Reklama

Kondylomata

Karolína (Čt, 8. 12. 2011 - 18:12)

Dobrý den. Mám vaginální bradavice. Gynekolog mi řekl, že nejsem nakažlivá a můžu mít styk. Není to nesmysl?

Iveta (St, 30. 11. 2011 - 10:11)

Paní doktorko, můžete...Právě to se mi stalo. Nemoc je virového původu. Je možné že by byla souvislost s tím, že mám zřejmě oslabenou imunitu - v poslední době virová chřipka s vysokými teplotami a každou zimu opakující se virozy - pálení v krku a s tím spojené klasické obtíže ?

jana (Ne, 27. 11. 2011 - 14:11)

Prodám Verrumal...máte ještě verrumal na prodej?díky moc

mara (Út, 15. 11. 2011 - 13:11)

Paní doktorko, můžete prosím prozradit, jak lze chytit kondylomata bez pohlavního styku a jakýchkoli erotických aktivit?

mandy (Ne, 2. 10. 2011 - 11:10)

Ahoj všem, prosím o radu. Jsem ve 14 týdnu těhotenství a mám kondylomata směrem od hráze ke konečníku. Objednala jsem si hlívu a Epigen intimo. Jenže nevím,zda můžu Epigen v těhotenství. Nemáte někdo s tím zkušenosti?

Láda (Čt, 29. 9. 2011 - 20:09)

Rozhodl jsem se že i já zde uvěřejním krátký příběh.
3 x jsem byl na operci, Po první zákroku byl klid cca rok. Mimo to, jsem užíval léky na hpv. No hrůza. doktoři mě už ani nechtěli poslat na další zákrok, tedy ten 4 protože po tom třetím se mi objevili hned znovu. Vůbec jsem už nevěděl co s tím. Nakonec jsme to vzal do svých rukou a zkoušel zkoušel a zkoušel. Děla jsme očistné kůry, posílil imunitu, jeden doplněk mě pomohl hodně, vynechal na nějaku dobu maso,mléčný výrobky .... No zažil jsme si svoje ale jsme fit. Dnes vím, že masti vodičky nepomůžou. Tím léčite jenom důsledek ale ne příčinu. Naučil jsme se trochu jinak stravovat a přistupovt kživotu. Kdyby jste se chtěli na něco zeptat, tak klidně napiště email: [email protected], pokud budu vědět, rád pomůžu. Ahoj a všem držím pěsti.
ps: hlavně pokud je máte, tak se chovejte zodpovědně! já se předtím také nakazil od holky, které je měla. Ale moje chyba, ochranu jsem nepoužil.

ondra (Út, 27. 9. 2011 - 21:09)

Dobrý den.Paní Doktorko jdu...Měl jsem je dvakrát na druhém zákroku mi udělali obřízku a mám klid

katka (Út, 27. 9. 2011 - 18:09)

jak si vyléčit kondylomata...Honzo, na nic necekej a utikej k doktorovi milovymi kroky, nez se ti to zhorsi. pokud jsou bradavicky male, jde je odstranit leptanim, pokud budes cekat az se zvetsi, budes muset na chirurgicky zakon.

Zuzana (Po, 19. 9. 2011 - 19:09)

Paní doktorko, také mám...Dobrý den.Ráda bych se zeptala,zda li očkování Cervarixem zabrání vzniku kondylomat,když se mi čas od času dělají.Nebo pouze chrání před vznikem rakoviny děložního čípku a bradavice se prostě budou tvořit dále.Děkuji za odpověd

Zuzana (Po, 19. 9. 2011 - 19:09)

Paní doktorko, také mám...Dobrý den.Ráda bych se zeptala,zda li očkování Cervarixem zabrání vzniku kondylomat,když se mi čas od času dělají.Nebo pouze chrání před vznikem rakoviny děložního čípku a bradavice se prostě budou tvořit dále.Děkuji za odpověd

Veronika1 (So, 3. 9. 2011 - 11:09)

Dobrý den.. Před skoro měsícem jsem zjistila, že mám nemoc Kondylomata. Poznala jsem to tím , že mi začli hrozně padat vlasy měla jsem jich spousty a teď jsem ráda že na té hlavě vubec neco mám . Ted se z toho léčím ale vlasy mi padaj stále více. Pouzivala jsem už i masky na vlasy zábaly býčí koule a všechno možný nakoupila jsem si drahé šampony nefenuji si vlasy ani nezehlim ale furt je to horší a horší po každé když si šáhnu do vlasu mam plnou ruku vlasu minimálně 30 jich tam pokazdy mam . Sem z toho na prášky a chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jak tomu zabránit nebo jestli jsou na ty vlasy nějaké léky. Předem děkuji za odpověd.

