obcas snad stoji kazdymu clenovi tymu a pokud vim, tak zadnej neni teplej. Jenze ten anonym (ty?) psal, ze ve sprchach delali "blbosti a vsem staly.

Anonym (Čt, 9. 11. 2023 - 15:11)

Ano, to jsem psal já, ale bylo to myšleno tak, že jsme dělali proste blbosti, házeli po sobe ručníky, trenky atd. Ne myšleno ve smyslu intimních hrátek. A to, že nám stal a pak jsme si ho v koutě vyhonili, a bylo to zcela normalni. Dnes máme vsichni rodinu nebo alespoň přítelkyni. 

Default User Image
Honza (Út, 7. 11. 2023 - 15:11)

Já byl ještě na vojně a tam společné koupání bylo běžné. Mladí kluci plní elánu a energie jsme při tom dělali blbosti. To že jsme si je tam honili bylo normální, když se někdo ohnul, že si umyje nohy, tak mu ho hned někdo strkal mezi půlky, ne do análu. To, že měl někdo malého nebo velkého ptáka se ani moc neřešilo, nikdo neměl doslova malinkýho a zase nikdo neměl takového co jsou vyfocení v porno časopisu. Vím, že se tam tradovalo, že mazáci tam měli bažanta, který musel chodit večer nastavit zadek a oni ho tam šukali až prý ten kluk to prásknul kondrášům a ti mazáci několik týdnů před civilem šli do Sabinova do vězení..

Anonym (St, 8. 11. 2023 - 14:11)

Na vojně jsme měli v četě tři teplouše. Protože obtěžovali ostatní, sprchovali se zvlášť a po stížnostech, že se nevyspíme, když se v noci pojímali i zvlášť spali. Ve sprchách, sem tam, nějaké erekce byly, ale nikdo tomu nevěnoval pozornost. Ve sprchách se neonanovalo. 

Default User Image
Petr (Út, 7. 11. 2023 - 10:11)

Já jsem kdysi zažil v pánských sprchách krytého bazénu v Pardubicích oblečenou ženskou, která doprovázela asi 8 letého syna. Normálně prošla pánskou šatnou, sušárnou a sprchama. Ve sprchách pokoutně pokukovala po chlapech a v obličeji byla rudá jako rak. Normálně se tam přišla ukojit a šatnářky ji pustily. Když s klukem došla až do prostoru bazénu, čapnul ji tam plavčík, že tam oblečená nemá co dělat. Ta úchyla se chtěla vrátit zpátky zase pánskými sprchami, ale plavčík jí to zakázal a poslal ji zpět dámskými.

Reklama

Přidat komentář