Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 09:04)

Há jsem to pochopoil, tohle je USA model. Přijímat uprchlíky a domácím v tamjí zemi dodávat letecky nebo nějak v utajení balíčky zbraní v banánech nebo nějak tak...

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 11:04)

Jak v USA, jsou tam mexikánci, latinoameričané, různí utečenci a oni "podporují ty země" posíláním zbraní na tajňačku těm co chtějí bojovat a hlásí se když chopí moc k "vděčnosti" k USA. Je to klasický systém divokého západu,  my platíme šerifa, on pro nás rozhodne. Nebo výpalné a mafie námpak dává "střechu" proti státní správě, nepohodlným věřitelům, problémovým zákazníkům, jiné mafii.

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 09:04)

Silné vedení a proruské sympatie: extremismus se šíří mezi mladými lidmi ve střední a východní Evropě

Několik studií dospělo k závěru, že nacionalismus roste mezi mileniály a generací Z v zemích, jako je Bulharsko, Maďarsko nebo Rumunsko, které vykazují rostoucí odklon k EU.

Extremistické myšlenky se rychle šíří mezi mladými lidmi ve střední a východní Evropě. Několik studií ukazuje impuls ideologií příznivých pro autokratické vedení nebo zpochybňujících užitečnost demokracie. Rumena Filipová, ředitelka nezávislé organizace Institute for Global Analytics (IGA), zdůrazňuje, že mileniálové a generace Z „jsou politicky spříznění, mají sklon k autokratickému vedení a náchylní k dezinformacím...

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 09:04)

Sedm lží profesora, který sám sebe tisíckrát cituje

Juan Manuel Corchado dokázal být jediným kandidátem na rektora univerzity v Salamance, přestože falšoval svůj životopis, dokud nevypadá jako světová eminence.

Pouze jedna osoba představila svou kandidaturu na rektora jedné z nejstarších akademických institucí na světě, University of Salamanca. Je jím profesor Juan Manuel Corchado , který se specializuje na umělou inteligenci a kybernetickou bezpečnost. EL PAÍS 15. března zveřejnil, že tento profesor se léta zasvětil nafukování svého životopisu triky, zveřejňování podivných prací...

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 08:04)

Oživily nácky co se baví tím jak slovani na východě umíraj, hnůj.

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 26. 4. 2024 - 04:04)

"Ukrajinský ministr zahraničí Dmitrij Kuleba řekl pro The Guardian, že v Evropě je něco špatného s evropským zbrojním průmyslem. Podle něj, Rusko za dva roky dokázalo zvýšit produkci zbraní, kdežto na Západě nic takového nevidí. Podle něj by si Západ měl uvědomit, že doba míru skončila. Dále řekl, že právě schválený balíček americké pomoci nestačí k tomu, aby zadržel ruskou armádu. Co ruskou armádu zastaví je jednota Ukrajiny s jejími partnery. (víceméně nepřímo říká, že by Západ měl poslat na Ukrajinu svoje vojáky). 

Pro připomenutí. Za dva roky z Ukrajiny odešlo, dle skromných odhadů a bez započítání těch co odešli do Ruska na 650 tisíc mužů v branném věku. Od počátku konfliktu dezertovalo z ukrajinské armády na sto tisíc mužů. Převážně přešli do Ruska, ale také, jako v poslední dny, utíkají i pohraničníci, do Moldavska či Rumunska. I se svými rodinami. Ukrajina eviduje každý den desítky zadržených mužů, kteří chtějí z Ukrajiny odejít. Nemluví o těch, kterým se to podařilo.

Být západním politikem, tak bych se pana Kuleby zeptal: „Proč by naši vojáci měli bojovat za Vaši zem, když vaši vlastní lidé utíkají a brání se tomu, aby za svou zem bojovali?“ Jenže západní ani jiný politik nejsem a ti naši se nezeptají a mě, člověku, kterému je vzdálen ten svět politických intrik, vrtá v hlavě…Proč se nezeptají?"

https://1url.cz/Xuy7l

Skutečně bojují Ukrajinci za Ukrajinu? 

