Reklama

Neholim si prirozeni. Jsem uz jedina?

Anonym (Po, 5. 2. 2024 - 06:02)

Jak se tam upravujete?

Anonym (Út, 6. 2. 2024 - 03:02)

Proc se porad ptas dokola? Honis si u toho curaka, uchyle???

Anonym (Po, 5. 2. 2024 - 06:02)

Ja mám čarku a 2 dcery (14 a 12 let) taky čárku

Default User Image
Adéla (St, 7. 2. 2024 - 06:02)

Ve 12 čárku snad ne ma dcera ma 12 a ještě nemá chlupy 

Anonym (Po, 5. 2. 2024 - 21:02)

Také tak 

Anonym (Po, 5. 2. 2024 - 07:02)

To máme úplně stejně… nechci být holcicka a holky to viděli u mě 

Anonym (Po, 5. 2. 2024 - 23:02)

Dukaz, ze oholeny jsou blbky. Ani pravopis neumis, ty kundo. Blba mama, blbe dcery. 

Anonym (Út, 6. 2. 2024 - 03:02)

Zrejme jsou to prislusnice jisteho etnika...ty vyspivaji driv. 12leta a uz si holi picu??

Anonym (Út, 6. 2. 2024 - 00:02)

Zato ty jsi ukázka té nejvyšší inteligence. Podrbej se radši na chlupech.  

Anonym (Pá, 2. 2. 2024 - 20:02)

Zrovna jsem poslouchal Dr Radima Uzla, jak se ženy bouřily, když je před porodem holili a považovaly to za krajní ponížení. Pak byl na stáži v USA a byl v šoku z holých genitálií v době, kdy ještě u nás byly ženy hrdé na své ochlupení a ono se to "opičí" dostalo i k nám. Žádná národní hrdost. Ani nevíte jak krásný a vzrušivý je černý klín na bílých ženách.

Anonym (Pá, 2. 2. 2024 - 22:02)

To je presne ono. V te dobe mely zeny jeste svoji hrdost a przneni rozkroku si nechtely nechat libit. Dnesni trapky se tak ponizuji dobrovolne a jeste se tim chlubi na diskuzi...jak hnusne! Uplna degradace. 

Anonym (Ne, 4. 2. 2024 - 16:02)

Zdegradovaný jsi ty, je to snad každé volba, jak to chce mít. 

Anonym (Ne, 4. 2. 2024 - 22:02)

Ty debile, zadna hrda a inteligentni zena by se nikdy dobrovolne nerozhodla pro holou picu. Otravovat se s holenim pichajici jezury, to delaji dobrovolne jen blbky s vymytym mozkem, ktere si navic mysli, ze musi, jinak by nebyly hygienicke...

Anonym (Po, 5. 2. 2024 - 06:02)

Ani se s nim nebavte, je to jen provokater, clovek neochotny diskutovat nebo poslouchat, natoz respektovat, nazory druhych. Mluvte v hospode pri chcani se zdi ... ma to asi stejny vyznam.

Anonym (St, 7. 2. 2024 - 15:02)

Vzdyt ma pravdu!!

Default User Image
Naďa (Po, 5. 2. 2024 - 15:02)

Přesně tak.Každý si může holit co se mu líbí a ten hnusák tady pořád jenom nadává a všechny uráží.Asi se mu semeno tlačí na mozek...

Anonym (Pá, 2. 2. 2024 - 17:02)

 

Existuje spoustu způsobů, jak se zbavit chloupků na nohách, tím nejpoužívanějším je obyčejná žiletka, kterou je však potřeba vybírat pečlivě. Tady se šetření příliš nevyplatí a je důležité vybírat kvalitní žiletky. Když máte kvalitní žiletku, je nutné ji i pravidelně měnit, a to minimálně každé dva měsíce. Tupá žiletka dráždí naší pokožku a tím dochází k začervenání a nechtěným pupínkům. Také se vyhněte používání jednorázových žiletek. Ty totiž mají většinou jen jeden břit, který neodstraní chloupky tak šetrně a spolehlivě jako žiletka s více břity.

