Reklama

Sandály

Diskuse o nošení sandálů.

Anonym (Út, 26. 3. 2024 - 14:03)

....aby sme sa cítili lepšie a boli k sebe ohľaduplnejší, miernejší a jemnejší. Aby sme robili tento svet lepším miestom pre svojich blížnych.... Ale to bys musel vyhnat tu bandu, co tady vládne !!! /roč všichni, kteří se dostanou k moci začnou šmírovat ostatní lidi ??? To se tak bojí, aby nepřišli o své posta a prachy ??? Tak ať dělají to, co lidem slíbily a nemusí se bát !!! Sandály jsem zkusil, jsou dost nebezpečné pro razantní pohyb, mohou prasknout pásky a nebo se otočit na noze. Musely by být z hověziny, aby to vydržely !!!

Mierny (St, 27. 3. 2024 - 19:03)

Každý z nás má tú možnosť vládnuť, keď chce. Stačí, ak splní podmienky, bude zvolený a dosadený na post, kde môže ukázať svoje schopnosti, ako robiť veci lepšie. Je to možné aj bojom a pomstou, ale akcia vyvoláva reakciu a stále tu bude niekto, kto bude súperiť a bojovať, preto tu bude vždy špirála súperenia a bojov. Ja chcem len žiť pre lásku, jemnosť a miernosť. Chcem mať život radostný a pokojný. Aj preto nosím sandále a tým dávam najavo svoj postoj a životnú filozofiu, ktorá sa zakladá na neubližovaní. Sandále sú symbolom pokoja a miernosti!

Anonym (Út, 26. 3. 2024 - 17:03)

Ty už nevíš demente jestli to tady kurvit v češtině nebo čobolštině. Ale hovado budeš tak či tak.

Anonym (Út, 26. 3. 2024 - 01:03)

Greta Thunbergová - rok ke změně světa..... Je to Bílý kůň nastrčený Americkými Chazary jehož cílem je zničit ekonomiku Evropy !!!  Jestlipak se také v USA dělá Green Deal a honba na CO ???

Anonym (Út, 26. 3. 2024 - 00:03)

Přímá volba prezidenta je jako umělé poprsí. Nepřirozená a zbytečná....Co je to za sráče, kterým vadí, že nerozhodují o volbě prezidenta oni !!!

Anonym (Po, 25. 3. 2024 - 01:03)

Planeta sopek.... Pusťte si tento filma,  pochopíte, že Green Deal a CO2 je jen kolosální podvod na lidstvo za účelem maximálního zisku pro ty, co to vymysleli !!!

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 18:03)

Radio Impulz bylo před 25 lety ukradeno společnosti ALFA za pomoci RRTV

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 18:03)

Alonso vyfasoval trest za podíl na Russellově nehodě, pořadí se mění + VIDEO

Zdroj: https://f1news.autoroad.cz/novinky/105623-alonso-vyfasoval-trest-za-podil-na-russelove-nehode-poradi-se-meni.... Tak koukám jako divý, ten ČURÁKOVSKÝ výraz : "Bezpečnostní riziko" začíná používat i FIFA !!!

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 18:03)

Kiska: Český krok vůči Ficovi byl správný. Slovensku ukázal, jak je vnímána naše politika..... Neměl náhodou před tím Fiala telefonát z USA ???

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 18:03)

Město nám ukradli turisté, zlobí se lidé z oblíbené dovolenkové destinace. Vyrazili do boje..... Nám zase ukradli naši vlast Chazarové !!!

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 18:03)

Nerudová ostře vzkazuje Klausovi: Političky nedávají rozkazy k vraždění a bombardování.... Pani Nerudová, ženy mají daleko větší sklon k sebezfašizování, než muži !!! Tak je také klidně možné, že jsou vlastně iniciátorkami těchto akcí !!!

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 16:03)

2. série, 12. epizoda: PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ (12).... Skopeček je křivák, jako celá Fialova vláda !!!

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 15:03)

2. série, 12. epizoda: PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ (12)..... Pani Terezo, proč dáváte pravičákům větší časový prostor nez dáváte protějšku ???