Nebojují spíše za americké zájmy, za zájmy říše běloptákovy, která ztrácí svůj význam a pozici světového četníka?

To se velmi názorně ukázalo nočním úprkem amerických žoldáků z Afghánistánu.

Říše běloptákova se zoufale snaží udržet svůj význam, především americké zbrojařské firmy chtějí dosáhnout maximálních zisků, což platí Ukrajinci krví a Evropská socialistická unie na dluh získanými penězi…

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 26. 4. 2024 - 04:04)

Je převelice smutné a znepokojivé, že na čele kolaborantů a vlastizrádců, urputně lezoucích do americké prdele a neméně urputně podporujících cizí zájmy, namísto zájmů obyvatel země, v níž se bohužel dostali ke žlabům a ke korytům, jsou odsouzeníhodné exempláře z řad pětislepené pakáže, především samotný fialový blábolil a militantní tetka, uprdelená v sesli ministryně obrany, nebo spíše ministryně války:

„Náš premiér Fiala se i s ministryní války Černochovou prezentuje v oblečení s potiskem, jehož motivem je Český lev s leteckými granáty kolem sebe. Zdá se, že lidé zatahující nás do války se úplně zbláznili, a ještě větší cvoci jsou ti, kteří jim i nadále projevují důvěru. Jsme svědky doby, kdy jsou u moci zfanatizovaní šílenci. Bohužel jich je dost v mnoha západních vládách i ve vedení Evropské unie. Pokud Rusové budou čekat, až se Západ dozbrojí, čeká planetu kolosální masakr. A dojde li jim, že čekat nemají, jsme mezi prvními na ráně my, a to aniž bychom mohli Putinovi cokoliv vyčítat. Upřímně se lze divit tomu, že je stále tak trpělivý a nějaká ta raketa ještě Strakovu vilu nesrovnala se zemí.“

https://pravyprostor.net/mikiny/#goog_rewarded

...jsme mezi prvními na ráně my, a to aniž bychom mohli Putinovi cokoliv vyčítat.“… Bohužel, je to tak.

Dopustili jsme, aby vládu sestavila pětislepená, kolaborantská a vlastizrádná pakáž, jejíž vládě bezvýhradně dnes věří pouhá dvě procenta voličů...

Dopustili jsme, aby se premiérem stal ubožák, vysílač signálů, žvanil a lhář, který se stará především o Ukrajinu a tedy o zájmy nikoliv naše, ale americké, jak dokázal i při návštěvě svých páníčků za velkou louží před několika dny, kde řešil především Ukrajinu, a to, co řešili čučkaři v sídle CIA, jistě nevěstí  pro malou zemi v srdci Evropy nic dobrého.

 

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 26. 4. 2024 - 04:04)

Ano, Putin je stále trpělivý…ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, však víte…

Kdejaké tupé, nemyslící hovado, čili kdejaký naprostý blb (jen naprostý blb volí tlupy pětislepence) nenechá na Putinovi nit suchou, aniž by ty duševně bezmocné exempláře byly schopny alespoň matně pochopit, že problémem nemusí být Putin, ale spíše ten, kdo by přišel po něm…

Kdejaké tupé, nemyslící hovado opakuje idiocii, kterou mu nasadila do hlavy oficiální propaganda, totiž blábol, že by se Rusko po vítězství nezastavilo na Ukrajině, a postupovalo by dále Evropskou socialistickou unií…

Žádné z těch tupých, nemyslících hovad, by však zjevně nedokázalo smysluplně zodpovědět dotaz, proč by to Rusko dělalo, kde by na to vzalo finance, lidi a techniku…

Můžeme tedy jen doufat, že kolaborantská a vlastizrádná vláda národní zkázy, a jmenovitě fialový blábolil s ministryní války, „vkusně“ oblečení do zelených mikin s obrázkem českého lva a dělostřelecké munice, nedoženou malou zemi v srdci Evropy tam, odkud by již nebylo návratu- tedy k válce, která by se s vysokou pravděpodobností stala válkou jadernou.