SPRÁVNÝ ČAS 

Ideální je holit nohy večer ve sprše nebo ve vaně, kdy chloupky změknou a dají se snadněji oholit u samotného kořínku. Přes noc má kůže kolem chloupků čas se zacelit a ráno budou nohy hladší a krásnější

HOLICÍ PĚNA

Nejhorší, co pro svoje nohy můžete při holení udělat, je holit je nasucho. Určitě je nutná holicí pěna nebo alespoň vlasový kondicionér jako náhražka, když pěnu zrovna nemáte po ruce. Produkt zajistí, že břitvy po kůži pěkně sklouznou, aniž by ji poranily a vy se tak vyhnete podráždění a začervenání, které může pálit ještě několik dní.

SMĚR HOLENÍ

Nevhodné je holit chloupky v protisměru růstu, může tak dojít k zarůstání chloupků, které není úplně příjemné. Ideální je holit nohy ve směru růstu a pokud máte dobrý gel či pěnu na holení, uvidíte, že to bohatě postačí.

PEELING PŘED HOLENÍM

Zmíněného zarůstání chloupků se můžeme zbavit také používáním peelingu. Peeling vás zbaví odumřelých kožních buněk, do kterých právě mají chloupky tendenci zarůstat. Ideální je provést peeling den před plánovaným holením. Peeling také zpomaluje stárnutí kůže, vyživuje a je vhodný také při prevenci celulitidy

HYDRATACE

Na závěr je důležité použít nějaký hydratační krém nebo máslo. Hydratace po holení je velmi potřebná

Default User Image
Bohyne Kyla Cole (Pá, 2. 2. 2024 - 09:02)

Vychádzal som z údajov z anglickej wikipedie pod heslom playboy playmate. 

Default User Image
Magda (Pá, 2. 2. 2024 - 19:02)

Ahoj, moc se mi libi tvoje prispevky. Mam na tebe takovou prosbu. Mohl by jsi zase pouzivst puvodni nick Ctitel Kyla Cole anebo aspon Ctitel bohyne Kyla Cole. Ja chapu, ze K.C. je pro tebe bohyne, ale je to trochu divne se takto podepisovat, kdyz je jasne, ze jsi muz a zadna bohyne ani Kyla Cole. Lidi tu tak neberou moc tvoje argumenty a rypaji si do tebe protoze pises pod zenskym nickem v muzskem rode.  

Default User Image
Bohyne Kyla Cole (Pá, 2. 2. 2024 - 09:02)

Sexi scénu s krásnym bobrikom mala vo filme Ultimo d capodanno sexi herečka slávna Monica Bellucci.

Playboy playmates boli najskôr fotene nahe odzadu alebo ak boli spredu tak mali nahé iba prsia. Ako prvá playboy playmate ukázala chĺpky tam dole Liv Lindeland, miss január 1971. Prvá Full frontal nude bola Marilyn Cole, miss január 1972. Ale v jej prípade zakrýval vrhnuty tieň od jej ruky jej chlpatého bobríka takže nebol celkom dobre vidieť na fotke.

A tak až Bonnie Large, miss marec 1973, bola prvá playboy playmate ktorá ukázala Full frontal nude chlpatého bobríka celkom viditelne a otvorene.

V priebehu 70, 80 a 90tych rokov potom všetky Playboy playmates ukázali chlpatých bobrikov vrátane Pamely Anderson, Alison Armitage, Cara Michelle, Eriky Eleniak zo seriálu Baywatch. 

Prvá úplne oholena bola až miss september 2001. 

Našťastie sa opäť vracia do módy trend chlpatých bobrikov, ľudia už sú zhnusení tými jednotvárnymi nezaujimavymi vyholenymi atrapami 

Reklama

Přidat komentář