Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Default User Image
(Čt, 18. 7. 2024 - 10:07)

Dáváte větším dětem ještě dudlík či pít z kojenecké láhve mléko a nebo Sunar či čaj a hlavně pleny na cestu krátkou či dlouhou napište prosím nás čeká velká cesta z letadlem. 

Anonym (Pá, 19. 7. 2024 - 10:07)

S kým čím?

 

Default User Image
Linda (Čt, 18. 7. 2024 - 00:07)

právě jsme na cestě na Makarskou , Eauto dobíjíme zrovna ve Splitu ,holky 8a 10  právě  běhají po benzince jen v plenách, a nemají z toho žádné trauma , víc trauma mají z toho být  připoutaný v autosedačkách, 

Default User Image
T (Čt, 18. 7. 2024 - 10:07)

To je dobrá věc dát dětem na tak dlouhou cestu pleny ale aspoň by měly mít ty punčocháče silonove či nylonové pokud možno neprůhledné aby pleny drželi na svém místě mezi nožky. My když jsme se synem jeli do Chorvatska kde máme už svůj apartmán tak syn celou dobu měl pleny také jeli jsme autem a syn 12 let také musel být v autosedačce jelikož je menší pod 150 cm to se mu ale také nelíbilo a na jedné bezine jsem ho umyla a prebalila do čistých látkových plen a místo pvc kalhotek dostal jednorázové pleny zn. Huggies se frote dětské punčocháče s laclem měl sice trochu roztahle nohy od sebe ale tato sedačka má 6 bodových pásků tak tam je fixovan až moc dobře a jako bonus měl i dětský dudlík 18 až 36 měsíců jelikož to je otázek proč má pleny když nemusí. Ale má i kojeneckou lahev se sunarem č. 12 ten jsem sehnala na internetu on ho zasiti a je pak od něj klid na chvíli a kolem krku má látkovou plenku jako brindak jelikož je občas Čune a pobrinda se i když mu tu lahev držím a občas ho normálně i nakrmim sice chvíli protestuje ale pak se nechá v klidu nakrmit a do sunaru mu mixuji i piškoty a aby ho měl hustý a lahev je 360 ml ale má i menší na čaj 150 ml ten se dělá také dětský. 

Default User Image
Ondra (St, 17. 7. 2024 - 14:07)

Já bych je nosil pořád ale nemám na ně

Default User Image
P (Po, 9. 9. 2024 - 17:09)

Kolik ti je 

Default User Image
P (St, 17. 7. 2024 - 19:07)

A kolik ti je let že bys řekl tvé máme aby ti dávala pleny stačí jen klidně i látkové dětské plenky mne je 10 let a včera jsem si o plenky řekl a dává mne 80x80 látkové pleny jak na noc ale i den 24 hodin denně a mamka má klid a já také teď jsem sice už v plenkách a punčocháčich místo pyžama a vše ok a kolem 21 hodin je kontrola plenek jestli budu mokrý tak mne prebali do čistých plenek a já si mohu v noci pít kolik chci když mám ty plenky. Jelikož když jsem byl z mamkou v nemocnici kde dělá a hlídání v noci nebylo tak si mne vzala sebou a uložili mne mezi děcko kde bylo na pokoji samo o dali mne pro větší jistotu i plenky látkové mezi nohy a já jsem byl do rána durch mokrý a posrany a úplný klid byl děcko se nebálo sice nemluvilo jelikož bylo na hdickach a plenky mělo také? A ráno mne mamka prebalila do čistých ale jednorázovék a dala mne i punčocháče frote s kraťasy a šli jsme domů a byl úplný klid mamka vše domluvila že nemá hlídání tak pak ji nabídla kamarádka z práce že mne občas pohlídá sice mne je už 12 let že bych mohl být doma sám přes noc ale mamka se o mne bojí minulý týden mne doma nechala ale přes den to jsem ještě pleny nenosil byl jsem bez nich ale teď to je jiné pleny už nosím a jsem na ně už zvyklí ale také jsem se styděl vysvlect do naha aby mne mamka mohla dát plenky ale už se nestydím vždy si je nechám dát. 

Default User Image
Anonym (St, 17. 7. 2024 - 21:07)

Kolik let mas 10 let.

