Reklama

Harašení na pracovišti

Anonym (St, 25. 9. 2024 - 16:09)

harašení našla manžela. v práci fabrice vyřvával že hledám ženu mám barák zahradu potřebuju ženskou. tak kolega asi by jinak neměla zájem.

nevím to za harašení nepovažuju ale odvaha manžela zkusit v práci.

v sedmnácti sama pokud jde o ne , sex s ex své kamarádky kdy na mě skočil a snažil servat oblečení. to považuju za velice nepříjemnou zkušenost nakonec to teda nepokračoval ale nápad hrozný i kamarádka že mu sama sex aby nechal to se taky vysmál.

Default User Image
Karel (St, 25. 9. 2024 - 10:09)

No ono také jde o to, v jaké práci člověk pracuje. Když to bude někde ve státním úřadě, neziskovce nebo na univerzitě, a dojde tam k sexuálnímu harašení, je vysoce pravděpodobné, že muž bude obviněn ze znásilnění. Když k témuž dojde třeba někde ve fabrice nebo v zemědělském družstvu, tak může dojít třeba nejen k sexu, ale možná i k trvalejšímu vztahu.

Anonym (St, 25. 9. 2024 - 11:09)

Sexuální harašení vznikne, když si to jedna strana nepřeje. Většinou bývá tím aktivním obtěžovatelem muž, ale i opak je možný, jenže u žen se aktivita toleruje, protože muži jsou k tomu více fyzicky vybavení. Sex pod nátlakem může být také využit k vydírání a získávání výhod.  To, že v sobě muž a žena na pracovišti najdou zalíbení, společně sexuálně dobrovolně a bez zábran hřeší, harašení není.

Default User Image
Karel (St, 25. 9. 2024 - 11:09)

Perfektně napsáno. Ale myslím si, že dnes se řada mužů vůbec ani nepokusí vyslat nějaký signál směrem k ženě, neboť se právě bojí nařčení ze sexuálního harašení.

Anonym (St, 25. 9. 2024 - 16:09)

Přesně tak a proto si začínají většinou ženy, ale chlapy to nijak neřeší, vždyť je to tak hezké. 

Default User Image
Lerak (St, 25. 9. 2024 - 13:09)

Dělám na pracovišti se samými mladými ženami. Když za mnou příjde  žena a sundá si sama kalhotky, tak to není harašení. Mám dobrou pověst, ženský si to mezi sebou řeknou a neustále, tedy každý týden příjde nějaká, řešit svoje ukojení.  

Anonym (St, 25. 9. 2024 - 16:09)

Dobrovolný pohlavní styk není harašení. Taky jsem měl kolegyni, která když viděla, že mám erekci, hned nastavila, ale kdybych jí k tomu nutil, tak bych harašil.

Anonym (St, 25. 9. 2024 - 16:09)

No proto je nutné, aby muži nevyvíjeli žádnou iniciativu. Pokud žena sama nastaví, tak toho využít. I tak je riziko, že si to ta žena později rozmyslí. Jsou to po všech stránkách rizikové situace.

Anonym (St, 25. 9. 2024 - 19:09)

Zvlášť když jí necháš. Některé se umí velice promyšleně mstít.

Default User Image
Honza (Út, 24. 9. 2024 - 22:09)

Říká se co je v domě není pro mě, ale je to blbost, v práci spolu lidé tráví spoustu času, takže k harašení dochází přirozeně.   

Anonym (St, 25. 9. 2024 - 05:09)

Je těžké odolat. Ženy se svěřují, že sexuálně strádají, jako: "Můj starej udělá jen pár zásunů, vystříká semeno, odvalí se a spí." "Už jsem nesouložila půl roku a proto se nemůžu soustředit na práci." "Musím se chlácholit sama. Když to nedělám, tak jsem nervózní a nesnášenlivá." atd. Bezbřehá upřímnost. K tomu ty jejich vůně a pachy, vilné pohledy, odhalování, narážky, smyslnost a výzvy. Pak se musíte sami uspokojovat, aby k harašení nedošlo, protože když to uděláte jedné, ostatní vás hned pomluví, protože na všechny nestačíte a myslí si, že také na to mají právo.

