Reklama

Do kolika jste nosili plenky?

Default User Image
Erika (St, 21. 2. 2024 - 12:02)

Bamboo natahovací kalhotky.

Default User Image
Aleš (Út, 20. 2. 2024 - 14:02)

Když rodiče zvolí místo nočníku u postele pro dítě raději plenu mezi nohy, tak je má třeba i do těch jedenácti. Vnukovi je pět, v 19 hodin mu nasadí plenu a v 7 ráno mu ji sundají. Za dvanáct hodin se počůrá asi každý, takže ráno je plena mokrá a zas je důvod pleny stále dávat! Jistota je jistota a také začarovaný kruh...

Anonym (Út, 20. 2. 2024 - 21:02)

Nemohu Svámí souhlasit,kluk má 10 u postele má taky ještě nočník a i když si sám plenku oblékne a nebo se i do toho nočníku vyčurá,tak někdy i přesto bývá někdy ráno počůraný, takže jestli někdo dává dítěti nočník,nebo plenky,tak u nás v tom rozdíl moc není, počůraný je tak či tak

Default User Image
Erika (Út, 20. 2. 2024 - 15:02)

Do pěti let spí s plínama každé druhé dítě. Ani doktorovi to není třeba říkat.Pak je to už ale třeba řešit. Syn má diagnostikovanou noční enurézu a takové děti jsou běžně plenovány do puberty. Pokud to neodezní ani pak, hledá se další řešení. U vašeho vnuka ještě o nic nejde.

Anonym (Út, 20. 2. 2024 - 21:02)

Přesně tak některé děti jsou plenovámy v pěti letech a některé třeba i v těch 11, záleží na tom jak často se dítě počůrává 

Default User Image
Anna (Po, 19. 2. 2024 - 12:02)

Naše obě děti šli do školky ve třech letech a to již pleny nenosily ani na noc. Asi se možná někdy stalo, že si malinko cmrdly do pyžama, ale to jsem neřešila. Ze školky vím, že některé děti se jim tam počůraly, nebo, že maminky říkaly, že je na noc ještě dávají.

Default User Image
Michael (Pá, 16. 2. 2024 - 19:02)

Já asi do tří let, ani nevím, ale pak v první třídě jsem se v noci pomočil a rodiče nakoupili pleny. Myslím, že jsem se mockrát nepčůral, ale do sedmi let mi dávali.

Default User Image
Mirka (Út, 13. 2. 2024 - 15:02)

Market,co ja bych za to dala kdyby dcera uz plinky nepotrebovala.Ale v noci by plavala a v aute spi po par metrech jako spalek. V noci podle vysetreni upada do tzv komatu ve spanku a neciti porebu bude ji 12let je dvojkarka mela 6dvojek v pololeti zavodne plave .Mira

Default User Image
Marrkéta (Po, 12. 2. 2024 - 23:02)

Naše holka je nosila do tří let a pak ještě na noc do čtyř let, ale to ji měla většinou ji suchou.

Default User Image
Renata (Po, 12. 2. 2024 - 19:02)

Náš syn 9 let a kamarád 13 let když jedeme na chatu tak nás syn má pleny většinou na noc a den jenom občas a ten starší se mu už neposmiva ale dřív se mu smál že je batole co nosí ještě plenky a netrvalo dlouho a řekla jsem mu že bude mít plenky také jestli se mu bude posmivat to bylo teď tento víkend a dostal je také? Jelikož to má kamarádka ví je to máma 13 leteho syna a celou sobotu a neděli byl v plenkách a aby si je nemohl sundat tak nejdřív měl punčocháče a bodyčko se zipem vzadu a pak v neděli ráno mne řekl že to je prima být v plenkách a punčocháčich a mu pleny nevadili vůbec a že mu je 13 let ale řekla jsem to kamarádce že se synovi posmival že dostal plenky také a ona říkala jak jsem to dokázala mu dát plenky ona když mu je chtěla také dát tak to bylo hrozný že se styděl a vzpouzel a nechtěl je vůbec ale já jsem jí řekla že má speciální bodyčko ze zipem vzadu tak si plenky nemohl sundat a veškerou potřebu musel dělat bohužel do plenek. A jak budou jarní prázdniny tak bude mít pleny také když bude u nás na chatě a ona říkala že to bude asi lepší stejně by neměla hlídání pro něj já vím že by už v 13 letech měl doma vydržet sám ale z minulého roku se už bojí ho nechávat doma samotného že dělá samé vylomeniny že málem pod pálil být tak s námi bude v pohodě a klidu budeme chodit i na výlety ale koupím nejdříve tak 4 balení jednorázovych plen ale na lepitka aby děcka bylo lépe prebalit když budou mít punčocháče s tepláky s laclem a budu je dávat po obědě spát jako každé děcko co používá pleny a s dudlíkem v puse a občas dostanou i kojeneckou lahev s mlékem či sunarem. Teď půjdu syna umýt a prebalit do čistých plenek jelikož má pleny z odpoledne a říkal že je už dost dlouho mokrý a posrany tak to bude větší zabal do plenek. 

