Reklama

Nahý při vyšetření ???

Default User Image
Anonym (Út, 10. 9. 2024 - 18:09)

Podle Wikipedie je nahota stav,kdy člověk nemá na sobě žádný oděv. Takže když má třeba boty,tak je oblečený :⁠-⁠) Jistě dá se to brát různě.

Anonym (Út, 10. 9. 2024 - 15:09)

Asi tak, holky to mají v tomhle horší 

Anonym (Út, 10. 9. 2024 - 14:09)

Mně když dělali  obřízku tak tam nebyla jiná možnost než jít do naha, sice jsem si oblékl takovou košilku, ale vzhledem k tomu co mě pak čekalo to bylo jedno. Navíc tomu přihlížela mladá praktikantka. Počáteční stud byl  po chvíli pryč. 

Default User Image
Ľudo (Po, 9. 9. 2024 - 11:09)

So skoliozou som sa nikdy nevyzliekal do naha max.do slipov aj to bolo nepríjemne napr.na rehabkach😀 Ani na odvode mi pod ne nepozerali, ani keď som nastúpil na vojnu (Tam sme čakali na lekársku v slipoch a topankach😀)

Polroka po vojne mi mama vybavila prácu v potravinarskej fabrike a musel som isť na zdravotnú k ich závodnej. Ráno krv, výter (iba stiahnuť gate trochu) poslali ma na Rtg pluc  a EKG

Prišiel som s výsledkami odovzdal a čakal, myslel.som si že dostanem štempel a dovidenia, prišiel aj pán tak 50+ a keď vyšla jedna pani zavolala nás oboch dnu. A sestrička začala doktirke, máme tu vstupnú a pána xx, pán xx chce lieky. Doktorka odpovedala pošli mi pána xx, vstupná nech sa pripraví. Pan vošiel k Dr. a sestrička sa ma ešte pýtala na váhu, výšku a už neviem čo a od stola tak mladý pán tam je vešiak vyzlečiete sa. Vyzliekol som sa od pol pása a išiel k stoličke v polke cesty ma zastavila, mladý pán tak to nie, aj nojavice a trenírky dole pani doktorka vás musí vidieť celého. Tak som to spravil ešte zdrb že som si nechal ponožky. Pán čo išiel po lieky sa ešte zdržal bolo to nekonečné, keď vyšiel pozrel sa hneď doprava. Doktorka, ešte niečo študovala, bola to taká staršia pani s nadváhou. Zavolala ma k sebe ruky pozdlž tela aj som upažoval a nič také pozerala kožu a vercajchu sa ani nedotkla. Vyletel som odtial so štemplom a trápnym zažitkom. U sestričky nikto nebol, blížila sa obedná pauza

Default User Image
Honza (St, 4. 9. 2024 - 16:09)

Dovezli mě do nemocnice s velikou bolestí břicha . Doktor diagnostikoval akutní zánět slepého střeva . A že půjdu za chvilku na sál . Ležel jsem nahý přikrytý jen prostěradlem na ošetřovně a čekal. Pak přišel ten doktor a zeptal se mě jestli by mi nevadilo že by se na mě podívali medici. Souhlasil jsem . Samí mladí kluci . Bylo jich asi deset. Doktor mě představil jako ukázkový zánět apendixu . Navlékli si rukavice a jeden po druhém mi strkali prsty do zadku a vyšetřovali . Bolelo to ale cítil jsem jak mi tuhne péro . Než se všichni vystřídali už mi stál pták v pozoru . Nikdo to nekomentoval ale bylo mi trapně . Doktor je poslal pryč. Poděkoval mi a s úsměvem mi zasunul prst do zadku taky . Zkušeně mi podráždil prostatu a semeno ze mě šlo ven .  Utřel mě do ubrousku a odešel . 

