Reklama

Incest

Default User Image
zz (St, 11. 9. 2024 - 06:09)

zz

Default User Image
Jana (St, 11. 9. 2024 - 04:09)

Jsem sama se dvěma dcerami 5 a 8 let. Snad by to nevadilo.

Default User Image
samotar (Pá, 13. 9. 2024 - 07:09)

Jano ozves se? meil  [email protected]

Default User Image
samotar (Čt, 12. 9. 2024 - 06:09)

Jani, meil   [email protected]

Default User Image
zz (St, 11. 9. 2024 - 06:09)

zz

Default User Image
samotar (St, 11. 9. 2024 - 05:09)

Jani pisni na tel.

Default User Image
Jana (St, 11. 9. 2024 - 20:09)

Ahoj, nezlob se, číslo telefonu zatím nechtěj, nevím.zda nejsi nějaký policajt. Dej mail, můžem si zatím psát. 

Default User Image
Tonička (Ne, 8. 9. 2024 - 18:09)

Ležím v posteli, 72 letá babka, velká tlustá prdel, povislý břicho, kozy až u pasu, sem rudá, dejchám jak při běhu, bradavky nateklý, cejtím mokro na stehnech, udělám to zase. Vylezu z postele a oknem na terasu, vedlejší okno je do pokoje vnuka, sedí u pc, trenky kolem kotníků, najednou vstane a s trčícím čůrákem jde ke knihovně a zpoza slovníkú vytáhne moje kalhotky, potom tma před očima a křeče v břiše, a proudy mojí mrdky 

Default User Image
čert (Po, 9. 9. 2024 - 23:09)

Babičko Toničko,  je mi taky 72 a zbožňuji  vzrušivé ženy,   zbožňuju dráždit kundičku až do mokrého orgasmu, zbožňuju blahem křičící, sprostě se vyjadřující, ženu  stříkající milostnou šťávičku, miluju  mokro v posteli, čvachtající vášnivou nenasytnou kundičku. Miluju baculky.  Kdybys byla  z východních čech,   přijedu  zajdeme na kafe  a popovídáme, rád bych tě poznal,, určitě se domluvíme na občasných radovánkách.  Ozvi se na -  [email protected]  ,,,,  spokojím se i s dopisováním. pa......

Default User Image
T (Ne, 8. 9. 2024 - 16:09)

M se lezbí s její kámoškou. Už jsem několikrát pošmíroval a hned bych se přidal. 

Default User Image
Tereza (Pá, 30. 8. 2024 - 15:08)

Zdravím chtěla bych se podělit o můj příběh, teď je mi 27 let a už je to davno. Ale když mi bylo 14 tak jsem měla první zkušenost i s icestem. Mám mladsiho brachu o rok a pul máme jen stejnou mamu. Jmenuje se Filip. Jeho otec vychovával i me maminka s nim zůstala. Můj otcim s maminkou často odjizdeli v lete na chatu a já byla s Filipem sama doma. Otcim byl dost zlej a přísný já se nemohla bavit s zadnyma klukama vždycky me za to mlátil. A proste ve 13 jsem začala toužit vidět aspoň penis hrozně me to zajímalo nebo si na nej sáhnout. Porno v té době moc snadné najít nebylo. A s klukama jsem se nebavila. A pak me napadlo že mám Filipa byl sice takovej ťulpas hubenej brejlicky strašně slusnej. Ale taky se sttasne bal svého táty takže fzdycky kdyz jsme byli sami doma. Tak jsme měli pravidlo ze na sebe nebonzujeme. A tak me jednoho dne napadlo že on pindika má  sice maleho ale má. Tak jsem začala vymyslet plán jak to udělat takže mě napadlo že až pujdem do bazénu tak až půjde po schodech tak mu stahnu plavky jakoze sranda. Tak jsem to udelala na asi 2 vteřiny jsem ho zahledla. Ale hned si ho chytil. A bylo mi to málo, spis naopak mě to ještě víc nutilo přemýšlet jak to udělat lépe. Tak mě napadlo ze až budem hrát fotbal tak ho fakt vsi silou kopnu mezi nohy. Tak jsem to udelala on se svalil k zemi brečel já se mu strašně omlouvala a donutila jsem ho ať mi ukaze jestli to má v pohodě tak asi po 30 min se nechal přemluvit ale stáhnul si trenirky a držel si penis takže jsem mu řekla ze mu musím sáhnout na varlata abych věděla zda je má Ok. Poprvé jsem si sahla, byla jsem úplně mimo. Ale furt to bylo málo a pak mě napadlo ze ho zkusím proste vzrusit on ani nevěděl co to je. Začala jsem mu říkat co je masturbace a on úplně Koukal.