Říše běloptákova bohatne na potocích nejen ukrajinské krve, zatímco především Evropská socialistická unie  americkou válku na ukrajinském území i samotný chod Ukrajiny financuje...

Ekonomika i dříve silných unijních zemí, typicky Německa, jde do hajzlu.

Tvrdím, že dokud Evropská socialistická unie protirusky nevyšilovala a naopak s Ruskem spolupracovala, když odebírala levné ruské suroviny, prosperovala a  bohatla.

Protiruské sankce zjevně nedostaly Rusko na kolena, a neméně zjevně drtí spíše Evropskou socialistickou unii.

K těm sankcím se nepřipojily země, v nichž žije převážná většina obyvatelstva Modré planety...

Prostě - nejsou vedeny kolaboranty a vlastizrádci, jako malá země v srdci Evropy... 

 

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 02:04)

Takže situiace se svobodou slovat v ČR tak zdegradovala, že říci např. že Ukrajina je Halič a vedená válkychtivost pochází z Haliče a jsou to spolu s Israelem dva židovské a zločinné státy jako třeba Praha je město a metropolo zločinu, tak to je na policejní vyšetřováni?CO to meleš, vždyť je to pravda Halič a Oděsa jsou města s židvskou populací, Oděsa je hlavní město Ukrajinského zločinu a židovská mafie pravděpodobně dominuje i v Kyjevě a o Izraeli se dá říci to samé, je to velké město a města jsou metropolemi zločinu a v Israeli mají azyl všichni židovští zločinci zejména z ruskojazyčných zemí.

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 02:04)

Praha je místem kam se přesunulo israelská a židovský mafie původem z Ukrajiny i Ruska během rozdávání asylu uprchlíkům, protože to vyřizují obyčejné úřednice, co dávají razítka na počkání.

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 00:04)

Se divim, že když již vím co tu děláš, že tě to ještě baví, budeš asi pěknej fanatik, dost blbej nebo zase dost chytrej a povýšenej aby sis zkusil vytlouci neustálou lžé dojem pravdomluvnosti.

Anonym (Pá, 26. 4. 2024 - 00:04)

Netanyahua podporuješ a skrz to fandíš zabíjení na Ukrajině a tím to maskuješ.

Anonym (Čt, 25. 4. 2024 - 23:04)

Zase něco pošli ty idiote co fandíš podporou války na Ukrajině etnickým čistkám vraha a usvědčeného lháře dětí Netanyahua.

Anonym (Čt, 25. 4. 2024 - 23:04)

KOKOTE! 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 25. 4. 2024 - 21:04)

No: 

"USA zahajují stavbu mola pro pomoc Gaze: Pentagon"

 

https://twitter.com/AFP/status/1783568766032306532

 

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 25. 4. 2024 - 21:04)

No: 

"„Okno, kdy je riziko zmrznutí květů, zejména třeba právě v ovocných stromů, bývalo před 50 lety bývalo čtrnáctidenní. Tím, že nám nyní nastupují vysoké teploty daleko dříve z jara, tak se toto okno otevřelo na 40 dní.“" 

 

https://twitter.com/iROZHLAScz/status/1783579102030487967

 

 

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 25. 4. 2024 - 21:04)

"Dánské úřady souhlasily se zvýšením financování Ukrajinského fondu pro rok 2024, který poskytuje vojenskou pomoc Ukrajině, o € 590 milionů."

 

https://twitter.com/NOELreports/status/1783557815841251524

 

 

 

 

Anonym (Čt, 25. 4. 2024 - 21:04)

JO a chci se zeptat, kolik hradí tvůj milovaný ISRAEL a na jaké straně vlastně stojí, Ukrajiny nebo Ruska?

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 25. 4. 2024 - 21:04)

Již jsem to tady psal - Izrael je v obtížné pozici, ruSSkou prašivinu do určité míry potřebuje v Sýrii a tak dále, nicméně i tak už měl začít kopat RuSSáka do zadku.

Anonym (Čt, 25. 4. 2024 - 21:04)

JO, a tady je praotec draků, kteří žijí kdesi v rusku... https://1url.cz/buymS

Reklama

Přidat komentář