Reklama

Častá masturbace u mužů

Anonym (Ne, 4. 8. 2024 - 07:08)

Manželka mne připouští jen večer a to ne každý den. Skoro bych řekl, že mám sex za odměnu a tak se svojí častější potřebou chodím do sklepa, hlavně kvůli dětem. Manželka i tchýně dobře ví že se ukájím a nevadí jim že mne při tom vidí. Když mám erekci, tak mne i do sklepa pošlou. Nemusí přitom nutně být. Ve sklepě mám pohodlí, bezpečí a pornočasopisy. Semeno stříkám do sklenice, abych si tam nenadělal. Třikrát za týden sklenici vylévám a vyplachuji, protože starší sperma páchne. To ovšem neuniká pozornosti hlavně ženské části obyvatelstva domu. Dobře ví, co chodím do sklepa dělat a tak jsem terčem často nemravných poznámek, nabídek a výzev. S tvrdým tam, měkkým zpět, se sklenicí semene, nebývám při tom zrovna zticha. Mají z toho spíše srandu, ale taky závidí manželce muže s takovou potencí.

Default User Image
Anonym (Út, 30. 7. 2024 - 13:07)

Čo je to časta masturbácia?Ak ma muž väčší apetít ako žena,nechce to riešiť neverou čo má robiť? Nájsť si milenku?Nie je pre obidve strany lepšie ak sa muž urobí sám? Napríklad: Manželke stačí sex raz za mesiac.Mne nie, potrebujem aspoň 3× za týždeň.Z manželkou sme sa zhodli že bude lepšie ak sa urobim keď budem mať chuť ako by som mal mať milenku.T

mm sme vyriešili problém, nemusím skryté onanovať a dokonca sa manželke páči ak si to robím pred ňou.Má  to výhody mňa viac vzrušuje keď si to robím pred ňou ako keď si to mám robiť osamote.

Anonym (Út, 30. 7. 2024 - 17:07)

Třikrát za týden není častá masturbace. To je 3x a vícekrát za den. Když se mne manželka zeptala, kolikrát jsem za den byl? A řekl jsem jí pravdu, tak mi řekla, že kdybych si to nedělal sám, tak by se nám vyplatilo mít harém. Holky by jí alespoň vypomohly při domácích pracích a vaření. Jinak mi dala tak jednou dvakrát za týden a když to bylo o víkendu, to jsme šukali třeba celou noc a já byl i několikrát, tak vyspávala a musela vařit tchyně. Měl jsem si vzít nymfomanku, ale to bychom nic jiného nedělali, než ten sex.

Anonym (Po, 22. 7. 2024 - 06:07)

Jakmile se mu postaví, tak si sahá na přirození a když si myslí, že se nikdo nedívá, tak ho vyndá a dělá na něm ty masturbační pohyby. Nebo si ho tajně tře v kalhotách, pod stolem a taky pod dekou. Pak nacházíme stopy semene, které vystřikuje. Můj zeť je onanista.

Anonym (Čt, 18. 7. 2024 - 12:07)

Častá masturbace. Kolikrát za den, týden, měsíc, rok? Je to zdravé? Nenarušuje to výchovu, společenské, nebo manželské vztahy? 

"Tvoje máma mi říkala, že až moc často masturbuješ. Já tě toho zlozvyku zbavím." Prohlásila moje nastávající a pak se po hodině soulože, kdy už nechtěla držet, musela dívat na to, jak se dodělávám rukou, abych byl uspokojen tak, jako ona. Jeden čas to považovala za druh nevěry. "Kdoví, na co při tom myslí, sprosťák jeden." Stěžovala si své matce, ale ta věděla o životě víc a tak jí vysvětlila, že onanuju hlavně kvůli tomu, abych jí byl věrný. 

Když se mne matka zeptala, jestli mne manželství uspokojuje tak, že bych mohl přestat trápit ocas, manuálně, odvětil jsem, že dobré tradice se musí udržovat a honím se ještě víc, protože mám silné motivace. Ve skutečnosti to bylo doma méně, protože manželka po mě většinou skočila, sotva jsem začal a tak jsem se jen dodělával, když se jí nepovedlo ze mne dostat semeno jinak, protože když byla hotová, spala hned jako andílek. 

