Reklama

Nevěra v lázních

Default User Image
Franta (Ne, 24. 3. 2024 - 17:03)

Jsme manželé už 38  let, žádný neměl nikoho /alepsoň nevím/ a žena dostala lázně po operaci žlučníku.

Řekl jsem jí že si může vyhodit z kopítka, my spolu souložíme cca týdně v našem věku 60 let....Řekla že ne, že vydrží.

Lázně byli 4 týdny, já sám jsem žil v domku chodil do práce....

Jak dojela, měli jsme na sebe chuť, tak jsme si zasoloužili.

Dali jsme si vínko a při druhé sedmičce jsem jí nakousl...prý nic...nic...

Ale za chvíli, že mě musí něco říci.Měla jednopokoj a týden nic, pak se na večírku seznámila s pěkným urostlým klukem, který byl o 25 let mladší!!

Že je žena moc krásná a podobné lichotky....Prý mu podlehla a začala si ho vodit na pokoj.Zprvu to bylo takové oťukávání ale jak došlo na puse a dráždění, na to je žena zatížená tak podlehlla.Mladý milenec byl doma ženatý a měl 3 děti. Prý když poprvé viděla jeho penis přestala schvíli dýchat.Měl ho dobrých 24-25 cm a silný tak 6-7cm a pořád mu stál.

/oproti mému 14cm klacek/.Začala kouřit a nemohla ho dát do pusy jak byl velkej. Šel na sex velmi pomalu, pusunkoval všecho,pak prstil....

Žena mě řekla že tekla jak velký potok.Už mu řekla ať do ní vejde....prý ještě ne.....ještě si s ní pohrával jak korour s myší.Potom pomalu do ní vnikl,chvíli zůstal stát a pomalu začal /s citem/ přirážet.No prý měla takový orgasmus, že zůstala chvíli úplně mimo jako kdyby měla infart.On přestal začal jí po puse klepat,co se jí stalo?? Za chvíli se probrala a byla tak spokojená,poprvé tak dobře v životě!/se mnou má také orgasmy ale to spíše křičí a třepe se/ ale toto bylo ,jak říká něco maximální!

Pak celou dobu opakovali soulož do ní to pouštěl u několikrát za noc.

Dojela domů tak spokojená,jakou jsem ji v životě neviděl a to jsme spustu let spolu.Prý kdyby to zažila ještě jednou,šla by do toho.Já jsem jí byl vděčný že si to užila tak supe

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 18:03)

A tak je to správné, je potřeba poznávat i jiné ptáky. 

Default User Image
Zdenek (Ne, 24. 3. 2024 - 06:03)

Moje žena jela na měsíc do lázní po operaci menisku.Já jí řekl,že když tam potká nějakýho pohlednýho a rozumnýho kámoše,tak ať si zapíchá.Klidně bych jí dopřál nějakou změnu a nové vzrušení.Jsme spolu již 26 let a už je to znát.Seznámila se tam s jedním pánem,párkrát byli na kafíčku a několikrát v termálech a pak i v sauně.Viděla že má pěkný velký penis.Do té doby prý ani nechtěla zahnout,ale pokušení zkusit toho macka zvítězilo.Pán objednal apartmán na jeden den a tam se spolu pomilovali.Pak mi říkala,že mu ho dlouho kouřila protože se mu nechtěl postavit.To mě dost štvalo,protože doma mi nechce dělat orál.Pak ji 2x souložil,žena měla 1 orgáč.Jednou se jí vystříkal dovnitř a jednou na prsa.Když mi to někdy připomíná navečer tak se mi vždycky sám postaví.Je to taková naše předehra.Z.

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 12:03)

Na oživení v sexu máme kamarády, kteří rádi vypomůžou a přidají se. Po roce se vrátila z ciziny moje bývalka a strávila s námi víkend v posteli. Sex prostě bereme s přítelkyní jako zpestření života a ne jako nevěru. Když se někdo z nás vrací z práce v noci, tak je běžné, že postel zahřívá ještě někdo z kamarádů nebo kamarádek a teď už dost často moje bývalka. Se současnou přítelkyní se rozhodně rozcházet nehodlám a ani ona se mnou ne. S mojí bývalkou se skamarádili tak, že spolu jezdí na výlety na dámské akce a módní přehlídky, no prostě na to, co bych nedal. Nerozešli jsme se ve zlém, prostě musela odjet kvůli práci a přece tady nezůstanu jen tak sám. Klidně by jsme s přítelkyní brali, aby se k nám nastěhovala. Život je vlastně jen taková hra, no tak si ho užij. 

Default User Image
Milada (St, 20. 3. 2024 - 07:03)

Do Františkových lázní jedu teď v květnu, ale myslím, že jako vdaná ženská,  s tím, abych zahnula, že jsem vyrovnaná.

Default User Image
Tomáš (St, 20. 3. 2024 - 09:03)

Máte můj obdiv. Já tu akorát jsem. Jsem šťastně ženatý, manželku miluji, doma úžasné děti, tak to mám nastavené jako Vy, ale některé ženy tady jsou jako supice. Sotva se objeví nový chlap, tak už startují a o chlapech raději nebudu mluvit. 

Default User Image
Petra (Čt, 21. 3. 2024 - 09:03)

Je to o vůly, já měla také předsevzetí, že budu věrná manželka, ale věci se nějak sešli, nějaký alkohol a já s touhou vyzkoušet změnu jsem podlehla. Je pravda, že mi pak svědomí docela trápilo.

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 11:03)

Jaképak trápení, je potřeba si občas odskočit a zakotačit s jiným. 

