Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 11:09)

Jen nechci aby Haitští migranti snědli v zoo ve Springfield lachtánka piškůtka..

nona (St, 11. 9. 2024 - 11:09)

:)))))

Default User Image
Cynik - realista (St, 11. 9. 2024 - 11:09)

Já bych třeba nesnědl králíka, ale dobře propečeného rotvajlera a jiného bojového čokla bych někde na návštěvě kldne ochutnal.

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 10:09)

Za Bidena se "zakazovalo zakazovat" nebyly nějaké razie na prodej těch drog, neudělalo se nějaká sanatoria pro lidi na ulicích pod vlivem drog, nebo o to m nic nevím. Přistěhovalci zaplavili USA, zase se nějak nepomohlo na Haiti, kde by bylo nutné asi udělat nějakou ozbrojenou vojenskou intervenci a nastolit nějaký úřad s pomocí USA , kde by se začlo něco konat, zatím ta země je v Chaosu a vzhledem k naprosté blízkosti USA je fakt diskutabilní "jaký mají v USA žaludek na to kdy konat a kdy nekonat."

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 10:09)

Venezuela na steroidech, tady se velmi nepříjemně trefil Harrisové...i když to tak nebylo míněno, vlastně Harrisová sama takto její program a fyziognomie vypadá..v rámci USA  a jeho tradic a historie...

A Hariss zdaleka není všechno, ten štáb lidí co měl už Biden, vzpomeňte na jeho tiskovou mluvičí, to bylo něco šíleného...

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 10:09)

Harrisová reaguje na demografickou situaci USA, jistým  způsobem, ale její způsoby s jakým se "věnují" situaci "lidských práv" na UKRAJINĚ, mne vede k přesvědčení, že by ještě nebylo lepší, aby vyhráli demokrati, že to potřebuje důkladnou změnu v demokratické straně a očištění od těchle ideologicky navazujících na "skromnou středostavovskou Hillary Clintonovou" a jejího manžela, jejichž kopie je Obama a jejichž vlastně nestor byl Biden a dále to se to vyvinulo v Harrisovou, skutečně zodpovědnou za Bidenovu admiistrativu a to trestné tažení priti Putinovi a vlastně i proti Evropě.

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 10:09)

Nyní dle mého už je to na Trumpově zástupci, aby to vykomunikoval, protože USA je opravdu na scestí..

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 10:09)

Ve skutečnosti oba prezidenti nemají vůbec žádnou moc, něco byznisově v USA změnit. USA funguje jako nadvláda vysoké buržoazie na státem s prvky Francouzského republikánství a hrdosti na ústavu a klíčové hodnoty.

Ovšem jakási drobná pomoc může existovat, ale to se skutečně bude přerozdělovat jen mezi vrstvami blízkými jako jako jsou ti co mají vlastní malý majetek by za Harrisové dávali z daní více (pocítili by to za rok na peněžence) právě těm nemajetným chudým. To je tak co může ten prezident udělat USA.

A zahraniční politiku také prezident moc ovlivnit nemůže, možná jen zprostředkovaně. 

Může pravda ukončit tu válku na Ukrajině..., ale to USA zas není žádný téma co by většina američanů vůbec řešila...

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 10:09)

Logicky, musí být snažší sem dovést Rusku ropovody 35 let starými, z ložisek bohatých,kde se těží kvalitně a propracovaně a jde to rovnou se to žene pod tlakem potrubím, prostě to teče jak voda v kanále někde v nizozemí...až na místo určení do rafienérie odkud už se to zpracované posune do státních hmotných rezerv poblíž a ze státních hmotných rezerv třeba v případě potřeby zas do chemiček poblíž  , které mají problém s výrobou, třeba kvůli nevybuchlé mině...

PROSTĚ dnes nám kvůli JAZYKOVÝM PRÁVŮM pro DVA REGIONY UKRAJINY cca nad 5% (což se dalo usmlouvat na 10% jako na SLOVENSKU) dala celá Evropa do války byť ekonomické, odpálili nám normálně ty produktovody  vlastně ODPOJILI TOPENÍ , VÝROBU TEPLA, VÝROBU PRŮMYSLU, VLASTNĚ I DOPRAVU(na PLYN) a další provozy...

 

A AMRICKÝ SÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝR!!!!

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 10:09)

Harriss se vytahuje, že dávala licence na frakování...

No, ono americký něco...je vlastně opak toho v Evropě...

Takže environmentalista americká...tak je pro frakování...

V roce 2019 Spojené státy vytěžily díky metodě frakování rekordní množství ropy...

(ještě za Trumpa...)

Frakování...metoda zakázaná v Evropě...

V případě dodávky vody na místo prostřednictvím cisteren je potřeba 700 výjezdů, resp. 1100 včetně ostatních chemikálií.