Anonym (St, 4. 9. 2024 - 17:09)

Jeden čas jsem byl dlouhodobějším pacientem urologické kliniky. Mimo jiné zjistili, že mám v rozkroku vyrážku a poslali mne na kožní. Tam, bez ptaní, nademnou ležícím s roztaženýma nohama, vedl docent asi půlhodinovou přednášku, před houfem mediků a mediček. Nikdo na mne nesahal, ale trapně mi bylo. Zato na urologii sahali a hodně. Když mne vyšetřovala mladá, hezká doktorka, tak u mne došlo k ejakulaci semene. Nehnula ani brvou, semeno utřela a pokračovala. Asi to pro ni nebylo nic neobvyklého.

Default User Image
Milan (St, 4. 9. 2024 - 15:09)

Pamatuji si, že jako student na střední škole jsem na nějaké prohlídce stál v trenkách před paní doktorkou, která mi je stáhla až na zem, pak prohmatala varlata a nakonec jak jsem byl nahý, tak chtěla abych se prošel po ordinaci tam a zpět. Následně jsem se mohl obléci. To jsem se děsně styděl. Následně mi to již nepřišlo. Po operaci žlučníku jsem měl erární košilku, která mi ani penis nezakryla a chodil jsem v ní asi čtyři dni a že jsem potkával i pacientky a nějak mi to již nevadilo jako ty ženy, že jim koukaly prsa nebo i frnda z noční košilky. Jak je člověk straší tak to bere normálně jako život.

Anonym (Út, 10. 9. 2024 - 11:09)

Asi v těch košilkach to tam nikdo moc neřeší co komu kouká ven. 

Anonym (Út, 10. 9. 2024 - 12:09)

Měl jsem po havárii otřes mozku. Záchranka mne odvezla do nemocnice. Hned na příjmu mne svlékli donaha, prohlédli, ránu na hlavě zašili, dali mi andělíčka do pasu a že si mne nechají na pokoji na pozorování. Celou noc mne kontrolovala sestra. Ráno při vizitě jsem požádal, aby mne pustili domů. Přítomný neurolog mne vyšetřil. Musel jsem chodit rovně po čáře, píchat se prstem do nosu, skákat rovně po jedné i druhé noze, odpovídat na složitější otázky, počítat příklady atd. Uspěl jsem, protože řekli, že se mohu sbalit a jít. 

Když mne vyprovázela dozorující sestra, tak mi s úsměvem sdělila, že o mém propuštění rozhodlo také to, že oznámila, že jsem měl celou dobu pobytu výraznou erekci i ve spánku. Když to řekla primáři, tak prohlásil, že mne musí propustit, nebo ještě nějakou obskočím. Smála se tomu a nechala pozdravovat manželku, která mne jistě ráda přivítá a připustí s tak velkou a pevnou předností. Přivítala a připustila.

Default User Image
Lukáš (Ne, 25. 8. 2024 - 20:08)

Až budete chodit na masáže, tak se mi ještě nestalo, že bych se nemusel svlékat. Dokonce mi masérka zajíždí i kolem genitálií a to je opravdu trapas když se mi postaví jako studentovi, ale oni jsou prý na to docela zvyklé. Když jsem se na to ptal, tak , že je to prý ve většině případů, horší je, že někteří se i udělají. 

Anonym (Po, 26. 8. 2024 - 06:08)

Aha. Tak proto, mne manželka nechtěla pouštět na masáže. Sama byla jednou a když se doploužila domů, řekla, že už nikdy, protože jí masáž krajně vyčerpala. Raději má ty moje něžné i erotické.

Default User Image
Jonas (Ne, 25. 8. 2024 - 15:08)

Zatím se mi jen jednou stalo, že jsem se musel svléknout úplně donaha. Byla to vstupní lékařská prohlídka na průmyslovku v 15ti letech. Sestřička mě poslala do kabinky, prý si mám všechno svléknout a dalšími dveřmi odtud přejít do ordinace. Pro jistotu jsem se zeptal, jestli ve spodním prádle (tak jsem byl u jiných lékařů zvyklý), a ona na to že ne, je třeba se svléknout donaha, i ponožky a slipy musí jít dolů. Tak jsem poslechl a když jsem vešel do ordinace, kromě postarší lékařky tam byly ještě na praxi dvě studentky ze zdravotnické školy. Nejlepší na tom je, že během celého vyšetření mi nedělala žádný úkon, při kterém bych musel být úplně nahý. Byly to docela běžné věci jako na preventivce - čtení, tlak, předklony, poslech, prohmatávání vleže, kontrola hrdla, vážení, měření, ... Měl jsem pocit, že to mělo být pouze divadlo pro mladé praktikantky, ať se mohou dívat po nahých klucích. Tak jsem byl z toho rozhozen, že jsem nahý při odchodu nevešel do kabinky na převlečení ale do vedlejších dveří rovnou k sestřičce, kde už čekala na řadu další holka. Během několika minut jsem se tedy ukázal naprosto nahý před 5 cizími ženskými.

