Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

Default User Image
Lidka (Po, 15. 1. 2024 - 07:01)

Dospělí muži mají vždycky mnohem a daleko větší penisy než chlapci na prvním stupni základní školy. Ten rozdíl ve velikosti penisů mezi dospělými muži a malými chlapečky je doslova závratný a obrovský. Chápu, že je to pro chlapečka šok, když uvidí že je jeho maličký lulinek by se vešel mnohokrát do rozměrů nesrovnatelně většího penisu kteréhokoliv dospělého muže.

Default User Image
Lenka (Út, 12. 12. 2023 - 06:12)

Od málička mě rodiče vedli že nahotá je bězná věc, tak že otce jsem vídala každý den. Vídala jsem jeho erekci a když jsem přišla že školy opčas jsem zahlédla, jak mí rodiče souloží a i když mě vyděli jak je přitom vidím tak nepřestaly siuložit. Stalo se že jsem přišla v okamžiku kdy otec vytáhl penis s mámky a postříkal jí semenem. Musím uznat že pták mího otce je fak kus. Mámka si ho dost užívá. Je mě tět 16 a dost mě vzrušije pohled na mího otce jak souloží s mamkou a když do ní nebo mání stříká to ktásní semeno. To si pak zajedu rukou pod kalhorky a už se musím vyprstit. Přitom myslím na otcovo péto jek mi protahuje mou dìru a jak na mě stříká svoje semeno. Bývám vždy dost vzrušená a mokrá

Anonym (Út, 12. 12. 2023 - 19:12)

Zkus se přidat, nebo něco naznačit 

Anonym (Út, 12. 12. 2023 - 17:12)

A řekla jsi mu to a nebo mamce? Že se ti líbí jakého ho má.

Anonym (Ne, 10. 12. 2023 - 17:12)

Když jsem byl malej, asi pět let, tak jsem několikrát viděl tátu jak jde nahej se ztopořeným pyjem do koupelny, kde měl prezervativy. Tam si nasadil gumu a šel za mamkou do ložnice. Pak jsem slyšel jak si to rozdávají a při tom sténají až ječí. Asi po půlhodině šel zpátky a v kondomu na špičce pyje měl bílý semeno. Zpátky se vracel bez gumy, pyj měl pořád velkej, rudej, ale už mu visel. Gumu sem pak našel v koši. Byla cítit máminou prcinou a semenem. Ptal sem se mamky jestli jí tak velkej nebolí. Smála se a říkala, že jí bolel jenom porod. Když sem se zeptal jesli budu mít taky tak velkýho jako táta, řekla, že se dočkám. V patnácti letech mi řekla, že už mám většího než táta.

Default User Image
Vzpomínka (Ne, 10. 12. 2023 - 16:12)

Začal jsem chodit na druhý stupeň ZDŠ a tehdy v mých asi 12 letech jsem viděl močit dospělého. Mne fascinovalo, když jsem zjistil jak mohutně tlusté jsou penisy dospělých ve srovnání s mým. Já sám jsem ho měl malinkého, dlouhého jen asi 6 cm v erekci  a tenkého jen asi 1 cm, a žalud jsem měl také malinký asi jak lískový oříšek, a když jsem uviděl močit dospělého viděl jak je ten jeho šulin ohromně dlouhý a bachratý a jak je ten jeho fialový obnažený žalud obrovský, tak mne to vyloženě přitahovalo, že jsem někdy i tajně šmíroval, jak dospěláci močí.  Připadalo mi naprosto neúměrné, jak může mít dospělý muž tak ohromně a mnohanásobně větší penis než já,  když ostatní části jeho těla nejsou přece mnohokrát větší než ty moje. Bylo to jaksi neúměrné tomu, jaké rozměry jsem si představoval, než jsem ten dospělý penis poprve na vlastní oči uviděl.

Default User Image
Zita (Út, 28. 11. 2023 - 15:11)

Nevím zda to bylo štěstí, ale já jako patnáctiletá holka byla s rodiči na dovolené v Černé hoře a u hotelu byla nudy pláž. Tam naši začali chodit, nevím zda to bylo abych se poučila, protože předtím se semnou nikdy o tom nebavili a tak jsem viděla tátu prvně nahatého a jeho penis a zajisté i ostatních chlapů. Když šel kolem chlap a měl ho stopořený a já trdlo se zeptala, že to má velký a našponovaný, tak mi to naši nějak po svém vysvětlili, ale pochopila jsem proč to je, že se chlapovy postaví. 

Anonym (Ne, 3. 12. 2023 - 17:12)

Tátovi se nepostavil? Mě kvůli té mé stojí skoro pořád. Kvůli tomu taky u nás nudy nepřipadá do úvahy. Vadí jí, když mne očumují cizí.

Anonym (Út, 28. 11. 2023 - 00:11)

Ako chlapec som nemal kde vidieť dospelých mužov a nahota medzi mnou a rodicmi pestovaná nebola. Až počas strednej školy v prvom ročníku na školskom výlete sme na hoteli mali spoločne sprchy na chodbe, takze som na pokyn musel do spoločných sprch, kde som prvý krát videl asi 10 nahých mužov a spolužiakov aj z iných tried z busu. 

Anonym (Pá, 24. 11. 2023 - 14:11)

U nás žil dědek, který se rád předváděl a ukájel před malými holčičkami. Nic víc si nedovolil, asi taky proto, že měl obrovský penis. Vyškolil celé generace. I manželka se na něj pamatuje. Občas ho zavřeli, ale když ho pustili, tak to dělal dál. Byl ženatý a jeho paní ho spíš omlouvala. Byla ráda že po ní nechce sex a tvrdila, že holky aspoň vidí co je čeká, až budou větší.

