Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
16.9. (Po, 16. 9. 2024 - 08:09)

Tak nam zacina znovu prset.

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 11:09)

A GPS nedáš!? 

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 08:09)

Toto téma bych opustil, neboť déšť je častým zdrojem dezinformací, jak je možné se dočíst na: Seznam "Spiknutí z gauče". Pan plk. Foltýn s tím má moc práce.

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 09:09)

Mně se to zdá dost zajímavé téma, hlavně by mě zajímalo co se postavilo za povodňovou daň. 

Default User Image
Vincek (Po, 16. 9. 2024 - 09:09)

Jsi kkt.

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 11:09)

kkt.  zas nějaká hříčka, asi to něco znamená ale tvé geniální náznaky budeme luštit už dne, mne go význam nedává... 

 

Plk. Foltýn bych chápal, al Kkt. Foltýn, záhada. 

Default User Image
Cynik - realista (Po, 16. 9. 2024 - 12:09)

Jaká hříčka? Prostě jsi KOKOT.

 

A zase jsi nevyprodukoval dostatek shitu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Default User Image
Cynik - realista (Po, 16. 9. 2024 - 05:09)

Jistě dokážete odlišit mé příspěvky od toho, co vyblije pod mně ukradeným nickem nikomu nepotřebné a neprospěšné hovado, hovado nezaměstnané a nezaměstnatelné, hovado bez blízkých a bez přátel, hovado zplozené díky zvrácenému zoofilnímu sexu, jinými slovy neléčený a neléčitelný hňup. 

Jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může trávit dny i noci opruzováním v internetových diskusích, jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může krást cizí nicky a v diskusích se dohadovat sám se sebou.

Tento text vkládám a budu vkládat opakovaně, není zapotřebí něco měnit.

Doplním, že tento text vkládám jen ráno, jako první z mých příspěvků.

Pokud se tento text objevuje i v průběhu dne, byl zkopírován a vložen výše popsaným hovadem.

Nu což, nebudu tomu hovadu přece bránit, aby s použitím mého textu výstižně popisovalo samo sebe.

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 11:09)

 Husťi to do nás! Kkt. Hustýn! 

Default User Image
Cynik - realista (Po, 16. 9. 2024 - 06:09)

"Prezident Zelenskyj, stejně jako všichni chytří západní generálové a informovaní politici už pár týdnů vědí, že Kyjev buď rychle kapituluje, a nebo přes letošní zimu generál Gerasimov nelítostně srazí celou zem na kolena, a na jaře pohodlně obsadí vylidněná ukrajinská města. Ruský válečný plán РПХ-ф-360/24 se zdá, že nemá chybu. Jediný protitah, který mozky kyjevské Soldatesky zatím proti plánu РПХ vymyslely, je začít střílet do Ruska americké a další západní dalekonosné rakety. A vystrašený Zelenskyj se proto osobně vypravil do Washingtonu za papá Bidenem, aby mu rakety dal, a střílet povolil. Že to může vyvolat jadernou válku, Zelenského nezajímá, stojí totiž bezprostředně před svou totální a neodvratitelnou porážkou. Jak rozhodne Biden se v době, kdy píši tuto analýzu, ještě neví. Ale západní analytici se už většinově shodli, že ani ukrajinská střelba západními raketami do Ruska plán РПХ-ф-360/24 neodvrátí, pouze může být realizován ve své podstatně horší variantě J, (я)."

To je úvod z dnešní čerstvé a obsáhlé analýzy na https://1url.cz/Y1Gnw

Přečtěte a posuďte sami...  
 

Default User Image
Seznam. (Po, 16. 9. 2024 - 05:09)

Další pokus o atentát na Trumpa. Tentokrát na golfovém hřišti.  Samopal AK 47 a věci pachatele byly zajištěny. Atentátník během střelby ochrankou, uprchl.

Default User Image
Cynik - realista (Po, 16. 9. 2024 - 05:09)

těch F-35 je málo !

A ještě by to chtělo několik stovek helikoptér ,desetitisíce tisíce kusů kanónů,desítky HIMARS,miliony AR 15,obrněnce ještě a neškodila by ani letadlová loď a jaderná ponorka !

