Reklama

Sandály

Diskuse o nošení sandálů.

Anonym (So, 6. 7. 2024 - 19:07)

Tam to možné je. On je totiž původě z Ukrajiny a na Slovensku žije s rodiči. No a v širé Ruské stepi se vylíhlo spoustu "lidské zvěře". Nedávno v Česku odsoudili Ukrajince na spoustu let, protože neměl lepší nápad než své družce odpálit v kundě rachejtli. Nebo takový slavný kanibal z Ukrajiny Andrej Čikatilo. To byl taky takový "slušný ' tichý mužik a vzorný otec rodiny, jen během pár let bestiálně zavraždil,rozřezal,uvařil a sežral několik lidí. No a podobně"slušný" a druhým kázající je tenhle noho-boto psychopat. Taky nevíš co by dělal kdyby se nemohl anonymně ukájet na internetových diskuzích kde si navíc může psát i sám se sebou. To třeba na FB by mu neprošlo,tam by ho vystřelili hned, proto se ukájí anonymně Teď je otázkou,jak dlouho se vydrží ještě kontrolovat a někomu kdo je naboso v sandálech nebo korkových drevácích něco nevyvedl. Je mu to je jedno jestli to bude žena nebo dítě,v jeho případě třeba i nějaký hošík. Třeba na ně bude i slušný, jen jim prostě nakonec v té "slušnosti"něco provede co ho ukojí. Víc ho nezajímá. Prostě psycho monstrum.

Mierny (Ne, 7. 7. 2024 - 09:07)

Jedinci s poruchami správania a emocionálne plochí sa nájdu v každej spoločnosti, každej vrstve a každom národe. Nič s tým nespraví žiadna ideológia, žiaden politický smer. Niektorí psychopatickí jedinci majú navyše vysoký intelekt a dostávajú sa na veľmi vysoké a vplyvné pozície. Za socializmu to bol známy spoločenský problém. V období III. ríše tiež. Známe sú aj psychopatické excesy vysokej spoločnosti v Rímskej Ríši. Radikalizmus a extrémizmus v ničom nepomôže.

Anonym (Ne, 7. 7. 2024 - 11:07)

To je přesně tvůj příklad psychouši.

Mierny (So, 6. 7. 2024 - 07:07)

Existuje na x-mnoho kombinácií sandálov s oblečením. Existuje taktiež niekoľko typov postáv a foriem tiel. To všetko možeme skombinovať. Maskulínní chlapi možu smelo zdôrazňovať svoju maskulinitu sandálmi drsných a technických strihov a do tých sandálov voliť ponožky bez ostrých a agressívnych vzorov, aby sa prílišná maskulinita trochu potlačila. Je to jedna z ciest, ako nosiť sandále, ale ako tvrdím, tých kombinácií je na x-mnoho spôsobov. Záleží len na spôsobe vnímania estitiky, ktorá môže byť uniformná, alebo jedinečná podľa preferencií danej osoby.

Anonym (So, 6. 7. 2024 - 08:07)

Nezapomeň si úchyle sám odpovědět abys mohl rozvíjet dál ty svoje debility.

Mierny (So, 6. 7. 2024 - 12:07)

A nechceš nám tu ty niečo napísať o nosení sandálov? Alebo tu budeš trollovať, ako nejaký zúfalý démonický škriatok?

Anonym (So, 6. 7. 2024 - 13:07)

Radši napiš proč úchylákuješ ve všech diskuzích o nohách a otevřených botech a proč s tím vůbec vysíráš na českém webu a píšeš si sám se sebou?. To v těch kotárech jste tak zaostalí ?

Anonym (So, 6. 7. 2024 - 13:07)

Co je na tom úchylného, psát na vlákně "Sandály", o sandálech?

Mierny (So, 6. 7. 2024 - 14:07)

Tiež mi príde celkom v poriadku v diskusii o sandáloch písať o sandáloch. Zaujímavé je však to, že sú niektorí trollovia so zvráteným chápaním, ktorým príde normálne ničiť diskusie agresiou, lžami, intrigami...no proste čisto diabolské.

Mierny (So, 6. 7. 2024 - 14:07)

Taktiež si myslím, že nie je nič nenormalné diskutovať o sandáloch slušne a zdvorilo. Lenže diabolské a trollské entity to majú zvrátene a naopak. Nezostáva im iné, ako nenávisť, ničenie a utrpenie...nemôžu inak.

Anonym (So, 6. 7. 2024 - 14:07)

A psát si sám se sebou je nejen úchylarna ale i debilita. To taky vysvětlit neumíš!

Anonym (So, 6. 7. 2024 - 14:07)

Tak si přečti po sobě ty zhovadilosti. To jsou úchylárny, ale úchylovi to asi přijde normální. Nikdo jiný takový debility nesesmolí .

Anonym (Čt, 4. 7. 2024 - 16:07)

Hezké sandály nosím rád, nejraděj ale chodím bos. Když nejsem bos, nosím sandály ale stejně je pořád zouvám a chodím bos.

Mierny (Čt, 4. 7. 2024 - 20:07)

Ono, sandále dodávajú nohám potrebnú eleganciu a výzor väčšej dynamiky, hlavne u sandálov s hrubou podrážkou. Bosé nohy dosť často vyzerajú zraniteľne a chúlostivo, ale v sandáloch získávajú žiadúcich vlastností. Niektoré sandále vykresľujú nohy silovo a vzbudzujúc rešpekt, bosé nohy to dosiahnúť takým spôsosbom nikdy nemôžu!

Anonym (Čt, 4. 7. 2024 - 21:07)

A proč si tu úchyle píšeš sám se sebou ?

Anonym (St, 26. 6. 2024 - 14:06)

Diskuze: Seniorka doplácela 41 tisíc za teplo. Rok se přitom léčila mimo domov..... Na tomto odvětví jako všude na lukrativních místech jsou přisáty zelenooké pijavice !!!

Anonym (Út, 25. 6. 2024 - 22:06)

Každý den se v Německu stanou dvě hromadná znásilnění..... Německo ovládají Američtí Chazarové a ti maji plán zničit Německo a i celou Evropu !!! Jsou také v EU a ničí celou Evropu pomocí Green Dealu a CO2 !!!

Anonym (Út, 25. 6. 2024 - 22:06)

Šéf Pentagonu Austin telefonoval s ruským ministrem obrany Bělousovem..... Tihle by se měli vždycky domluvit bez ohledu na válečné štváče a revanšisty, neboť když se nedohodnou, mohla by být III sv. válka a tu odnesem všichni !!!

Anonym (Út, 25. 6. 2024 - 21:06)

Rusko: Tisíciletá historie.....Gorbačov byl Americkej špion a měl zničit Sov. svaz ! Což se mu povedlo ! Jen díky Ruské armádě se Rusko udrželo a Amíci utřeli nos !!!

Anonym (Po, 24. 6. 2024 - 23:06)

... Veterinář odhaluje “fatální chybu”, která může zkrátit život vašeho psa na polovinu (děláte ji i vy?). Stále stejný idiotizmus : Zpráva v Zemědělských novinách : Výzkumný ústav chovu hovězího dobytka zjistil po 20 letech výzkumu. že nejlepší krmení pro hov. dobytek v zimním období je  S E N O  !!! Léta krmíme své psy masem zakoupeným v běžných potravinách pro lidi !!! Té poslední (jezevčici) je 17 roků a zatím se má k světu !!!

Reklama

Přidat komentář