Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 11:09)

USA na to jak je to velká země (nebo právě proto,že ji nejde nějak řídit jednotně) tak má obrovské problémy(nebo specifika, odlišnosti) a nejde slepě tupě přenést do zbytku světa.

Třeba ty záchody, třeba volná lidská práva atd., to by se stalo, že by se třeba Praha(už se stala) a další metropole, staly jen leteckým Saigonem pro všechny libertariány světa a byly by jsme další jaksi státem Californie. Stát typu ČR nemá vůbec páky, jakmile se vše podřídí USA, vývoj pujde nekontrolovaně (už šel).

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 11:09)

Buržoazie není stejná skupinako střední vrstva. 

Střední vrstva měla za úkol nést jakoby měšťácjou dokonalost ačkoliv jen symbolicky(nelze být takový, ani kněz není takový, jen jefnotlivci). 

 

A ta zchudla. 

Střední vrstva není ještě dravá a žije z platu, ze mzdy, ne z investic, pracuje, dbá na vzdělání. Ne školy v zahraničí dětem. 

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 11:09)

Ukrajincům bych jejich dávky přál, protože je to obchod s ďáblem, jak dospívající syn ztratí pasy, už si nedojde ani pro tyto dávky, protože v Dejvicích na ambasádě mu je vyhotoví duplikáty, pouze když se podrobí tomu odvodu a bude již právně povinen nechat se jít zabít a přesně víme čím - bombou ze studené války z křidélky  500kg.

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

Tvrdilo se, že veřejné toalety se stávají ústředním bodem diskusí o genderu, protože představují konečný sex-segregovaný prostor, a proto představují místo sporu pro ty, kteří chtějí prosadit segregaci pohlaví 

 

TAKŽE boj o PRKÝNKA na Hajzlech nahoře nebo dole, který bujel v devadesátých letech jako předzvěst toho co přijde dál...

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

USA zprávy mají tendenci získávat mezinárodní pozornost.

Tak je to s šikanou na hajzlíkách na Oklahomě.

Přitom to je věc USA  a jejich intolerance.

Nemyslím si, že by v ČR byl problém, kdyby předčasně vyspělý gay, který se identifikuje jako žena, nebo chce být nápadný a upozorňovat potenciální partnery(nebo partnerky) které by jej jinak nezaregistrovali, ža by byl problém,kdyby chodil na ženské záchody...

Ale musí to být nějak podložené,že ten mladík chce vypadat nějak a taky nesmí tam nikoho buzerovat na těch hajzlíkách ani se nechat blbečkama nebo překvapenýma reakcema rozhodit.

Jako že tam někoho polévá vodou, to asi není normální.¨

Navíc se ukázalo, že měl problém s drogama, protože se druhý den předávkoval hned dvěama druhy droga a zemřel, taktéž na těch záchodech.

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

Obama chápu proč tehdy nestor Walter Komárek prognosťáku a tehdejší ekonomi prohlásil o Obamovi, tak vyhraje-li Obama řeknem sbohem s našema prachaam, vyhnraje li McCain bude hej...

Obama stavěl hajzli pro neexistující pohlaví...jakoby nemohli jít k..va do kabinek,když nemaj co vypláznout do porcelánu..

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

Ve dnech po Nexově smrti upozornili aktivisté LGBTQ na několik nových zákonů v Oklahomě, které omezují práva transgenderů, včetně jednoho, který zakazuje studentům používat koupelny, které nejsou v souladu s jejich pohlavím při narození, a dalšího, který zakazuje používání genderově neutrálních identifikací při narození. certifikáty. Oklahoma je jedním z nejméně 23 států, které zakazují péči o nezletilé s přechodem na pohlaví.

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

Pavel Durov se  mi líbí,nejen protože je takový šukýr, ale  že je filolog má perfektní skladbu a formulaci jazyka a má živtní jiskru, kteoru z nás tady v ČR už vybušili ODSáci a jiní buzlišové.

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

1. Proč bych to vlastně měl skrývat,
  měl skrývat, měl skrývat,
  chtěl bych se celý den dívat
  jen do tvých očí.

 Já bych chtěl mít tvé foto na velikonočním stromečku
  Já bych chtěl mít tvé foto na nočním stolečku.
  Já bych chtěl mít tvé foto na šálku k snídani,
  na skříni, na dveřích, na kamínkách,
  na pantoflích, na peřinkách,
  na šálku, na klíči, na hodinkách,
  tam bych chtěl mít tvé foto.

2. Když hoch hocha má rád,
  má rád, má rád,
  on si hned bůhvíco žádá
  a to já zas ne.

NASER SI DO VOJENSKÝCH A NA VOJNUS RUSKEM SÁM SI CHOĎ!