Těžbu písku,oxidu křemičitého do ovzduší, jenž je  rakovinu plic. Dalším známým karcinogenem, uvolňovaným při benzen. Při frakování se používá velké množství různých chemikálií (zpráva úřadu EPA jich eviduje 692), z nichž některé jsou karcinogenní a jiné mají negativní vliv na porodnost – podle studie mapující oblasti Pensylvánie až o 25 %.

V reakci na injektaci vody do daného místa se zpětně uvolňují některé zdraví a životnímu prostředí nebezpečné chemikálie: část vody, nyní kontaminované těžebními chemikáliemi, která zasáhne okolní půdu; v ovzduší pak benzen, jenž má negativní účinky na krev a kostní dřeň – anémie, leukémie, rakovina hemopoézních orgánů (brzlíku, sleziny, kostní dřeně).

Mezi další negativní dopady hydraulického štěpení patří:

  • zhoršená dostupnost vody
  • možné úniky tekutých chemikálií na povrch
  • negativa související s těžbou písku (včetně výskytu rakoviny)
  • degradace podzemní vody vzhledem k chemikálií pouštěným pod povrch
  • degradace povrchové vody
  • zemětřesení

V souvislosti s pracemi vyžadovanými pro frakování:

  • znečištění vzduchu
  • zvýšený hluk
  • narušení přírody pro floru i faunu

    TAKŽE PLYN a ROPA Z RUSKA JE ŠPATNĚ...

    ANO-naprosto ekologicky z vrtu a potrubí přiteče bez ničení silnic, otěru pneumatik atd..

 

 

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 09:09)

Tak ten duel není moc zajímavý, Harrisová vlastně neodpovídá na otázky jen útočí na Trumpa, vypadá to jak někde u školní psycholožky...

JEJÍ plány, které měla představit , tak ty vůbec nesděluje.

Dle mého to je naprostý propadák, prototže by měla především představit své plány...

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 09:09)

Harrisová to dělá dobře, ale dělá úplně něco jinnýho. Zapoměla že není attorney postižené a Trump že není obžalovaný ze všech trestných činnů v USA a ona se ho snaží usvědčit a obhájit obželovanou..

Je to zase šílená psychotronika, co zase v USA vytvořili za šaškárnu...

PROČ se nedržej standardních debat, kdy musí rychle a věcně každý odpovídat na jasně a srozumitelně položené racionální otázky...

ŠÍLENÉ CO V USA ZASE NAPÁCHALI ZA ZPACKANOU DEBATU...

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 09:09)

Springfield se svou atomovou elektrárnou v držení šizuňka a rodinkou Simsnových,a teď ještě ti Haitští přistěhovalci co si opékaj místní kachničky z parku..

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 09:09)

Venezuela on sterodis, tím se stane USA když vyhraje Harrsi, pes Trumpa bude zabaven a z něj vyrobeno krmivo pro uprchlíky jak ve Venezuele...he he he, tak to je dobrej frk od Trumpa v debatě...

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 09:09)

"A lot towns didn't talk about it because is sou embarased" (uprchlická vlna v těch městech) Springfield tam jedí psy...he he he...

To řekl dobře Trump, zatalčit někoho aby se styděl je velmi účinné, pak tiše trpí, ale nepřitzná to...velmi užívaná metoda...

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 09:09)

Tou Venezuelou na steroidech asi myslel samotnou Harriss, že by ji trochu lékař dal na osvěžení energie trošku hormonů, před duelem, to je možné, taková madona to regulérně bere, samozřejmě to má nějaké následky, ale to je těmhle hvězdám jedno, když je to udrží dalších x let u moci a v profesi..

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 09:09)

Ta čumim na tu debatu. Prej tax cut, aby si její voličky mohli koupit jesličky-postýlku, ,no k čemu jim bude, ty děti nebudou mít, budou mít potraty do čtyřiceti a budou vyřvávat do bílejch sivní wokeismem a cancel culture.

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 09:09)

Harrisová je taknepříjemná, mne úplně z toho mám knedlík v krku ji poslouchatr,prolhaný sou voboa, ti američani jsou úplně blbí, že to žerou. Proč nemluví na úrovni,proč se tak strašne ponižujou a podlejzaj voličům,když maj obor, kde exsitujou vědecký termíny, kterej je perfektně vědecky daleko  a oni se vyjadřou jak ti nejposlednější chudáci? No protože zvlášť Harris mluví k úplně nejubožejším vrstvám, které neumí skoro mluvit a nechodili nikdy do školy, jen utekli někde z Jamajky před kartelovou válkou a nyní se snaží zvolit někoho kdo pomůže legalizovat jejich pouliční prodej nafukovacích balónků..

Anonym (St, 11. 9. 2024 - 09:09)

Tak to začalo teda ta debata, Harris ale na to šla konfrontačně a udělala dobře, ten nadával hned od prvního příspěvku..

nona (St, 11. 9. 2024 - 10:09)

Strašný oba dva, ovšem největší buran světa opět nezklamal.

Reklama

Přidat komentář