Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (So, 20. 1. 2024 - 10:01)

ODS má své stálé zásady, nejen ve mzdách a sociální oblasti a proto už měladávno přestat existovat, ale vysvětlujte to tupým voličům, kteří stále věří, že s ODS bude líp. Mimochodem. Líp nebude ani s Babišem. To je stejný hamoun jako oni. Jen jinak mluví.

Anonym (So, 20. 1. 2024 - 13:01)

Obratně si stočil téma na Babiše od ODS, ale já bych nebyl pro Babiše, kdyby nebyl potřeba na kompenzaci asociálnosti ODS, která vždy jen snižuje chudým když je u moci a pak to musí někdo dorovnat, protože je po tom společenská poptávka.

ODS je vlastně profil ODSáka a to není nutně zloděj, ale je to vlastně zloděj, prostě chudým bere a bohatým dává, výsledek vrazí do nemovitostí a ty pronajímá, ten model je buď legální nebo krade na daních, nebo krade na odvodech zaměstnancům-nutí je k fuškaření, nebo něco z toho nebo je inteligentní a vydělá si i bez krádeže.

Anonym (So, 20. 1. 2024 - 10:01)

100 čistého byl průměr v r. 2008(ma začátku roku) a vynásobeno 1,73 je to 173Kč čistého (šlo o prům. hrubou mzdu v r. 2007 je 20 000Kč).

Anonym (So, 20. 1. 2024 - 09:01)

Podle ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky vláda udělala „celou řadu velmi důležitých, odvážných a správných rozhodnutí v posledních dvou těžkých letech, která nejsou populární, ale byla naprosto zásadní pro naši bezpečnost, energetickou soběstačnost, rozpočtovou zodpovědnost, důchodovou reformu, digitalizaci a významná pro sociální opatření“.

---------------------------

Ale houby, třeba vytvoření "nových prac.míst" úplně na houvno ve vlacích příměstské dopravy ČD, kde vyloženě infarktově pracují jak idioti pro nadnárodku chlapi vod rodin v nočních hodiných jak dementi za 89KČ 40haléřů/hodinu čistého.

Anonym (So, 20. 1. 2024 - 09:01)

Když jsem dělal před patnácti lety u ČD, měl jsem čistý hodinový průměr 150 kč. Za almužnu by jim nikdo tak náročnou práci nedělal.

Anonym (So, 20. 1. 2024 - 10:01)

Ono to je tak, že za 15 let je inflace já tvrdím že 300% a tehdy byla almužna 59Kč čistého na hodinu tzn. asi 80Kč hrubého (15%dan a odvody asi15%).Takže dnes 59 x3 =180čistého a cca 250hrubého almužna..

Anonym (So, 20. 1. 2024 - 10:01)

Tihle chlapi to je pardon podnikateli v maloměstech pokládáno za svoloč co vytáhl za 100Kč na ruku na hodinu od večerek a lahváčů...tak tady jim daj 89Kč 40 haléřů.

Anonym (So, 20. 1. 2024 - 09:01)

"Škoda,že se pádu do černé díry nedožijeme. Bylo by zajímavé, jaký je život v jiné dimenzi. "

Si řákám jestli nejde o negativistického provokatéra, zvláštní reakce ,zřejmě skrytá deprese...

Anonym (So, 20. 1. 2024 - 09:01)

Řákej si co chceš, psychologu. Takoví vždy pobaví a deprese je tatam.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 20. 1. 2024 - 08:01)

a když nemám já,nebude mít ani Babiš pan !

ANO...ceny elekriky v ČR jsou největčí v EU a toto znamená,že kapitalista z Němec nebude brát šmuky z Agrosatana a bude.

A MĚ TO JE JEDNO,JÁ BUDU DNESKOJC ŽRÁT KUŘE S HRANOLKAMA.

Posnídal jsem lehkou snídani zvící sejrů plesnivých Hermelinových z Biedronky ,sejrů s pepřem z Bi,klobásek z Bi,sejru Gouda z Bi,lančmítu z Bi a chlebíků od ťamana z večerky a budou zavináče z Bi a tak,no.

