Reklama

Vibrátor

Anonym (Čt, 18. 7. 2024 - 11:07)

Máma měla vibrátor ze Západního Německa už v sedmdesátých letech. Byla to celá sada, vibrační motor a regulátor zvlášť, s různými nástavci a dvěma, menším a velkým, penisy v reálné podobě. Vibrátor byl hrozně hlučný, tak jako máma, když to měla. Když jsem ho slyšel, věděl jsem, že k ní nesmím vstupovat, dokud se neudělá a nevypne ho. Nabídla ho i babičce, ale ta to odmítla, že má raději přírodní těšidla. Časem jsem zjistil, že sada pamatovala i na muže a tak když máma nebyla doma, tak jsem vibrátor používal taky. Byl to hrozný fofr a mohl jsem semenit i několikrát za sebou  Věděla o tom, ale nijak zvlášť mi to nezakazovala. Jen si nepřála, aby ani na pánských dílech bylo moje semeno.

Anonym (St, 17. 7. 2024 - 19:07)

Chci se zeptat některé z žen, která používá párový vibrátor ať již sama nebo i patnerem ve tvaru podkovičky, s jedním raménkem zavedeným vaginálně a druhým zvenčí ke stimulaci klitorisu. Váhám ke kterému se přiklonit s požadavkem na intenzitu vibrací, aby nebyly extrémně silné, držel na svém místě, neomezoval průnik partnera při duální penetraci. Aby použití bylo pohodlné s možností ovládání vibrací přes ovladač, nemusí být s aplikacemi přes mobilní telefon. Měla by některá z vás doporučení ať neutrácím za něco, co nestojí ta to? Děkuji. 

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 22:07)

Vašim požadavkům by mohla být hodně blízko značka We-Vibe a možná i Lelo Tiani, kde byste si jistě v poměru cena výkon vybrala. Zaměřte se při výběru , aby penetrační,, vaginální raménko nebylo příliš úzké, aby bylo mírně zploštělého tvaru, čímž si zajistíte po zavedení velmi dobrou fixaci s kvalitním přenosem vibrací sobě a také dopřejete partnerovi širší stimulaci penisu s těsnějším průnikem. Pohodlně si natvarujte " loketní kloub ", vyzkoušejte si ho nejdříve sama, abyste si našla nejlepší úhel ohybu a přizpůsobila jste si ho svému tělu a obsáhla vnějším raménkem těsné doléhání ke klitorisu. Patrner bude po zavedení penisu pod spodní raménko stimulován pŕi kopulačních pohybech po celé délce,  bonusem po Vás bude dvojitá stimulace s vibracemi které si sama vyberete, které Vám budou příjemné. Nebála bych se mobilní aplikace, pokud si ale přejete dálkovÿ  ovladač, i ty v nabídkách párových vibrátorů jsou,  jako součást produktů. Zmiňovat dostatečnou lubrikaci pro zajištění kluznosti a příjemného prožitku asi nemusím. Pokud si s dostatečnou přípravou pohrajete, neměl by z Vás vibrátor vyklouzávat, měl by zůstat na místě, abyste si mohla nerušeně vychutnat nové zàžiitky. Přeji slastnou duální penetraci s očekávaným výsledkem :-)

Anonym (So, 27. 7. 2024 - 12:07)

Mockrát děkuji za odpověď a za důležitou informaci čeho si všímat 👏 moc děkuji. Neřídím se cenou, chci aby fungoval, nebyl na jedno použití a vyhnal stereotyp z ložnice. Na Wevibe a Lelo jsem se nedívala ale podívám se. U kterých byly uvedeny silné vibrace nebo se mi nelíbila robustní vnější část ty jsem hned vyloučila. Myslím že by při sexu překážel nebo ne? Vybírám první tak nevím jakou velikost vybrat. 