Anonym (Ne, 25. 8. 2024 - 05:08)

Býval jsem nahý před dětskými, obvodními lékařkami a sestrami, v nemocnici i na rehabilitacích. Protože šlo převážně o urologické potíže, tak muselo vždy přirození ven. Byl jsem zvyklý, ale jednou jsem se cítil nezvykle, při vyšetření doktorkou, kterou jsem znal od malička, protože byla od nás. Bylo to na urologii, kdy mi vyšetřovala celý spodek, včetně prostaty a spermiogramu. Ke všemu mi řekla, že jsem se jí vždycky líbil a že jak vidí, (měl jsem vždy erekci) bychom se k sobě hodili. Byla vdaná a já ženatý, navíc nebyla můj typ, takže to byl jen kompliment. Z protekce jsem pak měl v nemocnici všude přednost.

Default User Image
FIFO (So, 24. 8. 2024 - 21:08)

Já jsem také v dětství navštěvoval ortopedii z důvodu vadného držení těla až do mých 18ti let (pak už pacienty vyřazují, neboť když se zastaví růst, dál to už prý nemá smysl). Od 15ti let jsem měl předepsaný i léčebný bazén, do kterého jsme mohli také pouze bez plavek, svlékali jsme se přímo u bazénu na dřevěných lavicích. Kvůli tomu byly stanoveny termíny zvlášť pro holky a zvlášť pro kluky, ale věkově jsme tam byli kluci od sedmi až do osmnácti let. Mladší kluci přišli většinou v doprovodu dospělé osoby, která pak celou dobu seděla u bazénu během procedury. Jako náctiletý puberťák jsem se v prvním momentě strašně styděl, zvláště když tam byla někoho starší sestra v mém věku nebo mladá maminka a já jsem byl před nimi celou dobu úplně nahý, ze začátku jsem si dokonce ruce držel před přirozením, aby mi ho nebylo vidět . Ale po několika termínech jsem to přestal řešit a začal jsem si to užívat, dokonce jsem pokaždé přišel o něco dříve abych byl první a svlečený jsem čekal než přijdou mladší kluci v ženském doprovodu. Rovnež jsem zůstaval nahý po procedure co nejdéle až pokud všechny neodejdou. Chtěl jsem se jim být na očích  co nejblíže a docela se mi to líbilo. Když jsem spatřil, že některá se na mě častěji kouká, snažil jsem se navázat i zdvořilostní konverzaci. Jelikož jsem byl mentálně hodně vyspělý, uměl jsem vést i delší rozhovory na vhodní témata, přičemž jsem se nepopsatelně spokojeně cítil právě kvůli tomu, že já můžu být před nimi nahý a ony jsou oblečené. Poslední roky jsem byl z kluků možná nejstarší a pamatuji si, že když mi rehabilitace končila, snažil jsem se promluvit lékaře, ať mi procedury ještě prodlouží...

Anonym (So, 24. 8. 2024 - 23:08)

Takze si vtedy vlastne zistil, ze ta pritahuju veci ako CFNM?  