Default User Image
Anonymni (St, 25. 9. 2024 - 11:09)

Ono to tak je ženská čeká že se chlap dvori že si ji připravuje. Doma když má chlap chuť sex zezadu já na čtyřech po minutě mě pleskne přes prdel a řekne jakej byl a vystrikne do mě.V práci mám kolegu a jak mám leginy je u mě a když může tak mě hladí zadek když nás nikdo nevidi

Anonym (St, 25. 9. 2024 - 11:09)

A hladí ti i pysky?

Default User Image
Anonymni (St, 25. 9. 2024 - 12:09)

Prstem a celou mě rozechveje. 

Default User Image
Anonym II.\ (St, 25. 9. 2024 - 12:09)

nebuť zvědavej, budeš brzo starej, kokote

Anonym (St, 18. 9. 2024 - 14:09)

Někdy je těžké neharašit. Kdysi jsme měli povinné školení v jednom fitnes centru s hotelem a restaurací. Já a mých sedm podřízených žen, od osmnácti až do skoro důchodu. Rozhodly se, že tam zůstaneme. až do neděle, že si kolektivně užijeme víkend. Ještě ten den, hned po školení, jsme se vrátili nazpět, protože moje zástupkyně (velice pěkná paní) prohlásila, že budu spát s ní a až bude mít dost a já ještě budu moci, tak mne půjčí ostatním. Když jsem viděl, jak se ostatní tváří, tak jsem zavelel: "Jede se domů!!!" Ne, že bych nechtěl, ale ten způsob......? Je lepší držet hubu a nechat tomu volný průběh.

Anonym (St, 18. 9. 2024 - 13:09)

To, že muži ztrácejí zájem o to se seznamovat se ženami má několik důvodů. Jednak je to jejich lenost. Protože k seznámení se a k udržení vztahu je potřeba určitá míra snahy a kreativity. Za druhé je to, že mnoho mladých mužů bydlí u rodičů, kde mají mamahotel, takže je nic nenutí hledat si partnerku. Za třetí je to všeobecná dostupnost pornografie, kdy je daleko jednodušší si vyhonit ptáka, tudíž je opět nic nenutí hledat si partnerku. Také chybí schopnost osobní komunikace. No a v neposlední řadě strach z obvinění z nějakého sexuálního deliktu ze strany ženy. Také ze strany státu se neustále hovoří o obtěžování, znásilňování a podobně. Stát také podporuje různé úchylné svazky typu muž s mužem, žena s koněm a podobně. Výsledkem bude tisíce osamělých lidí, nárůst počtu sebevražd, psychických poruch a různých závislostí. 

Anonym (St, 18. 9. 2024 - 11:09)

Tak já si myslím, že feministky a hysterky od kterých by hrozilo obvinění z nějakého sexuálního deliktu, se dají velice dobře rozpoznat a normální chlap se jim obloukem vyhne. Stejně tak se naopak dá poznat žena, která by nějaké sexuální aktivity uvítala. Pokud tedy budou muži vnímaví k signálům, které k nim ženy vysílají, budou všichni spokojeni. Feministky zůstanou na ocet, protože se jim každý vyhne a naopak normální ženy si užijí sex, pokud projeví zájem.

Default User Image
Martina (St, 18. 9. 2024 - 13:09)

Naprostý souhlas. Je zajímavé, co kamarádek si mi stěžovalo že poslední cca 3 roky klesla aktivita mužů k seznámení se běžně a ne na seznamce na bod mrazu. 

Default User Image
Leon (Út, 17. 9. 2024 - 22:09)

Já se musím stále smát, že se se najdou vetšinou ženy feministky, které si dokážou stěžovat na harašení na pracovišti. Já pracoval celý život mezi ženami, ať starší nebo mladší, ale vždy ty ženy naopak takové ty dvojsmyslné narážky vyhledávaly a chtěly je. Když jsem někdy naopak na toto harašení narazil, vždy říkaly, že je to nová móda z Ameriky. Pokud se chce některá neschopná žena zviditelnit, tak tímto na sebe upoutá  pozornost.  

Reklama

Přidat komentář