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

VÝSLEDKY STUDIE : 

"Politické důsledky

Výsledky této studie naznačují, že poskytnutí více genderově neutrálních prostor zlepšuje dostupnost pro řadu lidí, ale má také významnou politickou moc při zpochybňování cis-normativních, heteronormativních standardů."

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

Tyto „debaty“ se však v politice a praxi také odehrávaly na mezinárodní úrovni. Zejména v roce 2017 prezident Donald Trump zrušil pokyny vydané dříve v roce 2016 tehdejším prezidentem Barackem Obamou, které nařídily školám po celých USA, aby umožnily studentům přístup na toalety v souladu s jejich genderovou identitou. Od té doby 16 států navrhlo nebo zvažovalo legislativu, která by omezila lidi pouze na používání veřejných, pohlavně segregovaných zařízení v souladu s jejich „pozorovaným“ pohlavím při narození (Myers, 2018 ).

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

Bez debat, všem i na posledních vesnicích a posledních nádražních budovách, kde mimochodem zavřeli i hajzli pro "odpornéheteronormativnícisnázory" tak udělat tři nebo 20 hajzlů, každej pro jednu uchylku..,pardon...pro jednu exprimovanou utlitu, harnonické bumbum fáze exprese genu do fenotyp bum bum penetrrace genotypu do fentopu asibuziktaků..tzn. 1 z 10 000 má tuto uchylku genetickou...

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

"že jsme spaseni Boží milostí, nikoli dobrými skutky."

"roce 2022 guvernér Kevin Stitt podepsal zákon, který vyžaduje, aby studenti veřejných škol používali pouze koupelny, které odpovídaly jejich přiřazenému pohlaví při narození. To je pravděpodobně důvod, proč byl 16letý transgender student Nex Benedict na dívčích toaletách, když byl v únoru na jeho střední škole v Oklahomě brutálně zbit skupinou dívek. Údajně druhý den zemřel sebevraždou."

 

Jak americky patetické, jak dojemné,jak citově podbarvené, kdo koho citově nasměroval špatně...je vrah a zaslouží si pohanět fůůůůj....

https://1url.cz/L1pd6

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 09:09)

URAJINA je v těžké řiťi a ať se ta recentní Foltýnova slizká morda Ovčáčka ve vojenských tangých neopovažjje narvat české lidi do zákopů aby byli zmasakrováni uralskými zbrojovkami 500kg klouzavými pumami, je to jen vojenská močka.

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 10:09)

Když nemáš úplně nas*áno v hlavě tak tě to ťukne kdo je to Foltýn...

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 09:09)

Ukrajina samozřejmě ji už dávno opustili lidi jako je Durova a přesunuli se sem https://1url.cz/m1pdO s tím kapitalismus počítá, protože top kapitalismus jede na dravé ruské, indické, pakistánké atd. krvi kde jeden z deseti-tisíce je talent typu Sacharova a může se na západě živit v každé firmě čímkoliv na top přínosném levelu.

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 09:09)

Tak teď už je to fakt vážná na Ukrajině. Oni si zlikvidují totálně jak za Napoleonských válek veškeré muže a ti nebudou na Ukrajině, takže lidi jako Zelenský nebudou váhat ani nic a ty hroby s jejich vlajkami přesunou někam za zdi a místo nich tam vystaví ubytovny právě třeba pro Kavkazany atd. tedy ty národy, které kousek za hranicemi Ruska, etnicky příbuzní Čečencům zmasakrovali spolu s Mongoly a potomky zlaté hordy a indiánů na východě Ruska ty Ukrajinské vzdělané inteligentní mladé lidi...učitele matematiky, rakeťáky, výzkumníky, překladatele, konstruktéry, ekonomy, agronomy atd. a pak se bude vyrábět...a montovat...

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 09:09)

Už tam nebueou kvalitní stavby ale montostavby, prefabrikáty, ubikace...

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 09:09)

Já se pos..reu, tak teď slyším od Pavlíčka v dokumentu ze začátků,vše vděčím jazrocku, já jsem se vlastně nikdy jazz nehrál, neumím jazové stupnice a vždy to bylo blíž k rocku.

Se možná dozvíme, že Vondráčková vždy zpívala na playback atd.

Anonym (Ne, 8. 9. 2024 - 09:09)

To bych od Pavlíčka nečekal. Předpokládal jsem, že má úplné hudební vzdělání, ve kterém vše souvisí se vším, ale on je jen tupé, prý rockové, beranidlo? V tom ho převálcuje kdejaký mladík, který začínal od píky. (Od Jirmala a Chucka Berryho).

Reklama

Přidat komentář