Když již nás USA chrání před válkou z divokého východu,neškodilo by jí taky nechat vydělat a zvýšit finance na obranu Státu nad 2 %.

A neže ne"!

Když již může hrabat Agrofert po desítkách miliard a vydělávat v časech největší krize na lidech,potom se může všechno.“

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 15. 9. 2024 – 08:09)

 

Sádelníku, obávám se, že toto oslovení není dostatečné, a budu tedy používat oslovení mimořádně hloupý katolický tlusťochu.

Takže, mimořádně hloupý katolický tlusťochu, USA nás nechrání před válkou z divokého východu, právě naopak.

USA se snaží vyvolat válku v Evropě, s pravděpodobností, hraničící s jistotou, válku jadernou, v naději a víře, že americké území by nebylo válkou zasaženo.

 

"Při veškerém respektu ke všem, kteří nyní čelí živelnému nebezpečí, jsem nucen konstatovat, že se nám ve stínu koncentrace na záplavy na našem území rodí mnohem závažnější problém, jehož dopady mohou být nedozírné.

Americký prezident Joe Biden a anglický premiér Keir Starmer jednali ve Washingtonu o udělení povolení Ukrajině použít zbraně dlouhého doletu proti cílům hluboko na ruském území. Dle oficiálního vyjádření zatím takové povolení uděleno nebylo.

Vladimir Putin se na to konto jasně vyjádřil, že nejde jen o svolení, nýbrž zejména o tu skutečnost, že Ukrajinci nejsou schopni takové zbraně obsluhovat, a že by tudíž jakékoliv odpálení takové rakety muselo být iniciováno západními specialisty a koordinováno přes americké satelity. Současně zdůraznil, že toto je červená čára, jež bude znamenat otevřenou válku mezi státy NATO a Ruskem."

https://1url.cz/T1Gnr

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Po, 16. 9. 2024 - 06:09)

NE!

S tímto na mě nechoď,to já znám!

Hovno bude,žádná jaderná válka ,to tady bylo již 45 let za studené války a všichni,včetně tvojich Rusáků měli bobky to použit.

Já se k tomu vyjadřuju takto a víc to rozebírat nebudu,si nebudu špinit hubu s něčím co neoblivním. Jestli si myslíš.že mám radost z toho,že na Rusko budou dopadat rakety,tak to ode mě nečekej,já z toho radost nemám.

Ale taky nemám strach z jaderné války.To je taktika Kremlu,strašit ,vypouštět bubáky. V případě války proti NATO by to fungovalo stejně,každý metr získané země by si okupant sichroval jaderným strašením a jak by to zabralo,nemělo by to konce!

Tohle není až tak tvůj problém,špekáčku,buřtíku,klobásko,bifteku,hovězí stejku a přírodní řízku.

/to máš za toho hloupého tlusťocha !/

Tvůj skutečný problém je toto:

Novinky cz

Německo přijme čtvrt milionu migrantů z Keni

..ty pečínko.

Default User Image
Cynik - realista (Po, 16. 9. 2024 - 05:09)

"Bohužel jsem toho názoru, že jsme v tento den nejblíže k vypuknutí třetí světové války od 28.10.1962, kdy vrcholila Karibská krize na Kubě. Stačí jen jedno hloupé rozhodnutí a už budeme jen velmi těžko hledat cestu zpět.

Co mě skutečně znepokojuje, je fakt, že toto rozhodnutí leží v rukou senilního starce, jenž patrně ani netuší, co říká, natož aby rozuměl dalekosáhlému dopadu toho, co může jedním svým “yes” vyvolat.

Ještě více mě ale děsí skutečnost, že rozhodnutí České republiky leží v rukou naprostý politických hazardérů, jako jsou Petr Pavel, Petr Fiala, Jana Černochová a Karel Řehka. Tudíž je zřejmé, že naše vláda udělá přesně to, co budou chtít USA.