Default User Image
Lenka (Pá, 24. 11. 2023 - 07:11)

Kdyby nebylo internetu, tak nevím jak stopořený mužský penis vypadá. Vždy jsem viděla jen u dětí malého bimbíka. Je mi dvacettři a ještě jsem s žádným klukem nic neměla. Kdybych si chtěla zasouložit, jen tak bez lásky tak to není problém, ale to já nechci.

Default User Image
Monika (Čt, 23. 11. 2023 - 15:11)

Já to měla nějak bez problémů, naši doma chodila dosti často nazí a někdy se stalo, že tatínkovi právě i stál a on šel třeba z koupelny, to mu většinou maminka řekla vezmi si župan. On ji odpověděl, ža za to může, protože ráno nechtěla.

Anonym (Čt, 23. 11. 2023 - 17:11)

Já jsem tátovo penis viděl dost často, protože nosil trenky, z kterých mu spodem dost často vylézal i ztopořený, kompletně i s koulema. Tenkrát se mi zdál obrovský, ale když jsem dospěl, měl jsem většího, hlavně na délku. Já jsem mu ho neukazoval, ale říkala mi to mamka i manželka, před kterou se taky předváděl. Pak ho to mrzelo, protože si na něm dost zakládal.

Default User Image
Krystýna (Po, 20. 11. 2023 - 13:11)

Já byla v izolaci jako v klášteře. Doma dvě mladší sestry, táta puritán a tak jsem jiděla maximálně chlupatou pipinu maminky. Když jsem šla v sednácti letech s partou jako již po několikáté do vedlejší vesnice na čaje, tak jsem šla zpátky za krásné letní noci domů s klukem kterému jsem opětovala náklonost. Když jsme šli kolem takového remízku, tak mi navrh, že tam zajdeme. On již s holkou souložil tak věděl jak na to a já jsem to asi chtěla také, ale nevěděla jsem co se mude dít. Když si rozepnul kalhoty a vyndal ho a vzal moji ruku na položil na ten jeho stopořený úd, tak jsem zjistila jak velké to mají kluci. Po nějakém mazlení mi ten jeho penis vrazil do vaginy a to vyla děsná bolest. Více jsme nesouložili, protože mě to bolelo a krvácela jsem. Za týden jsem ale byla již u něj v postely.

Default User Image
Miloš (St, 8. 11. 2023 - 07:11)

Já asi tak ve dvanácti. Jel jsem na kole okolo hospody, ze které vyšli dva opilci,  na ulici vyndali své penisy z kalhot a  vymočili se okolo stromu před hospodou. Pamatji si, že jejich dospělé penisy mi tehdy ´připadaly strašně velké, obrovské. Do té doby jsem si nedokázal představit, že normální dospělý penis je běžně několikrát delší a tlustější než ten můj.

Default User Image
Hmmmm (Út, 14. 11. 2023 - 10:11)

Já to mám i z opačné strany. Kdysi když můj syn měl asi 12 let, tak mne jednou přemlouval, ať mu ukážu jak vypadá dospělé přirození.  Že ve škole od kluků slyšel, že ho viděli a že je hrozně velké. Nedal pokoj a nedal, nestačilo mu ani, když jsem mu popisoval, kolik dospělé přirození asi tak měří atd... Chtěl to vidět. Tak jsem s ním zašel do koupelny a to moje dvacet cm dlouhé a 6 cm tlusté přirození jsem mu ukázal. Zároveň jsem mu řekl, ať si své přirození  poměří s mým a hned uvidí, jak maličký ho má ve srovnání s dospělým. Sundal trenky, vytáhl to jeho malinké nic a přilložil ho vedle mého... Měl ho asi tak pouhých 6 cm krátkého a jen 1 cm tenoučkého. Byla to taková  malinká a holá žížalka... Jen do mého žaludu by se to jeho celé přirozeníčko vešlo několikrát. Vyvalil oči, zalapal po dechu a hleděl asi tak, jak čerstvě vyoraná myš. Potom mi říkal, že si nedokázal ani představit, že dospělí ho mají  tak strašně obrovského.

Default User Image
Krystýna (Út, 7. 11. 2023 - 12:11)

Když jsem byla asi v pěti letech s otcem v bazénu, tak jsem šla s ním přes pánské sprchy a viděla, že chlapy mají různé penisy i můj otec. Když pak asi v deseti jsem si našla na internetu chlapy, kterým stál, tak to bylo úplně něco jiného než prve v tom bazému. Tam měli malé a visely jim dolů a na tom internetu zase samé obrovské penisy stopořené. Když jsem v sednácti byla prvně na rande s klukem a po nějaké předehře jsem mu ho vyndala z trenek, tak to bylo něco mezi, sice mu stál, ale moc velký nebyl. Ten kamarád to zvládnul i s ním.

Default User Image
Karel (Út, 7. 11. 2023 - 12:11)

Krystýno, a když jsi v těch deseti letech viděla ty penisy na tom internetu, byla jsi už z toho vzrušená? Měla jsi už třeba mokrou vagínu?

Default User Image
Krystýna (Út, 7. 11. 2023 - 12:11)

Nevím, která holka v deseti by již byla vzrušená a měla již mokrou vagínu, jak Tě to může vůbec napadnout.

Default User Image
George (Út, 7. 11. 2023 - 13:11)

No, to já právě nevím, jestli je to možné, proto se na to ptám. A ptám se i proto, že já už v těch deseti letech erekci měl. Pamatuji si to proto, že když jsem v té době viděl třeba na koupališti nějakou nahou holku, tak se mi postavil. Moje matka mi tvrdila, že se mi chce čůrat, což ale nebyla pravda.

Reklama

Přidat komentář