Reklama

Sex v rodině

Default User Image
anka (Ne, 3. 3. 2024 - 19:03)

ja sukala s bratrem,mame i dite, postizene neni.manzel si mysli,ze je jeho

Default User Image
Martino, zacino (Ne, 24. 3. 2024 - 13:03)

Máte zaděláno na pěkný průšvih. Jde jen o to, stojí-li to za to. Teď je prima chlap , ale co za deset let 

Anonym (Po, 4. 3. 2024 - 14:03)

Neboj, treba se to projevi az v druhe generaci. A treba nemate spolecneho otce. A stejne - tatka rikal, ze mamka byla takova kurva, ze si neni ani jisty, zda jste vubec jeji!!!

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 16:05)

Mě se jednou povedlo zasunout do sestřenice, ale teta nás hned roztrhla. Pak nám dovolila onanovat aby sme se ukojili.

Anonym (Ne, 3. 3. 2024 - 07:03)

Loni jsem vyzvedával strýce z nějaké oslavy. Byl jsem nadržený a cestou domů se mi v autě postavil. Byl jsem naostro a tak mi pták šponoval kraťasy. Najednou koukám a strýc na mě čumí a pták se mu v kalhotách zvedá. Zajel jsem k lesu, vystoupil ven a říkám mu, ať se svlíkne do naha. Neodporoval a za chvilku přede mnou stál nahý. Párkrát jsem si už představoval, že bych si s ním pohrál. Vypadá dobře, je mu 42 let, 180 cm, asi tak 100 kilo, sice s břichem, ale svalnatý. Ptáka má sice menšího než já, ale za 16/5 se stydět nemusí. Zmáčkl jsem mu bradavky a strhl ho za ně na kolena. Svlíkl jsem si triko, vytáhl ptáka a strčil mu ho do huby. Kouření mu úplně nešlo, ale snažil se a tak jsem se za chvilku udělal. Dávil se, ale všechno spolykal. Pak jsem si k němu klekl a vydojil mu ptáka. Vystříkal se mi do ruky a já mu to rozetřel po obličeji. Pak jsem ho odvezl domů. Druhý den jsem mu napsal, jestli se mu to líbilo. Okamžitě odpověděl, že ano a že chce víc. A tak jsem si s něj udělal sexuálního otroka.

Anonym (Po, 4. 3. 2024 - 03:03)

Jsi buzerant, takový by měli střílet. 

Anonym (So, 2. 3. 2024 - 21:03)

Když maměnka ovdověla, byla eště čupr roba. Tatu zasypalo v šachtě. Kupovala si ty eroticke pomucky, aj babka vybírala, protože taky, a masturbovala s nima. Reku nandi si ogara. Nechcela. Tak som ji dohodil kamoša. Chvílu sa otlapkávali a teraz jebů každý den. Maměnka je šťastná mladý kokot ju vrátil do života. Pomucky sú na prodej.

Anonym (Pá, 1. 3. 2024 - 15:03)

Manžel s manželkou jsou přímí příbuzní a tak jde o incest.Chceteli se vyhnout soudům nebo degeneraci musíte klátit jinde!!

Anonym (Pá, 1. 3. 2024 - 16:03)

Manželství je bohulibý svazek muže a ženy, za účelem plození potomstva. Incest se z toho stává tehdy, když je do vztahu rodičů vtaženo právě to potomstvo, za účelem pohlavního styku s vlastními dětni.

Anonym (Pá, 1. 3. 2024 - 17:03)

A jak je to s nevlastními? 

Anonym (Pá, 1. 3. 2024 - 18:03)

To není incest, ale pokud jsou nezletilí, tak je to zneužití a narušení mravní výchovy, což jsou také trestné činy

Anonym (Pá, 1. 3. 2024 - 17:03)

To byl vtip ty joudo :-))

Anonym (Pá, 1. 3. 2024 - 17:03)

Vtip: "Souložíš stejně dobře jako táta." Říká sestra bratrovi."Já vím, máma mi to taky povídala." Odpoví bratr.

Anonym (Pá, 1. 3. 2024 - 18:03)

To je standart mezi cikorkami a světskými.

Anonym (Pá, 1. 3. 2024 - 16:03)

...nebo sex mezi sourozenci.

Anonym (Út, 27. 2. 2024 - 06:02)

Sex v rodině, pokud vůbec nějaký je, by měl zůstat v rodině, neboli pod pokličkou, případně přikrytý sukněmi, jak říkala má moudrá tchyně. Někdy je toho až moc. Manželka odjížděla na čtrnáct dní do lázní a dávala mi pokyny pro přežití. O děti se postará maminka, ta ti taky vypere a uvaří. Ne abych tady, až se vrátím, našla bordel. Když jsem si pozdechl, co si bez ní počnu, řekla, že se budu muset těch čtrnáct dní honit, že ona bude muset taky, abychom si zůstali věrní a užili si to, až se vrátí. Sotva vytáhla paty, objevila se švagrová, jestli nepotřebuju pomoc. Neměla kalhotky, byla mokrá, ze štěrbinky jí roztomile vykukoval poštěváček a hned se mi sápala po penisu. "Jé, ten je velkej a tvrdej." Zajásala, když ho držela v ruce a táhla mne za něj do postele. V tom se objevila tchyně, roztrhla nás a vjely si do vlasů. "Žádnou pomoc nepotřebuje, bude se honit a basta! Čtrnáct dní to musí bez kundy vydržet!" Tak jsem se honil. Za čtrnáct dní, se mi vrátila, šťastná a unavená, tak, že ani bordel v bytě jí nevadil. Užila si lázní, se  vším co k tomu patří. Tchyně jí informovala, že jsem byl "hodnej", což znamenalo, že jsem jen onanoval. Sex jsme měli až za týden. Váš paroháč. 

Anonym (Út, 27. 2. 2024 - 14:02)

Se švagrovou by to bylo v pohodě. Proč tu akci musí vždy nějaký kazišuk zhatit. 

Anonym (Út, 27. 2. 2024 - 17:02)

Jo, jo. Tchyně mne hlídala víc než oko v hlavě. Taky mne vybrala pro svojí nejmladší dceru. ("Takovýho mrdáka si podrž.") Měla čtyři, všechny hezký holky. Všechny dobře provdala. Mohl jsem si za to taky sám. Obšťastňoval jsem manželčiny kamarádky, dokonce jsem strávil i vášnivou noc s její tetou. Protože byly všechny spokojené, tak jsem byl vybrán a pak hlídán, jako rodinný klenot, který mohl být ukraden. Naštěstí jsem se zrovna chtěl usadit a tak to bylo celkem bez problémů. Mělo to jeden háček. Sex se mnou, manželku dost vyčerpával, takže nebyl zas tak častý. Tak jsem si musel vypomáhat sám, abych byl věrný. Na to se v té rodině dost dbalo a tak se onanie s povděkem podporovala. Braly mne jako erotomana, který se drží doma. Nemusel jsem se za to stydět. Ony v tom jely taky a nijak to netajily. Se švagrovou bych to asi skazil. Nevyužitých příležitostí bylo víc.

Anonym (Po, 26. 2. 2024 - 17:02)

vydráku

Default User Image
Honza (Po, 26. 2. 2024 - 17:02)

Občas vyhoním nebo vykouřím tátovi pinďoura a on mě . No a co !?

Reklama

Přidat komentář