Cynik rozdováděnej jak atomový mlok,venku pošmourno až hnusně jak v severní Korea,jdu si dělat ještě štrýpsi do trouby. To hodím celej balík do pekáču,pokapu volejem a mám super přesnídávku. 

Jo a do K nechodím když to tam maj kurevsky drahé,chodím k ťamanovi,ten má ceny lidovější neb není nenažranej jak Bavorák s klobásou se zelím a uděným kolenem. 

Já dnes budu mít dobrý den ,jsa vyprasenej na kanape budu přemýšlet .

A nazejtřek z rána další kolo s Cynikem-kabanosem.

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 20. 1. 2024 - 06:01)

Víš že od nás již začínají odcházet i české firmy do zahraničí protože máme nejdražší elektřinu v Evropě?“ (ShabbaTot-Jahoda (So, 20. 1. 2024 - 05:01) 

To je přece všeobecně známo, hloupý katolický tlusťochu. Důvodem je samozřejmě pětislepená, kolaborantská a vlastizrádná vláda národní zkázy, vedená fialovým blábolilem.

 

Tady si o problematice můžeš něco přečíst, a snad i pochopit:

"Politici neříkají svým občanům pravdu, že kontinuální zdražování elektřiny je vepsáno přímo do DNA zelené ideologie EU. Česko s výjimkou jaderné politiky doslova opisuje Německo v tom, že klíčovým prvkem elektroenergetické soustavy by měly být tzv. OZE, tedy v Česku dominantně soláry, a poté i tlak na větší počet větrných turbín. Ovšem soláry a větrníky v ČR fungují jen 10 %, respektive 20 % z celého roku. A co ten „zbytek“? Dovoz z Německa, jež má v má v zimním období zásadní nedostatek stabilní elektřiny?

Levná elektřina z OZE je nesmyslný pojem, protože do nákladů na jejich zřízení je nutno započítat i záložní zdroje, tedy stále i v Německu uhelné a plynové elektrárny. K tomu jako ten nejhorší finanční faktor obrovské náklady na posílení a vysoce náročnou správu sítě, včetně záložních a systémově podpůrných zdrojů. Vzestup cen pro ČR v podobě růstu regulovaných položek od ledna 2024 je jen závdavkem pro příští roky, protože astronomické náklady na sítě budou doslova devastovat ceny elektřiny v mnoha dalších letech. Takže naděje na zásadní pokles inflace ze současných 8 % na 3 % počátkem roku 2024 je typickým příkladem vydávání přání za skutečnost."

(https://1url.cz/AuIQk) 

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 20. 1. 2024 - 06:01)

Když se všichni oprávněné ptají, jak z toho marasmu ven, stačí se podívat na příklad členské země EU Francie, souseda Německa. Jak to, že pro něj neplatí nějaký společný evropský trh deformovaný sebevražednou německou Energiewende? Je to příklad ekonomické a politické síly Francie? Nebo francouzská vláda lépe prosazuje legitimní národní zájmy zvláště v energetice? 

V polovině listopadu se podle zprávy agentury Reuters francouzská vláda a elektrárenská společnost EdF podepsaly dohodu o budoucích cenách elektřiny, dominantně tvořené výrobou z 56 francouzských jaderných reaktorů. Tato dohoda má ochránit spotřebitele před cenovými šoky a zároveň umožnila EdF pokrýt výrobní náklady, údržbu stávajících a výstavbu nových jaderných reaktorů. Od roku 2026 dohoda stanoví cenu elektřiny pro francouzské domácnosti a firmy na příštích 15 let na 70 eur za megawatthodinu (MWh), tedy v přepočtu 1,70 Kč za 1 kWh. To je jasný signál pro všechny hráče na trhu s energií ve Francii, aby se tímto cenovým příkladem řídili. Pro všechny účastníky trhu tak vzniká dlouhodobá strategie a podmínky pro stabilitu. Dohoda vlády a EdF, která byla nedávno zestátněna vykoupením 16 % minoritních akcionářů za bezmála 10 miliard eur, ovšem zahrnuje i další garance pro spotřebitele. Při ceně elektřiny na trhu kolem 80 eur za MWh se 50 % dodatečných příjmů rozdělí zpět na účty spotřebitelů, v případě zvýšení ceny až na 110 eur/MWh se vrátí zákazníkům 90 % mimořádných příjmů. Nutno dodat, že současná dohoda EdF se státem garantuje do roku 2025 cenu 42 eur/MWh, tedy v přepočtu 1 Kč/kWh elektřiny.“ 