Neskutečně moc si přeji, aby nás tato pohroma nepostihla."

https://1url.cz/T1Gnr

 

Tobě to stále nedochází, mimořádně hloupý katolický tlusťochu?

"Vyspělý západ" se v Rusku poněkud přepočítal a nedokázal ho především v americkém zájmu srazit na kolena, aby pak USA zbohatly na troskách Ruska rozkradením jeho nerostných surovin, jichž se říši běloptákově, a koneckonců i Evropské socialistické unie žalostně nedostává.

Vidím to také jako snahu obludným a vykurveným způsobem vycouvat z následků, jaké má idiotská protiruská politika.

Že je říše běloptákova připravena a náramně ochotna obětovat Evropu pro své světovládné choutky a pro své ekonomické zájmy je naprosto přehledné a jasné, protože, a to jsem zde v diskusi již zmiňoval,  "USA mohou povolit Ukrajině používat britské a francouzské rakety na ruském území, ale ne své vlastní zbraně delšího doletu."

https://1url.cz/W1Gnu

Z toho, že říše běloptákova rozhoduje o tom, jaké zbraně mohou Ukrajinci použít, je zcela jasné, kdo na Ukrajině ve skutečnosti válčí.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Po, 16. 9. 2024 - 06:09)

ty budeš tak kopat!
Uprostřed křepčících polonahých divomužů a divožen v rákosu oděných a tancujících s oštěpy,štíty a sekerami,skákat budou nahoru a dolů,dolů a nahoru za temného dunění tamtamů a válečných bubnů ,pokřiku z kterého tuhne krev v žílách ,však počkej,to uvidíš.
K mučednickému kůlu tě přivážou a vrhat válečnou sekerou budou,..v kotel tě vhodí a povaří,na rožeň napíchnou,omastí,okoření a protočí roštem.....přeji hnusný den,užij so ho.
To máš za toho hloupého katolického tlusťocha.
Keňani ale ne,to jsou papeženci a katolíci a moji bratři ve víře,ale kdo zaručí,že v migrační vlně nebude kanibal,?
Třeba diktátor Amin měl v lednici lidské maso a to byl náčelník ,o bojovnících jeho kmene nemluvě,ti taky žerou.
Těš se!!

Default User Image
Cynik - realista (Po, 16. 9. 2024 - 05:09)

"List The Times citoval své zdroje.

Publikace uvádí, že prezident Biden se může rozhodnout dát zelenou použití raket Storm Shadow a jejich francouzského ekvivalentu, raket Scalp, k zasažení cílů v Rusku na základě toho, že Spojené království a Francie takový krok podporují.

USA však nedovolí Ukrajině používat svou verzi raket ATACMS s nejdelším doletem na cíle v za hranicemi Ukrajiny, „doufajíc, že ​​zabrání další eskalaci konfliktu“.

https://1url.cz/W1Gnu

 

„doufajíc, že ​​zabrání další eskalaci konfliktu“?

Skutečně?

Obávám se, že nikoliv - jde o snahu říše běloptákovy v duchu pořekadla "já nic, já muzikant" o vyvolání dojmu, že říše běloptákova přece nechce eskalovat (zatím)  odmítáním dodávek raket ATACMS americko- ruskou válku na Ukrajině, a že viníky tedy mají být jiné země, protože by říše běloptákova milostivě povolila "Ukrajině používat britské a francouzské rakety na ruském území, ale ne své vlastní zbraně delšího doletu."

Odporná, mimořádná vykurvenost říše běloptákovy, hrozící zničením Evropy v v záblescích, jasnějších než tisíc Sluncí...

Co z výše uvedeného stále nejsi schopen pochopit, mimořádně hloupý katolický tlusťochu?

Pravda, je zde nepatrná naděje, že říše běloptákova vede tajná jednání s Ruskem, a ta již nějaký čas probíraná možnost dodávek nejen britských a francouzských, ale též amerických  raket má dát Rusku čas odsunout cíle zásahů těmito raketami, typicky letadla, do vzdálenosti, kam by již tyto rakety nedosáhly.