Default User Image
Přítel (Út, 13. 2. 2024 - 08:02)

Musí to být zvláštní povaha se takto vyžívat a představovat, jak má někdo plenu a potřebu dělá do ní. Myslím, že by bylo nejlepší, aby jsi si jich několik koupil, vždy se do ní vymočil a hlavně udělal potřebu, pak v tom byl celý den a až večer si sundal a umyl se. Myslím, že tě pak přejde psát takovou představu.

Default User Image
Hanka (Pá, 9. 2. 2024 - 11:02)

Toto je u dětí různé, já má tři děti. Holka si řekla od dvou let a na noc jsme ji dávaly asi do třech a půl roku, straší kluk s tím měl problémy, přes den ji nosil asi do čtyř let a vždy ji měl mokrou a v noci skoro do šesti a to se dokázal ve spánku i pokadit. Ten mladší s tím nebyl problém vůbec přes den do dvou let a noc jsme mu ji dávali možná do třech, ale většinou ji měl suchou, tak jsme mu ji mohli dát druhý večer znovu.

Default User Image
Erika (St, 7. 2. 2024 - 17:02)

A to on je nějaký věkový limit, kdy už je to ostuda a kdy ještě ne? Chodím do poradny pro enuretiky už léta a vím, že jsou i středoškoláci, co musí mít na spaní plíny.

Default User Image
Šárina (Pá, 9. 2. 2024 - 10:02)

Taky neuznávám nějaké limity, kdy mamky vyprávějí o šikovnosti svých dětí a jak jsou ve dvou letech bez plenek. Asi jsou, ale za cenu toho, že se jim někde venku před lidma počůrají a doma mají prochcané gauče a postele. Můj syn je pětiletý a plenuji ho stále. Ve dne má ve slipech plenkové kalhotky, když jde čůrat, stejně to dělá vsedě na holčičku, no tak si stáhne o jedny kalhotky navíc, to je vše. Ale když to nevyjde, nic se neděje, je to v plence a ta se vymění. Ve školce mi ho nevzali, tak půjde až za rok, už to máme od doktora napsané. A v noci má klasickou velkou plínu. Ať mě kdo chce pomlouvá, mám to v klidu a kluk ještě bez plenek nikdy nebyl, takže je zvyklý a nevadí mu to.

Default User Image
Jiří (Ne, 11. 2. 2024 - 19:02)

Moderní máma, aby neměla starosti, nutí dítě do plenek!

Default User Image
Andrea (Út, 6. 2. 2024 - 23:02)

Já jsem tedy už ročník 2001, ale vzpomínám si, že jakmile jsem byla s mámou na chatě, tak mě měla za miminko až do nástupu do školy. Byl tam nízký pokoj v podkroví s postýlkou, kde jsem spala a jelikož záchod byl venku, tak jsem dostala plínku a dudlík, což máma vždycky odůvodnila tím, že jsem upovídaná a mám jí nechat vyspat a dala mě do kovové postýlky, kde jsem zůstávala než se vzbudila. 

Default User Image
Vilém (Po, 5. 2. 2024 - 14:02)

Já si to i nějak pamatuji, že jsem dostal nařezáno a pak musel nosit plenu do punčocháčů, že jsem se někdy ještě v šesti letech počůrával a jednou na to si právě pamatuji, že jsem se pokakal. Když jsem to zjistil, tak jsem měl strach, že dostanu, tak jsem šel na zahradu a měl to stále v těch trenkách a pak již i v nohavicích. Večer, že jsem doma začal brečet a co se mi stalo, že jsem se pokakal. Když máma odtákla kalhoty tak ji bylo jasné, že to mám delší dobu.

Default User Image
Josef (Pá, 26. 1. 2024 - 14:01)

Můj spolužák na základce někdy ve druhé tříde také nárazově nosil plenu. Většinou ji nenosil a když měl příhodu, že se pokakal, tak mu ji zase několik dní dávali. Pomočovat se ani nepomočoval spíš to druhé, ale on se za to vždy děsně styděl. Ani již přesně nevím kolikrát se mu to stalo. Já vím od rodičů, že jsem byl vzorný, prý již od dvou let jsem ji nepotřeboval.

Default User Image
Robert (Pá, 26. 1. 2024 - 10:01)

Syn mého kolegy z práce musí mít na spaní plíny a to je mu už třináct pryč! Můj syn (8 let) z toho měl šok a opakovaně se ujišťoval, že mu plíny už dávat nebudeme. Kluci spali teď na horách spolu, tak to ještě neviděl a stále o tom přemýšlí. Zdá se mi to od jeho rodičů hodně kruté snížení sebevědomí tak velkého kluka, když se ani nesnaží na chalupě s osmi cizími lidmi skrýt, že klukovi pleny dávají. Navíc si syn stěžoval, že mu ta paní v noci sahala mezi nohy. No, každopádně jsem něco takového ještě neviděl a asi k nim na chalupu už nepojedu.

Default User Image
Ruda (Pá, 26. 1. 2024 - 15:01)

To musí být dost hustej voser mít bambána nacpanýho v plíně! To si ani nevyhoní.

Reklama

Přidat komentář