Default User Image
Tereza pokračování. (Pá, 30. 8. 2024 - 22:08)

Jen pokračuji došli písmena. Takže jsem mu začala vysvětlovat do podrobna co je masturbace jak to funguje bylo to večer a bylo léto takže mel na sobě jen trenirky. Seděli jsme v obýváku měli jsme pustenou TV. Jen obraz bez zvuku a já mu to furt vysvětlovala. A šlo vidět jak se mu nadzvedavaji trenirky ze mu stojí. Já byla fakt mimo. Citila jsem pocit strachu adrenalinu a pokušení dohromady. Řekla jsem mu že holky můžou dělat to samy ale jinak. A on se hned zeptal a jak. Tak jsem mu řekla ze to mu nemohu říct že by mě táta zabil. A on že ne ze mu to nikdy neřekne že si to nechame mezi nama. Tak jsem ze srandy řekla a nechceš to radši vidět? A on hned odpověděl bez váhání že ano a moc. Tak jsem mu řekla že pokud mě nechá si sáhnout tak mu to úkazu ale ze jsi to musí nechat pro sebe. On řekl ze ano. Takže jsem si sáhla a bylo to strašně divny bylo to hrozně tvrdý hubený ale zároveň dlouhý, tak jsem mu ho jen zmackla a on pak chtěl vidět. Takze jsem mu jen lehce ukázala jak to dělám. Hrozně mu stal. A já už se citila hrozně blbě tak jsem řekla ze jdeme spát. On mě probudil že má problém. Že to má furt hrozně tvrdý. A ze už ho to bolí. A ze jestli nevím co s tím. Tak jsem mu řekla ze se musi udělat. On se zeptal jestli mu neukazu jak na to tak jsem mu asi 3 min honila bylo vzruso a pak když už jsem byla fakt moc tak jsem ho vzala do pusy a on se hned udělal mel první sperma vystrik takže to byla dávka nebo aspoň tak jsi to pamatuju. Vyblivla sem to. Ještě jsem si s tím chvilku hrála a šli jsme spát. Pak druhy týden. Jsem mu řekla že jestli chce ještě tak mě musi poslouchat. Takže pak chodil nahej. V bazénu byl nahej. Hráli jsme karty na úkoly.a bylo to nejlepší léto všech dob. Pak další rok  kdyz mi bylo 15 a Filipovi 13 a něco. Tak se to opakovalo. Ale žádný sex nikdy

Default User Image
Viktor (So, 31. 8. 2024 - 16:08)

Hezký

Default User Image
Máma (Út, 20. 8. 2024 - 11:08)

Wire...@momincest

Default User Image
Eva (Po, 15. 7. 2024 - 18:07)

Můj manžel se mi po letech přiznal že je buzerant . Náš jediný syn to bohužel zdědil po něm . Naštěstí šukají spolu a tak aspoň nedělají ostudu.

Default User Image
XY (Čt, 22. 8. 2024 - 20:08)

Evo, ty máš opravdu problém, syn je buzerant, ale ráda s ním šukáš 🤔 Možná nejsi ani Eva, ale nějaký čurák, který si ho při těchto komentářích honí.

Anonym (Pá, 30. 8. 2024 - 18:08)

Možná je Eva píča, která si ji při těch komentářích honí. :-))

Anonym (Čt, 18. 7. 2024 - 18:07)

Na některých to není poznat. Měl jsem kamaráda. Jezdili jsme spolu na kole, na kánoi, chodili na pivo a nikdo to nevěděl. Neobtěžoval. Gay tichošlápek. Jednou po mě vyjela jeho manželka. Když jsem jí řekl, že kamarádovi nemůžu jen tak šukat s manželkou, tak se mi vysmála a řekla, že je gay a že s ním nic sexuálního nemá. Moc jsem jí nevěřil, ale práskla to na něj i jeho sestra a on se taky přiznal. Tak jsem jí nezávazně pomohl, protože byla hezká a po styku hodně toužila. Nakonec se rozvedli, ona se vdala za heteráka a on je sám. Asi mu stačí jen masturbace.

Default User Image
Honza (Čt, 18. 7. 2024 - 15:07)

Zdravím Evo to je smůla, ale těžko s tím něco dělat. Najděte si milence ať je to vyrovnané.

Default User Image
Xseros (Út, 16. 7. 2024 - 14:07)

S tím zřejmě už nic nenadelas. Najdi si k sobě jiného muže třeba jen milence. Máš také nárok na potěšení. Hlavně nezahorkni. Život není příčko.

Reklama

Přidat komentář