 

(https://1url.cz/AuIQk) 

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 20. 1. 2024 - 06:01)

Takže Francouzi si mohou topit elektřinou za korunu, respektive od roku 2026 na 15 let za 1,70 Kč za kWh. Češi si asi vezmou o jeden svetr navíc, protože platí už teď pětkrát až osmkrát více. O nějaký hloupý svetr ale přece nejde, jde o přežití tuzemského průmyslu a s ním i o zachování prosperity. Nejde přitom jen o nekompetentnost lidí, kteří mohou zavést zemi do energetické a sociálně-ekonomické sebevraždy. Může jít o jednání naplňující podstatu vlastizrady.“

(https://1url.cz/AuIQk) 

Pochopil jsi text, hloupý katolický tlusťochu?

Máš radost, že díky pětislepené kolaborantské a vlastizrádné vládě národní zkázy platíme za elektřinu několikanásobně více, než Francouzi?

Dokážeš alespoň matně pochopit, co takový rozdíl znamená nejen pro naše peněženky a účty, ale zejména pro průmyslovou produkci, především pro produkci energeticky náročnou?

Jen naprostý blb volí tlupy pětislepence, verbež, která žene malou zemi v srdci Evropy do stále větších a větších sraček.

Může jít o jednání naplňující podstatu vlastizrady“, uvádí zdrojový článek.

Souhlas.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 20. 1. 2024 - 06:01)

já chápu velice dobře ty hubená šlejško. Celé tvé žvanění bych zhrnul do jedné věty a to: 

Francouz  není untermensch !

Chápeš to ?

A již vůbec ne Lebensraum Die Nordishe Rasse,herenrasse,hahaha,od placení jsme zde přece my,..chápeš to ?

Teda ne že bych z toho měl radost,pouze konstatuji a v tomto ti dávám za pravdu . Ale moc si neplácej játra ty vychrtlíku,to by ti moh narůst i hřebínek.

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 20. 1. 2024 - 04:01)

Hloupý katolický tlusťochu a burane z Buranova Jahodo, co kdyby ses alespoň výjimečně pokusil nemlžit, nelhat, nevykrucovat se, neblít stále stejné hovadiny a reagovat k věci?

Jistě, jsi katolík a lidovecký volič k tomu, lhaní, křiváctví a pokrytectví je tedy pro tebe běžnou normou, ale přesto… Nechceš se alespoň pokusit, i přes závažné nedostatky v intelektu, k psaní alespoň o něco smysluplnějších příspěvků?

 

co tady zase bleješ v žoldu Aeronetu ?

A to si jako myslíš,že až tam bude Tomio s Andrejkem,že přestaneme jezdit na nákupy do Polska ?“, napsal jsi včera v 07:01, hloupý katolický tlusťochu.

Za prvé – reagoval jsi na můj příspěvek, který nevycházel z Aeronetu, což ovšem ty, naprostý blb (a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence) nejsi schopen poznat, jelikož je ti nejspíš stále utajen smysl odkazů, obvykle v závorce, které dávám k citovaným textům. Chápu však, že pro duševně bezmocného a bezcenného katolického křiváka a pokrytce je téměř zhola nemožné pomocí URL adresy z odkazu nalézt zdrojový článek, a to zejména v případě, že uvedený katolický křivák texty nekopíruje a nevkládá, nýbrž jako totální vemeno z kozla opisuje.

Za druhé – psal jsem snad někdy, že bych myslel, že přestaneš jezdit na nákupy do Polska? Jistěže ne, hloupý katolický tlusťochu, právě naopak, ocenil jsem tvou finanční gramotnost, díky níž nakupuješ levněji.