Legrační je, že ženy masturbují taky, ale některým to naše docela vadí. Jsme holt dobytci a ony andělé.

Default User Image
Tom (St, 10. 7. 2024 - 16:07)

Když stará nedá tak často nebo je tu nějaká která ti má taky ráda bez toho aby byla kur-a???

Default User Image
Lukáš (Út, 9. 7. 2024 - 16:07)

já si už honit nemůžu protože ho mám zamknutýho v pásu cudnosti

a proč ho mám zamknutýho v pásu cudnosti? protože jsem si honil a stříkal do sestřiných kalhotek sestra to pak řekla mámě a máma mi ho za trest zamkla do růžovýho pásu cudnosti a sestra se mi směje

Default User Image
Jakub (St, 10. 7. 2024 - 06:07)

Mám penis zamceny taky .Mám přítelkyni je mě 16 a nebydlíme spolu .Tím si mě hlídá abych se nehonil..Děláme to tak přes půl roku u nás seto provalilo před 3.mesicema Máma není nadšená co semnou dělá. Ji je 20 a jsem do ní strašně zamilovaný je to má první holka připravila mě o panictvi.Rekla mě ze chce nadrzenyho chlapa a ne vyhonenyho puberťáka .Ted jsem s rodiči na dovolené a mám klíček sebou zapecetenej v malé krabičce kdyby něco.V nedelu jsem s ní spal asi 3 krát pak mě zamkla v Pondělí bylo v pohodě a i včera dnes je to horší. Těším se že v pátek večer jedeme domu a ráno se s ní uvidím.Mama ta je nasraná ale otec říká že zamcenej penis aby se mu nepostavil ještě nikoho nezabil.Spis jim vadí že je starší. 

Anonym (Út, 9. 7. 2024 - 18:07)

Nepleteš si to s plenkama? 

Default User Image
Lukáš (Út, 9. 7. 2024 - 19:07)

proč plenky? napiš mi na email [email protected]

Anonym (Út, 9. 7. 2024 - 19:07)

Potřebuješ si ho vymrskat?

Default User Image
Lukáš (Út, 9. 7. 2024 - 19:07)

no chtěl ale když ho mám zamčenýho tak to nejde

Anonym (Út, 9. 7. 2024 - 17:07)

A ukážeš 

Anonym (Út, 9. 7. 2024 - 17:07)

A ukážeš 

Anonym (Út, 9. 7. 2024 - 08:07)

Často a pořád 

Anonym (Pá, 29. 3. 2024 - 12:03)

I ve vyšším věku masturbuji několikrát denně. Manželka mne v tom podporuje a dělám to i před ní. Než mne pustí ven, trvá na tom abych se vysemenil a nebudil svými erekcemi pozornost. Ona nemusí, protože i vystouplý poštěváček není tak nápadný, protože je menší.

Anonym (Po, 8. 7. 2024 - 21:07)

Co se třeba s manželkou ráno pomilovat. Oběma se uleví, nastartuje do nového dne, oba budete (u)spokojení a na masturbaci nebude mít ani pomyšlení. Manželce vykouzlíte spokojený úsměv. Vyšší věk není překážkou sthnout se ráno dá mimo společné snídaně hodně. 

Default User Image
17 (Pá, 29. 3. 2024 - 08:03)

Jsem pořád nadržený, tak už hodně roků 4 až 8x denně a výhradně jen u péčka, mom, millf, mature.     

Default User Image
A. (Pá, 29. 3. 2024 - 00:03)

Můj dospělý a ženatý syn stále často masturbuje a nijak se tím netají, nejen předemnou, ale ani před manželkou. Má jen vyšší potřeby než jsou mu poskytovány. Hlavně že jsme zdraví a těšíme se ze života.

Default User Image
Petr (Čt, 28. 3. 2024 - 20:03)

Je mi 54, manželka moc na sex není a tak si to dělám 3xdenně.

Reklama

Přidat komentář