Reklama

Trvale stažená předkožka

V pořádku. Já tě z toho neobviňuji. Jen jsem napsal, že jesliže je u tebe všechno tak, jak píšeš, bylo by to asi nejlepší řešení. Lidé sem často uvádějí různé smyšlenky a já jednotlivé případy samozřejmě nerozeznám. A pro smyšlenkáře a vtipálky, jak si asi dovedeš představit, je ta motivace jiná a rada pak v podstatě zbytečná. Prostě si zvaž svou situaci a odbornou pomoc podle toho eventuelně vyhledej. Držím palce. 

Default User Image
Anonym (Út, 12. 3. 2024 - 09:03)

Vyhľadám psychológa. Iné východisko tam nevidím 

Jinak jsou v komentářích zmínky taky o jakési rekonstrukci předkožky. Jako, že si lidé její zbytek natahují zpátky??? Já o tom nic nevím. Mám představu, že by to mohlo eventuelně jít u těch částečných a volných obřízek. U těsných si to představit nedovedu. Já osobně nosím trvale staženo za žalud, obřízku ale nemám. Proto jsem také navštěvoval tyhle stránky a tahle diskuse byla moje první tady na doktorce. A dlouho jediná. Jen teď jsem se juknul do aktivních témat i jinam. Mohu tě ujistit, že tahle diskuse si oproti jiným stále ještě drží určitou úroveň. A k mé předkožce. Já osobně mám štěstí, protože mě za žaludem vyhovuje a já bych ji už na žaludu nechtěl. Píšu to jen proto, že svět unese lecjaké varianty. Skutečným problémem je v tvém případě v podstatě jen ten rozpor mezi stavem a přáním. Fyziologicky tě to neohrožuje. K dosažení tvé spokojenosti bude třeba zapracovat na vyladění a odstranění toho rozporu. Nejspíš soustavně a dlouhodobě. Ale kromě psychologa by na tom mohl zapracovat i pravidelný sex s partnerkou. Sex je obvykle velmi příjemná záležitost a potřebuješ k němu erekci, při které je žalud naprosté většiny mužů stejně obnažený. Navíc bys u něj mohl trochu potlačit sledování sebe sama tím, že by ses soustředil na partnerku a věnoval se jí a jejímu orgasmu. Ten ženský bývá tajuplnější a někdy nebývá snadné ho dosáhnout. A tady je mnohdy tebou popisovaná delší výdrž nespornou výhodou, kterou by ti naopak jiní mohli i závidět. A nakonec - nechci samozřejmě tvůj problém zlehčovat - ale která ze dvou variant by pro tebe byla snesitelnější? Řešit dnes v diskusích svou obřízku udělanou v dětství z důvodu fimózy, nebo dnes řešit v důsledku fimózy v ordinaci urologa urychleně tvou parafimózu? A jak by nesjpíš prevenci parafimóz do budoucna vyřešili? 

Default User Image
Anonyn (St, 13. 3. 2024 - 08:03)

Niečo také s rekonštrukciou predkožky som už asi niekde čítal. Ale neviem, či sa niečo také dá spraviť. Možno, že keby som si obriezku dal spraviť povedzme teraz v dospelosti, tak by som mal možno iné pocity. Keďže mi ju ale spravili už v detstve, kde som k tomu nemohol nič povedať a nemohol som sa sám rozhodnúť, tak je to pre mňa neuveriteľná bolesť. Nemohol som sa rozhodnúť sám a proste mi to dali urobiť...

Neviem, možno snáď ten psychológ v niečom pomôže. Ale aj tak netuším, či sa s tou obriezkou vôbec  niekedy v živote vyrovnám. No, aké iné východisko, než ten psychológ mi ostáva? Asi žiadne.