Za třetí - citoval jsem ekonoma Kovandu, podle něhož "výrobci potravin zlevnili v prosinci meziročně o 20 %. Skutečné ceny potravin pro zákazníka v obchodech se však snížily jen o 0,3 %."

To dost názorně ukazuje tvé katolické křiváctví a pokrytectví, s nímž jsi před časem dával za zdražování vinu "agročertu", ovšem samozřejmě nelze pominout tvou extrémní, chorobně sžíravou závist vůči  panu Babišovi, protože ON MÁ...
 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 20. 1. 2024 - 05:01)

BLABLABLA,ty vycházíš hlavně z Aeronetu  !

You Tube : Kecy a politika 138: Ceny rostou a přátelé mocných mlčí

A nyní diskutér pan Pavel Krejčí v dizkuzním foru pod článkem na Novinky .cz Nutella hadr. Cena plechovkové plzně v Německu vás zvedne ze židle .

Vysoké ceny potravin jsou důsledkem zákona o tom,že 60 % potravin jsou důsledkem zákona o tom že 80 % potravin musí být českých /potravinová soběztačnost). V Německu ho nemají a tak mají na trhu konkurenci a tak mají nízké ceny. Zákon o 80 % máme z Burešovi éry,který ho má proto že mu absence konkurence víc sype. Pokud chcete někoho vinit za drahé potraviny,tak za to můžou ANO čauvoliči,díky nim máme zákon a 80 %.Proto západ nikdy nedoženeme,protože v naší zemi je ještě více blbců než na západě. Pokud jste volil Bureše anebo Okamuru tak je to vaše kolektivní vina. Remcáte ,ale ničemu nerozumíte,stejně jak většina čaudůchodců 

 

A za sebe bych chtěl dodat,že mě to je již jedno. Jezdím jako ty C.Y.N.I.K.U. do Polska a žeru vše vod tamad. Tady to bojkotuji,odmítám,obcházím,nekupuju,nechci to a nepřeji tomu 

Když oni nepřejí mě,nepřeji ani já jim a dokud to bude legální ,do toho Polska prostě budu jezdit uplně pro vše a nebudou to jenom potraviny.

Když jsem psal o neschopnosti Čechů si samostaně vládnou,měl jsi mě málem za rasistu. Nutno podotknouti,že všichni ti kteří jezdíme do zahraničí nakupovat a vše v českém obchodě odmítáme souhlasíme právě že s tímto 

Víš že od nás již začínají odcházet i české firmy do zahraničí protože máme nejdražší elektřinu v Evropě?

I v USA je levnější !

Zahraniční investoři se k nám nehrnou,nejsou blbí,to radši preferují Polsko a je toho víc . Ale hlavně že si ten nenažraný němec zmetek nahrabe v K  a my mu to máme jako oslové platit ?? nasrat

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 20. 1. 2024 - 05:01)

a ještě něco ti řeknu.

Němec stejně jako vše ze západní Evropy je tvrdý kapitalista,ten se na city neohlíží a pokud mu to bude sypat,bude to dělat.

A on a všechny ty nadnárodní řetězce to zde všehno ovládají a spolu s českýma agrobaronama mají monopol . Tady jde hlavně o to,že ty nadnárodní řetězce které mají monopol na vše v Česku odebíraj zboží od agrobaronů v Česku,kteří maj monopol na vše v Česku.

A ty si jako myslíš,že když budou ti  Češi drazí,že ty krámy von nich veme ?

Hovno.

Bude si do těch svých magacinů dávat levnější žrádlo ze zahraničí  abude vymalováno. Ale hlavně a to je velice důležité,.vláda pětikoalice již nebude u lizu a všecho toto si pak vyžere vláda ANO a SPD ,haha,již se těším na tu komedii,.no uplný cirkus se šášulou to bude. A já se budu bavit. Oni to totiž dopadne přesně takto !

Pokud jsou energie v ČR nejdražší v EU a koruna devalvuje,české zboží bude dražší jak to ze zahraničí . Tečka.