Default User Image
FIFO (So, 24. 8. 2024 - 23:08)

To vůbec ne, nenacházím v tom vzrušení. Beru to jenom jako takovou epizodu v pubertálním objavování. Nejprve panická stydlivosť, která tímhle zážitkem vedla až k oblibě v předvádění své nahoty. Ale nebyl jsem z toho vzrušen ani tehdy, to bych jsi nedovolil ani v pubertalnich letech, abych se ztoporeným údem klidně debatoval s dívkami. Spíše jsem z toho měl vnitrně hezkej pocit, že v téměr 18ti letech jsem se legálne mohl ukazovat úplně nahej v bezprostredním kontaktu s opačním pohlavím jako by to bylo naprosto normální, aniž by to vzbuzovalo pohoršení. Byla to pro mně hodně zajímavá zkušenost. V dnešní době zřejmě už nelze něco takovýho zažít, jestli se nemýlím.

Default User Image
PD (Ne, 25. 8. 2024 - 00:08)

Taky jsem to v puberte delal, ve zdravotnictvi to lze snadno maskovat, ja jsem mel sanci treba na endokrinologii, sestricky jsou pritomne primo v ordinaci, tudiz kdyz doktorka rekla abych se svlekl do spodniho pradla, delal jsem ze jsem to preslechl a svlekl jsem se donaha. 

Default User Image
Yuri (Ne, 25. 8. 2024 - 00:08)

Mýliš sa, ja som to zažil aj v tomto storočí - aj keď sa nejedná o nahotu pri vyšetrení, ale pri športe. So susednou dedinou sme mali chlapčenský plavecký klub, kde boli deti od troch rokov až po osemnásť, dokopy nás bolo 16.  Z eurofondov sa vybudoval v škole bazén, aby sme mohli trénovať, ale na šatne sa zabudlo, vybudovali sa len sprchy z jednej strany bazénu a lavičky s vešiakmi z druhej strany, tak sme sa tiež prezliekali pri bazéne. S menšími mohli chodiť na tréniny rodičia alebo starí rodičia, a tiež tam boli celý čas, takže aj my starší sme sa museli prezliekať a hlavne aj sprchovať v ich spoločnosti. Mamičky si svojich synov dokonca fotografovali, samozrejme pri tom odfotili častokrát v pozadí aj nás nahých v sprche a dali na facebook, tak sa potom zakázalo fotografovať, iba trénerka mohla fotiť. Ale chodiť tam mohli aj naďalej. Neskôr sa filter bazéna začal kaziť a upchávať, vraj kvôli nejakým tkaninám z plaviek. Tým, že aj tak sme dovtedy minimálne počas sprchy a prezliekania boli nahí, tak trénerka povedala, že budeme nahý aj počas plávania, aby bazén vydržal, lebo s plavkami sa tam dostávajú nečistoty. Tak bolo vybavené.

Anonym (Ne, 25. 8. 2024 - 04:08)

To bydlíš v Rusku nebo v cikanske vesnici? Pry nečistoty z plavek, pitomost

Default User Image
Yuri (Ne, 25. 8. 2024 - 04:08)

Niečo podobné, stredné Slovensko. Ale fakt najorv jednému odpadla z plaviek taká nášivka s delfínmi, druhy krát to bola rozstrapkaná šnúrka z plaviek, tak viac sa neriskovalo upchatie filtra. Dokonca my starší sme sa mali radšej aj oholiť, ale neurobili sme to, tak o dva týždne priniesla mama jedného z chlapcov žiletku, museli sme po jednom nastúpiť pred ňu a pekne spredu zozadu nám to tam dole vyholila. O dva mesiace sme znovu museli nastúpiť na holenie, neskôr sa pri tom striedali ostatné mamičky. Ked sme mali ísť na okres sutazit, plavky uz bolo treba, tak sa dve mamičky ponúkli ze ušiju všetkým rovnaké. Pomerali nám na jednom tréningu všetkým obvody pasu, obvod cez boky, aj obvody oboch nôh v rozkroku, ale nič z toho nebolo tak plavky nám v našom bazéne netrebalo. O tri mesiace merali znovu, keďže sme este rástli, niečo aj ušili ale bolo to nepoužiteľné tak to vzdali. Este raz merali o polroka, ale aj tak sme aj ďalšie roky boli stále bez plaviek. Neskôr sa bazén zrušil a klub rozpadol. 

Reklama

Přidat komentář