Jasně. Je spoustu věcí, které sis nemohl rozhodnout sám. Například která spermie bude první u vajíčka, jak se budeš embryonálně vyvíjet, kdy dostaneš zarděnky…. No, je toho hodně. Ale to, co teď budeš se svým penisem dělat a jak, to si rozhodnout přece můžeš. Tak se pokus se rozhodovat tak, aby ses zbytečně neokrádal o to příjemné, co může tobě a s tebou zároveň i nějaké partnerce i tak přirozeně poskytnout. To by byla věčná škoda, kdyby ses pro minulost omezoval jen na to negativní. Možná ti pomůže psycholog, možná to zvládneš sám, já nevím. Odpovědnost si za to neseš stejně TY Je to na TOBĚ! To je moje hlavní sdělení. Máš to plně ve své moci. A sám vidíš, do jakých hloubek se svou mocí dokážeš dostat. Věř tomu, že je to stále možné na obě strany. Do nepříjemna, ale i do příjemna. 

Default User Image
Anonym (St, 13. 3. 2024 - 13:03)

Mám to chápať tak, že by som mal ísť na tú rekonštrukciu predkožky? Myslím, že v mojom prípade, kedy mám úplnú, celkovú obriezku penisu, mi to nie je možné spraviť. Alebo to som pochopil zle? Bolo to skôr myslené tak, že sa mám rozhodnúť, či ísť k tomu psychológovi alebo nie?

Myslel jsem to tak, že cokoli uděláš, bude a mělo by být jen TVOJE rozhodnutí, za které si neseš odpovědnost. Zvlášť ve vztahu k obsahu anonymních diskusí. A rady tady bys měl sám zhodnotit. Takže pokud jsi zhodnotil, že pro tebe nemá rekonstrukce předkožky smysl (a já ani nevím, kam s tím “ísť”), je to asi v pořádku. A pokud zhodnotíš, že by ti v tvé situaci přeci jen mohl lépe pomoci psycholog, navštiv ho. Určitě to ale nedělej jen kvůli tomu, že to někdo píše v anonymní diskusi. Asi tak. Ty jsi daleko větší odborník na svůj život, své potřeby, své pocity a problémy než já a kdokoli z diskutujících. Ty se rozhodneš, jak s radami naložíš a jestli ti vůbec v tvém případě k něčemu budou. I když to slovo nemám moc rád, čeká tě zřejmě ve vztahu ke svému tělu ještě nějaká ta “práce”. A já doufám ve výsledek k tvé spokojenosti. A pamatuj. Tvoje tělo bude fungovat tak dobře, jak dobře se o něj budeš starat. Dobře, někdo za tebe něco rozhodl a to tě staví před určitou neměnnou skutečnost. Co dál? Vzdát všechno, co s tou skutečností souvisí? Má to jedno rozhodnutí mít vliv i na tvůj sexuální život. Necháš ho zase za sebe rozhodnout? Nebo tu skutečnost přijmeš a budeš s ní žít jak nejlépe to jen půjde a i přesto si dopřávat radost? Kterou cestou bys chtěl vykročit? Nenechej za sebe znovu rozhodnout něco, co už jednou rozhodlo. Rozhodni se sám. Máš před sebou zřejmě ještě hodně dlouhý život…..

Default User Image
Anonym (Čt, 14. 3. 2024 - 23:03)

Pravdupovediac, nemám chuť ani na masturbáciu. Už je to nejaký ten deň, čo som nemasturboval. Ten pohľad na môj penis mi je nepríjemný. :/

Neviem, asi mám narušenú psychiku...

Default User Image
Anonym (St, 13. 3. 2024 - 19:03)

No, zrejme to bude nadlho...

Čo sa týka tej rekonštrukcie predkožky, to neviem, kde a ako ísť. Neviem, či sa to vôbec dá spraviť. Asi ani nedá. Uvidím, čo mi povie psychológ.