Víš co mě můj sleský rozum výborného analytika teďkojc říká ?¨

Že pokud jsou polské kurčáky v Biedronce levnější,za megapack prsních řízků o váze 3,5 kg dám kolem 200 kč a v K stojí 1,5 kg toho samého to samé,tak čí krámy jsou kde levnější i s marží ?)¨

A takový kapitalista bude kupovat polskiego kurčáka za velkoobchodní ceny a ze skladů,že pro nás české podlidi zlevní si iluze nedělám,ale zde jde o to,že nebude brát z českých továren na kurčáky a nebudou to jenom kurčáky,že ?

¨Bude toho víc...mnohem,mnohem víc.

Tak nad tím pouzažuj,hrdý,hrdinný a neunavný bojovníku za sektu ANO a SPD,.hahahahahahha

Agrobelzelulu nastávají pakelné horoucí časy,síra,puch pakelný,čmoud ohenivý ,děs,běs,hořekování,zubův skřípění a ruk lámání. Tam čerc nehyne,nářek a skřípení chrupů nekončí,zatracení na věky věkův ,soud poslední a bludění v bludištiplacu ,nadávání a blbá nálada z toho se poser

Default User Image
Cynik - realista (So, 20. 1. 2024 - 05:01)

"BLABLABLA,ty vycházíš hlavně z Aeronetu  !"

Mohl bys toto tvé tvrzení dokázat, prolhaná a vykurvená katolická svině?

Je to velmi jednoduché, stačí projít mé příspěvky, u nichž je odkaz,dle něj určit  původní zdroj, a poté vyhodnotit podíl Aeronetu na zdrojích pro mé příspěvky.

Obávám se však, že to je vysoce nad tvými možnostmi, nechutně tlustý katolický tupče.

Ty prostě jsi jen tupé, nemyslící a myšlení neschopné katolické hovado a prolhaná, vykurvená katolická svině - což potvrdíš, když nedokážeš  svá slova, citovaná v úvodu tohoto příspěvku.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 20. 1. 2024 - 06:01)

co bleje Aeronet ty zežereš a zpátečně vybleješ zde na Doktorce.

Já ti nic dokazovat nebudu a ještě něco ti řeknu. Ty a ten tvůj Aeronet si Stát Israel neberte vůbec do huby.

Nepopírám že ve všem co zde hýkáš nemáš pravdu..třeba o nenažranosti K a nadnárodních řetězvů jsi mě přesvědčil a o chbě pan Jurečky taky,ale to ještě neznamená že tě občas nepopíchnu,ty jsi totiž moc krásný když se durdíš a stekáš. To se mě líbí a dává smyslu pobytu na vláknách o cinkání a odboji.

..............................................................

K Israeli .

Israel je nyní těžce nasraný a ani EU,ani OSN a ani Aeronet s tím nic nenadělá. Tam se nyní kácí les a létají třísky,učel světí prostředky a sere se na city !

Teroristická öbrsvině z Hamásu napojená na Al Kaida bude čuchat drny ze spoda.

Jo a Katar Israel již nepotřebuje,má svých energií dost a nemusí lézt těm podporovatelům islamistických teroristických sviňáků z Hamasu do prdele.

Energie a obchody nechť si domlouvá EU a Rusko,po tom co Hamas předvedl v žoldu IS v Israeli 7.10 žádné tajné dohody lidu Israele s uhlavním nepřítelem nebudou a peníze ani náhodou a pan Netanjahu svou práci dokončí  a splní co slíbil !

A to tak,že důsledně a to tak že vždy a všude!

Pro teroristu napojeného na světový terorizmus  z Al Kaida a ISIS nebude v blízkosti hranic Státu Israel místo a VŠICHNI včetně Aeronetu a tebe si k tomu můžou klidně řvát jak na lesy. 

Prd vám to všem bude platné .

Tam se probudil Mossad a ten jak se nasere,tak se nesere. Nedělej si iluze ty bambulo z Aeronetu a PL,že se o tom bude psát v Haló novinách a Blesku. 

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 20. 1. 2024 - 06:01)

Zcela podle očekávání píšeš "Já ti nic dokazovat nebudu", a svá slova tak nejsi schopen potvrdit.

Potvrdil jsi ovšem, že jsi  jen odporná, nechutně tlustá, skrz naskrz prolhaná katolická svině.

Reklama

Přidat komentář