Anonym (Ne, 24. 3. 2024 - 15:03)

Veterinář odhaluje “fatální chybu”, která může zkrátit život vašeho psa na polovinu (děláte ji i vy?)..... Měli jsme Belgického ovčáka, dožil se 16 let: Krmili jsmeho tím, co jsme jedli sami !!! Strejda mé ženy měl NO, dožil se 16 let, tankrát žádné granule nebyly ! Měli jsme NO, byl otráven zmetkem, kterému to samé přeji z celé duše (ve 12 letech), Měli jsme dalšího, dožil se 13 let, ale vyrůstal do 2 let na granulích. Máme Jezevčíka, je mu 15 let, je přes váhu, ale je jako žihadlo. Nekrmte své miláčky granulemi, zabíjíte je !!! Jednomu známěmu zemřeli dva pejsci - Rotvailer a Retrívr, jeden v 6 a druhá v 9, krmeni výhradně granulemi !!!

Anonym (So, 23. 3. 2024 - 15:03)

Je normální, aby se pacienti podíleli na úhradách, říká autor poplatků.... Pokud jste akcionářem pojišťovny, tak je, protože máte malé dividendy a vy je chcete VĚTŠÍ !!!

Anonym (So, 23. 3. 2024 - 15:03)

Den, kdy se Stalin s Hitlerem dohodli na rozparcelování střední a východní Evropy.... Snůška polopravd a lží !!! Stalin chtěl uzavřít pakt s Anglií a Francií proti Německu, ale ti to odmítly ! Bedejť ba ne, když spolu s USA měli plán na využití Nemecké armády na zničení Sovětského svazu !!! Hitler byl jejich Bílý kůň (?), je otázka, jestli o tom věděl ! Tyto tři státy vlastně rozpoutali II sv. válku !!! Stalinovi nic jiného nezbylo, než uzavřít "spojenectví" s Hitlerem o kterém věděl, že nebude stejně Hitlerem dodrženo, Východní část Polska patřila před r. 1918 Carskému Ruska a byla mu ukradena díky separátní smlouvě v r. 1918 s Německem. MOŽNÁ, že i oblast ve východním Finsku také patřily Carskému Rusku. Viděl jsem mapu, kde to tak je !!! Současná válka na Ukrajině, kterou rozpoutal ZÁPAD proti Rusku je pokračování II sv. války, akorát si původní aktéři zvolili jiného Hitlera a jiné Německo !!! Jde ale o to samé - jde o Ruské SUROVINY !!! ZÁPAD Chazarové a Anglosasové se tohoto plánu nikdy nevzdají !!! Západ přepadává rusko od roku 1242 !!!  USA zaplatily za NEZI převrat na Ukrajině přes 5 mld dolarů a tak chtěji tuhle investici zůročit !!! Je s podivem, že T.zv. Demokratický svět podporuje Nacistický stát a co horšího, tenhle "demokratický" svět provedl na Ukrajině NACISTICKÝ převrat a stvořil stejný podvodnický program na obelhaní Ruska, jako to udělal Hitler - (Glewice)!!! Vymyslel Minské dohody proto, aby se ukrajina mohla lépe vyzbrojit a při tom ji pomáhal !!! CIA poradila Ukrajinským NAZI, aby vyvražďovala Rusy na Dombase s plánem, že to Rusku nevydrží a Ukrajinu napadne !!! Zajímalo by mně, co by dělali Amici, kdyby jim někdo vyvražďoval jejich lidi, když řádí kůli 2 zavražděným Američanům  ??? Současné USA a Západní a Střední Evropa jsou Fašistické !!! 

Anonym (So, 23. 3. 2024 - 17:03)

Ty jsi s těma kundovinama tady furt dokola horší než hovno na botě. Vezmi si plegomazin a jdi do klece psychouši.

Anonym (So, 23. 3. 2024 - 20:03)

Co máš za problém ? Je to pravda ??? Nesnášíš ji ??? Mrazí tě z ni v zádech ??? Nebo se bojíš, že budeš odhalen jako superlhář, či fašista ??? Nic si z toho nedělej, dneska je fašizmus v médě !!! Viz : Proto že chci !!!

Anonym (So, 23. 3. 2024 - 14:03)

Vášáryová: Ukrajina vítězí. Klaus a Zeman Česku škodili 20 let, Ficova éra nebude tak dlouhá.... Magdo, jak je teda možné, že za těch dvou tady bylo líp ??? Teď tady máme fašizmus a proto tu je podle tebe líp ??? Propadáme se plánovaně pod vedením pětikolky do svrabu !!!

Anonym (So, 23. 3. 2024 - 12:03)

Zmáčkne Putin atomové tlačítko? Drábová prozradila, jak to v podobných situacích chodí.... Ten kdo bude prohrávat to ZMÁČKNE !!!

Reklama

Přidat komentář