V tom případě by šlo o snahu vykurvené říše běloptákovy a "vyspělého Západu" neztratit tvář ve válce s Ruskem, která se ani zdaleka nevyvíjí dle představ amerických válečníků a jim do prdele lezoucích vykurvenců z Evropské socialistické unie, v čela s fialovým blábolilem a jeho bandou kolaborantů a vlastizrádců.

Šance je ovšem malá, pramalá...

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Po, 16. 9. 2024 - 06:09)

až tě budou žrát,budou u toho krkat a mlaskat!

Default User Image
Cynik - realista (Po, 16. 9. 2024 - 05:09)

Já ti to řeknu ty Vole.

Politici a vychcaní křiklouni dezoláti z náměstí a jejich prdrčtašky budou zašití v prdeli,pěkně někde na západě kde mají skoupené nemovitosti a nahrabané miliardy.Třeba nemovitosti v západní Evropě jdou nyní na dračku a taky nemovitosti v USA.(USA není samozřejmě prdel !)

No a voli z voličské základny SPD (o jednom takovém bych třeba nyní zcela jistě věděl,mluvím na něj) ,pitomci co se nechávaj opít koblihou a háží to ANO a tak,tak ti budou rýt hubou bahno v pangejtě za bleskotu ruských prskavek a dělostřeleckých granátů,válka ty tupce stejně nemine a to budou mít za to,že si nevážili míru,prosperity,blahobytu,demokracie,svobody a dodržování lidských práv a budou to mít !

ps :toho vola máš za včerejšího sádelníka a nyní zuř!“

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 15. 9. 2024 – 08:09)

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 15. 9. 2024 – 08:09)

Samozřejmě nikterak nezuřím, mimořádně hloupý katolický tlusťochu, bavím se tvou "moskovou" nedostatečností, a stále jsi pro mne jen pouhým zdrojem zábavy a obveselení, i když vzhledem k současnému dění z takové zábavy poněkud mrazí...

A ti, kteří válku s Ruskem vyvolávají, příkladně zrůdy z pětislepené, kolaborantské a vlastizrádné pakáže, 

"budou zašití v prdeli,pěkně někde na západě kde mají skoupené nemovitosti a nahrabané miliardy.Třeba nemovitosti v západní Evropě jdou nyní na dračku a taky nemovitosti v USA."

Prostě si užijí svých jidášských grošů, za něž zaprodali obyvatelstvo své země...

Ti "pitomci co se nechávaj opít koblihou", jsou zcela jednoznačně voliči kolaborantského a vlastizrádného pětislepence, příslušníci stáda dutých hlav... jako ty, mimořádně hloupý katolický tlusťochu.

Jako ty.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Po, 16. 9. 2024 - 06:09)

tak ty si nedáš pokoj a nedáš pokoj s katolickým tlusťochem?

Tak já ti teda něco řeknu!!

Až se budeš vařit v kotli,tak budeš bublat!!

Default User Image
Cynik - realista (Po, 16. 9. 2024 - 06:09)

V jednom ze svých příspěvků jsem včera citoval tato slova:

Jedna  tiskovka  stíhá  druhou, stejně  jako vyjádření  pro  TV.  Vládní  papaláši  se tváří  skoro tak  vážně a  zachmuřeně, jako  když  mluví  o podvratných  živlech,  dezolátech a  dezinformacích.  Ale  při tom  nezapomínají na  to, aby  si každý  všiml,  že  jsou  rozhodní a  akční!  Prostě  silní  lídři.V TV!!!  

Dnes je doplním:

Politici s plnou pusou pomoci,“ rozjel se Kalousek. Jandáka o povodních hnali.

„Hnali jsme ho,“ vzpomíná exministr financí Kalousek na to, jak se k němu přijel fotit při povodních bývalý ministr kultury Vítězslav Jandák. S tím spojil i varování pro současné politiky, kteří by se před volbami chtěli přiživovat na povodních: „Když stojíte nad tou spouští, nejvíc ze všeho vás naštve politik, který se k vám přijede vyfotit s plnou pusou ‚pomoci‘.“

https://1url.cz/91GnQ 

 

Reklama

Přidat komentář