Veronika (So, 3. 9. 2011 - 10:09)

Dobrý den..Nedávno jsem zjistila že mám též tuto nemoc Kondylomata. Začali mi šíleně padat vlasy měla jsem jich oparvu spousty a ted uz sem ráda že aspon neco na ty hlavě mám pi každem šáhnutí do vlasů mi zustane v ruce hrst. Je to normální?

honza (Ne, 28. 8. 2011 - 10:08)

Projevuje se jako u žen -...jak si vyléčit kondylomata sám ,jdeto bez návštěvy lékaře?,něco jsem zaslechl že rostlinou,snad pryskyřičník se jmenuje?

Ashley (Čt, 28. 7. 2011 - 02:07)

Chtěla bych se zeptat, jaké jsou příčiny neléčení kondolymat.. mám obavy, že je mám taky , ale nestihla jsem jít ke gynekoložce, pořád jsem to odkládala, a za 2 dny letím na 6 týdnů do zahraničí. Můžete mi prosím poradit, jak se toho zbavit domácí léčbou a zabránit šíření nemoci?

Sabina (So, 9. 7. 2011 - 12:07)

Také patřím mezi Ty,co...To jsme na tom úplně stejně. Léčím se přes rok a žádný velký pokrok nevidím. Když už je to nadějné, tak se zase něco objeví...

šarka (Čt, 7. 7. 2011 - 15:07)

ahoj mam kondylomata ted jsem prisla od doktorky a rekla mi ze musim jit na operativni zakrok pod uplnou narkozou mam hroznej strach jsou nejake rizika? muj pritel nic takoveho nema mam ho taky poslat na vysetreni?

pája (Po, 23. 5. 2011 - 12:05)

ahojky, byla jsem na preventivce u gyn. řekl mi, že mám na malém stydkém pysku pár malých bradaviček.. Nijak jsem se neznepokojovala, jelikož to oznámil, jako že je to běžné a nic se s tím nedělá.. až jsem četla časopis, kde jsem se dozvěděla více.. až jsem se zhrozila.. manžel je má také - na žaludu.. Zkusíme ten duofilm. Doufám, že si s tím spíše neublížíme :)

pája (Po, 23. 5. 2011 - 12:05)

Ahojky,díky...ahojky, byla jsem na preventivce u gyn. řekl mi, že mám na malém stydkém pysku pár malých bradaviček.. Nijak jsem se neznepokojovala, jelikož to oznámil, jako že je to běžné a nic se s tím nedělá.. až jsem četla časopis, kde jsem se dozvěděla více.. až jsem se zhrozila.. manžel je má také - na žaludu.. Zkusíme ten duofilm. Doufám, že si s tím spíše neublížíme :)

Lucka (Čt, 21. 4. 2011 - 14:04)

Ahoj Verco. jak tě ta...Verčo tak tuhle zázračnou doktorku bych taky chtěla poznat já jsem byla na chirurgickém odstranění kondylomat před měsícem a do teďka se mi to pořádně používam všelijaké mastičky oplachy hlívu a pořád nic a už je to skoro měsíc a pořád to dost bolí

Milan (Út, 15. 3. 2011 - 08:03)

Také patřím mezi Ty,co mají s tímto onemocněním problémy.Už skoro rok a nemůžu se toho zbavit.Používám Wartec...zkusil jsem i Kolodium Forte,to funguje také.Většina menších bradaviček zmizí,ale některé stejně někdy zůstanou.Nejhorší ale je,že se za poměrně krátkou dobu objevují jiné na jiných místech.Tak si pak už někdy říkám,jestli má vůbec smysl to něčím pořád dokola patlat...

Reklama

Přidat komentář