Default User Image
Klára (So, 13. 7. 2024 - 06:07)

Syn 10 let plenky nosí jak přes den a noc doma nemusel by ale chce je nosí je už od 8 let takto a budu mu je dávat jak dlouho bude chtít on a bez nijakych předpovědi naše lékařka už si zvykla že syn je musí mít dokonce nam je nikdy i předepíše. Ale za to starší syn vždy nechce roztáhnout nohy od sebe při přebalování ten se hodně pocurava bohužel i do oblečení tak má pleny jednorázové ale i látkové pleny non-stop při přebalování vždy ráno je to boj to je otázek tak mu do pusy dám klasiky dětský dudlík takový jako by tlumič a je po problému řekla jsem mu až se v noci nepomocuje a nekadi a nebude muset nosit plenky ale to se mu zase nelíbí že by v noci musel vstávat takto to pustí do plenek a je hotovo. Ale jak se dávají pa umytí čisté látkové pleny vždy má 4 látkové pleny jak přes den tak i noc řekl že si pleny sundá ale já jsem sehnala bodyčko ze zipem vzadu tak má smůlu nesunda si nic stejně má přes bodyčko i punčocháče frote s laclem doma a když je venku tak se dají tepláky on je zimourivi i přes léto. Pokr příště jdu prebalovat. 

Default User Image
Klara (St, 17. 7. 2024 - 07:07)

Ano jsem sama na syna ale má.m už objednané plenky jednorázové dají se přímo do trenek či slipu jsou to vložné pleny ale i nasazovaci od značky happy nappy jsou levnější sice v balíku je pouze 10 plenek ale zase se to vyplatí ono vložné pleny za 59 Kč a nasazovaci 130 Kč to je jiná cena nežli kupovat pleny pampersky za 500 Kč takto jich mohu mít více ale zatím je máme na skouzku jelikož nemají xs ale pouze v menší S a kdyby byli větší tak do nich dám i 2 látkové pleny stejně si syn už zvykl na látkové pleny a už si je nesundava sám vždy čeká až ho přijdu prebalit já sama a z dudlíkem to dopadlo dobře má ho celou noc v puse ale občas i přes den má ho na provázku měl klasický řetízek ale ten je bohužel na něj krátký a už celý den a noc je pouze ve 4 látkových plen s pvc kalhotky a starší leginy dětské které plenky mezi nohama stáhne ty leginy má pod kolena takže pohoda a nebo se naučil nosit punčocháče ale ty úplně slabé jemu nevadí že jsou pro holky hlavní věc je že mu to stáhne plenky a pak si vezme pouze kraťasy má telovou barvu jako by opalenou tak není nic poznat že je má akorát včera měl čistě bílé barvě punčocháče ale celý den byl doma byl pouze na zahradě z kamarádem si hráli a kamarád byl také v plenkách a punčocháčich akorát že on měl ty na laclace stejně oba mají malou nohu 33,5 a 32 tak jim to punčocháče nevadí. 

Anonym (Ne, 14. 7. 2024 - 13:07)

Ahoj Klárko napiš rád si o tom popovidam jestly jsi sama s kluky [email protected] 

Default User Image
zz (So, 13. 7. 2024 - 10:07)

zz

Default User Image
Klara (So, 13. 7. 2024 - 10:07)

Tak jsem prebalila oba jak mladšího 10 let tak 14 leteho mladší byl pouze hodně pocurany ale zato starší byl bohužel zase jak pocurany tak i pokadeny v září je objednán na psychiatrii na větší vyšetření byl tam i doporučený ten nikdy nebyl odplenkovan nosí plenky od narození až do teď tak jsem nejdřív umyla toho staršího sundala jsem mu pleny v koupelně mám udělaný speciální přebalovací pult pro větší děti které bohužel nosí ještě plenky jaké koliv pak jsem ho dala do sprchy aby se umyl to se myje sám což je výhoda aspoň něco a já jsem mu připravila zatím 6 látkových plen a gum kalhotky s bodyckem on je drobné postavy takže to je výhoda že mu jsou ještě klasické dětské látkové pleny 70x70 ale i menší v klidu a když se osprchoval tak jsem mu dala tu větší osušku to je ta větší plena do které se utrel a když už byl hotový tak jsem si ho položila na přebalování na podložku a dneska jsem se divila chtěl dudlík automaticky a punčocháče jak ležel tak roztahl nohy od sebe úplně v klidu a dala jsem pod něj ty pleny a vše prelnula mezi nohy a žádný problém nebyl akorát si řekl že nechce to bodyčko ale pouze ty frote dětské punčocháče s laclem ten tam je nasity jelikož pro větší děcka už tyto punčocháče nedělají a samozřejmě že jsem ho předtím namazala mastí a zasypala pudrem sice chodí doma jako kačer ale hlavní je to ze má pleny. A dumla si dudlík a mladší syn se mezi tím také pokadil pak ke snídani chtěli mléko s rozmuxovanymi piškoty litr mléka s trochou sunaru a piškoty takto jsem to udělala a každému jsem uvazala i brindak s plenek kolem krku a měli to v kojenecké lahvi 360 ml s větším průtokem ale láhve mají skleněné pro lepší mytí v těch plastových se moc usazuje. Teď si hrají venku a po obědě jdou oba spát a pak bude malý výlet podle počasí. 