Default User Image
Tomáš (Čt, 21. 3. 2024 - 10:03)

To samozřejmě máte pravdu, měsíc půstu je měsíc půstu. Taky už bych po 14 dnech měl nejraději sex, ale pak si vzpomenu na manželku, děti...

Default User Image
Tomáš (St, 20. 3. 2024 - 09:03)

Máte můj obdiv. Já tu akorát jsem. Jsem šťastně ženatý, manželku miluji, doma úžasné děti, tak to mám nastavené jako Vy, ale některé ženy tady jsou jako supice. Sotva se objeví nový chlap, tak už startují a o chlapech raději nebudu mluvit. 

Default User Image
Xr3 (Út, 19. 3. 2024 - 11:03)

Ahoj, tak ve finále budu celý červen ve Františkových lázních. Nejede nějaká žena ve stejný termín? Třeba na pokec, víno. Já necelých 40 let.

Anonym (Út, 19. 3. 2024 - 17:03)

Netahej dříví do lesa a hleď ať máš dobrou fyzičku. Paničky v kavárně si Tě rozeberou.

Anonym (St, 13. 3. 2024 - 03:03)

Za svobodna jsem po dvou letech bez dovolené vyrazila s kamarádkou na 2 vytoužené týdny volna do Luhačovic jako samoplátkyně. Večer jsme se prošly kolonádou, sedly si naproti Společenského domu do kavárny. Mezi dříve narozenými jsme byly obě nejmladší. Netrvalo ani hodinu, daly jsme se do řeči s lázenskými hosty, muži o 30 let starší, oba ale šik, byla s nimi legrace. Od jednoho z nich jsem byla pozvaná na večer zatančit si. Přiznám se že jsem si s ním zbytek dovolené užívala každý večer dosyta, včetně skvělého sexu. Půl roku po dovolené jsem poznala svého současného manžela. Když po čase došlo k mému představení jeho rodičům a ve dveřích se objevil jeho otec se kterým jsem prosouložila dovolenou v Luhačovicích, do smíchu mi nebylo. Dodnes zůstalo naším tajemstvím o co jsem ho ihned mezi čtyřma očima poprosila. 

Anonym (St, 13. 3. 2024 - 06:03)

Ono to sem nepatří, ale připomnělo mi to jednu maminku, která mermomocí chtěla abych si vzal její dceru, protože když jí to naučím, bude v posteli ještě lepší než ona a když budu mít čas a chut.....? 

Default User Image
Zdena (Út, 12. 3. 2024 - 12:03)

To co jsem před dvěma roky udělala v lázní mi dodnes mrzí. Manžel, kterého moc miluji a máme pravidelný sex mi sám do těch lázní posílal. Asi po týdnu jsem šla se spolubydlící si večer sednout na skleničku. Ve vinárně bylo dosti obsazeno a jednoho stolu seděli dva pánové z našeho lázeňského domu, zda si můžeme přisednout. Pánové to přivítali a mi se velice dobře bavili. Najednou mi spolubydlící říká zda mi nevadilo, když by si šel lehnout k nám na pokoj ten jeden pán a ona s tím druhým, že půjdou k nim na pokoj si užít. Já souhlasila, jenže když se ten chlap svlékl do slipů, já byla v noční košilce, jsem viděla to jeho stopořené přirození, jsem neodolala a sáhla mu něj, byl to signál že si mi položil a již jsme se milovali. Ráno se osprchoval a odešli jsme na snídani. Více jsem s tím pánem nic neměla, ale do dneska mám špatné svědomí, že jsem byla manželovi nevěrná i když to nebyla zamilovanost jen soulož, ale u mě to vychází na stejno.

Anonym (St, 13. 3. 2024 - 07:03)

V lázních se se sexem musí počítat. Vždy, když jsem já a nebo moje žena jeli do lázní, tak jsme si normálně předali kondomy s poznámkou, hlavně tam nezploď a nebo si nepřivez dítě. Co asi tam dělat po večer a nocích? Doma taky nikdo z nás večer neleží a nekouká do blba. 

Default User Image
Tomáš (Út, 12. 3. 2024 - 17:03)

Proto jsem si vzal jednolůžkový pokoj, aby mne tohle nelakalo. Mám doma manželku, kterou miluji, úžasné děti. Tak jsem si vzal sebou počítač, po večerech pracuji a lázeňské paničky mi mohou...

Anonym (St, 13. 3. 2024 - 12:03)

Ať jsou lázně jaké jsou, nikomu to nezazlívám, vydržet tři týdny půstu je poměrně dost a již v polovině pobytu jsem neodolala a koupila si robetka. Neříkám že by se nenašel který by za to stál, ale na manželovi bych to neudělala. Domů jsem se těšila jako na líbanky zamlada a po návratu to stálo za to, po rychlé sprše a za bílého dne. Byli jsme oba jako časovaná bomba už na vlakovém nádraží.

Anonym (St, 13. 3. 2024 - 15:03)

Mi to máme tak, že ten kdo jede do lázní, tak tam normálně šuká s tím koho si najde, a ten kdo je doma, tak prostě zaskočí kamarád nebo kamarádka. Nějaký půst neřešíme a samozřejmě víme, co každý dělá a že máme záskoky. Nesmí se ze všeho dělat problém a vše moc dramatizovat. 

Default User Image
MMMM (Pá, 8. 3. 2024 - 09:03)

Já byl v lázních dvakrát a vždy jsem měl ženskou na šukání a ro jsem se nemusel nijak snažit, prostě v lázních to jde jaksi samo. Musím ale přiznat, že starší ženy jsou lepší, protože ví co chtějí, jak to chtějí  a v posteli jsou zkušenější , je to s nimi opravdu lepší.

Reklama

Přidat komentář