Anonym (Po, 11. 3. 2024 - 18:03)

Zbytečně moc to řešíš. Obřízka neni nic za co by si se měl stydět a mít z toho špatné pocity že ti tam něco chybí. Má to spoustu výhod a spoustě holek se to líbí, žádné špatné reakce se od holky kvůli tomu nedočkáš, maximálně bude trošku překvapena. Takže spíš to ber tak že takhle jsi to ty a že je to tvoje přednost a jedinečnost na kterou bys měl být hrdý

Anonym (St, 6. 3. 2024 - 12:03)

Nedávno bylo v jedom pořadu - Naked Atrraction 5 mužů. Nejprve se ukázali jen od pasu dolů, a žena si vybírala koho z nich následně vyřadí. 4 z nich měli dlouhé  předkožky co jim překrývaly celý žalud, a jeden ho naopak měl  zcela odkrytý, čímž se odlišoval od ostatních. Ani z detailního záběru nebylo patrné jestli to měl jen stažené nebo jestli byl obřezaný.  Nevyřadila ho, ovšem v dalším kole pak už ukázali i horní část těla a ten s obnaženým žaludem byl vyřazen, ale to bylo spíše kvůli celkové postavě.

Default User Image
lui (Pá, 8. 3. 2024 - 21:03)

V jednom díle byla nějaká holka, která říkala, že s neobřezanými muži nikdy nerandí a že jí předkožka připomíná vrásčitý párek. Takže nakonec tam zůstali dva obřezaní z nichž jednoho si vybrala. Měl hezkou obřízku. Pak mě zaujal ještě díl s Milanem van Heerdenem, který má za mě skutečně cute obřezaný penis.
 

Anonym (So, 9. 3. 2024 - 22:03)

Jsou i takové ženy co odmítají neobřezané muže, že to už  nikdy více i kdyby ten chlap byl sebelepší. U někoho může ta obřízka být udělaná docela hezky, ale záleží na stylu, zda vysoká nebo nízká a jak moc těsná nebo volná.  Nevím co znamená skutečne cute. 

Default User Image
lui (Ne, 10. 3. 2024 - 21:03)

Tak ta holka, co odmítala neobřezané se jmenovala Marlie (díl s02e02) a ten týpek, kterého si vybrala ji měl volnou, zato Milan van Heerden ji má těsnou.

Anonym (Po, 11. 3. 2024 - 09:03)

Já jí mám tak středně těsnou/volnou, jizvu blízko žaludu. Viděl jsem už i hezčí, ale i horší. Ale líbilo by se mi kdyby to nějaká holka zhodnotila. Už jsem dvakrát zažil že  ve skupince padla otázka jestli někdo je obřezaný, ale tehdy jsem ještě nebyl. Kdyby někdo byl tak by asi to asi musel ukázat. S tím bych dnes problém neměl ukázat to a o tom cokoliv říct 

Default User Image
Leo (Čt, 7. 3. 2024 - 13:03)

Také jsem tento pořad kdysi zahlédl a spíš co mě zaujalo, tak u jednoho muže jsem tam viděl piercing v žaludu. Popravdě jsem nad tím postupem času začal také uvažovat a nakonec jsem se rozhodl,že bych si taky chtěl dát nějaký šperk do žaludu. Ne žádný obrovský,ale nějaký decentní a malý. 

Anonym (Pá, 8. 3. 2024 - 12:03)

V jiném  dílu byli i dva co měli žalud venku. Když si toho jednoho z nich tam ta žena prohlížela a říkala něco jako že ho má tak akorát velkého, tak moderátorka se jí zeptala - a co ta obřízka?  A ona odpověděla - mně nevadí, mám to spojené s čistotou. A celkem se mi to i líbí. A nakonec si ho i vybrala. 

Anonym (Čt, 7. 3. 2024 - 14:03)

Mám a můžu jen doporučit, také partnerky si velice pochvalovaly

Default User Image
Leo (Čt, 7. 3. 2024 - 16:03)

Tak já to chci hlavně z důvodu,že se mi to líbí. Nejvíc co se mi líbí je princ Albert s "banánkem" jako šperk .Jaký ty máš piercing,když už jsme to tu nakousli.

Anonym (So, 9. 3. 2024 - 07:03)

Měl jsem Alberta, ale za mě nic moc, takže jsem něj udělal apadravya

Reklama

Přidat komentář