Anonym (Po, 29. 7. 2024 - 11:07)

Vnější část vibrátorů není tak velká jak se může na první pohled zdát, že by poté pŕekážel. Při vhodně zvolené poloze, kdy budete mít pánev výše nebude překážkou a navíc umožníte partnerovi hlubší průnik a sobě dokonalý prožitek dvojí vaginální stimulace. V reálu jsou menší, všímejte si pečlivě rozměrů v popiscích, kde jsou uvedeny průměry a také i délka penetračního raménka, aby nebylo příliš krátké, Optimálně kolem 7-8 cm, kdy bude velmi dobře držet uvnitř, dopřejete si hlubší prožitek přenosu zvolených vibrací, pocitu skvělé duální penetrace ...jako byste měla téměř reálnou trojku se dvěma po následném zasunutí partnerova penisu. Vyberte si dobře, ty pocity za to stojí :-)

 

 

Anonym (Ne, 4. 8. 2024 - 18:08)

Opět moc děkuji😁 Vylučovací metodou jsem si vybrala dva. Jeden se s dvěma motorky v každé stopce jeden, druhý Vibe je s jedním motorem ale zase se mi líbí tvarem a placatější vaginální stopkou. Nevím do kterého jít, Vy máte jaký? Asi luxusní s ovládáním apkou, že? Jsou lepší se dvěma motorky? Překvapilo mě, že taková značka jako Vibe je má s jedním za dost peněz a ještě jsou použitelnou částí menší. Nezlobte se že se tak vyptávám. Moc Vám děkuji. Veronika  

Anonym (Út, 6. 8. 2024 - 20:08)

Přikloňte se Veroniko raději ke dvěma motorům, We-Vibe mne v tomto docela zklamalo, vibrace se s jedním motorem pocitově " ztrácí ". Nemám žádný luxusní kousek na mobilní aplikaci. U použití o samotě by to příliš nevadilo, ovšem s partnerem by mne to jednak rušilo a neměla bych volné ruce. Šla jsem střední cestou a oblíbila si Dorcel perfect lover s dálkovým ovládáním, se dvěma motorky, výběr z 10 vibračních módů s USB nabíjením, ovladač je malý, lehounkým stiskem jednoho tlačítka máte ve své moci dvojí cílenou stimulaci, která Vás dostane do kolen. Připojení partnera, který si taktéž přijde na své, nejen příjemným vrněním, ale zejména užším průnikem nebudete z počátku vyžadovat, jelikož Vás " tichý milenec " dokonale uspokojí. Se zasouváním penisu se ovšem dostáváte na úroveň stimulace, která Vás zcela ohromí u které budete prožívat několikanásobnou porci slastí s orgasmy po kterých budete toužit co nejčastěji, což se může stát návykovým:-) Ať ho již budete používat sama nebo s mužem, garantuji Vám, že si ho oblíbíte, stane se trvalou součástí milostných hrátek a zaujme místo na nočním stolečku, aby byl po ruce. Za nic se omlouvat nemusíte....rádo se stalo :-) Hezký večer Vám přeje Lída.

Default User Image
Lenka 16 (Ne, 11. 2. 2024 - 04:02)

Vystačim si prstama, ale jak tu některá psala tak hluboko je nestrčim. Mám ráda i hlupší dráždění a nato používám vibrátor. Krásně si ho zastrčim až na dno zapnu vybrace a při drážděním poštěváčku dosáhnu takového mokrého orgazmu že si musím dávat pod sebe ručník. Štávička ze mě doslova teče kolem vibrátoru. Opčas mívám takové ztahy že mi vibrátor vyklouzne ven a doslova vystříknu. Přitom mám prsy mezi nohama až je mám celé mokré jak stříkám a teču. I když se snažim při orgazmu být tišejc tak někdy se neovládnu a hekám u něho že to slišej i mí rodíče. Vím že zprvu jsem zahlédla mamku jak se otáčí a odchází. Když jsem pak přišla zaní do obíváku omlouvala se mi že mě přitom nechtěla rušit, ale že jen měla omě strach zda se mi něco nestalo. A tak se snažim výš pŕi orgazmu tiší ale prostě na to přitom zapomenu a prožívám ho plními doušky. Mamka u toho také slíchávám když si to dělá sama nebo když si to rozdává s tátou v ložnici to opčas zaslechnu i otce.

Default User Image
Paul (Út, 6. 8. 2024 - 23:08)

A nechceš s tím pomoct ? Jestli jo napiš 773033020

Anonym (Pá, 9. 2. 2024 - 12:02)

Vibrátor je supeeeer !!!!