Default User Image
Anonym (So, 13. 7. 2024 - 10:07)

Tak tohle je fakt super a zajímavé tak velký děcka v plenkách a punčocháčich možná i dobrý nápad hlavně na výlety že se vám děcka nikde nepomoci do oblečení do těch 12 let bych to chápal ty plenky ale ve 14 letech je ještě mít tak to je výkon. 

Default User Image
zz (So, 13. 7. 2024 - 10:07)

zz

Default User Image
Božena (Pá, 12. 7. 2024 - 15:07)

Naší dva synové 8 a 10 let bez plenek nikam nejdou musí je mít bohužel vždy jak se jede na výlet tak oba jediné v plenkách jinak ne dávají se pouze pampersky na lepitka a do vody nasazovaci dneska jsme byli od rána venku a synové si vzali každý ráno svoji plinku abych je prebalila z noční plenky doma mají klasické látkové pleny se svrchnimi kalhotky pleny jsou 80x80 dávají se. Na šířku a vůbec jim pleny prostě nevadí na noc ráno je vysvlecu a jsou úplně mokrý a posrany a po umytí se prebali do pampersek mají číslo 7 ale předtím měli č. 8 a ty jim byli moc veliké tak jsem do nich dávala i 3 látkové pleny. Ale teď jsme ještě na výletě a před chvílí jsem kluky prebalila byli pouze pocurany a každý už 3x tak se museli dát čisté a suché. 

Default User Image
zz (So, 13. 7. 2024 - 10:07)

zz

 

Default User Image
H (Pá, 12. 7. 2024 - 05:07)

Náš syn 12 let si vezme pleny vždy jsou složené v koupelně v poličce jedny jsou čistě nasazovaci a druhé s lepitky od stejné značky seni kids xs a kluk je spokojený na cesty krátké či dlouhé a já mám v batohu další plenky na přebalování jak podložku tak ostatní plenky na lepitka mám vždy tak 6 až 8 plenek mast a vlhčené ubrousky to musí být všechno a pak si vezme pouze kraťasy. A nenutim ho aby nosil ještě punčocháče slabé má pouze podkolenky slabší a malou nohu má také 35,5 dětské vasky či klasické dětské prestige a úplná pohoda a klid. 

Default User Image
zz (So, 13. 7. 2024 - 10:07)

zz

Default User Image
Soused paní H (Pá, 12. 7. 2024 - 12:07)

To je zajímavé že kluk si bere plenky automaticky sám ale vždy se musí ještě zkontrolovat jestli má pleny dobře nasazené to jejího kluka znám moc dobře občas mne řekne jestli bych nemohl hlídat a u mne má také pleny ale ne jednorázové ale klasické dětské látkové pleny on ve 12 letech se chová jako by byl batole akorát že paní sousedka neřekla že syn je bohužel pastizne děcko a ten je na invalidním vozíku je ochrnuty na jednu nohu levou tak má vozík ale i kočárek a její léčba je moc náročná tak mu dáváme plenky non-stop ale má je i v bazénu je stále pod dohledem ale kluka co už sice nebaví v nošení plenek ale on s tím nic neudělá ten má malý bazén dětský a když chce velký bazén tak má rukávy a kruh a nebo vestu a od pasu dolů je většinou úplně nahaty a na záchod si řekne vždy tak se mu dá dětský nočník aby se vycural a pak zpět do bazénu ale munile dostal plenky do vody a byl spokojen. 

Reklama

Přidat komentář