Default User Image
Návštevník (Út, 30. 7. 2024 - 16:07)

Fakt že vibrátor je super,zistil som to keď som ho kúpil priateľke.Bola proti,na moje naliehanie súhlasila pod podmienkou že ho vyskúšala na mne.Zapnutim vibratorom mi prešla po vajíčkach potom od koreňa penisu po žaluď tamto bolo prima za chvíľu som ejakuloval, vibrátpotom si vibrátor od semena zasunula do pošvy za chvíľu malá orgazmus.Od vtedy ho používame.

jindra2345 (Ne, 12. 9. 2021 - 11:09)

Líbí se mi když žena ráda používá vibrátor.Asi bych tu rád našel ženu která ráda masturbuje,ideálně kdybys byla L orientace.Já část života žil právě s L meil:[email protected]

Jarka (St, 8. 9. 2021 - 08:09)

Vibrátor mám od 13 a pěkně mě rozrajcuje. Ale na prsty nedâm dopustit. Vibrátor používám spíše hloupkově, kam prstama nedosáhnu. Zasunu ho pěkně na doraz a pak si prstama dráždim poštěváčka a vísledek je dokonalí. Při orgazmu nechávám vibrátor uvnitř zasunutí dokuť mi sám neviklouzne ven. Už se párkrát stalo že mě mamka vyděla s vibrátorem uvnitř. Jen se usmála a omluvila se za vyrušení a odešla.

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 09:09)

V pohodě , pokud ještě vylepšíš češtinu tak můžeš být se sebou spokojená .

Jindra2345 (Út, 7. 9. 2021 - 23:09)

Líbí se mi když žena používá vibrátor.Asi bych tu rád našel ženu která ráda masturbuje,ideálně kdybys byla L orientace.Já část života žil právě s L a moc mě L.orientace vzrušuje i představa se ti pokud budeš chtít nechat vykastrovat,aby ses mohla milovat bez problémů i přede mnou se ženami.Proto,že mi je jasné,že jinak by soužítí s mužem v L vztahu nemohlo fungovat viď? Mě Je 57/175/78.Ženu bych rád štíhlou nebo i plnošťíhlou a i dvě spolu lesbicky žijící ž[email protected].

Tábor (St, 9. 9. 2020 - 15:09)

Prokecl jsem se před kamarády, že moje žena má moc ráda, když je na zahradě co nejpevněji až do nehybnosti uvázaná do X, má zavázané oči a v sobě má vibrátor. Kamarádi se zeptali, kdy je pozvu, ať se taky podívají. Doma jsem to řekl a žena docela vážně povídá: "Hi hi hi, na kdy jste se domluvili?" Neodpověděl jsem. Po pár dnech se dotazuje znovu, mne to dost zarazilo a ptám se jí: "A to chceš, aby tě okukovali úplně nahou a svázanou s nohama co nejdál od sebe?" Její odpověď byla: "Mně to udělá moc dobře, už se těším, jak ti tvoji kamarádi uvidí něco, co neznají, doma se s tím jaktěživi nesetkali. Když budu mít zavázané oči, tak je stejně neuvidím, takže mi to bude jedno." Začínám mít obavy, jestli se u ní nejedná o první příznaky exhibionismu. Prosím o názor.

Veronika (St, 9. 9. 2020 - 06:09)

Kdyz me bylo 14 mamka mi koupila vidrator.Casto jsem masturdovala a tak mi ho koupila jako spestreni.;Zasouvala jsem si ho kazdy den i nekolikrat za den a zadne nasledky.Jsem uz vdana a i kdyz mam pravydelni sex,na vidrator nedam dopustit a porad je mou soucasti.

Deny (St, 9. 9. 2020 - 23:09)

Potřeba masturbace léty narůstala a dnes je to moje každodenní činnost i několikrát za den. Také požívám několik vibrátorů a nejraději používám vibrátor v autě pravidelně však při cestě do práce a zpět. Cesta mi trvá něco přes hodinu, tak si to dovedu pořádně užít. Nějaké následky také nepozoruji, sex je také častý a velká touha zkoušet stále větší.

Návštěvník (Čt, 10. 9. 2020 - 00:09)

Opatrně s tím vibrátorem za jízdy ! Pokud se to vymkne kontrole a dosáhneš opravdu spontánního orgasmu , můžeš odepsat auto a možná i sebe .

darina (Ne, 2. 8. 2020 - 22:08)

vibrator je naprosto normalni vec, plno zenskych se za to stydi, ale kdyz jej pouziva s chlapem to je pak divocina :)

Reklama

Přidat komentář